- 6 Nisan 2015
- 348
- 329
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.801
canım merak etme bişey olmamıştır. bebekler bizim düşündüğümüzden çok daha korunaklı bi yerde
Ahh kuzum Kıyamam :) telaş yapma birsey olmamıştır içini ferah tut
İnşallah kızlar ya, baya korktum, hiç öyle hareket etmemişti bebeğimOy sakin ol canım birşey olmamıştır ani tepkiden bebişde hareket etmiştir baya.
4,5 kg aldım canımNe kadar aldin canim?
niyetli misin canımgünaydın güzel anneler
eşim için sahura kalkıyorum beraber yiyoruz sabah uyandıgımda normalden daha cok ac ve uykusuz hissediyorum iyice dengem şaştı 2 günde
değilim kuzum doktor müsade etmedi tutmama cok istemiştim aslında4,5 kg aldım canım
2,5 kg ını 1 ayda aldım
kızımda bu aylara kadar hiç almamıştım
niyetli misin canım
Benimde hamileliğimin başından beri var antibiyotik kullanıyorum dediğiniz antibiyotik kullanmadım geçiyor sonra tekrar başlıyor bol su içmemi öneriyorlarKızlar merhaba hamileliğim nerdeyse başından beri inatla geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu işe başım dertte.. benim enfeksiyonun adı klebslella konbine antibiyotik tedavisine rağmen geçmiyor
Ya kızlar amaaan ne canım isterse yiyeyim doğunca veririm diyenleriniz varmı ben bakıyorumda şimdiye kadar baya takmışım kafayı aslında yediklerime hep dikkat etmişim
valla ben istesemde cevrem müsade etmiyo malesef kiYa kızlar amaaan ne canım isterse yiyeyim doğunca veririm diyenleriniz varmı ben bakıyorumda şimdiye kadar baya takmışım kafayı aslında yediklerime hep dikkat etmişim
Ahaha bende iftarda feci yedim bir günde kilo almışım resmenvalla ben istesemde cevrem müsade etmiyo malesef ki
akşama mesela kv lere iftara gittik sanki ben orucluymusum gibi herkes bana yedirdi 3 günlük yemek yedim
Valla seytan ayrintida gizlidir derler ya o ayar sanirim. Peynir olarak lor peynir verdi. Zeytini suda bekletip yiyecegim. Gunde sadece bir yumurta o da kahvaltida. Corbanin olcusu belli. Her ogun bol yesillik. Ogun aralarini meyve ve kuruyemisle doldrdu. Sut degil yogurda agirlik verdi. Ben activiayi bile meyveli yiyordum onlarin hep sadesi olacak.Ayrica limonata meyve suyu vs -buna taze sikilmis da dahil- yasak. Sekersiz cay icebilirsjn az miktarda dedi. Zaten hamur asiydi tatliydi saymiyorum canim. Her oglen et cesidi- haslanmis ya da izgara olacak sekilde- her aksam da sebze yemegi. Suyundan degil ama. Boyle iste. Basladim bakalim
günaydın güzel anneler
eşim için sahura kalkıyorum beraber yiyoruz sabah uyandıgımda normalden daha cok ac ve uykusuz hissediyorum iyice dengem şaştı 2 günde
can boğazdan gelir diyorumAhaha bende iftarda feci yedim bir günde kilo almışım resmen
Canim ben de o haldeyim iste. Ama artik el atmak lazimdi. Su ana kadar yediklerime tutuyorum artik. Haftada 2 kilo falan almaya baslamistim. Daha 23.haftadayim mudahale sarttiBu dıyetı benımde uygulamam lazım aslında. Balon gıbı şiştimHer hafta başlıyorum diyorum ama nafile. Asla kendimi durduramıyorum. Artık tartılmıyorumda evde, kontrolde kaçınılmaz oluyor ama tartı Dr umarım şekerın çıkmaz dedı en son yolcularken. Bende inşallah dedim Yemek yiyorum üstüne tatlı yemezsem yemek yemişim gibi gelmiyor mesela
Ay 4.5 kilogram nedir4,5 kg aldım canım
2,5 kg ını 1 ayda aldım
kızımda bu aylara kadar hiç almamıştım
niyetli misin canım
İnşallah canım ben sonomardan randevu aldım.Benim eşim bu işlerden pek anlamıyo aslında gitmesek desem kandırırım bi şekilde ama eyer bi sıkıntı varsa mecburen kaçamıycaz erken ögrenmek daha iyi en azından elimizden geleni yaparızSen bursadaydın canım nerede gideceksin detaylı için çok stres yaptım girmek istemiyorum ama eşim çok inatlaşıyo bu konuda inşallah güzel haberler alırız
Sonımarı biliyorum ama medical parkta indirimli bakıldığım için orya gitcez yarın büyük bi ihtimalle hala gönüllü değilim bursada doktorun kim peki canım hangi hastanedesinİnşallah canım ben sonomardan randevu aldım.Benim eşim bu işlerden pek anlamıyo aslında gitmesek desem kandırırım bi şekilde ama eyer bi sıkıntı varsa mecburen kaçamıycaz erken ögrenmek daha iyi en azından elimizden geleni yaparız
Hamileliğimin başında çok yaptırmak istiyodum ama şuan hiç istemiyorum kötü bişey çıkarsa bunu kaldırabilecekmiyim hiç bilmiyorum kendime güvenim sıfır çünkü kendimi çok çabuk dibe çeken bi insanım eşim yaptırcaz keisn diyo zaten sürem bitiyo yarın gidicez hiç istemesemde
bende cok istiyormda doktor korkuttu o yüzdn kalsın artık seneye tutarm borclarımı ben dün evdeydm yatıp uyudum da bugün işe gelince zor olduAynen ben de öyle oluyorum...sahurdan sonrs yatıp 8 de tekrar kalkıp kızımı okula hazırlıyorum...oruç tutmak çok istiyorum ama nasıl yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?