2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar detaylı için son 1 haftam kaldı ama ben hiç yaptırmak istemiyorum eşim inatla yaptırmak istiyo korktuğum için mi bilmiyorum yaptırmak istemiyorum moralim bozuldu gece gece çok istiyo eşim girmeyi bişey varsada biliriz kafasında napsam bilmiyorum

Benim de haftaya ama hiç gidesim yok.Alabiliceğim en geç zamana aldım ama günler çabuk geçiyo malesef mecburen istemeye istemeye gidicem.İnşallah ikimizde güzel haberler alırız da şu stresten kurtuluruz

Haha aynen patır kütür dalıyor :) amin canım Allah isteyen herkese yaşatsn inşAllah

Bence mutlaka yaptırmalısın canım.Sakın ama sakın kötü şeyler düşünme Rabbim en hayırlısını versin.Detaylı ultrason çok yararlı ufak tefek bir sıkıntı varsa bile doktor doğum anında yada doğumdan sonra hemen önlemini alıyor.2li 3 lü 4 lü tarama testleri gibi bişey değil.Sana bebeğin hakkında en iyi bilgileri veren bir işlem.

Benim de haftaya ama hiç gidesim yok.Alabiliceğim en geç zamana aldım ama günler çabuk geçiyo malesef mecburen istemeye istemeye gidicem.İnşallah ikimizde güzel haberler alırız da şu stresten kurtuluruz
Sen bursadaydın canım nerede gideceksin detaylı için çok stres yaptım girmek istemiyorum ama eşim çok inatlaşıyo bu konuda inşallah güzel haberler alırız

Hamileliğimin başında çok yaptırmak istiyodum ama şuan hiç istemiyorum kötü bişey çıkarsa bunu kaldırabilecekmiyim hiç bilmiyorum kendime güvenim sıfır çünkü kendimi çok çabuk dibe çeken bi insanım eşim yaptırcaz keisn diyo zaten sürem bitiyo yarın gidicez hiç istemesemde

Moralim çok bozuk kızlar
Gece uyurken eşim kolunu öyle bi attı ki bana doğru, karnıma yumruk yedim resmen, çığlık atarak kalktım. O an ağrı oldu ama geçti. Bebeğim de o olaydan sonra baya bi hareketlendi tekmeledi, elimi karnıma koyup konuşup sakinleştirmeye çalıştım. Sonra uyumuşum zaten. Bir şey olmaz demi, kafama taktım

canım merak etme bişey olmamıştır. bebekler bizim düşündüğümüzden çok daha korunaklı bi yerde

Kadıköyde sonomed var. Nahit bey başarılı. 380 tl

Canım içini ferah tut. Bende yarın gidicem detayliya Allahın izniyle sapasağlam yavrularimiz . Aklina hic kotu bisey getirme sadece uzun uzun gorucem bebeğimi de öyle git. Inşallah detayliya giricek olan bütün anneler güzel haberlerle döner. Detaylida ufak tefek sorunlar çıkan annelerde bir an evvel atlatır bu durumları. Yıllarca çocuk için uğraşan özlemle bekleyen bir sürü insan var cevremde. Allah onları bize verdiyse yiyecek ekmekleri de vardır elbet.

Ahh kuzum Kıyamam :) telaş yapma birsey olmamıştır içini ferah tut

hoş geldin canım peki diyetisyen senin beslenmenden çok farklı bişey önerdi mi?
Valla seytan ayrintida gizlidir derler ya o ayar sanirim. Peynir olarak lor peynir verdi. Zeytini suda bekletip yiyecegim. Gunde sadece bir yumurta o da kahvaltida. Corbanin olcusu belli. Her ogun bol yesillik. Ogun aralarini meyve ve kuruyemisle doldrdu. Sut degil yogurda agirlik verdi. Ben activiayi bile meyveli yiyordum onlarin hep sadesi olacak.Ayrica limonata meyve suyu vs -buna taze sikilmis da dahil- yasak. Sekersiz cay icebilirsjn az miktarda dedi. Zaten hamur asiydi tatliydi saymiyorum canim. Her oglen et cesidi- haslanmis ya da izgara olacak sekilde- her aksam da sebze yemegi. Suyundan degil ama. Boyle iste. Basladim bakalim

Oy sakin ol canım birşey olmamıştır ani tepkiden bebişde hareket etmiştir baya.

günaydın kızlar bugün niyetlenmedim dün iftardan sonra biraz kötü oldum çok bir şey de yemedim tatlı yemiştim şekerimi yükseltti sanırım uyudum geçti çok şükür şuan iyiyim yarın niyetlenecem inşallah her gün oruç tutmak çok zor iki gündür kızımın hareketleri çok netleşti çok hissediyorum

kolay gelsin cnm
ben de çok kilo aldım diye diyetisyene gittim ama kadın benim beslenmemde sorun görmedi zaten normal besleniyorsun dedi.
sadece yoğurdu biraz artırmamı istedi
hamurişine gelince ayda 2 tane günüm var zaten onlara da çok kaçırmamak kaydıyla izin verdi
ona göre aldığım kilolar normal ama bana göre fazla

Ne kadar aldin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…