2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ehehe olabilir yok dalgalanma da olmuyor bende daha.
Duruşundan kaynaklı heralde bizimki paso aşağıya çalışıyor şeyime şeyime vuruyor

Bi hareketlenince tam hareketleniyor valla bende geç hissetmiştim ama şimdi karnımda savaş açıyo ilerleyen zamanda kimbilir neler yapcaklar bize merak ediyorum

Ehehe olabilir yok dalgalanma da olmuyor bende daha.
Duruşundan kaynaklı heralde bizimki paso aşağıya çalışıyor şeyime şeyime vuruyor
Bizimki 13 haftadan beri baş aşağı duruyo kafası aşağıda ayaklar yukarda o yüzden bizimkide göbek deliğime vuruyo acıyo hatta yanlarda daha çok seviyo öyle durmayı dönmeye niyeti yok hiç anlaşılan bu oğlanın

Amin canım cümlemiz saglıcakla kavuşalım bebişlerimize :) Diyer topikteydim bi ara doğru.Çok uğurlu geldi bana o topik.İnşallah herkese uğurlu gelir.Herkes anne olsun istiyorum çünkü cidden insanı çok yıpratıyo.Neyse ki o günler geride kaldı :)

Ara ara sağ elimde uyuşma oluyordu bi kaç gündür çok oluyor. Siz de de varmi böyle bir durum

Kızlar dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinlemek için geceki olaydan sonra. Sabahtan beri hiç hissedemedim, gerçi tüm gün okuldaydım da. İlk başta çok uğraştı ebe öyle korktum ki 18.haftada hemen duyulmuştu. Sen yorulmuşsun dedi ebe, biraz da panik yapmışsın ondan hissedememişsindir dedi. Duyduk şükür kalp atışını. 150lerdeydi. Yorulduğun zaman normal dedi hissedememen, bu zamanlarda günde 2-3 kez hissetsen yeterli dedi. Onlar karnının içinde korunaklı öyle küçük çarpmalarla bir şey olmaz dedi ama ana yüreği işte dayanamadım

Kızlar sabah idrar verdim enfeksiyon var mı bakılsın diye protein çıktı.Bi bu eksikti heralde ben doğurana kadar gebelikteki bütün olumsuz şeyleri yaşıycam.Artık cidden avaz avaz bağırasım var.İsyanlardayım..Tansiyonum hep normal büyük 10 11 12 arası gidip geliyo.Doktoruma söyliycem mecburen bu durumu çok korkuyorum yaa.Gebelik zehirlenmesi teşhisi konursa napıcam ben

Bendede enfeksiyon geçmiyor yapıştı gitmiyor geçen hafta lökosit sayısı 100 dü monurol toz antibiyotik verdi bugün kontrolde yine 100 bu defa günde üç antibiyotik kullan dedi ama bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum portakal suyu iyi geliyormuş kızılcık hoşafı ayrıca vajinal fitilde var amaaan ne can sıkıcı şeyler inş seninde geçer hemen en az 3 litre su içmek lazım

Merhabalar herkese, çok şükür detaylı ultrason sonucu hiç bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi Dr 1 ay sonraya randevu verdi.
Herkes kilodan bahsetmiş sanırım rekor bende 13 kilo aldım ben.
Ama çok zayıf hamile kaldım normalde olmam gereken kilonun çok çok aşağısında olduğum için kilo konusunda rahatım. Zaten her gören de hiç kilo almamışsın diyor. 47 kilo ile hamile kaldım boyum 165 60 kiloyum şimdi

Saol canım . 3 litre su mu ben en fazla 1,5 litre içebiliyorum.Artık zorlaya zorlaya içiyim bari yeter ki gebelik zehirlenmesi falan olmasın Sana da Allah şifa versin canım.O kadar özeniyorum ki sıkıntısız hamilelik geçirenlere.Anne olmanın zorluğunu şimdiden böyle yaşamak çok zor.Allah yardımcımız olsun

O topik banada baya uğurlu geldi hatta listedeki herkez hamile şuan nerdeyse eskilerden hala girip bakarım hamiş kalmayan kalmadı bnm tanıdıklarımdan

Bendensin :)

Herkesin aldığı kiloları okuyunca bunalıma girdim . Ya ben ne yapıp durdurmalıyim ki . Hiç mi yiyip icmiyotsunuz kızlar . Ben mi çok abartı yiyorum yaa . Meyve falan çok yiyorum o mu yapıyor . Normalde kilo alamayan biriyim hamileyken file donusuyorum

Az bile söylemişim bugün tartildim 13 kilo almışım . Bende hiç anlamadım arkadaşım. Tamam istahim yerinde ama 13 nedir yha . Ekmeği tamamen kesmek lazım herhalde . Ama doymuyorum kiiii (((
Biraz dikkat et dicem ama olmuyor valla haklisin bende ekmek yemeyince doymuyorum yaaaaaaa

Kızlar merhaba profesore gittim bugun cok panik olacak bi durum yok ama takipleri artık 3 haftada bir yapalim dedi. Plasentam rahim buyudukce yer degistirebilirmis cok rahatladim. Siz de ayrıntıliya girmeyen arkadaslarim korkmayin cok sukur bircok seyin çaresi var ve bence erken öğrenilmesi bazı durumlarin daha hayırlı ona göre onlem alınır

Bende çok aldım ve almaya devam ediyorum. 68 'le hamile kaldım 82 yim şuan. Boyum 177 ama yinede bir anda bu kadar kilo zorlamaya başladı beni. Ateş basıyor sürekli merdivenleri dura dura çıkıyorum. Bende normal yediğimi düşünüyorum ama nasıl oluyor da bu kadar kilo aldım bilmiyorum. Gobegim sanki 8 aylık. Napıcaz yazın sıcaklarda bilmiyorum.

Evet arkadaşım kesinlikle haklısın . Bende ağır vasıta gibi olmaya başladım . Karnım zaten kocaman oldu birde aldığım kilolar kısıtlıyor beni . Ya bu durumu doktorla bir görüşelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…