- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.821
bnde an itibariyle 10kg almş bulunuyorumAy 4.5 kilogram nedirbir de diyetisyene gitmissin allah iyiligini versin ben 7-8 kilo almış olsaydım bayram edecektim.
Evet öyle tabi ama ben en ufak bişeyde kendimi dibe çeken bi insanım yani çok basit bişey dese bile onu kafama takarım yemem içmem kendimi tanıyorm zaten yavrum herşeyiyle benim yavrum rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi yarın gidicez inşallah bi cesaret hakkımızda hayırlsıı artıkMerhabalar,
Kaç zamandır hiç yazamıyorum, ara ara vaktim olursa okuyorum ama o da çok kısıtlı. Şimdi senin mesajını okumusken yazayım istedim.
Ben 14-15. Haftaya kadar çok pimpirikleniyordum stres yapıyordum, sonra jinekolog biraz kızdı bana. Anne doğum ile olunmuyor, hamilelikte, o süreçte anne oluyorsun, stres yapmamayı, kendine vücuduna guvenmeyi ogrenmelisin dedi. Nasıl doğduktan sonra herşeyleri ile kabulumuz, atacak satacak değiliz, şimdi de öyle. Bence yaptır detaylı kontrolü ki varsa doktorlarin sana yardım edebileceği birsey, vakitlice bilgileri olsun, yeri geldiginde yardım edebilsinler. Birşey olmasi gerektiği gibi gitmiyorsa er geç öğreniyoruz zaten. Bütün bebekler Allah'a emanet.
10 muubnde an itibariyle 10kg almş bulunuyorum
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı ama bnm asıl kafaya taktığım yani doktorumun asıl kafamıza takmamız gereken karaciğer enzimlerimin yükselmesiymiş fazla yüksek çıkmış gastrolojiye yönlendirdi o doktorla daha görüşemedik netten bakıyorum gebelik zehirlenmesi vs olabilir diyor var mı bunları yaşayan kafayı yemek üzereyim
Canım ALT 96 AST 39 CRP 1.61 değerlerim böyle inşallah bnm içinde sıkıntı yoktur idrar kültürü verdim dört gün sonra alacağım gastroloji çok yoğun bugun giremedim birazdan yine şansımı deneyeceğim radyolojiye sokarlarsa diye korkuyorum zararlı demi bizim için kafam almak bullak oldu dün geceyi acilde geçirdim ağlayıp duruyorumGeçmiş olsun arkadasim kaç çıkmış enzimlerin? Benim de hafif yüksek çıktı ama doktorum bu anlamlı değil dedi. İdrarda protein, tansiyon yüksekliği ve ödem problemin varsa o zaman anlamli oluyormuş.
58le kaldım 68 oldum10 muukaç kiloyla hamile kaldın kaç oldun
Canım ALT 96 AST 39 CRP 1.61 değerlerim böyle inşallah bnm içinde sıkıntı yoktur idrar kültürü verdim dört gün sonra alacağım gastroloji çok yoğun bugun giremedim birazdan yine şansımı deneyeceğim radyolojiye sokarlarsa diye korkuyorum zararlı demi bizim için kafam almak bullak oldu dün geceyi acilde geçirdim ağlayıp duruyorum
Zayıf hamile kaldığın için aldığın kiloyu çokta sorun etme of keşke bende zayıf kalsaydım hem kilolu hamile kaldım hemde 6 kilo aldım58le kaldım 68 oldum
hafta sonu gittigim gün mahvetti beni yoksa 67ydim ben
Ben de an itibariyle 7 kilo. Son 2 hafta türkiyede 3 kilo almisim :))bnde an itibariyle 10kg almş bulunuyorum
Bnm kadın doğumcum yüksek dedi ona takıldım zaten bakalım 13.30 tekrar gideceğim inşallah gastrolojiyle görüşünce rahatlarım bnde .. enfeksiyondan korkuyordum oda çıktı suan onu kafama bile takmadım böyle olunca.Ağlama canim, o kadar yüksek değil. Benim de o civarlardaydi. Hem kadın doğum doktorum hem de gastroenteroloji doktoru öyle söyledi. Her gün tansiyonumu olcuyorum, idrarda protein var mi diye sık sık bakılıyor. Doktoruna konuş için rahat eder. Radyolojiye neden sokacaklar ki?
sen kaç kilo aldın ki?Ay 4.5 kilogram nedirbir de diyetisyene gitmissin allah iyiligini versin ben 7-8 kilo almış olsaydım bayram edecektim.
canım ayrıntılı usg önemli yaptır bence. eşin haklıİnşallah canım ben sonomardan randevu aldım.Benim eşim bu işlerden pek anlamıyo aslında gitmesek desem kandırırım bi şekilde ama eyer bi sıkıntı varsa mecburen kaçamıycaz erken ögrenmek daha iyi en azından elimizden geleni yaparız
Bnm kadın doğumcum yüksek dedi ona takıldım zaten bakalım 13.30 tekrar gideceğim inşallah gastrolojiyle görüşünce rahatlarım bnde .. enfeksiyondan korkuyordum oda çıktı suan onu kafama bile takmadım böyle olunca.
Bursa acıbadem mümin bey doktorum aslında iki doktorum var gemlikte acıbademde yalçın beye de gidiyorum.Sen de mi bursadaydınSonımarı biliyorum ama medical parkta indirimli bakıldığım için orya gitcez yarın büyük bi ihtimalle hala gönüllü değilim bursada doktorun kim peki canım hangi hastanedesin
Evet canım medical parka gidiyorum ama yeni açılan hayat hastanesine geçmeyi düşünüyorum acıbademdemi düşünüyorsun doğumuBursa acıbadem mümin bey doktorum aslında iki doktorum var gemlikte acıbademde yalçın beye de gidiyorum.Sen de mi bursadaydın
Ben gemlikte olduğum için gemlikteki acıbademde doğum falan yapılmıyo yakında ki başka bi hastanede olucak heralde doktorumun orayla anlaşması varmış.Acaba hayat hastanesi doğum ücretleri ne kadar bi bilgin var mıEvet canım medical parka gidiyorum ama yeni açılan hayat hastanesine geçmeyi düşünüyorum acıbademdemi düşünüyorsun doğumu
Şuan 1800 ama hazirandan sonra 2200 olacakmış ama önden ödeme oluyo diyenler var hastaneyle konuşmak lazım ama baya avantajlı geldi bana normal ve sezeryan fiyat farketmiyor lohusa şerbeti 2 gün yatış lokum hastane çıkışı kuaför hizmeti anne bebek bakım herşey fiyata dahil hastanede yeni olduğu için odalar tek kişiliş ve güzelmiş doğum yapanlardan aldığım bilgi bunlar canım bende izledim netten baya güzel olmuş hastane fiyatıda yeni açıldığı için uygun benceBen gemlikte olduğum için gemlikteki acıbademde doğum falan yapılmıyo yakında ki başka bi hastanede olucak heralde doktorumun orayla anlaşması varmış.Acaba hayat hastanesi doğum ücretleri ne kadar bi bilgin var mı
kaç kiloyla hamile kaldın canım sen ?Zayıf hamile kaldığın için aldığın kiloyu çokta sorun etme of keşke bende zayıf kalsaydım hem kilolu hamile kaldım hemde 6 kilo aldım
türkiyenin yemekleriBen de an itibariyle 7 kilo. Son 2 hafta türkiyede 3 kilo almisim :))
Bende Eylül’de hamileydim 60 la hamile kalıp 68 olmuştum sonra kürtaj oldum ama zayıflayamadan tekrar 1,5 ay sonra falan hamile kaldım 67 le 73 oldum boyum var allahtan çok belli olmuyo aldığım kilo boyumda 1,71 ama doktorum çok almışsın dedi ve çok kızdı artık ayda sadece 1,5 kilo alabilirsin diyokaç kiloyla hamile kaldın canım sen ?
zayıf sayılmam ya 53tüm ekimde bi anda 5kilo aldım sonra hamile kaldm almaya devam ediyorm
yani ekimden bu yana 15kg aldım
türkiyenin yemekleriişte düşün biz hep burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?