2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok sağol canım içimi ferahlattın. İnşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucagımıza yavrularımızı :-(

selam kızlar, hayırlı ramazanlar. Sağ bacağımın ağrısından duramıyorum. yürüyemiyorum o derece. Magnezyuma başladım bakalım eğer etki etmezse siyatiktir, yapacak bişey yok dedi doktor. 22+5 teyim ve 6 kilo aldım ilk defa 60 kiloyu gördüm ama bebek 800 gr olmuş, Ben 5 kilo doğmuşum oğlum da büyük olacak gibi. Şeker yüklemesini de yaptı bugün. Gebelik şekeri de bebekte kilo yapıyomuş çünkü. Bakalım bişey çıkmaz inş.

Svgnnn canım bende seni merak etmiştim etiket yaptm baya bir cevap gelmedi senden. Merak etme bak arkadaşta yazmis gecici oldugunu. İyi olmanıza cok sevindim.

Maşallah tombişe inş sağlıklıdır bende 4.5 kilo doğmuşum :)

Kızlar hamileyken saçını boyatan var mı aranızda ? Saçlarım uzun ve balyajliydi diplerim çok fazla geldi nerdeyse 6 aydır boya yaptirmadim düz kahve yapıyım diyorum. 3. Aydan sonra problem olmadığını söyledi dr'um.Boyatanvvarmı onceki hamileliklerinde yada suanki hamileliginde

İnşallah herşey iyi olur. Sen nasılsın kuzum
Ben çok iyiyim canim benim Allah'a şükür. Sağ kaburgam çok ağrıyor akşamları galiba bebek büyüdükçe baskı yapıyor. Onun dışında hareketlerini hissediyorum net olarak sanki kayıyor içimde sıpa sizin hareketler nasıl netleşti mı baya ?

Kızlar naber? Bayadır giremiyorum ben de . 22.haftam bitti ve tam 11 kilo aldım.hatta son iki haftada 3 kilo alınca diyetisyenime gittim. Yarından itibaren kontrollü beslenmeye giriyorum

Maşallah tombişe inş sağlıklıdır bende 4.5 kilo doğmuşum :)
Eşimin yengesi doğum yaptığında 4.5 kilo doğmuş bebek. 6 yaşlarında yeğeni gelmis bak bebek diye göstermişler başlamış ağlamaya yalancılar böyle bebek mı olur bu kocaman bana gerçek bebeği gösterin demiş ayy benim bebeğim tombiş olursa yandim ben. Benim kocam kesin parçalar çok hırçın seviyor.

Valla canım benimde boyalıydı ombre vardı şimdi saçım uzadıkça 3 renk oldum kendimi çok kötü hissediyorum ama boyatmıcam sabredicem bence sende sabret

Ben 4.5 senedir hiç boyatmadim saçımı ama organik boyalar kullanilabilicegini okumuştum bi yerde. Zaten bebeğe zararlı olan annenin o boya kokusunu solumasiymis. Yoksa saçındaki boya deriden kana karisicakta bebeğe anca öyle zarar vericek . Yine yapan arkadaşlar varsa yorumlarını bekle istersen ama benim fikrim boya kokusuz bir ortamda organik boya ile boyanabilir.

Hamilelikle ilgili ne türlü ağrı varsa hepsini bende bulabilirsin
Sırt ağrım normalde de olurdu hafif eğrilik var omurilikte ama bu ara daha şiddetli ben de neredeyse hiç oturamıyorum özellikle iş yerinde çok zorlanıyorum. Bel desteği falan aldım ama kar etmedi.

Bileklerde de bende karpal tünel sendromu var bilekte sinir sıkışması. parmaklarımda his kaybı ve zonklama şişme oluyor.
bu şekilde belirtiler varsa aynı şey olabilir. bunu için de bileklik kullanıyorum maalesef

His kaybı falan değilde canım ellerim uyuşuyor sabaha karşı. Zonklama olmuyor şişme fark etmedim ama bileklerimde ağrı var kapı kolu açarken bile ağrıyor acaba dediğin şeymi var bende de

Kızlar naber? Bayadır giremiyorum ben de . 22.haftam bitti ve tam 11 kilo aldım.hatta son iki haftada 3 kilo alınca diyetisyenime gittim. Yarından itibaren kontrollü beslenmeye giriyorum
hoş geldin canım peki diyetisyen senin beslenmenden çok farklı bişey önerdi mi?

Ay bende tombiş doğsun isterim erken doğmazsa tabii :)

His kaybı falan değilde canım ellerim uyuşuyor sabaha karşı. Zonklama olmuyor şişme fark etmedim ama bileklerimde ağrı var kapı kolu açarken bile ağrıyor acaba dediğin şeymi var bende de

Olabilir canım benim biraz azık durumu galiba bu sendorumun istersen bir araştır internetten geçmezse ortopediye görünmekte fayda var

Ay bende tombiş doğsun isterim erken doğmazsa tabii :)
İnşallah zamanında ve sağlıklı doğar canım ama tombiş bebek doğurmak kolay olur mu bilemedim şimdi ama benim tanıdığım tombik doğuranlar sıfır dikişsiz normal doğum yapmslar inanamadm yani demek ki doguruluyor sezaryan olursa sıkıntı değil tabi kilosu.

Benimde sırtım ağrıyo dik duramayorum illa bi yere yaslancam göbeğim çıkınca dengemde bozuldu kol ağrısı ve bacak ağrısıda oluyo göbek çıktı e bide kilo alınca dengemiz şaştı sanırım ilerleyen zamanlarda napcaz acaba allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim bozmadım ama bayağı zor oldu sanırım yarın tutmayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…