2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar plesanta anterior ne demek? Bugün doktor hiç bir sorun yok dedi. Ama raporda plesanta kısmında anterior yazıyor ve googledan baktığımda çok kötü şeyler yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Doktor ultrason sırasında hiç böyle birşeyden bahsetmedi. Acaba raporamı yanlış yazıldı ki bilemedim.

Kızlar ben çok mutluyum.Bugün 2.kez detayli ultrasona girdim ilk gittiğim yerdeki Dr bebeğie plesantasindan giden kan akımı yavaş demişti erken dogum olur demişti bugün perinatolog baktı herşey normal bebek gunuyle uyumlu plesantada hiç sorun yok zaten size ilk detayliyı normal kadın doğumcu yapmış dikkate almayin onu dedi : ) erken doğum riski görünmüyor şuanda dediaboşuna üzülmüşum 1 hafta Avrasya hospitale asla gitmem bidaha

Canım benimde öyle plesantanin yerlesimiyle alakalı önemli bişey değilmiş bende ozellikle sormuştum o ne demek diye

Maşallah kuzuya sağlığı yerindeymiş çok şükür bu arada benim tansiyonum çok çok düşük çıkar her zaman ama dün kontrol günü benim de 14 çıktı ki 12 bile çıkmazdı heycandan olabilir bence bende heycan yapıyorum çünkü her kontrolde

Şu an hastanedeyim kadın Doğumla alakalı bi problem Yok şükür bebişide gördüm bu vesileyle 472gr olmuş. Herşey yolunda bebekte, Ortopediyle ilgili bi durum kas ağrısı serum verildi şusn ağrı kesici bitince konuşacağız dedi dr. Ağrım şükür dayanılacak boyuta indi

Canim o malum bal olayini kizima yapmistik biz

Geçmiş olsun inşaAllah korkulacak bir sorun çıkmaz. Henüz ağırlaşmadın bacaginda ki ağrı geçici bir durumdur da ileri ki aylarda sıkıntı yaşamazsın.

aynen ya app olsa bende çıkmam :) ben girdim geçen hafta bugün :) kızımı gördüm çok şükür

Büyümüşlerdir artık baya demi :) yrın 22+2 olucam baya değişmiştir oğluşumun tipi. Kızımı da götürücez bu sefer ve kardeşi olacağını öğrenmiş olucak böylece, ona da ayrı bir heyecanlıyım

Canım benimde öyle plesantanin yerlesimiyle alakalı önemli bişey değilmiş bende ozellikle sormuştum o ne demek diye
İnternette yazılanlat çok ilginç. Bebeğin hemen alınması gerektiği yada normal doğum olamayacağı sezeryan olması gerektiğini falan yazıyor. Hatta farklı bir site de de sezeryanın bile riskli olduğunu yazıyor. Ama doktor kesinlikle olumsuz birşey söylemedi. Hatta kan akışlarının iyi olduğunu erken doğum gibi bir ihtimalin bılunmadığını söyledi.

Yani evet benimde hep yüksek çıkıyor hastanede ama ilk defa bu kadar çok yüksek çıktı. Eve geldim yine 10a 7 , 9 a 7 falan çıktı.
Tabi yine bir 5 gün takip edicem inşallah.

Kızlar bu arada bugün eminönündeki havuzlu hana gittim. Gerçekten uygun fiyatlar. Ve fazla çeşit var. Tabi orda bile bütün mağazaları dolaşmak gerekiyor. Mesela aziz bebenin bi hastane çıkışına baktım. Üst katta 140lira bi altında aynı takıma 90 lira dediler. Ben beğendim şahsen hanı. Bugün fikir edinmek amaçlı gezdim. Ama ramazan bitmeden gidip alışverişimi de yapmayı düşünüyorum :)

Takip et canım ama önemli bişey değildir bence inşallah da değildir yüksek tansiyon iyi değil allah korusun

Anterior ön demek canım. Yani plasentanın konumunun önde olduğunu söylüyor. İnternette yazılanlara hiç bakma doktorunun söylediği önemli. Benim de plesenta lokasyon anterior yazıyor. Doktor da hiç bir problem olmadığını erken doğum riskinin de olmadığını söyledi

Sağol canım cevabın için önemsemiyorum hiç ozaman. Demekki internette abartılıyor. Birde doktorda perinatolog hani mutlaka söylerdi diye düşünüyorum sıkıntı olsa.

Sağol canım cevabın için önemsemiyorum hiç ozaman. Demekki internette abartılıyor. Birde doktorda perinatolog hani mutlaka söylerdi diye düşünüyorum sıkıntı olsa.
Aynen öyle canım hiç umursama. Benim ayrıntılı ultrasonu yapan da perinatologdu. Zaten internette doktora soranlar da var doktorların verdiği cevaplar hep normal. Yani plasentanın yerleştiği normal yerlerden biriymiş. Sıkıntılı olan plasenta previa malesef

Evet Allah korusun onun sıkıntılı olduğunu biliyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Yaa o taraflar cok guzel ama dedgn gbi kalabalıktır bizim burası cok sakin ulaşımda cok skntı degil aslında ama aksam şöyle cıkıp gezebilecegin yürüme mesafesi bi yer yok malesef,valla bizde aslnda tatil ayarlamadk ama cok gitmek istiyorm sanrm en cok ihtiyacımız olan zaman tatile ,ama nasıl olacak dahada agırlasınca bilmem valla,istanbula gideceksen cok agırlasmadan git zaten cok yorucu bi sehir bide sıcakta cekilmez dedgn gbi buralarda zor bulmak

Kızlar 21. Haftada bebeklerinizin boyu kaçtı. Benim bugün tam 21+0 dı 24 cm çıktı. Takip ettiğim uygulamada ortalama 27- 29 olmalı gerekir deyince kısa mı diye düşündüm.

Canım sıcak suyu biliyorum da su torbası da mı zararlı ? Onu bilmiyordum hakli olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…