2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Valla kış olsun nolacak ki evden çıkmayacak mı hiç çocuk
Biz Joienin Chrome modelini aldık e bebekten travel sistem bir de ona uyumlu bir ana kucağı aldık hem arabada hem bebek arabasında kullanım için.

Bende kararsız kaldım Casual çok tavsiye ediyorlar baktım güzel araba ama onun öncesinde kraft twist baktık o da çok iyi sürüşü iyi puseti çıkarmadan dışarıya ve kendime tek hareketle döndürebiliyorum o özelliği güzel. Joie de kuzenimin eşi kullanıyor o da memnun. İstanbul'a gidicem haftasonu annemi bırakıcaz hem de orada avm de çok çeşit var bir de oradan bakıcam. Kış da olsa sarar sarmalar çıkarırım herhalde

Canim gunaydin hemen sagim pompasina deginmek istiyorum aslinda ben hic almicam cunku bana gereksiz geliyor cocuk biraz emmeyince hemen sagim pompasina basvuruluyor ve bebeklerin daha kolayina geldigi icin sonrasinida memeyi degil de biberonu tercih ediyorlar. Ee tabiki bir iki bir iki biberonla sut verince dogal olaraktan sutuz azaliyor. Benegin emmeside pompanin sagim islemi ayni degil.. hele ki onumuz kisa gelecek kalkip sutu sagmak. Ya da mama hazirlamak iskence gibi gelicektir eminim...o yuzden ilk 1. 2 hafta cok zorlansak da mamaya ya sa sagim pompasina basvurmayip cocukla meme arasindaki bagi daha da guclendirmek lazim..ama baktik ki olmuyor o zaman en son care olarak olabilir..ama emzirmek isi biraz sabir cunku ilk basta tutmalaari biraz zor olur sabretmemiz lazim bebislerimiz icin ..benim kendi dusuncem bu yonde ama herkesin ki farkli olabilr canim

bebek arabası konusunda bende cok kararsızım tam kış üstü alsa kullanamıcam almasam illa lazım olur ama eşimsiz dısarı da pek cıkmam bilemedim. ileri dogru da baston araba istiyorm daha rahatms kullanımı

evet ya ihtiyac olmazsa simdiden alsak gereksz olcak o zaman bende düşünüyorm onu

Alla alla :) ilk hamileliğimdede melih bey yapmıştı çok sempatikti diye yine tercihimizi ondan yana kullandık. Gayet konuşkan hatta espiriliydi :) demekki bugün modu yoktu :)
Melih Bey eltimin arkadasi çok ilgili ve sempatik bir doktor der her zaman ama yorgundur belki ben de randevu alacagim ondan plasentam sorunlu sezeryanim riskli muayene ucreti ne kadar olmus kızlar?

evet ya ihtiyac olmazsa simdiden alsak gereksz olcak o zaman bende düşünüyorm onu

Bende markasını belirleyeyim büyük ihtimal lansinoh alıcam lazım olursa eşim hemen gider alır yani çünkü baya da para bir de kullanmazsam boşa gidecek.

Tabii ki sonuna kadar emzirmeyi denicem bıkmadan ama diyelim ki hiçbir şekilde almadı az kaldı falan bu seferde göğüslerde süt birikince sıkıntı oluyormuş onu sağmak gerekiyomuş. Hani biberonla verilmese bile buzluğa konabilir falan inşallah emelerde gerek kalmaz ama doğumdan sonra alayım onu duruma göre

Bencede dogumdan sonraya birak.. insallah emerler de ihtiyac olmaz...

Evet hepsine baktık biz de ezberledim artık
Bu bebek arabasını seçerken en aklıma yatan şey port bebe olmaması yani ilerleyen yaşlarda da rahatlıkla kullanılıyo
Bir de port bebe olanların çoğunda direk katlanma olmuyor ilk önce port bebeyi çıkartman lazım falan bunda öyle bir şey yok. çift yönlü aynı zamanda bakalım çok önerdiler kullanıp görücez

Melih Bey eltimin arkadasi çok ilgili ve sempatik bir doktor der her zaman ama yorgundur belki ben de randevu alacagim ondan plasentam sorunlu sezeryanim riskli muayene ucreti ne kadar olmus kızlar?
Ben iki hamileliğimdede detaylıyı melih bey’e yaptırdım,bencede çol sempatik ve ilgili bir doktor. Tecrübesi ve bilgisi ortada zaten.. Diğer arkadaşa yorgun olduğu birgün denk gelmiş olabilir. Adam tüm acıbademleri geziyor neredeyse.. Sigortan var mı ? Anadolu sigorta indirimli fiyatı 1350 gibi bişeye yaptırdım ben detaylıyı.

Bence alınması şart. Ben hem kızımı emzirip hemde sağıyordum buZluğa stok yapıyordum.Sütümde buna elverişliydi.. sonrasında çok faydasını gördüm.. evden çıkmam mı gerekti,hemen buzluktan sütü çıkarıp veriyordu evdekiler..

Yaz kış farketmez ki.. pusete koymadan arabaya binmekte güvenli değil zaten. Biz hastaneden çıktığımız andan beri hep arabada pusete koyduk kızımızı,kucakta falan allah korusun herşey olabilir. Kışın dışarda gezmesende avm ye gidiliyor,yemeğe gidiliyor vs vs.. araba olmadan çok zor olur. Ben stokke kullandım çol memnunum,daha sonrası içinde mamas papas almıştık kızıma.

Herkese selam hanımlar :)
Ben çocuğa da kendime de bişey almadan önce doğum fotoğrafçısı aramaya düştüm :) etrafınızda var mıdır uygun fiyatlı olarak çekim yapan fotoğrafçılar? Yardımınızı bekliyorum. Sağolun şimdiden.

Kızlar iş yeri hekimimiz tetenozun yetersiz , tetenoz aşısı vurulman lazım dedi.
ee bir de hepatit aşısı da vurulucaz dimi ? hangi haftalarda vurulmak gerekiyor

Kızlar iş yeri hekimimiz tetenozun yetersiz , tetenoz aşısı vurulman lazım dedi.
ee bir de hepatit aşısı da vurulucaz dimi ? hangi haftalarda vurulmak gerekiyor
19.hafta ve 27.haftada vuruyor canim sağlık ocağı. Sağlık ocağına kayıt yaptırmış mıydın?

Hepatit vuruluyormuyuz bu konuda bilgim yok hiç :/

DÜZELTME: PARDON BEN BUNU TETANOZ SANIP YAZMIŞTIM :))))))

Ben hamile kalmadan önce vurulmuştum fabrika ortamında çalıştığım için 10 yıl etkisi varmış galiba, gerçi dozu falan da oluyor onların ama..
Hamilelikte doktoruma sordum önermediklerini söyledi ben de olmadım o yüzden. 20 hafta gibi yapılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…