- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.741
Benim oğlumun odasında duvar kağıdı var. Çok şirin şeyler var duvar kağıtlarında. Tavsıye ederim.
kız ismi bulmak sanki daha kolay ya:):) çok var .ama erkek gerçekten öyle değil çok zormuş yaaaKizlar benim kızım icinde bi isim önerisi verir misiniz? Melisa demistim basta ama suan emin degilim.bahar da guzel ama esim istemiyor.yeni nesil buglem alya gibi isimleri de begenmiyorum.ne cok eski ne cok yeni nesil bi isim ariyorum.yardimlariniza onerilerinize talibim cicekler:)))))
Zeynep ismini çok beğenirim ben aklına olsunKizlar benim kızım icinde bi isim önerisi verir misiniz? Melisa demistim basta ama suan emin degilim.bahar da guzel ama esim istemiyor.yeni nesil buglem alya gibi isimleri de begenmiyorum.ne cok eski ne cok yeni nesil bi isim ariyorum.yardimlariniza onerilerinize talibim cicekler:)))))
Insallah hayirli haberlerle gelirson canim bende yarin gidicem ayrintili ultrasona insallah bizde de bo sıkınti cikmaz.. bende bol bol cikolata yicem ya benim yaramaz hic yuzunu gosrltermiyor bize ayak ayak ustunde sirti donuk rahati keyfi yerinde yerinde esyalarinda hayirli olsun canim gule gule kullanin eee bi foto atarsin artik...valla bebisin odasini da beyaz yapabilirsin ferah olsun diyorsan carsafini perdesini halisini da turkuaz tonlarinda yapabilirsin.....
Bana hep kaç aylıksınız diye sorduklarında kafam karışıyor. Haftalık olarak söylüyorum herkesten Bi ses çıkıyor. İnternetten gezerken bununla karşılaştım. Ben şuan 21 haftalığım o zaman 5 buçuk aylık mı oluyorum?
Eki Görüntüle 2144389
sizce de doğru mu bu kızlar
Çok doğru bir konuya değinmişsin. Herkes kendini nasıl ıyi hissedecekse ve bebeği için uygunsa öyle doğum yapmalı tabiki. Ben 2 tane sezeryan oldum ilki erken doğumdu aacildi zaten bişey anlamadim ikincisine vallahi güle oynaya gittim zerre korkum olmadı bir gün yattım eve geldim ve yaktım iki çocukla bir gece bile yanimda kalan olmadı. Gayet de çocuklarima bakabildim. Herkesin bünyesi farklı kimse birbirini korkutmasın önemli olan yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almamızinşallah ben de normal doğum denen o travmayı yaşamam da epidural sezeryanla alırım yavrumu kucağıma.
arkadaşlar bi bıkmadınız kendinize uymayan doğum stilini kötülemeye.
şimdi sayıyım mı burada normal doğumda yaşanan komplikasyonları, 24 saat çekilen sancıları, doğum sonrası annenin dikişlerden çektiklerini?
lütfen azıcık saygı duyun kendinizden olmayanı kötülemeyi bırakın. çok basit ya 'SAYGI', tek kelime.
bugüne kadar şu doğum stili şöyle kötü diye tek kelime etmedim. hayırlısı dedim, hangisi kolay olacaksa hepimiz için o olsun dedim. ama zorla söylettiriyorsunuz ya bırakın acısı sızısı ağrısı bizde kalsın her neyse.
tam olarak demek istediğim bu işte ama anlayana. ağzımıza geleni paldır küldür konuşamayız sonuçta burası öyle bir platform değil. hele hele biz hormonların allak bullak olduğu bir süreçteyiz, ondan dolayı daha özenli seçmek lazım cümleleri. hepimizin hakkında hayırlısı. sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız Allah'ın izniyle.Çok doğru bir konuya değinmişsin. Herkes kendini nasıl ıyi hissedecekse ve bebeği için uygunsa öyle doğum yapmalı tabiki. Ben 2 tane sezeryan oldum ilki erken doğumdu aacildi zaten bişey anlamadim ikincisine vallahi güle oynaya gittim zerre korkum olmadı bir gün yattım eve geldim ve yaktım iki çocukla bir gece bile yanimda kalan olmadı. Gayet de çocuklarima bakabildim. Herkesin bünyesi farklı kimse birbirini korkutmasın önemli olan yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almamız
Canım bence çok güzel bir isim olmuş, uyumlu, beğendim ben :) son moda isimleri neredeyse herkes koyuyor beğenmiyorum artık.Kızlar biz isim konusunda kararsızdık kayın pederimin ismini de koymak istiyordum ama tek isim istediğimiz için düşünmüyorduk sadece onun ismi olmasın diye. Şimdi iki isim koyma da yoğunlaştık kayınpederimin ismi Akar önüne Mert ekleyelim Mert Akar olsun dedik herkeste beğendi uyumlu olmuş dedi siz ne diyorsunuz kızlar iyi mi
Canım Bepanthol kremin kaşıntılar için olan kremini aldım Bepanthol Sensiderm olarak geçiyor ben onu kullandım iki gün o an kaşıntılarımı aldı birkaç saat sonra yine oluyordu ben işyerinde yanıma almadığım için dün akşam sürdüm bir de ve şu an kaşıntım yok inşallah olmaz bir daha. Ama en azından bir nebze rahatlatıyor bakalım benim tekrar başlayacak mı
çok güzel olmuş bence uyumluda olmuş zaten kp.nin ismide güzelmiş.eşimde dedesinin ismini koymak istiyo ama ben sevmiyorum hasan isminiKızlar biz isim konusunda kararsızdık kayın pederimin ismini de koymak istiyordum ama tek isim istediğimiz için düşünmüyorduk sadece onun ismi olmasın diye. Şimdi iki isim koyma da yoğunlaştık kayınpederimin ismi Akar önüne Mert ekleyelim Mert Akar olsun dedik herkeste beğendi uyumlu olmuş dedi siz ne diyorsunuz kızlar iyi mi
Aman kime ne yahu biz doğurucaz isteyen istediğini söylesin bana kimse karışmiyo neyseki.Öyle böyle doğurcaz kızlar, sağlıkla doğsunlar daBen de normal doğuma takıntıları anlamıyorum, he deyip geçiyorum. Doğuran benim, ne takcam. Herkes istediği şekilde doğursun, boşverinnn
Mert ismine isinmaya basladim ben de. benim kayinpederimin ismi de Cemal ben de ikinci isim olarak Cemal Mert dusunuyordum. Mert Akar da kulaga uyumlu geliyor. Ben begendimCanım bence çok güzel bir isim olmuş, uyumlu, beğendim ben :) son moda isimleri neredeyse herkes koyuyor beğenmiyorum artık.
Canım öncelikle geçmiş olsun bol bol dinlen güzel şeyler düşün güzel olsun. Sana birşey sormak istiyorum ben bugün ayrintiliya gidiyorum diye çıktım evden meğer Didim deki hastanede yapılmıyormus beni aydin doğum evine yönlendirdi. Sen hic gittin mi oraya. Acaba randevu alıp gitsem gittiğim gün yaptirabilirmiyim? Bir fikrin var mı.
Anladım canım sağol. Tekrar geçmiş olsun. Bakalım bende perşembeye doğum evinden randevu aldım. Inşallah aynı günde halledebiliriz. Git gel uzak oluyor. Eşimde haftada 1 gün izinli sadece.Sağol canım, inşallah.
Orası hakkında hiçbir fikrim yok cnm, ben ayrıntılı için aydinda meşhurrr bir riskli gebelik uzmanı var ona gidecektim sadece muayenesi bile 450 TL olunca vazgeçtim. Benim doktorum Denizli'de orda yaptırdım cnm.
Öyle gerçekten çok isteye bağlı da olmuyo ben ilkinde karat verememiştim akışına bırakmıştım eşim sezeryan ol diyordu 36 haftada gebelik zehirlenmesinden sezeryan oldum. Önümüzde 4 ay var ve bu 4 ay bu korkuyu yaşamak gereksiz.Doğum şekli konusunda ne olursa olsun o iyi bu kötü, o kolay bu zor denmesini ben de doğru bulmuyorum. Kişi direkt ben sezaryen istiyorum ya da ben normal doğuracağım der tercihidir saygı duyarım. Ama şu şöyle bu böyle denmemeli. Doktorum normal doğumdan yana olan biri. Şahsen o gün geldiğinde yapabiliyorsam normal doğum isterim ama yine de bu benim elimde değil belki biyolojik olarak el vermeyecek vücudum ve sezaryen olacağım bunu bilemem. İnsanlara bu tür korkular aşılanmamalı. Hangi tür doğum olursa olsun Allah kolay doğum nasip etsin
Valla bu işlerde biraz nasip işi. Ablam normal doğum istiyordu, paşası bir türlü çıkmayınca içinden mecbur sezeryanla aldılar, kuzenimde normal doğum istiyordu bebeğinin ciğerlerinde kist var normal doğumu kaldıramaz diye sezeryan oldu, en yakın arkadaşım da sezeryan yaptiracakti gün aldı hastaneden günü gelmeden sancısı tuttu normal doğuma girdi. Bebelerimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan önemli değil. Ikisi de bir süreç sonuçta ikisininde kendine göre zor ve kolay tarafları var. Ben bir sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum ama iste dediğim gibi nasip.. sonunda nasıl doguracagimizi Allah bilir ama dogurucaz iste bi şekilde...Doğum şekli konusunda ne olursa olsun o iyi bu kötü, o kolay bu zor denmesini ben de doğru bulmuyorum. Kişi direkt ben sezaryen istiyorum ya da ben normal doğuracağım der tercihidir saygı duyarım. Ama şu şöyle bu böyle denmemeli. Doktorum normal doğumdan yana olan biri. Şahsen o gün geldiğinde yapabiliyorsam normal doğum isterim ama yine de bu benim elimde değil belki biyolojik olarak el vermeyecek vücudum ve sezaryen olacağım bunu bilemem. İnsanlara bu tür korkular aşılanmamalı. Hangi tür doğum olursa olsun Allah kolay doğum nasip etsin
Canım bence çok güzel bir isim olmuş, uyumlu, beğendim ben :) son moda isimleri neredeyse herkes koyuyor beğenmiyorum artık.
çok güzel olmuş bence uyumluda olmuş zaten kp.nin ismide güzelmiş.eşimde dedesinin ismini koymak istiyo ama ben sevmiyorum hasan isminioyüzden anlaşamıyoruz
Mert ismine isinmaya basladim ben de. benim kayinpederimin ismi de Cemal ben de ikinci isim olarak Cemal Mert dusunuyordum. Mert Akar da kulaga uyumlu geliyor. Ben begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?