- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.701
Karmakarışık oldum..bintürlü şey geçiyo aklımdan.. çok sağol iyi dileklerin duaların için..
İzmirdeyim ben detaylıda baya inceledi dr kalbini ama Gebzede daha farklı birşey mi yapıyolar ki? Kardiyolojiye doğumdan sonra gittim demiştin dimi? Bebekte yutma ve solunum sıkıntısı oldu mu bide hiç? Soruyorum kusura bakma sanada o günleri tekrR hatırlatmak istemiyorum ama çok nadir görülen bi durummuş benle aynı duyguları yaşadığın için söylediklerin önemli benim için..
Günaydın kızlar. Bu aralar her hafta doktora gider oldumrahim ağzı uzunluğu sınırda dediler bikac doktora ölçtürdüm. İstirahat dediler yatıyorum evde, heyet raporu aldım.
Dünden beri sol kasıgım çok acıdı korktum sabah doktora gittim kafasıyla elini dayamiş yaramaz.
Benden böyle... İyi haberlerimiz daim olsun...
ya kızlar hala isim bulamadım çocuğuma bişeylerde yaptırıcam artık isim şart oldubikaç tane değişik isim buldum ama niye bi türlü içime sinmiyor anlamıyorum.Sizce;
BERAN-ARDEN-BERŞAN-GÖRKEM-ARDEN
Nasıllar?
Nasılsınız kızlar. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var aşırı heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bir de çok çok az hissediyorum iyice endişeleniyorum artık çikolata falan abanıcam enerji versin hareket etsin diye yarında öyle yesin demişti doktor eşim randevu için aradığında. Haftasonu da İstanbul'a gidicem hem annemi bırakıcaz hem de orada da birşeyler bakınırım diyorum.
Haftaya bizde de badana var. Salon eşyalarım değişiyor yenileri gelecek gelmeden boya olsun dedik de hepsi bir arada çıkacak bebek odasını ne yapsam aydınlık bir renk olsun istiyorum bana fikir verir misiniz renk konusunda
Benimde göğsüme doğru bi ağrı var mideden yukarı amniosenteze bağlıyodum acaba bebiş yukarı çıkıyo diye mi oluyo kiKızlar gunaydin dün tetenoz aşısı oldum bugün sabahtan biri gogsume doğru bi agri var iğneden mi oluyo bu ya
Çok sağol cnm bugün hızlı test sonucu çıkıcak ona göre giderim sölediğin dr.aİnşallah allahtan en büyük dileğim bu. İzmir de isen çocuk kalp hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Ertürk Levent i önerebilirim. Detaylıda bu durum görülünce doktorum hemen fetal eko çekilmesini istedi bayraklı martı plaza da Ertürk beyin muayenesi var. Zaten kendisi Ege Üniversitesinde profesör, hemen gittik çok memnun kaldık, 3 haftalık takipli hastası olduk kendinin. Ege Üniversitesinden uzmanlardan da randevu alabilirsin ama ben sabredemedim muayenesine gittim. Çocuk kalp doktoru daha detaylı bilgi verebilir bence.
Insallah canim hayirli haberlerle gelGunaydin kızlar. Bugün benimde ayrintili var. Dualarınızı esirgemeyin. Inşallah herşey yolundadır..
Prof Dr Fuat Akercan a gittim detaylı içinKime gittin detaylıya İzmirde. Bende İzmirdeyim,merak ettim...
Geçmiş olsun, drlar bir önlemini almadıysa riskli grupta değilsindir. Gönülünü ferah tutmaya çalış. Zor biliyorum ama olumlu düşünce çok önemli biliyorsun.
Dışardan bir göz olarak yorum yapabilirim tabi. Bence çok zor isimler. Görkem en rahat kullanabileceği olur sanki. Ikı isimde çok zorluyor çocukları. Öğretmen olduğum için gözlem yapma şansımız daha çok oluyor. Çocuk bir ismini kesinlikle benimsemiyor.
Insallah hayirli haberlerle gelirson canim bende yarin gidicem ayrintili ultrasona insallah bizde de bo sıkınti cikmaz.. bende bol bol cikolata yicem ya benim yaramaz hic yuzunu gosrltermiyor bize ayak ayak ustunde sirti donuk rahati keyfi yerinde yerinde esyalarinda hayirli olsun canim gule gule kullanin eee bi foto atarsin artik...valla bebisin odasini da beyaz yapabilirsin ferah olsun diyorsan carsafini perdesini halisini da turkuaz tonlarinda yapabilirsin.....Nasılsınız kızlar. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var aşırı heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bir de çok çok az hissediyorum iyice endişeleniyorum artık çikolata falan abanıcam enerji versin hareket etsin diye yarında öyle yesin demişti doktor eşim randevu için aradığında. Haftasonu da İstanbul'a gidicem hem annemi bırakıcaz hem de orada da birşeyler bakınırım diyorum.
Haftaya bizde de badana var. Salon eşyalarım değişiyor yenileri gelecek gelmeden boya olsun dedik de hepsi bir arada çıkacak bebek odasını ne yapsam aydınlık bir renk olsun istiyorum bana fikir verir misiniz renk konusunda
öncelikle teşekkür ederim fikirleriniz için.zaten sanırım iki isim fikrinden vazgeçtim tek isim olsun sade olsun taraftarıyımKime gittin detaylıya İzmirde. Bende İzmirdeyim,merak ettim...
Geçmiş olsun, drlar bir önlemini almadıysa riskli grupta değilsindir. Gönülünü ferah tutmaya çalış. Zor biliyorum ama olumlu düşünce çok önemli biliyorsun.
Dışardan bir göz olarak yorum yapabilirim tabi. Bence çok zor isimler. Görkem en rahat kullanabileceği olur sanki. Ikı isimde çok zorluyor çocukları. Öğretmen olduğum için gözlem yapma şansımız daha çok oluyor. Çocuk bir ismini kesinlikle benimsemiyor.
Gozunaydin canimselam kızlar gene yoğun bir haftadayım cumadan beri giremedim konular baya ilerlemiş yine. . cuma günü girdim bende ayrıntılıya çok şükür her şey yolunda minik kuzunun da keyfi yerinde 25 cm 390 gr olmuşben bu ay biraz fazla kilo almışım 2.5 kilo dikkat et dedi fazla olmuş bu ay dedi . 1 ay sonra şeker için aç gel dedi doktorum. hayırlısı bakalım.
Canım keşke direk dahiliye doktoruna çıksaydın, zaten o bakıyor tsh a. Sabah bende gittim kan verdim tsh için. Devlet hastanesi malesef böyle bazı doktorlar özellikle, mecbur kalınca bende kadın doğuma devlette ve tek doktor kimse sevmiyor yaşadığım yerde, adam öyle rahatki gidiyorum elinde çubuk kraker yayılmış yiyor kitap okuyor beni dinliyor mu belli değilHanımlar bende şimdi doktordan geliyorum. Allah kimseyi devlet hastanesi düşürmesin dedirttirdi bugün gittiğim doktor. Normalde özel hastaneye gidiyorum ama testlerimi devlet hastanesinde yapıyorum. TSH yüksek diye özeldeki doktorum tekrar bi test yaptıralım ne olduğunu netleştirelim dedi bende bugün devletten sıra aldım. Normalde tatlı mı tatlı devlet hastanesinde bi doktor var ona gidiyordum ama kendisi izinde diye başka bir doktora gittim. Gitmez olaydım! İstediğim testi yaptırmadı özeldeki doktoruna git ben onun asistanı değilim dedi. Bende tatlı dille rica ettim o zaman dahiliyeden randevu al onlar baksın dediNeyse başka bir doktora gidip işimi hallettim ama hamile halimle yarım saat uğraştım. Soruyorum şimdi ne gerek vardı buna? Testlerinin içine onuda yazsan ne olurdu sanki??
normal dogum icin daha kolay, sezaryen icin daha mi zor :)Allahin izniyle şu 9 ay hayirlisiyla bi biteydi de tek korkumuz doğum olaydı:)) Allah sabrını verir canim merak etme,bu kadar zor korkulacak birsey olsaydi,kimse kolay kolay doguramazdi.bu insanlar cogalamazdi.ben kime sorsam abartilan kadar birsey degil cok kolay falan diyorlar normal dogum icin.sezeryan bi ameliyat sonucta o daha zor olur
Ben Melisa ismini seviyorum Sena da güzelKizlar benim kızım icinde bi isim önerisi verir misiniz? Melisa demistim basta ama suan emin degilim.bahar da guzel ama esim istemiyor.yeni nesil buglem alya gibi isimleri de begenmiyorum.ne cok eski ne cok yeni nesil bi isim ariyorum.yardimlariniza onerilerinize talibim cicekler:)))))
Bende melisa istiyorum aslinda,ama dun doktorum melisa yerine melis koysana daha kibar zarif soyleniyo dedi aklim karistiBen Melisa ismini seviyorum Sena da güzel
Yani,sonucta bi ameliyat geciriyorsun.normal dogum la ayni seviyeye koyamam ben sahsen.daha zor ve acılı olur büyük ihtimalnormal dogum icin daha kolay, sezaryen icin daha mi zor :)
Kızlar merhaba yarın eminönü ne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan a daha önce giden var mı fiyatlar uygun dedi arkadaşım ağırlasmadan halletmek istiyorum.
o zaman tercih hakkin varsa normal dogumu secebilirsin madem.daha kolay :)Yani,sonucta bi ameliyat geciriyorsun.normal dogum la ayni seviyeye koyamam ben sahsen.daha zor ve acılı olur büyük ihtimal
Eee yani,insallah sezeryana gerek kalmaz da,normal dogururum.benimde temennim buo zaman tercih hakkin varsa normal dogumu secebilirsin madem.daha kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?