2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kesinlikle haklisin.. dogum bir mucize ve mucizeyi kendileri gerceklestiriyor bize izlemekten ote birsey dusmuyor..

Yok canım özel sigortam. Ben detayliyi yaptırdım zaten de benim sezeryanim çok riskli hatta benim durumumda olan birine %90 masada kalırsın diyen doktorlar olmuş o yüzden çok tecrubeli ve başarılı bir doktor arayışına girdim Melih beyi de tanıyoruz zaten o yuzden sordum muayene ücreti ne kadar oldu diye çünkü şimdiden bütçe ayarlamam lazim malum Acıbadem çok pahalı bir hastane

Merhaba güzel anneler,
Dün tetanoz aşısı vuruldum ve genel tahlillerim yapıldı. D vitaminim düşük damla verdi. Birde enfeskiyonum var çok rahatsız ediyor beni.

Puset alıcam ben bebek arabası Travel sisteme gerek var mı onu bilemiyorum. Travel alsam puseti içinde ya

canım ne desek boş .Allah dayanma gücü versin .

selamlar melih bey'in soyadı neydi ?

B12 gebelikte ne kadar önem taşıyor canim doktorun bilgi verdi mı? Benim düşük çıkmış
İnan hiç sormadım doktora benim de sınırda çıktı B12 5 tane iğne yazdı 1 ay kullan tekrar tahlil yapalım dedi. 4 tüp D vitamini yazdı haftada 1 kullan dedi. Günde 3 defa da ferrum fort kullan dedi.

İnan hiç sormadım doktora benim de sınırda çıktı B12 5 tane iğne yazdı 1 ay kullan tekrar tahlil yapalım dedi. 4 tüp D vitamini yazdı haftada 1 kullan dedi. Günde 3 defa da ferrum fort kullan dedi.
Bende bir gideyim sağlık ocağına sorayım bari önemli ki igne yazmış sonuçta hafızayı etkiliyor B12. Diğer sonlanan hamileliğinde ocakta yaprak sarma vardi koyduktan 1 dk snra unutup güzelce uyudum öksürerek uyandm her yer duman ve yanık kokuyordu Allah korudu

Ayyyy Allah korumuş gitti güzelim dolma

B12 yi ihmal etmeyin kızlar. Evlenmeden önce değerlerim yerlerdeydi, normal değerin çok altındaydı, demirim de öyle. Tedavi oldum b12 iğnesi, kan için serum ayrıca ilaç. Sonrasında yediklerime de dikkat ettim. Hamilelğimin başında yapılan tahlillerde ikisi de normal değerin üstündeydi

Kızlar hani bebek hareketlerini 2 saatte 10 kere hissetmemiz gerekiyormuş mesela benim bebiş 2 saatte bir uyanıyor 10 yada daha fazla hemen arka arkaya vuruyor ve tekrar uyuyor.Bunumu demek istiyor yani doktorlar.

Kızlar hani bebek hareketlerini 2 saatte 10 kere hissetmemiz gerekiyormuş mesela benim bebiş 2 saatte bir uyanıyor 10 yada daha fazla hemen arka arkaya vuruyor ve tekrar uyuyor.Bunumu demek istiyor yani doktorlar.
Kaçıncı haftadan sonra böyle takip ediliyormuş canım. Ben daha henüz o kadar hissetmiyorum. Erken sanırım daha.

Şu anda hareket saymak için çok erken şu an düzenli ve sık hareket etmezler o söylenen 28. haftadan sonra geçerli olan birşey. Gün içerisinde en az 10 kere hareket etmiş olması gerekiyor. Doktorda bilgilendirir zaten zamanı gelince canım benim mesela 21 hafta bitecek daha tam hissetmiyorum ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…