2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizim olsaydi defne koyardim ben ismini :) duru da guzel. Ikisi de cok zarif geliyor kulaga. Biz de hala isim bulamadik

Bu hafta benim de tetanoz aşım var,sağ tarafima yaptirayim diyorum,neticede artil soluma doğru yatmaya alistirdim kendimi :))

Canım öncelikle geçmiş olsun bol bol dinlen güzel şeyler düşün güzel olsun. Sana birşey sormak istiyorum ben bugün ayrintiliya gidiyorum diye çıktım evden meğer Didim deki hastanede yapılmıyormus beni aydin doğum evine yönlendirdi. Sen hic gittin mi oraya. Acaba randevu alıp gitsem gittiğim gün yaptirabilirmiyim? Bir fikrin var mı.

Eee yani,insallah sezeryana gerek kalmaz da,normal dogururum.benimde temennim bu
inşallah ben de normal doğum denen o travmayı yaşamam da epidural sezeryanla alırım yavrumu kucağıma.
arkadaşlar bi bıkmadınız kendinize uymayan doğum stilini kötülemeye.
şimdi sayıyım mı burada normal doğumda yaşanan komplikasyonları, 24 saat çekilen sancıları, doğum sonrası annenin dikişlerden çektiklerini?
lütfen azıcık saygı duyun kendinizden olmayanı kötülemeyi bırakın. çok basit ya 'SAYGI', tek kelime.
bugüne kadar şu doğum stili şöyle kötü diye tek kelime etmedim. hayırlısı dedim, hangisi kolay olacaksa hepimiz için o olsun dedim. ama zorla söylettiriyorsunuz ya bırakın acısı sızısı ağrısı bizde kalsın her neyse.

Arkadaşlar,son zamanlarda bu sitede yasadigim gerginliklerden dolayi gercekten cok bunaldim.biri der ki şu biri der ki bu.kişilik itibariyle cabuk kirilabilen ve hemen gerilen aşırı heyecanli bi insanim.ve bunun bebegime zarar verdigini düşünüyorum.insanlar ya beni anlamiyor,yada işlerine geldigi gibi anliyorlar.biri de demis ki kotulemeyin sezeryani şu bu.benim hicbirseyi kotuledigim yok.sadece kendi tercihimi soyledim.saygisizlik vs de yok ortada aslinda verilecek cok cevap var,agzima geleni de paldir küldür soyleyebilecek yapida bi insanim.ama hamilelik beni cok hassas yaptığı icin cok fazla duygusalim.en iyisi siteden uzaklasmak.Hakkinizi helal edin.hepinize hayirli doğumlar diliyorum..hersey gonlunuzce olsun :)

Kızlaar doğum stili için tartışmayın lütfen herkes istediğini bebeği için kendi için doğru olanı seçsin. Herşeyi zaman gösterecek. Normal isterken sezeryan olacak veya sezeryan isterken normal
ya evet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlaşılmıyor sanırım, nasip meselesi. doğum zamanındaki şartları şimdiden bilmek, kestirmek hiç kolay değil. herkesin her istediği olmuyor, koşullar belli olmuyor. hepimiz için en kolayı en rahatı ne olacaksa o şekilde doğmaları temennim. başka doğum yöntemlerine çamur atmak çok cahilce geliyor bana.

arkadaşlar bebek arabası bakım ürünleri vs. için izmirde gidebileceğimiz yerler var mı . istanbuldaki arkadaşlar ne güzel eminönünden bahsetmiş her şey uygun daha ucuz diye acaba izmir de neresi var öyle detaylı bebek eşyası alabilceğimiz

Bazı doktorlar huysuz oluyo gercekten

Kızlar merhaba yarın eminönü ne gitmeyi düşünüyorum havuzluhan a daha önce giden var mı fiyatlar uygun dedi arkadaşım ağırlasmadan halletmek istiyorum.
Çok fark yok canım fiyat olarak da cesit bol. Bir de her şeyi aynı yerden alırsan ufak bir ikram oluyor

Yok canım yaşamadık, sadece çok iştahlı değil oyun düşkünü :) nefesini tutuyor ve morariyordu ağlarken çocuk doktoru bunun 2 yaştan sonra geçeceğini söyledi. Şimdi nefes tutmuyor ama çok korkar ve aglarsa morariyor 2 ay Sonra kontrolde tekrar soracağım.
Hamileykende kardiyolaga gittik doğumdan bir ay sonrada gittik. ..
Şimdi daha mantıklı düşünüyorum kalpteki bu sorunun Dawn sendromu yada De George sendromuyla ne alakası var o kadar test o kadar masraf ticari amaçlı miydi. ..
3 lu 4lu testler hep iyi çıkmıştı çünkü. ..
Sen Hep iyi düşün karnını sev bebeginle konuş hergün dua et oku. . Inaniyorum sende sağ salim kucağına alacaksın.

Son moda trend isimleri seçme bencede canım.
Çocuk ilerde okula başlıcak mesela düşünsene bi sınıfta 5 tane Alya

Yok uzun Alya kısa Alya çalışkan Alya cart alya curt Alya lakaplar çıkacak.

Modern isim koy gene ama babanne Adida olmasın : )
Benimde kızım olacak ilk düşündüğüm isimler ; Cemre ,gözde , ceren, ece ,selen ,güneş, Nil, eylül'Dü. Evde bıkaç seslendim kendi kendime içime en samimi ceren geldi nedense ısındim o isme cerenim cerenimom diye karnımı sevmeye başladım babasi da beğendi o da ceren asagi ceren yukarı : )Şimdi arada bana geliyorlar değiştirmek istiyorum eşim yok diyo ben benimsedim ceren kesin diyo

Rabbim sağlık versin, sağ salim kucaginiza alın inşallah.

Kızlaar doğum stili için tartışmayın lütfen herkes istediğini bebeği için kendi için doğru olanı seçsin. Herşeyi zaman gösterecek. Normal isterken sezeryan olacak veya sezeryan isterken normal
Hatta bizim istegimize de kalmayacak o an işi kader belirleyecek başını gördüğüm bebeği sezaryana almisligim var benim der doktorum tabii ki gönüller normalden yana ama bebeklerimiz için en dogrusu neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…