2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende 1 aydır yürüyüşe çıkamıyorum havalar yagisliydi eşim hep mesaideydi.
Bugün ayak parmaklarim tutuldu hep, parmaklarim üst üste bindi. Yürüyüş yaparken daha enerjiktim..
Canım hep çikolata istiyor birde domates peynirli tost. Yiyorum napıyım durduramiyorum doktorum bir kizsa. .. birinin beni durdurmasi lazım yoksa olmaz.

Bende 3 haftadır filan vücüt ağırlık dengesi değiştiği için biraz ayakta kalsam özellikle tezgah başında mutfakta acayip sırt ağrısı çekiyorum

Canım bende 5 kilo aldım benimde problemim bu 5 kilonun 4'ünü bir ayda aldım böyle hızlı aldığım için bence ağrılarım birden arttı.
Bende 4 kiloyu 1 ayda aldım malesef doktor çok kızdı artık ayda en fazla 1,5 kilo diyo ahım şahım bi iştahımda yok napcam bilmiyorum hiç

Benim büyük ihtimal sezeryan olur çünkü hem plasenta rahim ağzında hemde tüp bebek diye doktorum normale pek sıcak bakmıyor hayırlısı olsun

Yok kuzum erkek benimde :) karnımı aciyorum tekmelerken dısardan görünüyor gerçekten harika ötesi bişey bende irkiliyorum bazen alışamadım daha

Kızlaar ekoya gittim bu akşam iyice baktı inceledi hareketliydi sırtını dönmüş kalbinin aort damarlarına bakamadı yür biraz dedi yürüdüm yine baktı gördü detaylıyı çeken doktorun dediği deliği göremedi hiç tekrar tekrar baktı ama yok çok şükür kalbin başka yerinde de birşey yok atım hızı kan akışı da iyi dedi şükürler olsun ama doğumdan sonra getir o zamanda bakalım dedi

Gözün aydın canım çok sevindim.İnşallah doğumdan sonrada bi sıkıntı çıkmaz:) Darısı başıma ne diyim.Rabbim bebeklerimize sağlık versin

Yok kuzum erkek benimde :) karnımı aciyorum tekmelerken dısardan görünüyor gerçekten harika ötesi bişey bende irkiliyorum bazen alışamadım daha
Erkek bebekler daha değişik hissediliyor gerçekten kızımdada dışardan çok belli olurdu ama irkilmezdim tatlı tatlı hareket ederdi :)) nede olsa kızlar nazik oluyor erkek olunca patır kütür :)))) eksikliklerini yaşamayalım çok güzel duygular

Gözün aydın canım çok sevindim.

Ayyy canim o kasarli domatesli tostu hic soyleme hergun yiyorum ama yine de canim istiyor... ya bebsilerimiz saglikli olsun da kilolarimizi veririz...

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Oruçlu olan hamisler Allah kabul etsin.
Sizlere de hayırlı ramazanlar oruç tuttum güzel geçti çok şükür doktorum tutabilirsin çok halsiz kalınca bir gün ara ver dedi hayırlısıyla hepsini tutarım gibi . Bu ayın bereketi ve sevinci çok başka...

Merhaba güzel anneler ben Ceylan 3 yaşında 1 kızım var ve şimdi 2. Kızımızı bekliyoruz.20+6 haftaligiz.22. Hafta da renkli ulturason cektirmem gerekiyor . Anadolu yakasinda rwnkli ulturason cektİren arkadaşlar varsa yardimci olabilirmi lütfen .Uzun zamndir siteye giremiyordum bundan snra buralardayım inş. Buarada herkese hayırlı ramazanlar

Ben devlette girdim detaylı ultrasona canım Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…