2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar hafif adet sancısı mi desem, üşütme mi desem hafif hafif bir ağrı var iki gündür kasiklarimda geçer diye bekliyorum ama özellikle akşamları oluyor. Siz de var mı böyle bir durum?

Evet biliyorum canım :) Belkide karşılaşmışızdır orda :) dejavu_one foto atmıştı görünce tanımıştım.Karşılaşmışız onunla :)

Aaa öyle mi yazdın mı daha önce hiç.görmedim bak nereden nereye işte canım Şahin beyin yanına girmeyi beklerken demek ki. İyi ki o merkeze gitmişim ekip bir harika boşuna başka merkezlerde vakit harcamışım

Anlıyorum benim eşimde maalesef akşamları geç geliyor sabahları geç gidiyor belki gün içinde bi buluşma zamanı ayarlarsanız daha iyi hissedersin
Tek çare benim gitmem ama gün içinde yorulunca eve gelip uyumak yemek yemekten daha değerli geliyor inan ki. Şu hormonlar duygusal yaptı herkese iftar saati oturdum ağladım şimdi daha iyiyim ama galiba yarin kalkıp gidicem. Evde oturup ağlayıp zirlamaktansa yorgun yorgun dolaşmak daha iyi gelicek gibi

Hayırlı olsun.Bebiş güle güle kullansın.Sen bitirmişsin nerdeyse ben daha başlamadım.Son 2 ay kala başlıycam inşallah
Teşekkürler sağlıkla gelip kullansınlar inşallah indirim kuponu vs birçoğu denk geldi aslında bu görünen kısmı birde görünmeyeni var sanırım büyük olarak tek beşik veya park yatak kaldı onada karar veremiyorum hangisi kullanışlı olur acaba , rabbim sanada denk getirsin bir çırpıda bitiversin alışverişin

Canim sanırım seninki de benimki gibi babalık bunalimini maddi yönden yaşıyor. :) ben dogum yapınca bir yıl ücretsiz izin kullanacağım adam takmış iki cocuk tek maaş nasıl olacak hatun para biriktirmrmix lazım. Tamam biriktirelim de hayat çok pahali arti protein agirlikli beslenmeniz lazım malum Türkiye de et süt cok pahalı anlatamiyorum ki

Bende oluyor ara ara idrar yolu enfeksiyonum var ondan mı bilmiyorum
Erkekler bizim gibi düşünmüyor malesef sakın böyle şeyler için üzme kendini bebeğini düşün sağlıkla gelsinde hepsi olur inşallah sen neler almak istiyorsun listeni yap yaz aklındakileri indirim kampanya denk gelince paylaşalım olur mu inan üzülmene değecek şeyler değil

sahi hasret0587 nasıl oldun gerçekten?

Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Dün sabah tekrar hastanedeydim ağrıdan duramıyordum parol verdiler serumla anca 2saat azaltabildi ağrıyı ve mr çekildim, tendonlarda ödem görüldü darbe almış, ters hareket yapmış, zedelemiş ya da hamilelikte bazen sebep olabilirmiş kalsifik tendinit teşhis. Daha önce omuzumda da oldu bu yaşta olan bişey pek değil ama beni bulur işte kortizonlu iğne yapıldı en son yapılacaklar arasında çare olarak ve uyuşturdular ağrılı bölgeyi, bi süre dinlendirmem ve buz kompresi uygulamam gerekiyormuş tabi ben pek dinlenemiyorum. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey yolunda bebiş keyfi yerindeydi yandan görüntü alabildi dr. Rahim ağzı uzunluğum 49mm çok iyi şükür içim rahatladı. Herşey süpermiş şükür

Sana belki yazmamış olabilirim canım ama gördüğümden eminim.Zaten arka arkaya olmuş tedavilerimiz karşılaşmazsak olmazdı :) Aynen iyki direk şahin beyin yanına gitmişim.Tabi nasipte de öyle olucağı varmış

Amin canım inşallah.Ben şimdilik nerden ne alıcam diye kaydediyorum o şekilde hızlı bi şekilde halledicem inşallah

3 haftada çağırmasına sinir oluyorum:) eşi aylin hanım ilk hamileliğimde doktorumdu ne güzel 2 haftada çağırıyordu:)
Ben ayda 1 gidiyorum ama gemlikte ki doktoruma da gidiyorum 15 gün geçince o yüzden çabuk geçiyo:)

Yaa denk gelmiş demek ki benim çok bir sorunum yoktu ama hem hasta psikolojisinden anlamayan ekipler hem başka yerde de yanlış tedaviler yıllarımı yedi bir arkadaşımın tavsiyesiyle Şahin beye gittim artık son diyordum ve orada ilk tedavimde geldi bebeğim Allah razı olsun ondan ve ekibinden

Canım Allah şifa versin benimde 1 hafta süren çok şiddetli bacak ağrım olmuştu.Parol serum takmıştı doktor dediğin gibi 2 saat rahatlamıştım sonra yine devam etmişti ağrı.Benim ki 1 hafta sonra geçti ağrılarım.İnşallah sende de uzun sürmez.Ayrıntılı içinde çok sevindim.Darısı başıma :)

Eşin çok fazla şey alma taraftarı olmayabilir canım herşey için erken geliyor onlara alan alıyor ama bak maddiyatla sorunum yok ama hani organik alayım marka olsun falan demiyorum zaten hemen küçülecek inan gerek yok az öz al.Süt sağma makinesini de şimdi.almana gerek yok pahalı çünkü ihtiyaç olursa alırsın illa almalı diye şartlama kendini.Hastanede gelmezse onlar sağdırıyorlar zaten duruma göre al canım belki çok güzel emer. Kendin çık al bozma moralini.

Bizde de eşim araştırmıştı bursaya yeni geldiğimiz için bilmiyoduk.Herkes acıbademi tavsiye etmiş en iyi hastane diye sonra ben şahin beyi mercek altına aldım araştırdım gidenler genelde memnun olunca görüşmeye gittik ve şükür bu günlerdeyiz.Cidden Allah razı olsun çok iyi bi doktor.Benim pozitif sonucu öğrenince telefonla arayıp tebrik etti saolsun.Bu bile ilgisinin göstergesi

Aslında ağlamamım bir nedenide en başından evliliğin para konusunda hata yapmam kendime harcıyacak miktar ayırıyorum ama kalanını eşime atıyorum ondan habersiz iş yapamaz oldum
Allahtan açlık etkilemiyor bizimkini yani dahada kötü olmuyor yoksa dayanamazdım bu adama canım ramazanda yalnız bırakma eşini oda sakin olsun birazcık ramazan demek sadece aç olmak demek değil sen güzel dille anlat kendine

Tabi canım doğru diyorsun çok şükür halimize

Tamam canın teşekkür ederim. Biraz benim politik davranmam lazım ama eşim böyle diyince kan beynime sıçrıyor çıldırıyorum

En başta ücretsizi kabul eden adam şimdi 6 aydan sonra işe başla yapamayız tek maaş diyor önceden yapabiliyorduk çocuk olayı gerçek olunca işe başla oluyor

Teşekkür ederim canım aynen aldıklarımızı falan paylaşalım fikir olsun

İnşallah sütüm gelir inşallah emer. Teşekkür ederim canım yazdıkların için :)

üzülme diycem canım ama insan kırılıyor, çok iyi anlıyorum seni. tek yapman gereken bebeğin için bir bütçe ayırıp hiç bir koşulda eşini buna karıştırmaman olsun. evlendiğimizden beri kendim için müsriflik yapmamışımdır hiç, senin gibi eşime vermişimdir maaş zamanı ödemeler vs hiç para koyamadım kenara, bir de kendi maaşımız yani. ama bebekten sonra valla kusura bakma kredi kartına yüklenemem dedim bekarken açtığım birikim hesabına atmaya başladım, her ay atıyorum artık kızım için. o kadar istiyorum ki ücretsiz izne ayrılmayı ama işte şartlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…