2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar kızılcık suyunu önermişti.. nasıl yapıyorsunuz kaynatıp içiyor musunuz içine bişi katman vs gerekli mi ?

günaydın güzel anneler
eşim için sahura kalkıyorum beraber yiyoruz sabah uyandıgımda normalden daha cok ac ve uykusuz hissediyorum iyice dengem şaştı 2 günde

Kızlar merhaba hamileliğim nerdeyse başından beri inatla geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu işe başım dertte.. benim enfeksiyonun adı klebslella konbine antibiyotik tedavisine rağmen geçmiyor
Benimde hamileliğimin başından beri var antibiyotik kullanıyorum dediğiniz antibiyotik kullanmadım geçiyor sonra tekrar başlıyor bol su içmemi öneriyorlar

Ya kızlar amaaan ne canım isterse yiyeyim doğunca veririm diyenleriniz varmı ben bakıyorumda şimdiye kadar baya takmışım kafayı aslında yediklerime hep dikkat etmişim

Ben o kafadayım valla bu güzel duyguları kiloları kafama takıp zehir edemem
Doğurduktan sonra düşünürüz bunları

Ayrıntılı ultrasondan korkan arkadaşlar korkmayın aksine tadını çıkarın inşaallah bir problem yoktur ben hem 16 hem 20. Haftalarda girdim çok güzel herşeyimi detaylı görüyorsun doktorda çok iyiydi hepsini anlattı açıkladı gösterdi ayak tabanı mesanesi çok şeker çok güzel.bizde de böbrekte bi genişleme dedi ama önemsiz toplar yine de Doğumdan sonra gösterin dedi

Ya kızlar amaaan ne canım isterse yiyeyim doğunca veririm diyenleriniz varmı ben bakıyorumda şimdiye kadar baya takmışım kafayı aslında yediklerime hep dikkat etmişim
valla ben istesemde cevrem müsade etmiyo malesef ki
akşama mesela kv lere iftara gittik sanki ben orucluymusum gibi herkes bana yedirdi 3 günlük yemek yedim

Bu dıyetı benımde uygulamam lazım aslında. Balon gıbı şiştim Her hafta başlıyorum diyorum ama nafile. Asla kendimi durduramıyorum. Artık tartılmıyorumda evde, kontrolde kaçınılmaz oluyor ama tartı Dr umarım şekerın çıkmaz dedı en son yolcularken. Bende inşallah dedim Yemek yiyorum üstüne tatlı yemezsem yemek yemişim gibi gelmiyor mesela

günaydın güzel anneler
eşim için sahura kalkıyorum beraber yiyoruz sabah uyandıgımda normalden daha cok ac ve uykusuz hissediyorum iyice dengem şaştı 2 günde

Aynen ben de öyle oluyorum...sahurdan sonrs yatıp 8 de tekrar kalkıp kızımı okula hazırlıyorum...oruç tutmak çok istiyorum ama nasıl yapsam bilemedim...

Canim ben de o haldeyim iste. Ama artik el atmak lazimdi. Su ana kadar yediklerime tutuyorum artik. Haftada 2 kilo falan almaya baslamistim. Daha 23.haftadayim mudahale sartti

Sen bursadaydın canım nerede gideceksin detaylı için çok stres yaptım girmek istemiyorum ama eşim çok inatlaşıyo bu konuda inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım ben sonomardan randevu aldım.Benim eşim bu işlerden pek anlamıyo aslında gitmesek desem kandırırım bi şekilde ama eyer bi sıkıntı varsa mecburen kaçamıycaz erken ögrenmek daha iyi en azından elimizden geleni yaparız

Sonımarı biliyorum ama medical parkta indirimli bakıldığım için orya gitcez yarın büyük bi ihtimalle hala gönüllü değilim bursada doktorun kim peki canım hangi hastanedesin

Merhabalar,

Kaç zamandır hiç yazamıyorum, ara ara vaktim olursa okuyorum ama o da çok kısıtlı. Şimdi senin mesajını okumusken yazayım istedim.
Ben 14-15. Haftaya kadar çok pimpirikleniyordum stres yapıyordum, sonra jinekolog biraz kızdı bana. Anne doğum ile olunmuyor, hamilelikte, o süreçte anne oluyorsun, stres yapmamayı, kendine vücuduna guvenmeyi ogrenmelisin dedi. Nasıl doğduktan sonra herşeyleri ile kabulumuz, atacak satacak değiliz, şimdi de öyle. Bence yaptır detaylı kontrolü ki varsa doktorlarin sana yardım edebileceği birsey, vakitlice bilgileri olsun, yeri geldiginde yardım edebilsinler. Birşey olmasi gerektiği gibi gitmiyorsa er geç öğreniyoruz zaten. Bütün bebekler Allah'a emanet.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı ama bnm asıl kafaya taktığım yani doktorumun asıl kafamıza takmamız gereken karaciğer enzimlerimin yükselmesiymiş fazla yüksek çıkmış gastrolojiye yönlendirdi o doktorla daha görüşemedik netten bakıyorum gebelik zehirlenmesi vs olabilir diyor var mı bunları yaşayan kafayı yemek üzereyim

Aynen ben de öyle oluyorum...sahurdan sonrs yatıp 8 de tekrar kalkıp kızımı okula hazırlıyorum...oruç tutmak çok istiyorum ama nasıl yapsam bilemedim...
bende cok istiyormda doktor korkuttu o yüzdn kalsın artık seneye tutarm borclarımı ben dün evdeydm yatıp uyudum da bugün işe gelince zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…