- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.841
Aaa çok iymiş canım.Ben o zaman orayi da değerlendirmeye alıyım bebek için küvez falan gerekirse orası daha iyi olur.Şimdi gitsek acaba kabul ederler mi orda doğumu.Bide nerdeki hayat hastanesi bu kent meydanında ki miŞuan 1800 ama hazirandan sonra 2200 olacakmış ama önden ödeme oluyo diyenler var hastaneyle konuşmak lazım ama baya avantajlı geldi bana normal ve sezeryan fiyat farketmiyor lohusa şerbeti 2 gün yatış lokum hastane çıkışı kuaför hizmeti anne bebek bakım herşey fiyata dahil hastanede yeni olduğu için odalar tek kişiliş ve güzelmiş doğum yapanlardan aldığım bilgi bunlar canım bende izledim netten baya güzel olmuş hastane fiyatıda yeni açıldığı için uygun bence
rabbim kucagına almayı nasip etsin kuzumBende Eylül’de hamileydim 60 la hamile kalıp 68 olmuştum sonra kürtaj oldum ama zayıflayamadan tekrar 1,5 ay sonra falan hamile kaldım 67 le 73 oldum boyum var allahtan çok belli olmuyo aldığım kilo boyumda 1,71 ama doktorum çok almışsın dedi ve çok kızdı artık ayda sadece 1,5 kilo alabilirsin diyo
kaç kiloyla hamile kaldın canım sen ?
zayıf sayılmam ya 53tüm ekimde bi anda 5kilo aldım sonra hamile kaldm almaya devam ediyorm
yani ekimden bu yana 15kg aldım
türkiyenin yemekleriişte düşün biz hep burdayız
Evet yenidoğan bakım ünitesi de var bende ona dikkat ettim valla özel hastane kabul ederler diye düşünüyorum bidahaki randevum 27 haftalıj olduğumda bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum doktorların hepsinede iyi diyolar bu arada kendi hastanemdende memnunum doktorumdan da doğum ücreti fazla geldiği için değiştiriyorum inşallah yeni dr muda severimAaa çok iymiş canım.Ben o zaman orayi da değerlendirmeye alıyım bebek için küvez falan gerekirse orası daha iyi olur.Şimdi gitsek acaba kabul ederler mi orda doğumu.Bide nerdeki hayat hastanesi bu kent meydanında ki mi
Ağlama canim, o kadar yüksek değil. Benim de o civarlardaydi. Hem kadın doğum doktorum hem de gastroenteroloji doktoru öyle söyledi. Her gün tansiyonumu olcuyorum, idrarda protein var mi diye sık sık bakılıyor. Doktoruna konuş için rahat eder. Radyolojiye neden sokacaklar ki?
Bende ölçüyorum hep bir kere çok yüksek çıktı meğer biz ölçememişiz öğrendik. Bende ondan korkuyorum sağlık ocağında tam kan sayımı yaptırmıştım enzim iyiydi ama benim riskim var ikilide Pap-A düşük çıkmıştı o da trombofoli yani kan pıhtılaşması riski, gebelik zehirlenmesi riski falanmış detaylıda da dr rapora yazmış doktorum da coraspini ihmal etme sola yat dedi ayaklarıma bakıyor şişlik var mı diye.
O haftada benimde dışardan hissedilmiyodu günde az hissediyordum 22 yi geçtikten sonra çok net hissetmeye başladım dışardan hissediyorum eşimde hissediyo ve sürekli hissediyorum gün içinde muhakkak yakındır yani 1 haftaya çok netleşcek inşallahKızlar yaklaşık 3 4 haftadır bebeğimi hissediyorum. Ama hala tam netleşmedi hareketler. Günde 2 3 kez arka arkaya 4 5 kez dokunuş şeklinde hissediyorum. Başkada yok.
21+2 olduk bugün. Ne zaman netleşicek ne zaman dışardan hissedilecek acaba. Artık eşimde hissetsin istiyorum.
beni yürümek değilde ev işleri yoruyo sürekli eğil kalk yapamıyorum yapılması gerekn işleri simdiden halletsek iyi olcak galiba sonlara dogru hiç yapamıcazKızlar valla ben 7 kiloya yakın almış bulunmaktayım ve etkilerini de görüyorum zaten boyum kısa karnım da hızla büyüyor inanın dün arabayı evin oraya parkettik eko çekecek dr 10 dk mesafedeydi yürüyelim dedim biraz da hızlı yürüdüm 5 dk sonra belime ağrı girdi tutuldu resmen zor girdim kapısından içeri sağ taraf özellikle çok kötü oluyor. Birde öğlen yemek yiyince yemekhane ile çalıştığım okulun arası 5 dk zor yürüyorum ileride ne yapıcam bilmiyorum dün geldik salonun vitrini dolapları boşalttık eşyaları verecektik bugün haftasonu da badana olup yeni eşyalar gelecek eşimle yaptık ama belim koptu hiç iş yapmaya gelemiyorum işyerinde oturdukça ağrıyor 1 ay geçse izne çıkıcam annemde gelecek bayramdan sonra daha rahat olurum
Bende normalde doktorumdan memnunum ama acibademde doğum ücretleri 15 bin çok uçuk bi rakam o yüzden başka arayışlara girdim zaten.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.Gittiğimiz doktorlardan memnun kalırsak birbirimizi haberdar edelimEvet yenidoğan bakım ünitesi de var bende ona dikkat ettim valla özel hastane kabul ederler diye düşünüyorum bidahaki randevum 27 haftalıj olduğumda bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum doktorların hepsinede iyi diyolar bu arada kendi hastanemdende memnunum doktorumdan da doğum ücreti fazla geldiği için değiştiriyorum inşallah yeni dr muda severim
Çok fazla çokk bence yazık yaa bu kadr da olmaz eşimin değimiyle üstüne 1 tane daha bebek hediye ediyolar herhalde der kendisiBende normalde doktorumdan memnunum ama acibademde doğum ücretleri 15 bin çok uçuk bi rakam o yüzden başka arayışlara girdim zaten.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.Gittiğimiz doktorlardan memnun kalırsak birbirimizi haberdar edelim
Kızlar yaklaşık 3 4 haftadır bebeğimi hissediyorum. Ama hala tam netleşmedi hareketler. Günde 2 3 kez arka arkaya 4 5 kez dokunuş şeklinde hissediyorum. Başkada yok.
21+2 olduk bugün. Ne zaman netleşicek ne zaman dışardan hissedilecek acaba. Artık eşimde hissetsin istiyorum.
Haha aynen cidden oyle.Ben zaten tup bebekle hamile kaldım.Aylardır doktorlardayım bizim şu ana kadar harcadığımız zaten 15 bini buldu bi daha doğumda vermek istemiyorum.Saol cevapların için canım ❤Çok fazla çokk bence yazık yaa bu kadr da olmaz eşimin değimiyle üstüne 1 tane daha bebek hediye ediyolar herhalde der kendisi
Biliyorum canım tüp bebek olduğunu seni 2018 hamile girmek isteyenlerden tanıyorum zaten hamile olduğunu duyuncada çok sevinmiştim hatta ama bursada olduğunu bilmiyodum tüp bebek hem maddi hem manevi anlamda çok zordur eminim rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi inşallahHaha aynen cidden oyle.Ben zaten tup bebekle hamile kaldım.Aylardır doktorlardayım bizim şu ana kadar harcadığımız zaten 15 bini buldu bi daha doğumda vermek istemiyorum.Saol cevapların için canım ❤
Elini koyunca anlar canım ben 23+3 üm eşim elini koyunca güm güm vuruyo karnım dalgalanıyo ama eşim çok tuhaf oluyo sanki korkuyooBen 25. haftadayım şuan baya pat pat vuruyorama eşim hala tam anlayamıyor 28. haftada falan netleşiyor heralde
İnşallah canım ya bekliyorum hani bol bol hissedeyim diye yok. Nazlı çıktı bizim oğlan :)O haftada benimde dışardan hissedilmiyodu günde az hissediyordum 22 yi geçtikten sonra çok net hissetmeye başladım dışardan hissediyorum eşimde hissediyo ve sürekli hissediyorum gün içinde muhakkak yakındır yani 1 haftaya çok netleşcek inşallah
Bende mesela hareketi hissettiğim an koyuyorum elimi belki dışardan hissedilir diye ama yok yani elimi koyduğum an hiç hareket etmiyor. Hissediyorlar demekki elimizi falan koyduğumuzda :)Ben 25. haftadayım şuan baya pat pat vuruyorama eşim hala tam anlayamıyor 28. haftada falan netleşiyor heralde
Elini koyunca anlar canım ben 23+3 üm eşim elini koyunca güm güm vuruyo karnım dalgalanıyo ama eşim çok tuhaf oluyo sanki korkuyoo
İnşallah canım ya bekliyorum hani bol bol hissedeyim diye yok. Nazlı çıktı bizim oğlan :)
Bende mesela hareketi hissettiğim an koyuyorum elimi belki dışardan hissedilir diye ama yok yani elimi koyduğum an hiç hareket etmiyor. Hissediyorlar demekki elimizi falan koyduğumuzda :)
Cnm vitamin ve kan ilaci ne kullaniyosunselam kızlar, hayırlı ramazanlar. Sağ bacağımın ağrısından duramıyorum. yürüyemiyorum o derece. Magnezyuma başladım bakalım eğer etki etmezse siyatiktir, yapacak bişey yok dedi doktor. 22+5 teyim ve 6 kilo aldım ilk defa 60 kiloyu gördüm ama bebek 800 gr olmuş, Ben 5 kilo doğmuşum oğlum da büyük olacak gibi. Şeker yüklemesini de yaptı bugün. Gebelik şekeri de bebekte kilo yapıyomuş çünkü. Bakalım bişey çıkmaz inş.
Dışardan belli olmuyomu hala canım benim karnım baya dalgalanıyo seninki daha büyükmüş aslında bence erkekler anlamak istemiyo elini karnıma koyuyorum korkup çekiyo ne kadarda ruhsuz bi adamsın diyorum erkekler genel olarak böyle sanırımYok koyuyor zaten ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?