2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
-Pinkberry- bu haberi almak icin beklememistim donusunu herseyin cok guzel oldugu gunlerin de olucak insallah tatlim.. daha ne denir bilmiyorum cok uzuldum

Canım turgay bey mi baktı? Eger oysa cok arkadasıma ufacık seyleri büyüterek söyledigini herkeste mutlaka birşey buldugunu duydum,tabikki hepsinde önlem almanda fayda var ama icini ferah tutman icin söylüyorum

Feramat kullanıyordum doktor gyno ferro sanol verdi bu hapı yıllar öncede kullanmıştım ozamanda aynı etkiyi yapmıştı. Midem fena oldu kahvaltı yapamadım doğru düzgün
Corasprin ve demir ilacimi geceye cektik boylece o igrenc mide bulantisi ve igrenme olayini dusunucek zaman kalmiyor kabizligimdan dolayi maltofere gectik bu arada şu tek icimlik siselerde olanlardan..

Canım turgay bey mi baktı? Eger oysa cok arkadasıma ufacık seyleri büyüterek söyledigini herkeste mutlaka birşey buldugunu duydum,tabikki hepsinde önlem almanda fayda var ama icini ferah tutman icin söylüyorum

Evet canım Turgay bey söyledi. Eko da çektiricez bakalım ne diyecek. Büyütmedi aslında yani bize açıklarken hiçbir sorun olmayacağını bebekte herhangi bir risk oluşturmayacağını hatta belki öyle bir açıklık bile olamayabiieceğini burada ekrandan kaynaklanan görüntülerde olabileceğini ama binde bir ihtimali bile değerlendirmek zorunda olduklarını söyledi. Kapanır da zaten ama eko çekilsin tam emin olunsun o doktorda bilgi verir zaten dedi. Ama ense kalınlığı konusuna pek katılamadım açıkçası çünkü ilk gittiğim doktorda ikili test zamanı iyi demişti çıkan değer baya düşüktü sonra gittiğim doktor zaten baya baya inceledi olsa söylerdi ama doktoruma yine ölçtürmek için gidicem

Bende öyle düşündüm çünkü yeni doktorum detaylı kadar baktı ölçtü iyice dikkatlice yani ve çok dobra bir insan öyle şimdi kafa bulandırmayayım demeyeyim diyecek biri değil ki ense kalınlığı önemli bir mevzu zaten o yüzden biraz rahatım. Eko çekilsin tekrar doktoruma muayene için gidicem zaten baksın bir daha o da derse ki var böyle birşey o zaman yaptırırım burada Acıbadem 4.000 diyor olmadı Bursa daha uygunmuş atlar oraya giderim yaptırırım neden 2.000 tl fazla vereyim ki.

Hiccccc korkma hem tumden uyutulmus hem combo yapilmis anne olarak soyleyebilirim ki combo yani epidural spinal sezaryen harika bisey.. kar zarar hesabina bakarsak bi kere 9 ay tasidigin bebegi en son sen goruyorsun yari baygin halde uzerine koyuyorlar emmesi icin senin degil bebek emzirme kendini gorucek halin kalmiyor mide bulantilari yuzunden.. spinalde yapilan igne ise bildigin sivrisinek isirmasi gibi bi durum soz konusu.. sen anlayana kadar zaten uyusmus oluyorsun ve o misss kokulunun aglamasina drunla birlikte eslik ediyorsun.. agrin gelmeden epidural butonuna basarak 0 agri ile olaydan siyriliyorsun.. daha oncede bahsetmistim bebegimiz 35 haftada gelince yarim yamalak evden cikmis cogu seyi yanimizda getirmemistik esim dogun sonrasinda lazim olanlari almak icin eve gittiginde beni yurutmeye kaldirmislardi dondugunde kendiside soka girmisti nasil ya 2 saat oldu ve sen dumduz yuruyorsun demisti :))

İçini rahatlatmış en azndan,ama ben dırf bu yuzden fakülteden aldm randevumu sen yine cektir tabi ihmal olmamş olur ense kalnlıgını da dedgn gbi bişe olsa sölerdi 2 doktorda

Selam kızlar. Çıktık çok şükür ayrıntılıdan, herşey yolunda, çok iyi bakmışsın ona tebrikler dedi doktorumuz. Çook içim rahatladı sormayın, kötü hikayeler okudukça bayağı strese girmiştim. Bebiş de 600 gr olmuş, o tombik ben tombik yarın da kendi doktoruma gideceğim, bir de rapor rica edeceğim bi 3 günlük, biraz tatil yapayım, işten uzaklaşayım istiyorum.

Kızlar ben ayrintilı için randevu aldım ama sizin gittiğiniz doktorların hangi konuda uzman.Ben internetten arama yapınca bi doktor çıktı ona randevu aldım ama emin olamadım iyi bi doktor mu deil mi.Doktorunde iyi olması gerekiyo bence yanlış mi düşünüyorum sizce.

Kan uyusmazliklarimin hepsini dogum sonrasi raporla alip hastanede yaptirdim.. kendinizde depodan getirtip yaptirabiliyorsunuz ama ne luzum var epey pahali logam aşılari..
Fiyatından çok bir doktorun 28. Hafta derken birinin doğumdan sonra demesi kafamı karıştırdı canim

canım kişisel tercih aslında. kimi radyoloğa gidiyor kimisi de perinatoloğa. ben tercihimi perinatologtan yana kullandım. ankarada baya ünlü birisi ve teşhisleri çok iyi. çok şükür bir riskim yok ama ben inceleyen doktorun uzmanlık alanının riskli gebelik olmasını istedim o yüzden tercih ettim. Allah korusun olumsuz bir şey varsa tecrübeli bir göz görsün diye.

Kuzum kıyamam şimdi okudum bende çok çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın daha iyi günler göreceksin inşallah yüreğini hep ferah tut ne diyceğimi bilmiyorum

Sana moral olur diye yazmak istedim benim 2 arkadaşımın doğumhane giriş çıkışları 5 dk yı geçmedi yani her doğum çooook uzun sürecek diye bir kural yok düzenli yürüyüş bol su ve egzersiz kendimizi şimdiden doğuma hazırlamalıyız arkadaşm

Bende bursada bulabilirsem perinatologdan randevu alayım o zaman.Bende riskli guruptayım zaten daha iyi olur.Cevap için teşekkürler

En başta senin içini şu şekilde rahatlatabilirim anne karnında bebeklerin hepsinde kalbi delik olmak zorunda olmazsa kan akışını sağlayamaz ve yaşamayamazlar. her bebek ilk doğduğunda kalbinde minicikte olsa delik oluyor ve zamanla kapanıyor bnm oğlumda 3 tane vardı 4 aylıkken kapandı hiç canını sıkma tabi bir doktor daha görsün ama ben yaşadığım için anlatmak istedim. Şimdi kızımda da varmış o delik ama bu sorun teşkil etmiyor

Teyzeleri biz kontrolden geldik MAŞALLAH paşam 600 gram olmuş, bir sıķıntı gözükmedi.Doktor bir sıkıntı yok ayrıntılı ultrason gayet iyi 35 yaş üstüsün devletten randevu alabilirsen birde perinatoloji bölümüne git dedi, randevu alamazsanda dert etme herşey yolunda dedi.Ama ben genede gidicem umarım randevu bulabilirim.İdrar yolları için kızılcık hoşafı iyi gelmiş doktor hoşafa devam dedi.Hergün bebegıni hissetmen lazım dedi ve sırt üstü yatmam yasaklandı.Sadece sola yatıcakmışım arada dinlenmek içinde sağa.

İnşallah canım o kadar da takmıyorum doktor zaten risk olur demedi sorun olmaz ded ama var yok açısından birde çocul kardiyolog görsün dedi bakalım evet kapanıyormuş 3 mm ve üzeri olanlar 3 yaşında kapanıyormuş eşimde tıpta tanıdık kardiyolog var ona göndermiş o da hacettepe de prof.çocuk kardiyoloğuna yollamış o da hiç.sıkıntı değil hatta söylenmesine bile gerek yok demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…