2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben 22. Haftadayım 4 kilo aldım kahvaltı ve akşam yemeği ana öğün olarak iki kez .ekmek yemiyorum çok nadir kahvaltıda bir küçük parça .hiç çay kahve tüketmiyorum beyaz şeker tüketimide yok yani ara öğünlerde toplam 2 bardak süt bir kase yoğurt bir muz .ayrıca her gün olmasada çöpü zaman günde 4-5 ceviz .özellikle kilo almamak için yapmıyorum ama bu kadarını anca yiyebiliyorum. Meyvede çok şeker var çok yemek kilo yapabilir 3 litre su içmeye zorluyorum kendimi bence ekmek ve meyve tüketiminin fazlası kilo yapıyor olabilir ama ben şu an 20 kiloda almış olsam takmam yeterki bebek iyi olsun

Canım valla meyveyi çok tüketiyorum ben, onunla alakalı değil bence. Malesef ekmek aldırıyor. Günde 1 ekmeğe yakın yiyorumdur. Alıştım ekmeğe yemeyince doymuyorum gibi geliyor. Vücut yapısıyla da alakalı bence

Guzel aciklamissin canim. Kiloyu takmaktan ziyade anormal bir durum mu var diye düşünmeye başladım . Birde gerçekten birden alınan kilolar hareketimi kısıtlamaya başladı . Ilkimde daha aktiftim sanki . Bunda daha hızlı kilo alınca bı değişik geçiyor

Bugünden itibaren ekmeğe ciddi bir el atacagim uzaklasayim yha bari

bi alan pişman bi almayan bende sadece 1 kilo aldığım için üzülüyorum napcam bilmiyorum

Bende sabah kahvaltısı hariç hiç ekmek yemiyorum yemekleri normal porsiyonlarda yiyorum ama meyve cok yiyorum. Herhalde bana su içsem yarıyor anlamadım ki.

Haklısın aslında fazla kilo tansiyon problemi yaratabiliyormuş gebelikte

Ben 23.haftaya girdim ve 11 kilo aldim canim. Bundan sonra hizla alacak olmamiz da korkutuyor acikcasi beni. Nerdeyse haftaya 1-2 kilo aliyorum

Benimde hamileliğimin başından beri var antibiyotik kullanıyorum dediğiniz antibiyotik kullanmadım geçiyor sonra tekrar başlıyor bol su içmemi öneriyorlar
Bol su içiyorum bende temizliğe çok dikkat ediyorum ama bun klebslella adlı enfeksiyon müthiş dirençli bir enfeksiyon malasef sık görülen bir enfeksiyon da değil.. enfeksiyon uzmanı takip ediyor şuan geçsin diye dört gözle bekliyorum

Canım ikiz olduğu için bu kadar almış olabilirmisin sonuçta bizdeki ağırlığın 2 katı var ve 2 bebek iştahında ondan açık olabilir mi üzme kendini doğduktan sonra veririz inşallah

An itabiriyle kocamı evden kovdum cidden çok çatıyoruz benim hormonlarım onun oruç sinir böyle olucaksan hiç tutma kardeşim oruç sakinlik getirsin diye olan bişey ama yok beyfendi sinir küpü senimi çekcem dedim yolladım sıkıldım bu kavgalardan hormonlardanmı nedir anlamıyoum kendimi suçluyorum sonra haksızlıkmı ediyorum diye off ramazan günü yaptığına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…