2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Anladım canım sağol. Tekrar geçmiş olsun. Bakalım bende perşembeye doğum evinden randevu aldım. Inşallah aynı günde halledebiliriz. Git gel uzak oluyor. Eşimde haftada 1 gün izinli sadece.

İnşallah cnm, bir tanıdığım olsa soruveriridim ama yok. Sevk etmişler seni belki acil olarak alırlar. Ara bir sor istersen.

Sezeryan doğum için acılı ve zor olur ameliyat sonuçta diyen arkadaş yazmış baya ve ayrılmış siteden oysa ki o an kendisine 1-2 arkadaşa cevap verdi sadece herkesin kendi fikri diye ama kendince çok duygusal olduğunu her sözü kaldıramadığnı sorunları olduğunu söylemiş ve gitmiş. İnsanların kendi tercihlerini söylemeleri ile şu doğum şöyle acılıdır böyle kötüdür deme arasındaki farkı anlasalar keşke. Sonuçta mesela ben zorunlu sezeryan yapacak biriyim 2 aşılama 4 tüp bebek sonrası hamile kaldım ayrıca minyonum bebeğimin kilosu da zaten önden gidiyor ve riske atmak istemiyorum şimdi tutup acılı ağrılı kötü dendiği zaman ben nasıl korkmayayım. Anlayış beklerken anlayışlı da olmak lazım herkes duygusal burada herkes hamile. Bir insan sırf korktuğu için bile sezeryan olabilir ki kendisinin de garantisi yok

Canım bende Aydında yaşıyorum cevap vermek istedim. Kadın Doğum hastanesine bayağa önceden randevu alman lazım diye biliyorum. Çünkü çok kalabalık oluyor kadın doğum. Benim evime çok yakın olmasına rağmen tercih etmedim asıl doktorum denizlide ama burada da Dr var liva da elif hanım ama oda doğum izninde şimdilik Kadriye hanıma gidiyorum. Aydında ayrıntılı bakem Bi yer varsa araştır başka yere git derim. Yinede sen bilirsin canım

Aynen öyle bilemiyoruz ki nasıl olacak. Kuzenim hemşire normal istiyordu ama doğum zamanı çatısı dardı mecburen sezaryen oldu. Kısmet bu işler. Okulda mesela bana kesinlikle normal doğum yap çok kolay deyip sezaryeni kötülüyorlar mesela, nasıl kızıyorum. Belki sezaryen olacağım o korkuyla mı gireyim. Biz de isteriz bir avazda kolaylıkla doğurmayı ama işte şartlar

Bilemedim şimdi ınternetten aldım aydin dogumevinden herhangi bir kadın doğum doktoruna yarına bile randevu verebiliyordu. Boş gozukuyodu bende şaşırdım. Gitsem ayrintili yaparlar mı acaba? Yoksa bana git şu gün gel mi diyecek?

Normal doğumdan korktuğum için kendi isteğimle sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti süreç,hiç pişman olmadım. Sezeryan ağrılıdır,sonrasında göbek kalır vs vs çok şey dendi hiçbirini dinlemedim. Elbet ağrı var ama ölümcül ağrı değil zaten hastane ağrıyı en az hissetmen için elinden geleni yapıyor ağrı kesiciler vs gibi.. göbek falanda kalmıyor. 40 gün sonra gayet dümdüzdü göbeğim ve 34 beden olarak devam ettim hayatıma. Eğer sezeryan korkunç bişey olsaydı bunu tecrübe eden birisi olarak şuanda doğuma dair inanılmaz korkularım olurdu ama hiç yok..

Bunu bende anlamıyorum şimdi ben 22+3'deyim 6 aylıkmıyız yoksa 5 mi demem lazım
Güzelmiş canım Akar ismini ilk defa duyuyorum ama Mert güzel olmuş yanına

Allah sağlık şifa versin canım..herşeyin çaresi var.sonuçlar iyi çıksın da. Bu durum normal insanlarda da olabiliyomuş zaten %1 hatta bende de yutma sorunu var genetik bile olabilir aslında şimdi karşıma çıkınca düşünmeye başladım.
Down sendromlu çocuklarda ise oran %35 lerde o yüzden test yaptırılması netlik kazandırıcak sanırım. İnş kucağımıza alıcaz bebişlerimizi sağlıkla... desteğin için çok tşk ederim bu arada..

Evet onerileri bende bekliyorum.. biz Mina. Nefes. Masal. Sıla. Dusunuyoruz ama karar veremedik tabiki

Yaa bende normalde o kadar korkmuyorum ama sonuçta ilk defa böyle bir operasyon geçireceğim haliyle merak ediyorum herkesin dediği zaten o an bebeğin sağlıklı olup olmadığı onu görmek kokusunu duymak sonrasını hissetmiyorsun ilk bir kere kalkınca da zaten sorun pek yaşamıyorsun dediler tabii ki ağrı sancı olur ama korkutulması taraftarı değilim bir yeri överken diğerini kötülemek hiç hoş değil. Göbekten falan da korkmuyorum zayıf hamile kaldım lohusalığımda da hızla vereceğimi düşünüyorum yapım öyle çünkü kalsa ne yapalım ben neler çekmişim bebeğime kavuşmak için ne iğneler yaptım kendime ne yumurta toplamalar transferler, histereskopi falan sezeryan vız gelir tırıs gider yeter ki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin

Bunu bende anlamıyorum şimdi ben 22+3'deyim 6 aylıkmıyız yoksa 5 mi demem lazım

Güzelmiş canım Akar ismini ilk defa duyuyorum ama Mert güzel olmuş yanına

6 bittiğinde 6 aylık olursun canım 22+3 de 5.5 aylık oluyorsun.

Akar evet duyulmamış bir isim 1938 yılına göre modern bir isimde. Kayınpederimin babası astsubaymış yani görmüş geçirmiş insanlar koymuş o zamanlar bu ismi. Kayınpederim de babasının ismini eşime ön isim olarak koymuş onu kullanmıyoruz nüfus cüzdanında yazıyor ama demek ki kayınpederim öyle istemiş koymuş bizimde koymamıza sevinir dedik çünkü çok sever beni çok emeği var hala eli üzerimizdedir sağolsun

Korkmayın kızlar sezeryandan
Benim 3. Sezeryan olacak çok şükür kolay geçti sadece heyecan oluyor ve ilk kalkışta korkuyorsunuz onun dışında ağrı olur mutlaka onuda ağrı kesici iğnelerle hissettirmiyorlar merak etmeyin tek sağlıklı olsun bebisler gerisi kolay allahın izniyle

Önemli olan hem anne hemde bebek için en uygun olanı seçip sağlıkla bu süreci atlatmak.. o kötü bu kötü kısmına bende sinir oluyorum. Bana görede normal doğum kötü ama kalkıpta burda normal doğumda şöyle olur böyle olur demiyorum herkesin kendi seçimi,saygı önemli..

ben bu sezeryan normal dogum toplarına girmeyeyim hiç daha önce burda uyarı almstm
tercih meselesi bence herkesin korkuları çekinceleri farklı

oruc konusu da ben cok istiyorum tutmayı ama eşim kabul etmiyo tutamıcam sanırım

Çubuk kraker yeyip hasta beklemek saygısızlık değil mi? Hangi hasta odaya girse ciddiye alınmadığını düşünür İşini hakkıyla yapanlar var ama böyle yapıp karşısında ki hastaya değer vermeyenlerde var maalesef. Normalde dahiliyeden almama gerek yoktu daha öncede Kadın doğumdan yönlendirilerek yaptırmıştım testimi, bu yüzden tekrar aynı bölümden aldım. Maalesef ki doktor farkını düşünemedim

Çubuk kraker iyiymiş yine benim özelde gittiğim doktor sigara içiyordu karşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…