2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim oğlumun odasında duvar kağıdı var. Çok şirin şeyler var duvar kağıtlarında. Tavsıye ederim.

Bir duvarına düşünüyorum duvar kağıdı bebek mobilyası baktığımız yerde bir duvara yapmışlardı çok beğendik onlar satmıyormuş ama bize yapan fabrikayla görüşür getirtiriz dediler öyle birşey yaptırıcam. Diğer duvarlara da raf falan olacak işte öyle planlıyorum. Perde ve halıya karar veremedim aslında Ikeaya gitsem Bursa'ya iyi olur benim kuzenim oradan almıştı perde ve halısını internette de var ama güvenemiyorum

kız ismi bulmak sanki daha kolay ya:):) çok var .ama erkek gerçekten öyle değil çok zormuş yaaa

Bana hep kaç aylıksınız diye sorduklarında kafam karışıyor. Haftalık olarak söylüyorum herkesten Bi ses çıkıyor. İnternetten gezerken bununla karşılaştım. Ben şuan 21 haftalığım o zaman 5 buçuk aylık mı oluyorum?

sizce de doğru mu bu kızlar

Zeyn
Zeynep ismini çok beğenirim ben aklına olsun

İnşallah canım bir sıkıntımız çıkmaz az hareket ettiği için takıyorum işte. Bizimde doktor hep yüzünü aldı 4 d ultrasonla gördük ama tabi tam birşeye benzetemedik :) Ayrıntılıda tabi önce sağlığı yerinde çıksın sorun çıkmasın, sonra da yüzünü net göstermesini umuyoruz bakalım. Kenar korumalıkları sarılı grili yıldızlı. Perdesi de sarılı grili olsun diyorum ama bakalım artık tam bir şey oluşturamadım daha kafamda

Hayır tam 5 haftan bitmiş oluyor. 20 haftalık da 5 ay gibi ama ay hesabına vurduğun zaman 20 hafta 5 gün gibi bir zaman diliminde aslında 5 ayı bitirmiş oluyoruz.

Çok doğru bir konuya değinmişsin. Herkes kendini nasıl ıyi hissedecekse ve bebeği için uygunsa öyle doğum yapmalı tabiki. Ben 2 tane sezeryan oldum ilki erken doğumdu aacildi zaten bişey anlamadim ikincisine vallahi güle oynaya gittim zerre korkum olmadı bir gün yattım eve geldim ve yaktım iki çocukla bir gece bile yanimda kalan olmadı. Gayet de çocuklarima bakabildim. Herkesin bünyesi farklı kimse birbirini korkutmasın önemli olan yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almamız

Kızlar biz isim konusunda kararsızdık kayın pederimin ismini de koymak istiyordum ama tek isim istediğimiz için düşünmüyorduk sadece onun ismi olmasın diye. Şimdi iki isim koyma da yoğunlaştık kayınpederimin ismi Akar önüne Mert ekleyelim Mert Akar olsun dedik herkeste beğendi uyumlu olmuş dedi siz ne diyorsunuz kızlar iyi mi

tam olarak demek istediğim bu işte ama anlayana. ağzımıza geleni paldır küldür konuşamayız sonuçta burası öyle bir platform değil. hele hele biz hormonların allak bullak olduğu bir süreçteyiz, ondan dolayı daha özenli seçmek lazım cümleleri. hepimizin hakkında hayırlısı. sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız Allah'ın izniyle.

Canım bence çok güzel bir isim olmuş, uyumlu, beğendim ben :) son moda isimleri neredeyse herkes koyuyor beğenmiyorum artık.

Bende alayım bari onu yha . Teşekkür ederim canım bana da iyi gelir inşallah

çok güzel olmuş bence uyumluda olmuş zaten kp.nin ismide güzelmiş.eşimde dedesinin ismini koymak istiyo ama ben sevmiyorum hasan ismini oyüzden anlaşamıyoruz

Doğum şekli konusunda ne olursa olsun o iyi bu kötü, o kolay bu zor denmesini ben de doğru bulmuyorum. Kişi direkt ben sezaryen istiyorum ya da ben normal doğuracağım der tercihidir saygı duyarım. Ama şu şöyle bu böyle denmemeli. Doktorum normal doğumdan yana olan biri. Şahsen o gün geldiğinde yapabiliyorsam normal doğum isterim ama yine de bu benim elimde değil belki biyolojik olarak el vermeyecek vücudum ve sezaryen olacağım bunu bilemem. İnsanlara bu tür korkular aşılanmamalı. Hangi tür doğum olursa olsun Allah kolay doğum nasip etsin

Öyle böyle doğurcaz kızlar, sağlıkla doğsunlar da Ben de normal doğuma takıntıları anlamıyorum, he deyip geçiyorum. Doğuran benim, ne takcam. Herkes istediği şekilde doğursun, boşverinnn
Aman kime ne yahu biz doğurucaz isteyen istediğini söylesin bana kimse karışmiyo neyseki.

Canım bence çok güzel bir isim olmuş, uyumlu, beğendim ben :) son moda isimleri neredeyse herkes koyuyor beğenmiyorum artık.
Mert ismine isinmaya basladim ben de. benim kayinpederimin ismi de Cemal ben de ikinci isim olarak Cemal Mert dusunuyordum. Mert Akar da kulaga uyumlu geliyor. Ben begendim

Sağol canım, inşallah.
Orası hakkında hiçbir fikrim yok cnm, ben ayrıntılı için aydinda meşhurrr bir riskli gebelik uzmanı var ona gidecektim sadece muayenesi bile 450 TL olunca vazgeçtim. Benim doktorum Denizli'de orda yaptırdım cnm.

Anladım canım sağol. Tekrar geçmiş olsun. Bakalım bende perşembeye doğum evinden randevu aldım. Inşallah aynı günde halledebiliriz. Git gel uzak oluyor. Eşimde haftada 1 gün izinli sadece.

Öyle gerçekten çok isteye bağlı da olmuyo ben ilkinde karat verememiştim akışına bırakmıştım eşim sezeryan ol diyordu 36 haftada gebelik zehirlenmesinden sezeryan oldum. Önümüzde 4 ay var ve bu 4 ay bu korkuyu yaşamak gereksiz.

Valla bu işlerde biraz nasip işi. Ablam normal doğum istiyordu, paşası bir türlü çıkmayınca içinden mecbur sezeryanla aldılar, kuzenimde normal doğum istiyordu bebeğinin ciğerlerinde kist var normal doğumu kaldıramaz diye sezeryan oldu, en yakın arkadaşım da sezeryan yaptiracakti gün aldı hastaneden günü gelmeden sancısı tuttu normal doğuma girdi. Bebelerimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan önemli değil. Ikisi de bir süreç sonuçta ikisininde kendine göre zor ve kolay tarafları var. Ben bir sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum ama iste dediğim gibi nasip.. sonunda nasıl doguracagimizi Allah bilir ama dogurucaz iste bi şekilde...

çok güzel olmuş bence uyumluda olmuş zaten kp.nin ismide güzelmiş.eşimde dedesinin ismini koymak istiyo ama ben sevmiyorum hasan ismini oyüzden anlaşamıyoruz

Mert ismine isinmaya basladim ben de. benim kayinpederimin ismi de Cemal ben de ikinci isim olarak Cemal Mert dusunuyordum. Mert Akar da kulaga uyumlu geliyor. Ben begendim

Sağolun kızlar bizimde içimize sindi Kuzey koyacaktık aslında sonra bebek mobilya mağazasında isimlikler vardı Mert adını gördük eşim bu isimde olabilir deyince o zaman Akar'ı da ekleyelim dedik çünkü hiçbir isimle de uyduramıyorduk hep tek isimde yoğunlaşmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…