2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canm anestezide yapılıyor,bugun kanal tedavisi icin doktorumdan izin kagıdı aldım adrenalin icermeyen lokal anestezi uygundur yazmıs.öteki türlüsü bebege daha zararlı senin stresinden dolayı

Ben çalışıyorum canım öğretmenim az kaldı diye telkin ediyorum kendimi ama bekledikçe zaman da geçmiyor. Okula gidip eve geliyorum ve bi posta daha uyuyorum :))))) evde pek iş yapmıyorum ama bazen yemek yapmak bile çok zor geliyor dediğin gibi geçicek bu günlerde inşallah hepimiz için sağlıkla huzurla geçsin

Canm anestezide yapılıyor,bugun kanal tedavisi icin doktorumdan izin kagıdı aldım adrenalin icermeyen lokal anestezi uygundur yazmıs.öteki türlüsü bebege daha zararlı senin stresinden dolayı
Aaa oyle mi? Adrenalin içermeyen lokal nasil oluyor ki?? Bende anestezi yaptiririm o zmaan:)

Aaa oyle mi? Adrenalin içermeyen lokal nasil oluyor ki?? Bende anestezi yaptiririm o zmaan:)
Hic bilmiyorum canm ama ben önce dişçime gittim muayne oldum o bana ne yapılacagını söledi kendi doktoruma gittim izin kagıdı olamadan yapmıyolar zaten hamileliğinin riskine göre izin veriyo doktor bana 1 seferlik kursun yelekle film cekimi ve anesteziye izin verdi hatta yaptırmamak tehlikeliymiş cunku agız icindeki balteriler kana karısp plesentaya ulaşıyomus o yuzden ihmal etme bence kızyoksa canlı canlı yapılırmı o:/

Mrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?

Doğru dedin canli canli cok zor olur dayanamam herhalde canim nolursa olsun rontgen cektirmesen mi acaba?

Cnm oncelikle yeni evinizde mutlu ve huzurlu oturun cok yorucu olmustur eminim... dolap konusuna gelirsek ben 3 cocuga 3 kapili dolabin yetecegini dusunmuyorum benim 1 kizim var dolabi 3 kapili ama simdi 2. Kizimiz geliyor ve ben dolabi degistirmeyi 5 ya da 6 kapili almayi dusunuyorum ama bu benim fikrim tabiki de

Canım bİzimkiler de her bir şeyi paylaştılar. Kıyafet vs bir sürü şey de aldılar şimdiden. Sağolsınlar da bize alacak bir şey kalmadı heves ediyor tabi insan. Bir de bizim ilk

Kızlar dolgum kirilmaya basladi uctan uctan.yavas yavas agri girmeye de basladi doktora sormayi unutmusum yine.hamilelikte dis dolgusu yaptiran var mi
Canım benim eşim diş hekimi.artık bu ayda yaptırabilirsin zaten dolguda morfin de gerekmiyor.

Çok geçmiş olsun hiç bir bilgim Yok maalesef inş önemli bir şey değildir
normalde ikili testin nasıl çıkmıştı
başka bir göz daha görse benimde beyin yarım küreleri arasında büyüme farkı var dedi
ertesi gün genetikte bi sorun gözükmüyordu
İlk gün doktor acele etti iyi ölçemedi emin olmak için genetiğe git dedi ordada normal çıktı

Merhaba arkadaşım aynı sorunu bende ilk hamilelgimde yaşadım çok üzüldüm çok yiprandim o süreçte, amniosentez yapıldı, fish testi yapıldı, kromozom testi yapıldı şu amerikaya gönderilen test risk çıkmadı şükür hiç birinde. Sonra çok iyi bir çocuk kardiyologu diye söylenen bir Dr un muaynehanesine gittik. ... neyse oğlum doğdu 1 ay sonra kendi doğum yaptığım hastanenin kardiyologu baktı sadece küçük delikler gördü. .. en son belkide eskilerden çok kişide bu hastalık vardı ama o zamanlar böyle detaylı yaramayan olmadigindan bilinmiyotdu dedi. ...
Şuan oğlum 28 aylık çok şükür gelişimi çok iyi çok hareketli hiç bişey korktuğum gibi olmadı 3 yaşından sonra bir daha kontrole götüreceğim.
Sen içini ferah tut, ben hiç duymadigim için çok uzulup yipranmistim bak ben yaşadım çok şükür evladım sapasağlam.
Sende evladını sağlıkla kucağına al.

Gecmis olsun canim hic bir fikrim yok ama insallah sagliklidir bebegin.

Sana da çok geçmiş olsun 2 li test Afp fln çok iyiydi hiç sıkıntı yoktu hayırlısı..

Hafta sonu kontrolde doktor özellikle uyardı benide sol tarafına yat diye sırt üstü veya sağa yattığımızda bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş bende yastık koyuyorum birkaç gündür daha rahat olsun kolumu bacağımı koyayım diye birde öyle dene istersen

Kizlar nasilsiniz ayyy ben bugun temizlik yaptim yoruldum valla sabahtan beri yeni oturdum .....
Keşke hepsini bi anda yapmasaydın canım, dinlene dinlene:) güle güle kirletin yat dinlen artık:)

Hadi geçmiş olsun güle güle oturun bebişinizle beraber:)
Çok geçmiş olsun hiç duymadım bunu. Umarım hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsınız

Allahımm çok tşk ederim canım duymak istediklerimi söylemişsin
İnş bizimde sonuçlarımız güzel çıkar içimiz rahatlar biraz olsun
Yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler

Epidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…