2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    348
günaydın tamam canım öyle yatmayı deniyorum zaten ama uyku haliyle bazen sanırım sağıma dönüp düz yattığım oluyo artık Allaha emanet bebeklerimiz
 
Cok yoruldum canim ya haftalik rutin temizlik ama yoruyor iste insani
artık basit şeyler bile yoruyo

Canım bİzimkiler de her bir şeyi paylaştılar. Kıyafet vs bir sürü şey de aldılar şimdiden. Sağolsınlar da bize alacak bir şey kalmadı heves ediyor tabi insan. Bir de bizim ilk
evet insan kendide almak istiyo
ben daha 2 takım giysi aldm sadece sonlara dogru alcam
 
hııı o madde kötü olmuş canım ben atlamışım orayı. senin şuan gittiğin doktor da çok iyi ama, hastaneyi ayarlayabilirsen devam edebilirsin. biz de iyiyiz şükür, kızım 20 cm 295 gr ı en son geçen hafta :) pazartesi günü de detaylı ultrasonum var bakalım. sen girdin mi detaylıya?
 
Günaydın kızlar. Bu aralar her hafta doktora gider oldum rahim ağzı uzunluğu sınırda dediler bikac doktora ölçtürdüm. İstirahat dediler yatıyorum evde, heyet raporu aldım.
Dünden beri sol kasıgım çok acıdı korktum sabah doktora gittim kafasıyla elini dayamiş yaramaz.
Benden böyle... İyi haberlerimiz daim olsun...
 
İnşallah sorun olmaz canım kaç cm ölçülüyor
 
Kızlar gunaydin dün tetenoz aşısı oldum bugün sabahtan biri gogsume doğru bi agri var iğneden mi oluyo bu ya
 
Bol su iç o uzayabilirde geçen yazmıştı biri 2.5 tan 4 olmuş Progestan kullanıyormuş birde Allah selametle tam vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Amin canim cumlemize Çok su içiyorum canım günde 2 progestan kullanıyorum inşallah benim de uzar. Doktorlar şuan için bir risk görmediler ama benim icim hiç rahat değil.
 
Kızlar kan uyuşmazlığı ignesini nerde yaptirdiniz yaptıran varsa ne kadar fiyati bilgisi olan var mı
 
Kızlar merhaba yarın eminönü ne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan a daha önce giden var mı fiyatlar uygun dedi arkadaşım ağırlasmadan halletmek istiyorum.
 
ya kızlar hala isim bulamadım çocuğuma bişeylerde yaptırıcam artık isim şart oldubikaç tane değişik isim buldum ama niye bi türlü içime sinmiyor anlamıyorum.Sizce;

BERAN-ARDEN-BERŞAN-GÖRKEM-ARDEN

Nasıllar?
 
Bende
Kızlar merhaba yarın eminönü ne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan a daha önce giden var mı fiyatlar uygun dedi arkadaşım ağırlasmadan halletmek istiyorum.
Bende eşimle birlikte geçen hafta gittim. Fiyatları normal ama en güzel tarafı seçeneklerinin çok fazla olması bende dayanamayıp bi kaç şey aldım :) yalnız beşik, babynest ve bebek arabası gibi ürünleri önermiyorum. Olması gerekenden daha pahalıydı.
 
Hanımlar bende şimdi doktordan geliyorum. Allah kimseyi devlet hastanesi düşürmesin dedirttirdi bugün gittiğim doktor. Normalde özel hastaneye gidiyorum ama testlerimi devlet hastanesinde yapıyorum. TSH yüksek diye özeldeki doktorum tekrar bi test yaptıralım ne olduğunu netleştirelim dedi bende bugün devletten sıra aldım. Normalde tatlı mı tatlı devlet hastanesinde bi doktor var ona gidiyordum ama kendisi izinde diye başka bir doktora gittim. Gitmez olaydım! İstediğim testi yaptırmadı özeldeki doktoruna git ben onun asistanı değilim dedi. Bende tatlı dille rica ettim o zaman dahiliyeden randevu al onlar baksın dediNeyse başka bir doktora gidip işimi hallettim ama hamile halimle yarım saat uğraştım. Soruyorum şimdi ne gerek vardı buna? Testlerinin içine onuda yazsan ne olurdu sanki??
 
dejavu_one Eger bir çözümünü bulursan bana da mutlaka yaz canım ya gece bile zor uyuyorum . Çok fena birşey bu

Canım Bepanthol kremin kaşıntılar için olan kremini aldım Bepanthol Sensiderm olarak geçiyor ben onu kullandım iki gün o an kaşıntılarımı aldı birkaç saat sonra yine oluyordu ben işyerinde yanıma almadığım için dün akşam sürdüm bir de ve şu an kaşıntım yok inşallah olmaz bir daha. Ama en azından bir nebze rahatlatıyor bakalım benim tekrar başlayacak mı
 
Bende yarın gideyim fiyatları paylaşırım belki birilerinin işine yarar
 
İnş sonuçlarımız temiz çıkar hep bu yaşadıklarımız anı olarak kalır...
İnşallah allahtan en büyük dileğim bu. İzmir de isen çocuk kalp hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Ertürk Levent i önerebilirim. Detaylıda bu durum görülünce doktorum hemen fetal eko çekilmesini istedi bayraklı martı plaza da Ertürk beyin muayenesi var. Zaten kendisi Ege Üniversitesinde profesör, hemen gittik çok memnun kaldık, 3 haftalık takipli hastası olduk kendinin. Ege Üniversitesinden uzmanlardan da randevu alabilirsin ama ben sabredemedim muayenesine gittim. Çocuk kalp doktoru daha detaylı bilgi verebilir bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…