2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende sahur yaptım eşim nasıl mutlu oldu uyanıp sahur için hazırlık yaptığıma :) şimdide işteyim güzel gidiyor bakalım öğleden sonra anlayacam hanyayı konyayı
Ben 11 de sızdım kaldım yazık eşim tost yapmış kendine üzüldüm adama ama gözümü açamadım yani :) bir sürü ilacım var tutamadım ben Allah tutanlara kolaylık versin

geçmiş olsuın canım

Ah sorma ya ben bir level atlayıp küp küp buz yedim sahurda çok kötüydüm oruç tutmaya niyet ettim ama tutamıyorum hem ignem var hem de boğazım ağrıyor
Aman canım dikkat et. Ilık su içiyorum artık, sütü de soğuk içerdim akşamları ısıtıp bal katıyorum boğazım yumuşasın diye, ama havalar da geçiş dönemi o da etkiliyor

Canım geçmiş olsun benim sadece gece yatarken oluyor soluma yattığım için artık kalça kemiğim yanlarım çok acıyor gece uyanınca biraz sağa dönüyorum ama zor dönüyorum o kadar canım acıyor ki. Bende doktora sorucam bakalım

Aslinda dogumdan önce tatil yapmak iyi gelir, dikkatli davranirsan da bisi olmaz Allah korusun. Özellikle coluk cocuk gelmeden kari koca tatili olur diye düsünüyorum kendi adima.

Bende öyle düşünüyorum ama benimkiler öyle düşünmüyor işte birşey olursaymış doktorum yokmuş oralarda falan bir de denk gelir birşey olur yerler beni artık. Aslında bayramda Balıkesir'e memlekete gideceğiz teyzem var orada dayımda ev aldı bayramda annemle giderle bizde geçeriz sonra da orada Erdeğe gerçeriz dedim yakın yani ama eşimin de yaz okulu için dersi çıktı dönücez mecburen temmuz başına kadar ders verecek

Gecmis olsun canim dikkat et

Ben 11 de sızdım kaldım yazık eşim tost yapmış kendine üzüldüm adama ama gözümü açamadım yani :) bir sürü ilacım var tutamadım ben Allah tutanlara kolaylık versin
Zaten rabbim kolaylık vermiş hamilelere ve emziren annelere hiç zorlama canım :) bende 10 da uyudum ehehe yoksa hayatta sahura kalkamazdım
Ayy sen bide çalışıyosun inşallah zor olmaz csnım kendini çok zorlama biz yine evdeyiz bende dayanabilirim umarım
İnşallah zor olmaz canım tutsan bir dert bebişi düşünüyorum haksızlıkmı ediyorum diyorum. Tutmasamda bu sefer vicdanım rahat değil kendimi kötü hissediyorum bugüne göre bakıcam duruma artık

Bende sahur yaptım eşim nasıl mutlu oldu uyanıp sahur için hazırlık yaptığıma :) şimdide işteyim güzel gidiyor bakalım öğleden sonra anlayacam hanyayı konyayı
bende işteyim kızlar sahurda güzel yedim suyu da bol içtim işteyim vakit geçiyor bakalım akşama kadar nasıl olacam ama kendimi çok zorlamayacam ben ara ara tutacam 15 tane tutsam yeter inşallah

O vicdan azabı bendede var acaba şuan çok susamışmıdır diye bile düşünüyorum yemek neyse bizim depolarımızdan alıyolar bütün gün ama benimde düşündüğüm su hani çok susuz kalıyomu diye bakamım ne olacak bugün iftarda anlarız rabbim kolaylığını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…