2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar bikaç gündür başım dönüyor ve halsizim bu durumda olan var mı? Haftaya kontrolum var çok kötü olmadığım için gitmedim doktora.

beni yürümek değilde ev işleri yoruyo sürekli eğil kalk yapamıyorum yapılması gerekn işleri simdiden halletsek iyi olcak galiba sonlara dogru hiç yapamıcaz

Benimde her yürümede olmuyor bazen oluyor özellikle öğle yemeğinden sonra ve hızlı yürürsem oluyor.Anneme kalsa 7 ayın bitsin al herşeyi diyor ama yok dolaşamam elime ne geçse alırım öyle de istemiyorum badanam bitsin salon yerleşsin bakıcam kalanlara.

Bende ekmeği çok yiyorum. Sabah hadi ya bi normal kaşarlı tost ya da simit peynir işyerinde öğlen top ekmekler var poşetlerde yemekhanede bir tane yerdim ikiye çıkardım akşam çok kaçırıyorum 7 kilo aldım çok fark oluyor birde iki haftada karnım daha da büyüdü iki gündür reflü sorunum var ağzıma acı su geliyor

Selamlar anneler
Çok mutsuzum. Iftar vakti evde yalnız olmak beni çok üzüyor. Eşim cafe işletiyor tabi iftar var sonrası insanlar çay kahve içiyor çok geç geliyor eskiden her iftarda ben de cafede olduğum için hiç batmamıştı ama şimdi gidemiyorum çok yorgun geliyorum okuldan enerjim yok hemen yatıp uyuyorum sonrasında da çıkmak zor geliyor. Böyle bi başına oturmak da çok ağır geldi.

Eve geldim baya ağladım orucun etkiside var tabi. Ya kimse düşünmüyor bebeğine aldıklarını carters dan iki tuluma 80 lira veriyor bizde kuruşu kuruşuna hesap bu ay bebeğe üç parça bişi alıcaz diyoruz öyle alıyoruz. Nerde ucuz bişi var alıyoruz organikmi değilmi bakan kim. Daha o kadar çok eksik varki moralim çok bozuk eşimin umrunda değil herşeye doğum yap gerekirse alırız diyor. Herkes süt sağma makinesi kesin al diyor. Eşimde kafayı taktı arkadaşım ödünç veriyor diye al onu diyor emanet şey istemiyorum diyorum ozaman doğum yap gerek olursa alırız belki sütün bile gelmeyecek diyor. Artık çıldıracam sanki 3. Çocuğumuz bu daha ilk ya ilk

Canım erkekler çok anlayışsız normalde tartışmayan biz hamile olduğumdan beri tartışıyoruz hiç birşeyi alttan almıyor eşimde

Canım sen kendin çalışıyosun kendin al madem bu konuda anlayışsız şahsen ben kendim çalışsam eşime hiç ihtiyaç duymam alırım herşeyini ama biz beraber alıcaz mecbur biz daha konuşmadık ama böyle bebekle alakalı kısıtlama yapsa büyük olay olur herhalde yaşayıp görcez biz bayramdan sonra toplu alışveriş yapmayı planlıyoruz bakalım bizimki nasıl bi tavır sergiliycek

Canım erkekler çok anlayışsız normalde tartışmayan biz hamile olduğumdan beri tartışıyoruz hiç birşeyi alttan almıyor eşimde
Eşimle her ramazan böyleyiz normal de sakin insandır ama acıkınca adeta bi canavara dönüşüyor sürekli bişeylere konuşuyor zaten var böyle bi huyu oruçta iyice abartıyo bende artık insanım sonuçta zaten bende pek sakin bi insan değilim bu 1 ay nasıl geçer bilmem ailemin yanına giderim belki oda rahat eder 1 ay bensiz

Canım üzme kendini yazık bebeğine.Sinirlerin bozulmuş heralde.Bebeğin iyi olsun sağlıklı olsun herşey alınır.Çalışan insanlarız sonuçta.Erkekler umursamaz oluyo zaten genelde biz çok ince düşünüyoruz hormonların etkisiylede herşeyi kafaya takıyoruz.Dünyada öyle çocuklar öyle bebekler var ki üstüne giycek hiçbirşeyi olmayan çıplak gezen çocuklar görüyoruz belgesellerde.Halimize binlerce şükür.

Anlıyorum benim eşimde maalesef akşamları geç geliyor sabahları geç gidiyor belki gün içinde bi buluşma zamanı ayarlarsanız daha iyi hissedersin

@Aysice91 naptın cnm görüştün mü doktorla?
Canım görüştüm kullandığın ilaçlarla yediklerinden de yükselmiş olabilir dedi gebelik zehirlenmesinde daha yüksek olur sesi ancak yine kontrol altında tutalım bakalım devamlı dedi kan testi istedi verdim birde karaciğer ultrosonu istedi ona zararlıdır diye emin olamadım girmedim ama yarın sonuçlar için tekrar gideceğim ozaman girerim büyük olasılıkla sonuçta zararlı olsa doktor gir demez diyorum inşallah olumsuz bir şey yoktur Yarın sonuçlar çıksın daha da rahatlarım inşallah..

Sen de şöyle yap süt sağma makinası bak beğen doğduktan sonra ihtiyaç halimde al eşine de böyle söyle bide işe hemen başlayacaksa o zamanda çok lazım olacak
yani almayalım dememiş önceliği ona vermemiş
bazen de aşırı gerekli olmayan şeyler alınıyor israf oluyor eşin öyle düşünüyor
İllada almak istersen Doğumdan önce diyelim gerek olmadı ikinci el sitelerden satarsın diye eşini ikna et kendini üzme

Bak korktuğun gibi çıkmadı bana da aynısını demişti. Pazartesi tekrar tahlil yaptıracagim inşallah düşmüştür. bebiş için yapılan ultrason gibi canım tek farkı karaciğere bakılıyor. Bu arada bol bol enginar yiyorum ben yağlı, tatli ve hamur işi şeylerden uzak duruyorum. İnşallah fayda etmiştir. Bu arada demir ilacı da yükseltebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…