- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.621
Çok normal ağrı olması. Benim 1 hafta falan sürmüştü ağrısı. İğne vurulan yere dokundukça ağrıyordu. Gece uyuyamıyordum. Offf haftaya da ikinci dozum varTetenoz aşısı dün oldum.Kolum bugün ağrı yaptı şimdi ev işi fazla yaptım sanırım kolum acayip ağrıyor.Bugün ağrıması garip değil mi?
Evet venedik cok bozdu ya,ben vişnelik taraflarını cok seviyorum biz batıkentteyiz cok sakin kalıyo sevmiyorum,ben defactodan almıstım cok esnedi giyemiyorum simdi,bu aldıklarım yeter bana baya bi:) yaa sorma ben bu ara mayoya taktm tatilde ne giycem diye hamile mayosu bulamıyorum internettende güvenemiyorum beden olayına,gecelik falanda düsünmek lazm ben daha okısma gelemedim:))
Kızlar 24.haftadan sonra okulda nöbet tutmuyoruz diye biliyorum doktordan rapor almak gerekirmiş ama doktor randevum okullar kapanınca sağlık ocaklarından alınabiliyor mu bu rapor ? Aranızda bu şekilde 24 haftayı tamamlayıp nöbetten muaf olan var mı ? Malum çocuklar çok fazla koşturuyor ve mutlaka o gün mutlaka bir tanesi çarpıyor ve insan tedirgin oluyor ..
Arkadaşlar benim gibi iç karnı dar olan var mı? Gorumcem 7 aylık hamile onun için karnı olduğu için küçük duruyor karnı yayılmış yani. Ben de 6 ay içindeyim karnım sanki 8 aylık gibi dedim acaba suyum mu fazla doktor suyumun gayet iyi olduğunu söyledi iç karnın dar dedi sadece.
Oluyor öyle değişik adetler bizdede çocuk doğduğu zaman malum bölgesine bal sürerlermiş sonra yıkarlarmış. Evlendiği zaman eşi ondan vazgeçemesin diye tabi bu dediğim ananemin çocukluğunda varmış sonra yapılmamış.C
CAnim o herkesin kendi dusuncesi saygi duyuyorum kimseye zaten yapin demiyorum ben yapicam diyorum kalkip da bebegi saatlerce tuzda tutacak halimiz yok heralde.....
Inşallah hepimiz kolay kolay doguruveririz canım.Ay gülesim geldibenim ilk hamileliğim de suyum fazlaymış doktor demişti hatta doğumun zor olur dedi albimo oldum doktorun dediği çıktı zor oldu doğumum. Bu gebelikte şu ana kadar herşey yolunda çıktı suyum plasenta çok güzel dedi dua ediyorum yine doğumum zor olmasın diye :/
Canım çok yorulunca anne bebeğin hareketleri yavaşlıyor benim de öyle oluyor arada. Çikolata ye oynar seviyor bebekler çikolatayı :)Kızlar dün öğleden beri çok azaldı hareletlerı, canım sıkıldı. Varmı benım gibi azaldığını hisseden. Kıpır kıpırdı, noldu anlamadım.
27. hft dolunca nönetten muaf olunuyor artık. Eskiden di 24 hafta.
Galiba ben ... Sanırsın 7,5 -8 aylık hamıleyım ..
İnşaAllah canım Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi.Inşallah hepimiz kolay kolay doguruveririz canım.
Cnm bebekler tuzlandigi zaman teni kokmazmis.. tabi ki tutan var futmayan var kizimda yapmamistim ama bunda denicem bakalim olucak mi gercekten
Ama sen çok fazla yüruyorsun be kuzum. Biraz dinlen artık çok kosturuyorsun okul çocuklar falan derken. Her fırsatta uzan kasığına da bı sıcak su torbası koy iyi gelebilir.Orda varolan bir acı kıpırdattıkça dayanılmaz oluyor zor yürüyorum. Doktoru aradım minoset veya başla bi ağrı kesici fitil alabilirsin dedi bağları zedelemişsindir muhtemelen dedi yarın sabah gideceğim. Bu akşamda evin yakınında bi tıp merkezine gideceğim teyzem gelince
Ney ney neeyyyyOluyor öyle değişik adetler bizdede çocuk doğduğu zaman malum bölgesine bal sürerlermiş sonra yıkarlarmış. Evlendiği zaman eşi ondan vazgeçemesin diye tabi bu dediğim ananemin çocukluğunda varmış sonra yapılmamış.
Hadi gözün aydın canım :) tansiyon çok önemli aman dikkat et tuzu falan kes. İnşallah dediğin gibi heyecandandrÇok şükür detaylıyıda atlattık. Benim oğlan yüzünü göstermemekte direndi. Çok uğraştı doktorumuz ama hep yüzünü kapattı malesef net bir fotoğraf alamadık. Çok şükür sağlıklı ya yüzünü göstermeyiversin o kadarda nazlansın oğluşum :)
Sadece bugün tansiyon ölçümümde tansiyonum 17lerde çıktı. Şimdi tansiyon takibi yapmamı söyledi doktor. Eğer yüksek şekilde devam ederse gel tansiyon ilacı başlayalım dedi. İnşallah o an ki heyecandan öyledirşimdi 5 gün takipteyim.
Ama sen çok fazla yüruyorsun be kuzum. Biraz dinlen artık çok kosturuyorsun okul çocuklar falan derken. Her fırsatta uzan kasığına da bı sıcak su torbası koy iyi gelebilir.
Güle güle sağlıkla kullansın inşallah ben bu hafta sonu evde oturduğum yerden internetten indirimlerden aldım çoğu ihtiyaçları anneler günü için güzel fırsatlarlar vardı değerlendirdim bence tatili bekleme ihtiyaç listesi oluştur önüne ne güzel denk geliyorsa al at kenaraAnneannemiz boş durmuyor, her dışarı çıktığında birşeyler alıyor canımın içi :) peluş battaniye de almış. Teyzoşlarım da demiş çok almayın, biz de alıcaz aynı şeyleri almayalım diye :) ben daha hiç bir şey alamadım prensesime. Tatil gelse de başlasam alışverişe
Sağlıkla kullansın inşallahEki Görüntüle 2146720
Bende minik erkeğime bişeyler aldm sonunda. Tabi mağazanın kapanışına yetiştik fazla bişey alamadm
Dün 600 gramdı 22+3 de ama bebek önde çıkıyo 1 haftaKizlar dun doktora gittik gorduk oglusumuzu cok heycanliydim ayda 1 girince ultrasona insan merak ediyo cok sukur iyimis pasa grami da iyi dedi doktor 340 gr sizin bebisler kacar gr olmuslar
Ben yakından inceledim güzeldi içinin minderi falan yumuşaktı ama kullanan birinin memnunuyite nasıl olur bilmem kullanmadığım için ama yakından güzel duruyoKızlar benetonun bebek arabasını alıp kullanan var mı.Gitti gidiyorda çok güzel bi kampanya var baya uygun.Ama kalitesi nasıldır bilemedim.Tavsiye eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?