- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.601
Insallah canim.şu 4 ay hemen gecseydi nolurduZaten doktor panik atak varmi diye sordu ondan olabilirmis yani bende varsa da bu gebelikte başladı galiba önce böyle sıkıntılarım yoktu inş bir sıkıntı olusturmaz
Canm anestezide yapılıyor,bugun kanal tedavisi icin doktorumdan izin kagıdı aldım adrenalin icermeyen lokal anestezi uygundur yazmıs.öteki türlüsü bebege daha zararlı senin stresinden dolayıAy sorma benim kadar kimse pimpirik olamaz.kafayı yemeden bu günlere gelebildim cok şükür.darısı eylule
nabız yüksekliği bende de cok var.yavas yavas yürürken kalp carpintilarimi nabzimi hissediyorum.yine birseye heyecanlaninca,korkunca,endise duyunca,kavga ederken illa ki oluyor.bunun zarari ne ki acaba?nabiz yukselince tansiyonda mi yukseliyor?
masallah subhanallah.gozun aydin canim
bende bugun tam bundan bahsettim.dolgum yavas yavas kirilmaya basladi.tamamen giderse mecbur discinin yolunu tutucam.anestezi olmadan bi sekilde dolguyu yaptircam artiksakincasi yokmus bu aylarda yapilabiliyormus.dolgunun cok korkacak bi yani yok,ama anestezi olmadan nasil olur bende bilmiyorum.katir kutur yaptircaz bi sekilde :)
Ben çalışıyorum canım öğretmenim az kaldı diye telkin ediyorum kendimi ama bekledikçe zaman da geçmiyor. Okula gidip eve geliyorum ve bi posta daha uyuyorum :))))) evde pek iş yapmıyorum ama bazen yemek yapmak bile çok zor geliyor dediğin gibi geçicek bu günlerde inşallah hepimiz için sağlıkla huzurla geçsinVarırız varırız merak etme. Bende çok çabuk yoruluyorum. Bi yatak örtüsü degistiriyorum yarim saat yatıyorum. Yattikca da yatasım geliyor. Allah çalışan annelere kolaylık versin. Zor ama keyifli bir süreç. Hele miniğim yatınca kıpırdanıyor ya o zaman butun dertleri unutuyorum. Yolun yarisi bitti bile
Cok yoruldum canim ya haftalik rutin temizlik ama yoruyor iste insaniyormasaydn keske kendiniiiii ne temizliği bu durduk yere
Aaa oyle mi? Adrenalin içermeyen lokal nasil oluyor ki?? Bende anestezi yaptiririm o zmaan:)Canm anestezide yapılıyor,bugun kanal tedavisi icin doktorumdan izin kagıdı aldım adrenalin icermeyen lokal anestezi uygundur yazmıs.öteki türlüsü bebege daha zararlı senin stresinden dolayı
Hic bilmiyorum canm ama ben önce dişçime gittim muayne oldum o bana ne yapılacagını söledi kendi doktoruma gittim izin kagıdı olamadan yapmıyolar zaten hamileliğinin riskine göre izin veriyo doktor bana 1 seferlik kursun yelekle film cekimi ve anesteziye izin verdi hatta yaptırmamak tehlikeliymiş cunku agız icindeki balteriler kana karısp plesentaya ulaşıyomus o yuzden ihmal etme bence kızyoksa canlı canlı yapılırmı o:/Aaa oyle mi? Adrenalin içermeyen lokal nasil oluyor ki?? Bende anestezi yaptiririm o zmaan:)
Doğru dedin canli canli cok zor olur dayanamam herhaldeHic bilmiyorum canm ama ben önce dişçime gittim muayne oldum o bana ne yapılacagını söledi kendi doktoruma gittim izin kagıdı olamadan yapmıyolar zaten hamileliğinin riskine göre izin veriyo doktor bana 1 seferlik kursun yelekle film cekimi ve anesteziye izin verdi hatta yaptırmamak tehlikeliymiş cunku agız icindeki balteriler kana karısp plesentaya ulaşıyomus o yuzden ihmal etme bence kızyoksa canlı canlı yapılırmı o:/
Cnm oncelikle yeni evinizde mutlu ve huzurlu oturun cok yorucu olmustur eminim... dolap konusuna gelirsek ben 3 cocuga 3 kapili dolabin yetecegini dusunmuyorum benim 1 kizim var dolabi 3 kapili ama simdi 2. Kizimiz geliyor ve ben dolabi degistirmeyi 5 ya da 6 kapili almayi dusunuyorum ama bu benim fikrim tabiki deKızlar taşındık . 1+1 de oturuyorduk 3+1 e geçtik . Aile kalabaliklasiyor malum . Çok yorucu geçti . Bunu da atlattım şükür . Gardırop falan bir an önce yaptırmak istiyorum :) özel yapım olacak uyguna yaptıracağımiz bir tanidik var . Bol raflı olsun diyorum . Country tarzını beğeniyorum yatak odam da öyle . Sizler çocuk gardropu nasıl birşey düşünüyorsunuz . 3 kapılı dolap 3 çocuğuma yeter mi acaba ?? Birde çekmecelik yaptirsam
Canım bİzimkiler de her bir şeyi paylaştılar. Kıyafet vs bir sürü şey de aldılar şimdiden. Sağolsınlar da bize alacak bir şey kalmadı heves ediyor tabi insan. Bir de bizim ilkhaber yok sanırım arada kontrol ediyorm bende inşallah kötü bişey yoktur
9 kg
kesinlikleee
kv önceden satmak için bi battaniye yapmş onu vercekmiş işte görmedim bile daha tek sözünü yaptıgı o bide besigi alcaklar. hevesleri varsa alsınlar tabi ama kimse bişey almasada olur hatta daha iyi olur sonra begenmezsem kullanmak istemem :)
Canım benim eşim diş hekimi.artık bu ayda yaptırabilirsin zaten dolguda morfin de gerekmiyor.Kızlar dolgum kirilmaya basladi uctan uctan.yavas yavas agri girmeye de basladidoktora sormayi unutmusum yine.hamilelikte dis dolgusu yaptiran var mi
Çok geçmiş olsun hiç bir bilgim Yok maalesef inş önemli bir şey değildirMrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?
Merhaba arkadaşım aynı sorunu bende ilk hamilelgimde yaşadım çok üzüldüm çok yiprandim o süreçte, amniosentez yapıldı, fish testi yapıldı, kromozom testi yapıldı şu amerikaya gönderilen test risk çıkmadı şükür hiç birinde. Sonra çok iyi bir çocuk kardiyologu diye söylenen bir Dr un muaynehanesine gittik. ... neyse oğlum doğdu 1 ay sonra kendi doğum yaptığım hastanenin kardiyologu baktı sadece küçük delikler gördü. .. en son belkide eskilerden çok kişide bu hastalık vardı ama o zamanlar böyle detaylı yaramayan olmadigindan bilinmiyotdu dedi. ...Mrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Tesekkur ederim canim.peki 7.veya 8.aylarda yaptirabiliyor muyuz?anestezi olmadan acimiyor mu?Canım benim eşim diş hekimi.artık bu ayda yaptırabilirsin zaten dolguda morfin de gerekmiyor.
Gecmis olsun canim hic bir fikrim yok ama insallah sagliklidir bebegin.Mrb kızlar
Sana da çok geçmiş olsun 2 li test Afp fln çok iyiydi hiç sıkıntı yoktu hayırlısı..Çok geçmiş olsun hiç bir bilgim Yok maalesef inş önemli bir şey değildir
normalde ikili testin nasıl çıkmıştı
başka bir göz daha görse benimde beyin yarım küreleri arasında büyüme farkı var dedi
ertesi gün genetikte bi sorun gözükmüyordu
İlk gün doktor acele etti iyi ölçemedi emin olmak için genetiğe git dedi ordada normal çıktı
Hafta sonu kontrolde doktor özellikle uyardı benide sol tarafına yat diye sırt üstü veya sağa yattığımızda bebeğe kan akışı yavaşlıyormuş bende yastık koyuyorum birkaç gündür daha rahat olsun kolumu bacağımı koyayım diye birde öyle dene istersenkızlar merhaba ya sağ tarafa yatmak sakıncalımı ben gebelikten önce hep sağıma yatmaya alışık olduğum için şimdide öyle yatmak istiyorum fakat sağ tarafa yatmanın bebek için iyi olmadığını duydum sola yatmak çok yoruyo beni oyuzden sabahları hep yorgun kalkıyorum
Keşke hepsini bi anda yapmasaydın canım, dinlene dinlene:) güle güle kirletin yat dinlen artık:)Kizlar nasilsiniz ayyy ben bugun temizlik yaptim yoruldum valla sabahtan beri yeni oturdum .....
Hadi geçmiş olsun güle güle oturun bebişinizle beraber:)Kızlar taşındık . 1+1 de oturuyorduk 3+1 e geçtik . Aile kalabaliklasiyor malum . Çok yorucu geçti . Bunu da atlattım şükür . Gardırop falan bir an önce yaptırmak istiyorum :) özel yapım olacak uyguna yaptıracağımiz bir tanidik var . Bol raflı olsun diyorum . Country tarzını beğeniyorum yatak odam da öyle . Sizler çocuk gardropu nasıl birşey düşünüyorsunuz . 3 kapılı dolap 3 çocuğuma yeter mi acaba ?? Birde çekmecelik yaptirsam
Çok geçmiş olsun hiç duymadım bunu. Umarım hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsınızMrb kızlar
Allahımm çok tşk ederim canım duymak istediklerimi söylemişsinMerhaba arkadaşım aynı sorunu bende ilk hamilelgimde yaşadım çok üzüldüm çok yiprandim o süreçte, amniosentez yapıldı, fish testi yapıldı, kromozom testi yapıldı şu amerikaya gönderilen test risk çıkmadı şükür hiç birinde. Sonra çok iyi bir çocuk kardiyologu diye söylenen bir Dr un muaynehanesine gittik. ... neyse oğlum doğdu 1 ay sonra kendi doğum yaptığım hastanenin kardiyologu baktı sadece küçük delikler gördü. .. en son belkide eskilerden çok kişide bu hastalık vardı ama o zamanlar böyle detaylı yaramayan olmadigindan bilinmiyotdu dedi. ...
Şuan oğlum 28 aylık çok şükür gelişimi çok iyi çok hareketli hiç bişey korktuğum gibi olmadı 3 yaşından sonra bir daha kontrole götüreceğim.
Sen içini ferah tut, ben hiç duymadigim için çok uzulup yipranmistim bak ben yaşadım çok şükür evladım sapasağlam.
Sende evladını sağlıkla kucağına al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?