2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar oruç tutmak konuşulmuş bence tutmayın hani kış olsa günler kısa hava soğuk suya çok ihtiyaç olmuyor ama şimdi günler uzun o kadar süre susuz bırakmak bebekleri iyi olmaz ayrıca açlıktan tansiyon düşebilir ki zaten hamilelikte tansiyonlar normalde de düşük seyrediyor. Bir de birden akşam yemeğe yükleneceksiniz bu da şekeri tansiyonu bir anda yükseltir 1 ay az bir zaman değil mazeretimiz var ne yapalım. Ben tutucam desem bizimkiler topa koyar zaten beni kazasını tutarız artık inşallah bol bol dua edelim mübarek ayda, ağırlayabilirsek oruçlu yakınlarımızı iftara alırız bunlarda sevap

@Colcegi89 ve tüm bebek anneleri size bir sorum var. Geçen hafta ayrintilida plasentada kanama alani vardı ve sezeryan kesime yapışıkti. Bugün kendi doktoruma gittim kanama alaninin kan sulandirici iğneden kaynaklı olduğunu soyledi ve hocasını aradi o da kan sulandiricilarin gereksiz oldugunu ama son kararın bende olduğunu söyledi. Benim hiç pıhtılaşma sorunum olmadı ama tüp bebek doktorum doğuma kadar kullanılması gerekir demişti. Persembe ona gideceğim bakalım ne diyecek. Siz bu igneleri kullanıyor musunuz hala ve bi sorun olduğu için mi yoksa benim gibi tedbir amaçlı mı?

artık öyle olcak zaten canım bende pek dayanabilcmi sanmıyorum zaten zorlanırım tutarsam cünkü su içmeye acayıp alıştım sürekli su içiyorum
sonra gece boyu wc o ayrı konu

Evet canım şimdi tekrar aydin dogumevini arayıp teyit ettim. Sadece kontrol için randevu alabilirmişim orada doktor kontrol ettikten sonra beni ayrintiliya yönlendirecek mis. Oda kimbilir ne zaman. Çok kalabalık oluyor dedi bana zaten oradaki sekreter. Liva hastanesinde ayrintili yapıyorlar mi canım ben hastaneyi arıyorum ama açmıyor. Yapıyorlarsa ücreti nedir acaba bir bilgin var mi? Sorularla çok boğdum seni biliyorum. Bende 1 senedir didimdeyim anca burayı öğrendim aydın a hiç gitmedim bile. Bilmiyorum oraları pek.

Benimde kafama takılıyor bu bende tüp bebek transferinden beri kullanıyorum canım yani mthfr geninde homozigot mutasyon var çok gerekli değilmiş bu durumda kullanmam ama tartışmalı bir konu ben azda olsa bir risk varsa kullanmak istedim . Benim ilk önce rahim içinde kanama alanım vardı git gide büyüdüğü için tüp doktorum bir ay bıraktırmıştı küçülünce yine başlattı şimdi bu durumda onada gidemedim uzak diye olduğum yerde ki doktorda karışmıyor bu bir rutin oldu artık diyor bıraksam içim rahat değil bırakmasam yine içim rahat değil

Canım şimdi tüp doktorumu aradım anlattım işte hem aşağıda hem kanama alanı var dedim iğne kullanmaya devam et bırakma dedi clexan 4 lük kullanıyorum benama coraspini bıraktırmıştı 7. Haftada kanamam olmuştu yine o zaman bıraktım onu

kızlar aranızda benim gibi karnının içi acıyan var mı. 3 gündür devam eden ağrı var. 1 ay önce kadar gene oldu doktor bir şey yok dedi. bebek büyüdükçe ağrı yaparmış. sizin de mi aynı ? ben etrafımda böyle bir acıdan bahsedeni duymadım.

Ben varım sol tarafım çok acıyor. Dün kontrol günümdü hatta. Bir sorun görünmüyor. Dediğin gibi bebek büyüdüğü için muhtemelen :)

Ben varım sol tarafım çok acıyor. Dün kontrol günümdü hatta. Bir sorun görünmüyor. Dediğin gibi bebek büyüdüğü için muhtemelen :)
benim tek bir taraf değil ki bazen göbeğin etrafının içi bazen kasıklar bazen göğüs altı. artık oturmak ve oturduktan sonra kalkmak işkence oldu :/ yarın kontrol günüm o yüzden bekledim 3 gün . yoksa dayanılmaz . sorun çıkar diye korkuyorum inş bir şey yoktur

Bizimkisi de oyle stresli olduğunda özellikle uykusunda tekme atıyor. Allahtan arama yastik koyuyorum U yastık da yastiga denk geliyor

Liva da yapıyorlar diye biliyorum hatta Bi tanıdığım yaptırdı fiyatı tam emin değilim ama ya 140 Dı yada 180 Di. Aramaya devam et canım açarlar elbette

Sola da arada yatiyorum ama hep sag. Simdilik gelisimde de baska birseyde de sıkıntı çıkmadi. Ben de endise ediyordum ama sorun değilmiş surekli sag tarafa yatmadigin surece. Benim solda bel agrim basliyor nefesim daraliyor kan dolasimim da yavasliyor sanki ama sagda cok rahatim. Bebegimin kafasi da sagda o da bence sagda rahat ediyor ki bende hep o tarafa yatma arzusu oluyor. Bebek nerde rahatsa seni o tarafa yatırıyor derler doğru galiba

Hayır tam 5 haftan bitmiş oluyor. 20 haftalık da 5 ay gibi ama ay hesabına vurduğun zaman 20 hafta 5 gün gibi bir zaman diliminde aslında 5 ayı bitirmiş oluyoruz.
Teşekkürler canım cevap verdiğin için

Sağol canım

Bunu bende anlamıyorum şimdi ben 22+3'deyim 6 aylıkmıyız yoksa 5 mi demem lazım
Aynen ya bana da 6 ya giriyorsun diyorlar kafa karışıyor insanın.

Gözünüz aydın:) çok sevindim güzel haberlere :)
Hemen taze taze birşey sormak istiyorum. Yüzü belli oluyormuydu bebeğiniZin :)

Bende hic yok. Kiz bebek benimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…