2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bende işteyim kızlar sahurda güzel yedim suyu da bol içtim işteyim vakit geçiyor bakalım akşama kadar nasıl olacam ama kendimi çok zorlamayacam ben ara ara tutacam 15 tane tutsam yeter inşallah
Rabbim sanada kolaylık versin camım şuan havalar çok sıcak değil ama çok sıcak olursa ve bişeyler ters giderse bende diretmiycem tabi illada tutcam diye bişey yok dinimiz bize bu kolaylığı vermiş tutamadığımız yerde tabiki tutmuycaz benim amacım kendimi denemek belkide çok daha kolay geçer inşallah rabbim gücünü verir hakkımızda hayırlısı artık

amin canım çok sağol cümlemize inşallah sonradan tutmak çok zor oluyor oğlumda 50 tane tuttum 15 tane bile tutsam çok iyi benim için olduğu kadar dinimiz kolaylık dini çok şükür evde olsam daha iyi ama işte çok erken kalkıyorum o zorlayacak bir de yemek değil de su düşündürüyor bebek için

Aynen canım,bende daha tam gezip bakamadım acıkcası,haftasonu ankaraya gidicem bende belki orda bulurum bişeler

Arkadaşlar bugün sahura kalkıp birşeyler yedim ama pek yiyemedim ve şimdiden susadım öğleden sonra ne olacak bilmiyorum genel olarak tutmayı düşünüyor musunuz

Selam kızlar uzun bi süre yoktum şifremi unutmuşum geri maille uğraşmaya üşenmiştim bugun hallettim zaten günlerim bayağı yoğun geçiyor vaktimde pek olmuyor özledim sizleri. Dün ayrıntılıya girdim ve kalbinde bi parlaklık gördüğünü söyledi sol ventrikürde. Çocuk kardiyolojisine yönlendirdiler ordada görüldü diğer testlerin temiz ise bi sorun olmaz ileriki haftalarda kaybolur genelde dediler bana dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır testlerimin hepsi iyi ve ayrınılıdada başka bir problem çıkmadı. Kalbinde bu parlaklığın görülmesi down yada trizomi hastalıklarından biri oldugunu göstergesi oldugu gibi normal gebeliklerdede görülüp ilerki haftalarda kaybolabiliyormuş. Çok üzgünüm hiç bişey yemek bile istemiyor canım dualarınıza ihtiyacım var

Mümkün olabilir canim benimki 20+5te 28 cm masallah :) ona ragmen doktorum iri bi bebek degil dedi. Artik doktorun beklentisi neyse :))

Baya uzunmuş seninki aslında ben hem kendi kullandığım programdan hemde internetten baktığımda o haftalarda en fazla 26 cm gösteriyordu 24 cm de bana haftasına uyumlu dedi çünkü seninki uzun olacak demek ki

Tuhaf valla benim iştahım çok olmamasına rağmen bi kaç saat ac kalayim hemen gözlerim kararıyo başım dönüyo. Çok zor olur tutmak diye düşünüyorum.
Bende açlığa dayanamıyorum ama susuzluk daha fena. Biraz az su içeyim hemen başıma ağrılar giriyor böyle migren atakları gibi bazen ağrı 2.3 gün sürüyor mecburen ilaç içiyorum. O yüzden bana doktorum tut desede tutmam.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
.

Çok geçmiş olsun eşini de boşver anlayamıyorlar bende dün kızdım eşime yahu bi anlayamıyor hamileyiz

Valla bende 15 tutsam yeter havalar serin hemde bu aralar benide düşündüren su zaten yemek sahurda yediğimiz için depolarımız doluyo ve o depolardan besleniyo bebek bi videoda izledim öyle diyodu su benide düşündürüyo rabbim versin sabrını bakalım ne olacak

sen daha söylememiştin demi :) iyi dayandın vallahi arkadaşım ben öğrendiğim gün söyledim oğluma

ya kizlar ben de tutmadim bugun calisiyorum bir de cok zayif biriyim hala sadece 1 bucuk kilo aldim esim de tutma sen zaten orucsuz hamileligi zor geciriyorsun diyor benim de cok carpintim oluyor ama iste vicdanim rahat degil, tutsam bayilip gidecem. Ben de hafta sonu tutmayi dusunuyorum deneyecegim belki tutabilirsem haftasonlari tutarim artik.

Canım ben az önce bu konuyla ilgili bir Bilgi okudum instagramda cagrigulumser doktorun adı tek başına görülmesi durumunda genelde bir problem olmadığını yazmış %98 bebek sağlıklıdır demiş içini ferah tut

Arkadaşlar bugün sahura kalkıp birşeyler yedim ama pek yiyemedim ve şimdiden susadım öğleden sonra ne olacak bilmiyorum genel olarak tutmayı düşünüyor musunuz
Canım kendini hiç zorlama herkezin yapı meselesi ki dinimiz bize tutmama hakkınj vermiş ben şuan orucum ama olurda kötü olursam ilerleyen saatlerde ne olursa olsun bozarım unutma hiç bişey bebeğimizden kıymetli değil kötüysen bozabilirsin

Bence kendini zorlama canım kaza yaparsın hem bünyende zayıfmış çalışıyomuşsunda kendini zorlama.

Kızlar benim gibi sırtı ağrıyan varmı inanılmaz sırtım ağrıyor koltukta oturamaz oldum uzun süre artık. Birde dün el bileklerim ağrıyordu çok fena şişedeki deterjanı sıkamadım çaydanlığı kaldıramadım ağrıdan noluyor bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…