2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızım bu sabah yine tekmeledi annesini, yerim onu :) arka arkaya olunca babasına da dedim, koydu elini o da hissetti :) bir de artık tekneleme ve hareket etmeyi daha net ayırt edebiliyorum.
Cnm ya cok guzel bi duygu benim kizimda ne zaman biseyler yesem cosuyor var ya insallah yemeyi seven bi kiz olur buyuk kizimda cok cektim yemek konusunda cunku

Canim banada doktor 12 etpul dedi kismeyltttt

Bende 9 haziranda tatile çıkıyorum hala mayom yok bulursan bana da söyle internetten nasıl bilecez ki zaten ve her hafta kilo artarak gidiyor

Koskocaman göbekten sevgiler 4 buçuk kg almıştım güya dün kontrolde bi bakarım amanın amanın olmuş sana 6 buçuk kg gobisim bastan beri önden önden gidiyor şu iç karin mevzuulari. Çok takmıyorum doğumdan sonra zor ya da kolay bir şekilde verilecek ama daha önümüz yaz sıcakta iyice ağırlaşmak beni korkutuyor.
Bir de ben uyumaya doymuyoruuuuuummmm. Okuldan eve gelip yatak koltuk ne bulursam atlayıp uyuyorum . Hatta dün okul çıkışı dr a gidince uyku sekteye uğradı güya, doktoru beklerken koltukta uyudum haftaya rapor alıp biraz dinlesem diyorum ama sınıftaki çocuklarıma kıyamıyorum tahlil vermek için bir ders geç gitsem kapıda bahçede bekliyorlar bemi görünce koşup sarılıp artık doktora gitme bile diyorlar :))))) miniklerim 1. Sınıf hem çok yoruluyorum hem coook seviyorum. Karne günü gels e de rahat etsek.

Gozunaydin canim

Canim benim kizdayken karnim cok fazlaydi herkes ikiz saniyordu.. bunda simdi 5.5 oldum ben soypemesem kimse hamile oldugumu anlamiyor soylediklerimde saka yapiyorsun diyor anlamadim valla

Haber ver geçmil olsun canım ya sende maşallah benden beter hiç yerinde durmuyosun azıcık yavaşla...tamam normal yaşa hasta değilsin de bağdaç kurmak ev taşımak çocuklar gezmeler alış veriş azıcık sakin yaşamaya çalış yüklenme kendine bu kadar

Gecmis olsun canim haber ver bize de

Canim benim kizdayken karnim cok fazlaydi herkes ikiz saniyordu.. bunda simdi 5.5 oldum ben soypemesem kimse hamile oldugumu anlamiyor soylediklerimde saka yapiyorsun diyor anlamadim valla
Ben de anlamadım benim ki şu an baya önde basketbol topu sekline benziyor karnım var

Benimde öyle sanırım beni ilk defa gören doktor eminmisin dedi 21 haftalık olduğuna daha büyük duruyor karnın dedi. Karnım git gide büyüyor 9 aylıkken nasıl olacak Allah bilir. Dün bir kız gördüm pastanede doğumuna bir ay kalmış karnı benden küçük. Benim daha 3 aydan fazla var dedim ikiz mi diye sordu.

Ay gülesim geldi benim ilk hamileliğim de suyum fazlaymış doktor demişti hatta doğumun zor olur dedi albimo oldum doktorun dediği çıktı zor oldu doğumum. Bu gebelikte şu ana kadar herşey yolunda çıktı suyum plasenta çok güzel dedi dua ediyorum yine doğumum zor olmasın diye :/

İnş canım benimde kolay olur diye bekliyorum ablam ikinciyi doğurdu daha kolay oldu dedi inş bizimde öyle olur

Cnm ya cok guzel bi duygu benim kizimda ne zaman biseyler yesem cosuyor var ya insallah yemeyi seven bi kiz olur buyuk kizimda cok cektim yemek konusunda cunku
Gerçekten çok güzel bir duyguymuş canım :) her gün elimi karnıma koyup onunla konuşmak bile muhteşem. Ayy inşallah yemeği severler. Cidden zor yemek yemeyen seçen çocuk

Tetenoz aşısı dün oldum.Kolum bugün ağrı yaptı şimdi ev işi fazla yaptım sanırım kolum acayip ağrıyor.Bugün ağrıması garip değil mi?

Bende 9 haziranda tatile çıkıyorum hala mayom yok bulursan bana da söyle internetten nasıl bilecez ki zaten ve her hafta kilo artarak gidiyor
Aynen canm bi h&m de gördüm ankaradan deneyip bakıcam,birde su tankini denen iki parcalara bakıyorum rahat olur gbi geliyo pentiden vardı 2 model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…