2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nasılsınız kızlar. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var aşırı heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bir de çok çok az hissediyorum iyice endişeleniyorum artık çikolata falan abanıcam enerji versin hareket etsin diye yarında öyle yesin demişti doktor eşim randevu için aradığında. Haftasonu da İstanbul'a gidicem hem annemi bırakıcaz hem de orada da birşeyler bakınırım diyorum.

Haftaya bizde de badana var. Salon eşyalarım değişiyor yenileri gelecek gelmeden boya olsun dedik de hepsi bir arada çıkacak bebek odasını ne yapsam aydınlık bir renk olsun istiyorum bana fikir verir misiniz renk konusunda

Kime gittin detaylıya İzmirde. Bende İzmirdeyim,merak ettim...

Geçmiş olsun, drlar bir önlemini almadıysa riskli grupta değilsindir. Gönülünü ferah tutmaya çalış. Zor biliyorum ama olumlu düşünce çok önemli biliyorsun.

Dışardan bir göz olarak yorum yapabilirim tabi. Bence çok zor isimler. Görkem en rahat kullanabileceği olur sanki. Ikı isimde çok zorluyor çocukları. Öğretmen olduğum için gözlem yapma şansımız daha çok oluyor. Çocuk bir ismini kesinlikle benimsemiyor.

Benim oğlumun odasında duvar kağıdı var. Çok şirin şeyler var duvar kağıtlarında. Tavsıye ederim.

Çok sağol cnm bugün hızlı test sonucu çıkıcak ona göre giderim sölediğin dr.a

selam kızlar gene yoğun bir haftadayım cumadan beri giremedim konular baya ilerlemiş yine. . cuma günü girdim bende ayrıntılıya çok şükür her şey yolunda minik kuzunun da keyfi yerinde 25 cm 390 gr olmuşben bu ay biraz fazla kilo almışım 2.5 kilo dikkat et dedi fazla olmuş bu ay dedi . 1 ay sonra şeker için aç gel dedi doktorum. hayırlısı bakalım.

Prof Dr Fuat Akercan a gittim detaylı için
Alsancakta muayenesi gayet açıklayıcı net konuştu

Insallah hayirli haberlerle gelirson canim bende yarin gidicem ayrintili ultrasona insallah bizde de bo sıkınti cikmaz.. bende bol bol cikolata yicem ya benim yaramaz hic yuzunu gosrltermiyor bize ayak ayak ustunde sirti donuk rahati keyfi yerinde yerinde esyalarinda hayirli olsun canim gule gule kullanin eee bi foto atarsin artik...valla bebisin odasini da beyaz yapabilirsin ferah olsun diyorsan carsafini perdesini halisini da turkuaz tonlarinda yapabilirsin.....

öncelikle teşekkür ederim fikirleriniz için.zaten sanırım iki isim fikrinden vazgeçtim tek isim olsun sade olsun taraftarıyım

Gozunaydin canim

Canım keşke direk dahiliye doktoruna çıksaydın, zaten o bakıyor tsh a. Sabah bende gittim kan verdim tsh için. Devlet hastanesi malesef böyle bazı doktorlar özellikle, mecbur kalınca bende kadın doğuma devlette ve tek doktor kimse sevmiyor yaşadığım yerde, adam öyle rahatki gidiyorum elinde çubuk kraker yayılmış yiyor kitap okuyor beni dinliyor mu belli değil

Kizlar benim kızım icinde bi isim önerisi verir misiniz? Melisa demistim basta ama suan emin degilim.bahar da guzel ama esim istemiyor.yeni nesil buglem alya gibi isimleri de begenmiyorum.ne cok eski ne cok yeni nesil bi isim ariyorum.yardimlariniza onerilerinize talibim cicekler:)))))

normal dogum icin daha kolay, sezaryen icin daha mi zor :)

Ben Melisa ismini seviyorum Sena da güzel

Kızlar merhaba yarın eminönü ne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan a daha önce giden var mı fiyatlar uygun dedi arkadaşım ağırlasmadan halletmek istiyorum.

Ben gittim canım envayi çeşit bebek kıyafeti,beşik,araba, bakım ürünleri bebişle ilgili aklına ne gelirse var 5 yada 6 kat dükkanlar dolu içi fiyatlarda ehh işte ne çok ucuz ne çok pahalı orta şeker.... Piyasadan aşırı bir farkını göremedim ama gezmesi zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…