2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tetenoz aşısı dün oldum.Kolum bugün ağrı yaptı şimdi ev işi fazla yaptım sanırım kolum acayip ağrıyor.Bugün ağrıması garip değil mi?
Çok normal ağrı olması. Benim 1 hafta falan sürmüştü ağrısı. İğne vurulan yere dokundukça ağrıyordu. Gece uyuyamıyordum. Offf haftaya da ikinci dozum var

Anneannemiz boş durmuyor, her dışarı çıktığında birşeyler alıyor canımın içi :) peluş battaniye de almış. Teyzoşlarım da demiş çok almayın, biz de alıcaz aynı şeyleri almayalım diye :) ben daha hiç bir şey alamadım prensesime. Tatil gelse de başlasam alışverişe

Eklentiler

• 4866C717-05AC-46DA-B5B7-C7320A6A7109.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 99

Biz vişnelikteyiz ama buralarda çok kalabalık canım şehitliğin o taraflardayız inan araba parketmeye zor yer buluyoruz her akşam dönüp duruyoruz haftasonu hiç çıkarmak istemiyoruz yoksa merkezi yakın her yere.Bana bu sene tatil yok pimpirikli annem ve kocam gidemezsin diyor yoksa çok ihtiyacım var. İstanbul'a gideyim gecelij pijama için Eminönünde çeşit çok anneme giderim beraber gideriz dedm de çok yolmuş sıcakta gezemezmişim bakalım ne bulucam burada

Kızlar dün öğleden beri çok azaldı hareletlerı, canım sıkıldı. Varmı benım gibi azaldığını hisseden. Kıpır kıpırdı, noldu anlamadım.

27. hft dolunca nönetten muaf olunuyor artık. Eskiden di 24 hafta.

Galiba ben ... Sanırsın 7,5 -8 aylık hamıleyım ..

Çok şükür detaylıyıda atlattık. Benim oğlan yüzünü göstermemekte direndi. Çok uğraştı doktorumuz ama hep yüzünü kapattı malesef net bir fotoğraf alamadık. Çok şükür sağlıklı ya yüzünü göstermeyiversin o kadarda nazlansın oğluşum :)
Sadece bugün tansiyon ölçümümde tansiyonum 17lerde çıktı. Şimdi tansiyon takibi yapmamı söyledi doktor. Eğer yüksek şekilde devam ederse gel tansiyon ilacı başlayalım dedi. İnşallah o an ki heyecandan öyledir şimdi 5 gün takipteyim.

C

CAnim o herkesin kendi dusuncesi saygi duyuyorum kimseye zaten yapin demiyorum ben yapicam diyorum kalkip da bebegi saatlerce tuzda tutacak halimiz yok heralde.....
Oluyor öyle değişik adetler bizdede çocuk doğduğu zaman malum bölgesine bal sürerlermiş sonra yıkarlarmış. Evlendiği zaman eşi ondan vazgeçemesin diye tabi bu dediğim ananemin çocukluğunda varmış sonra yapılmamış.

Inşallah hepimiz kolay kolay doguruveririz canım.

Canım çok yorulunca anne bebeğin hareketleri yavaşlıyor benim de öyle oluyor arada. Çikolata ye oynar seviyor bebekler çikolatayı :)

Cnm bebekler tuzlandigi zaman teni kokmazmis.. tabi ki tutan var futmayan var kizimda yapmamistim ama bunda denicem bakalim olucak mi gercekten

Bizim burda her çocuğa yapılır. Ablamın 3 çocuğu var 3-4-10 yaşlarında hepsini tuzladik :) üstelik ablam hemsire.
Teri kokan insana annen seni tuzlamadi mi derler ben de yapicam inşallah

Ama sen çok fazla yüruyorsun be kuzum. Biraz dinlen artık çok kosturuyorsun okul çocuklar falan derken. Her fırsatta uzan kasığına da bı sıcak su torbası koy iyi gelebilir.

Hadi gözün aydın canım :) tansiyon çok önemli aman dikkat et tuzu falan kes. İnşallah dediğin gibi heyecandandr

Ama sen çok fazla yüruyorsun be kuzum. Biraz dinlen artık çok kosturuyorsun okul çocuklar falan derken. Her fırsatta uzan kasığına da bı sıcak su torbası koy iyi gelebilir.

Sıcak bizler için zararlı diye biliyorum canım. Doktorum beni uyarmisti cok sicak suyla banyo yapma diye. Kasıgına koyması iyi olmaz bence.

hasret0587 bir şey yoktur cnm. Bebiş bazen yapıyor öyle acı. Doktora git için rahat eder.

Güle güle sağlıkla kullansın inşallah ben bu hafta sonu evde oturduğum yerden internetten indirimlerden aldım çoğu ihtiyaçları anneler günü için güzel fırsatlarlar vardı değerlendirdim bence tatili bekleme ihtiyaç listesi oluştur önüne ne güzel denk geliyorsa al at kenara

Kızlar benetonun bebek arabasını alıp kullanan var mı.Gitti gidiyorda çok güzel bi kampanya var baya uygun.Ama kalitesi nasıldır bilemedim.Tavsiye eden var mı

Kızlar benetonun bebek arabasını alıp kullanan var mı.Gitti gidiyorda çok güzel bi kampanya var baya uygun.Ama kalitesi nasıldır bilemedim.Tavsiye eden var mı
Ben yakından inceledim güzeldi içinin minderi falan yumuşaktı ama kullanan birinin memnunuyite nasıl olur bilmem kullanmadığım için ama yakından güzel duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…