2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet kimildamiyorsun ama zaten o olayda tek basina degilsin seni omuzlarindan tutan bir yardimci var aneztesi uzmani nefes al ben ver diyene kadar tut diyor o sirada oldu bitti masallah deniyor.. ayrica oyle süklüm büklüm durmuyorsun boynun bacaklarina bakicak sekilde oluyor hepsi bu hic korkulucak bisey degil.. evvel Allah hakkindan gelirsiniz hepiniz.. dogum neymis sezaryen neymis ayol :))))))

Süper ötesi cesursun hep böyle olmak istemişimdir ama malesef doktorum stres yapma öylede böylede bi şekilde doğum olur son ana kadar ne desek boş diyo zaten artık bakalım burda teker teker yazarız doğumları eminimin yarımızın istediği şekilde olmuycak çübkü bebekler kendi keyiflerine göre geliyo

Hastane odasına masa hazirlayacakmisiniz ikramlık falan
Kendiniz mi yoksa organisazyonmu yapacak bunları fikir verebilen varmi
ben hastane odası hazırlamayı düşünmüyoru zaten cok yakınlar gelir bi tek evde hazırlarım sanırım salonumda konsolumun üstünü süslerim

evim 4. kat inerken neyse de cıkarken 3 kere fln dinleniyorum

canım cok geçmiş olsunnnnn allahın izniyle kötü bişey cıkmaz.. inşallah saglıgı sıhhati yerindedir annenin

Amin canım inşallah, tüm hastalar şifa bulsun

cok güzel oluyo dimi

Okumak bile keyif veriyor :) çok güzel bir duygu gerçekten :)

ayyyy ne güzel yaaaaa ben hala o ilk tekmeyi yiyemedim( ve sabırsızlıklada bekliyorum

Kızlar dün bacağıma bir ağrı girdi öyle böyle değil hemen doktorumu aradım magnezyum verdi birde ağrı belden girerse mutlaka yanıma geldi

benim gibi kimler bebişini kasıklarında hissediyor

günaydın kızlar dün doktora gittim ayrıntılı vardı her şeyi incelendi çok şükür bir sıkıntı yok elleri sürekli yüzündeydi zor gördük yüzünü bir de çok hareketliydi çok başka duygular ya Rabbim ne kadar büyük çok duygulandım 420 gr olmuş bir hafta önden gidiyoruz kesin kız dediler çok mutluyum bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah isim düşünmeye başladım ama aklımdaki amine Efendimizin annesinin ismi anlamı kalbinde korku olmayan korkusuz emin isim çok önemli anlamlı güzel olsun istiyorum

Valla kış olsun nolacak ki evden çıkmayacak mı hiç çocuk
Biz Joienin Chrome modelini aldık e bebekten travel sistem bir de ona uyumlu bir ana kucağı aldık hem arabada hem bebek arabasında kullanım için.

Bende dün yedim galiba akşamüzeri bisküvi yedim karnımın alt tarafına vurdu baya elimi koydum hisssettim zaten elimi koymadan da hissettim elimi koydum. Akşam olmadı sabah da pıt pıtlar oldu yine ama çok güzel birşey gerçekten daha tam düzene girmedi ama bir haftaya kadar daha düzenli hissederiz herhalde.

Günaydın kızlar. Bebişlerimizle bir gün daha çok şükür. Yarın 22 haftam bitiyor inanamıyorum. Ağırlaşmaktan konuşulmuş benim karnımda hızla büyümeye başladı yukarı çıktı ve iyice toparlak oldu. Çok büyük değil ama bu vakitten sonra hızla büyüyecek belim falan çok ağrımıyor neyse ki iş yerinde çok oturunca belimin bir bölgesi çok ağrıyor. Merdiven bende çok çıkınca nefes nefese kalıyorum. En çok gece zorlanıyorum sol yanıma yattığım için kalçam falan çok acıyor sağa dönüyorum biraz yastık koyuyorum bacaklarımın arasına ama fayda da etmiyor ne yapsam bilmiyorum.

Artık bir alışveriş listesi yapayım diyorum dün arkadaşım bana küçük bir defter hediye etti kalemiyle falan çantada taşınacak birşey ona listemi yapıcam yanımda taşıyacağım alışverişlerde. Bir de tecrübeli anneler sağım pompasını hemen en baştan alayım mı yoksa doğumdan sonra duruma göre mi alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…