2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun inşaAllah korkulacak bir sorun çıkmaz. Henüz ağırlaşmadın bacaginda ki ağrı geçici bir durumdur da ileri ki aylarda sıkıntı yaşamazsın.
Tesekkürler cnm şuan yarım saattir yine kıvranıyotum uykudan uyandırdı illet ne oldu bilmiyorum tendon mu yırtıldı acaba işkence resmen çocukları bırakıp tekrar doktora eşim yazlıkta ve dün bütün olanlardan habersiz tartıştık öğlen telde bende aramadım onun aramasınıda açmadım

Nasipse bende haftaya gideceğim ben Zaten 3/5er aldım tulumdu badiydi hm sen e bebekten fln ama yine gerek çıkmam. Haftaya bir gün çıkacağım yazlığa gitmeden halledeyim dedim

Aslinda dogumdan önce tatil yapmak iyi gelir, dikkatli davranirsan da bisi olmaz Allah korusun. Özellikle coluk cocuk gelmeden kari koca tatili olur diye düsünüyorum kendi adima.

Kızlar 21. Haftada bebeklerinizin boyu kaçtı. Benim bugün tam 21+0 dı 24 cm çıktı. Takip ettiğim uygulamada ortalama 27- 29 olmalı gerekir deyince kısa mı diye düşündüm.
Yok tatlım ortalamasını soyluyo merak etme herkesin boyu aynı olacak diye bir kaide yok. Üzme kendini benimki 18 de 20cm 'di.

Kesin kız bu bu kadar nazlı olduğuna göre. Kız olursa ismini nazlı koy bari ehehe

Günaydın kızlar
Aman diyim havalara aldanıp soğuk su içmeyin, dondurmayı çok yemeyin. Ben yaptım siz yapmayın. Haftasonundan beri boğazlarım şiş, geçmiyor, sesim kısıldı,öksürük başladı

Ancak bayramdan sonra izine ayrılınca gidebilirim yoksa haftasonu gitmem lazım ki daha da kalabalık oluyor bir de zaten bu ara badana salon eşyalarının gelmesi falan var bakalım annem hiç gelme orada da vardır diyor ama hiç de gözüme çarpmadı bir de arkadaşlara sorucam

Kızlar 21. Haftada bebeklerinizin boyu kaçtı. Benim bugün tam 21+0 dı 24 cm çıktı. Takip ettiğim uygulamada ortalama 27- 29 olmalı gerekir deyince kısa mı diye düşündüm.

Mümkün değil canım 29 olması o haftada Ben 20+5 de detaylıya girdim sanırım 24 cm di. Doktor normal dedi yani

Ah sorma ya ben bir level atlayıp küp küp buz yedim sahurda çok kötüydüm oruç tutmaya niyet ettim ama tutamıyorum hem ignem var hem de boğazım ağrıyor

Ah ahh benim başımın belası plasenta previa inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…