2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kesinlikle yaaa bende öyleyim merdivende nefes nefese kalıyorum çorabımi zor giyiyorum eylül e kadar yuvarlamasam iyi

Hastane odasına masa hazirlayacakmisiniz ikramlık falan
Kendiniz mi yoksa organisazyonmu yapacak bunları fikir verebilen varmi

Kesinlikle yaaa bende öyleyim merdivende nefes nefese kalıyorum çorabımi zor giyiyorum eylül e kadar yuvarlamasam iyi
Galiba ben de yuvarlanarak ilerlicem vallahi bugün korktum aynada bakıp duruyorum gobuse :))))) kilo almayı takmıyorum da hareketler şimdiden kısıtlanıyor temmuz ağustos ne yapicam diye karaları bağladım

Kızlar etsiz çiğköfte yiyebilir miyim çok canım istiyor da sorayım dedim sorun olmaz herhalde
Her canım istediğimde yiyorum etsix olduğu için sorun olmaz bence bulgur var bitek bildiğin iyi bi yer varsa
Dağıtılacak hediye alıcam ve çikolata alıcam şerbetide hastane kendisi veriyormuş kapı süs yaptı bide annem onuda kendim takıcam süslemelere baktımda paket olarak 500 tl dedi çok geldi bana gerek yok okadrına yaa yine herkesin kendi tercihi

Ben de bugün Melih Beye yaptırdım ama hiçç konuşmadı. İyi, iyi güzel evet dedi sadece. Hep mi böyleydi?

İsmini yanlış yazmıyosam genelde burdaki doktorlar sonomar a yönlendiriyor sadece ayrımtılı üzerine diye biliyorum bakabilirsin netten bursada hangi hastane ve doktora gidiyosun bu arada
Bende ordan randevu aldım canım ama yine de bi fikir alıyım dedim memnun kalan arkadaşlardan saol cevabin için

-Pinkberry- gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum. Umarım çok daha kısa sürede atlatırsın. Rabbım içine ferahlık versin.

Hazırlamayacağım o tarz birşey. Yada süslü püslü çıkolatalar. Pek hoşlanmıyorum ben, gereksiz gelıyor.

Allah şifa versin, tertemiz olsun sonuçları. Geçmiş olsun.

Hediyelik olarak tohumlu kalemler var onlardan düşünüyorum bide cikolata hastanede serbet veriyo daha ne olsun yeter bence. Ee tabi kapı süsü balon falanda yaparız.

İyi akşamlar anneler şimdiden anneler gününüzü kutlarım bu aralar nasıl besleniyorsunuz ben sütü falan bıraktım yani çok içemiyorum sabah 1 yumurta sonra da eskisi gibi yemek yiyorum yani kendimi kötü hissediyorum onun için birşey yapmıyormuşum gibi

Ben de bugün Melih Beye yaptırdım ama hiçç konuşmadı. İyi, iyi güzel evet dedi sadece. Hep mi böyleydi?
Alla alla :) ilk hamileliğimdede melih bey yapmıştı çok sempatikti diye yine tercihimizi ondan yana kullandık. Gayet konuşkan hatta espiriliydi :) demekki bugün modu yoktu :)

OrganiZasyon şirketine yaptırıcam ben,ilk doğumumdada öyle yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştık. Doğum işi zaten telaşe,bide orda masayla uğraşmak falan zor iş..

-Pinkberry- söylenecek söz yok.. miniğin gittiği yerde huzur içinde olsun. Eşine ve sana çok çok sabır dayanma gücü diliyorum...

Alla alla :) ilk hamileliğimdede melih bey yapmıştı çok sempatikti diye yine tercihimizi ondan yana kullandık. Gayet konuşkan hatta espiriliydi :) demekki bugün modu yoktu :)
Belki de ya, yoldan gelmiş, hasta çoktu, yorgundu belki bilmiyorum. Hani biz de bekledik şu şöyle bu böyle diyecek. Kendi kendine konuştu hep, arada bize işte elleri falan diye söyledi. Kötü, olumsuz bir şey görse söylerdi herhalde. Ne bileyim, sırf en iyisi olsun diye diğer hastanenin 3 katı ücret ödedik, acaba savsakladı mı diye düşünmedim değil.

Çok iyi anlatmışsın canım dediğin bütün şikayetlerim bugün özelikle yaşadım bende sorcaktim böyle olan var mı dye galiba normal bu durum
BuGün kontrolüm vardı. Cok şükür iyi prensesim. Normal bir durum
Çok iyi anlatmışsın canım dediğin bütün şikayetlerim bugün özelikle yaşadım bende sorcaktim böyle olan var mı dye galiba normal bu durum
evet canım normalmiş. sıkıntı yaratacak bir durum değilmiş. çekecez artık onlar yeter ki iyi olsunlar

kızlar bebek arabası için ne düşünüyorsunuz? malum Eylül bebekleri önleri kış. almasam mı diyorum acaba? araba için puset alsam diğer bahara doğru klasik bebek arabası mı alsam? yoksa travel sistem alıp gerisini hiç düşünmesem mi ?? gerçekten kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…