2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bursada 2000 tl’ye yaptırdım ben. Yakınsın zaten Bursa’ya.. yaptıracak olursan gelirsin buraya,aradaki fark iki katı.. inşallah sorun çıkmaz,içini ferah tut.

Benimde öyle canım özellikle gobek çevresi çok acıyor

Ekoyu kim yapacak? Acıbademde Melih Atahan Güven’e yaptırdım ben. İlk hamileliğimdede o yapmıştı detaylıyı çok başarılı bi doktor. Sadece çarşamba günleri Bursada,diğer günlerde istanbulda bodrumda falan oluyormuş.

Çok iyi anlatmışsın canım dediğin bütün şikayetlerim bugün özelikle yaşadım bende sorcaktim böyle olan var mı dye galiba normal bu durum

Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere bebek ates ölçer ve göğüs pompasıni nasıl alacaksınız fikirlerinizi bekliyorum

BEN genelde düşünmemeye çalışıyorum artık tek temennim sağlıcakla kucağıma almak hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kavuşuruz

Of acıbadem de amma fazla eklemiş üstine ben memorial da yaptırdım 2.000 tl istanbuldayım ben. Bu bile pahalı bir fiyat keşke 200 300 gibi bir rakam olsa ya da sgk karşılaşa herkes bunu yatırsa. Anne adaylarını kimse üzmesiiiinnnn

Ne desem ne yazsam bilemedim rabbim sana ve eşine sabır versin inşallah rabbim yine hayırlı evlatlar nasip eder size allah yardımcın olsun canımm herçekten sözlerin bittiği yerdeyim rabbim sabır versin inşallah

Yok canım konusu açıldı diye yazdım zaten düşünsem hiç yapamam en iyisi kasmadan son ana kadar beklemek dedim ve öyle yapıyorum yanımda konuşanlarada konuşmak istemediğimi söylüyorum dinlemiyorum pek önemli olan kavuşmak artık tümden uyurum bende nolcak sanki sağlıcakla kavuşalımda inşallah

Ben çok mu erken ağirlastim acaba? Belim ağrıyor gobisimin alt kısmı zaman zaman çok acıyor, gayet yavaş yürüyorum hatta merdivenleri kaplumbağa hiziyla çıkıyorum :))) 4 buçuk kg almıştım en son kontrolde ama karnım gayet büyük okulda bir arkadaşım daha hamile 1 hafta var aramızda ama benim göbiş onun 2 katı kadar bu yüzden mi bu kadar çabuk yorulup kalıyorum anlamadım ki pazartesi kontrole gidicem 15 gün duramıyorum şu günler güzellik dolu ve hızlı hızlı geçse eylül gelseeeeeeeeee

Bende 10 ay yaşadım yendikten 3 ay sonra hamile kaldım bende alışamadan sonra bebeğimi kaybettim 9 haftada psikolojik olarak daha kötü oldum kürtajdan sonra ilişki olarak sonra tekrar zorlandım tam tekrar cesaretimi topladım ondada o ay hamile hamile kaldım bende kendimi toparlayamadım açıkcası sanırım bunun etkisi büyük üzerimizde güvensizlik diyelim

Bende 10 ay yaşadım yendikten 3 ay sonra hamile kaldım bende alışamadan sonra bebeğimi kaybettim 9 haftada psikolojik olarak daha kötü oldum kürtajdan sonra ilişki olarak sonra tekrar zorlandım tam tekrar cesaretimi topladım ondada o ay hamile hamile kaldım bende kendimi toparlayamadım açıkcası sanırım bunun etkisi büyük üzerimizde güvensizlik diyelim

Maşallah canım bebislerimiz aynı kiloda :) ben artık hergun hissediyorum Allah'a şükür hatta dışardan bile belli oluyor. Sen hissediyo musun hergun?

Maşallah canım bebislerimiz aynı kiloda :) ben artık hergun hissediyorum Allah'a şükür hatta dışardan bile belli oluyor. Sen hissediyo musun hergun?

Evet canım 20. hafta itibarıyla hergün hissediyorum.Ben zaten eylüle kalacağımı pek sanmıyorum sezeryan olacağım için nasipse ağustosta.

Herkez acımıyo diyo gerçekten o kadar basitmi bu spinal de vurulan iğne mesela kıpırdamamak lazım o anki korkuyla endişeyle heycanla nasıl kıpırdamadan dururum onu hiç düşünemiyorum bide kambur durmak gerekiyormuş falan korkum bunlar yani aman ben çok değişik bi insanım ya benle uğraşacak ebe hemşireye allah kolaylık versin diyorum şimdiden

Bende bursada bulabilirsem perinatologdan randevu alayım o zaman.Bende riskli guruptayım zaten daha iyi olur.Cevap için teşekkürler
İsmini yanlış yazmıyosam genelde burdaki doktorlar sonomar a yönlendiriyor sadece ayrımtılı üzerine diye biliyorum bakabilirsin netten bursada hangi hastane ve doktora gidiyosun bu arada

Evet canım 20. hafta itibarıyla hergün hissediyorum.Ben zaten eylüle kalacağımı pek sanmıyorum sezeryan olacağım için nasipse ağustosta.
Yaa öyle mı erken kavuscaksn yani :) saglicakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Günler çabuk geçiyor vakit yaklaştıkca nasıl geçecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…