- 24 Temmuz 2013
- 1.369
- 1.820
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.941
canım yaa çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yorma artık kendini. bebişi düşün sen sağlıklı olacaksın ki o da sağlıklı olsunDün sabah tekrar hastanedeydim ağrıdan duramıyordum parol verdiler serumla anca 2saat azaltabildi ağrıyı ve mr çekildim, tendonlarda ödem görüldü darbe almış, ters hareket yapmış, zedelemiş ya da hamilelikte bazen sebep olabilirmiş kalsifik tendinit teşhis. Daha önce omuzumda da oldu bu yaşta olan bişey pek değil ama beni bulur iştekortizonlu iğne yapıldı en son yapılacaklar arasında çare olarak ve uyuşturdular ağrılı bölgeyi, bi süre dinlendirmem ve buz kompresi uygulamam gerekiyormuş tabi ben pek dinlenemiyorum. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey yolunda bebiş keyfi yerindeydi yandan görüntü alabildi dr. Rahim ağzı uzunluğum 49mm çok iyi şükür içim rahatladı. Herşey süpermiş şükür
Canımm sana özelden bişe sormustum görmedin galiba bi bakarmısınn??Eşin çok fazla şey alma taraftarı olmayabilir canım herşey için erken geliyor onlara alan alıyor ama bak maddiyatla sorunum yok ama hani organik alayım marka olsun falan demiyorum zaten hemen küçülecek inan gerek yok az öz al.Süt sağma makinesini de şimdi.almana gerek yok pahalı çünkü ihtiyaç olursa alırsın illa almalı diye şartlama kendini.Hastanede gelmezse onlar sağdırıyorlar zaten duruma göre al canım belki çok güzel emer. Kendin çık al bozma moralini.
Canımm sana özelden bişe sormustum görmedin galiba bi bakarmısınn??
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinDün sabah tekrar hastanedeydim ağrıdan duramıyordum parol verdiler serumla anca 2saat azaltabildi ağrıyı ve mr çekildim, tendonlarda ödem görüldü darbe almış, ters hareket yapmış, zedelemiş ya da hamilelikte bazen sebep olabilirmiş kalsifik tendinit teşhis. Daha önce omuzumda da oldu bu yaşta olan bişey pek değil ama beni bulur iştekortizonlu iğne yapıldı en son yapılacaklar arasında çare olarak ve uyuşturdular ağrılı bölgeyi, bi süre dinlendirmem ve buz kompresi uygulamam gerekiyormuş tabi ben pek dinlenemiyorum. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey yolunda bebiş keyfi yerindeydi yandan görüntü alabildi dr. Rahim ağzı uzunluğum 49mm çok iyi şükür içim rahatladı. Herşey süpermiş şükür
Erkekleriçin herşey gereksiz cnm onlarda öyle yaratılmış işte üzme kendini ben eskiden eşime sormadan iğne almazdım baktım olmuyor herşeyi gereksiz görüyor aklıma yatan ihtiyaç gördüğüm şeyleri paramda varsa alıyorum. Kızımda süt sağma makinasını doğmadan almıştım o kadar işime yaramıştı ki şimdi yedek parçalarını yenilemem lazım 100 tl tutuyor hemen alsam mı doğumu beklesem mi kararsızım. Üzme kendini erkekler öyle malesefEve geldim baya ağladım orucun etkiside var tabi. Ya kimse düşünmüyor bebeğine aldıklarını carters dan iki tuluma 80 lira veriyor bizde kuruşu kuruşuna hesap bu ay bebeğe üç parça bişi alıcaz diyoruz öyle alıyoruz. Nerde ucuz bişi var alıyoruz organikmi değilmi bakan kim. Daha o kadar çok eksik varki moralim çok bozuk eşimin umrunda değil herşeye doğum yap gerekirse alırız diyor. Herkes süt sağma makinesi kesin al diyor. Eşimde kafayı taktı arkadaşım ödünç veriyor diye al onu diyor emanet şey istemiyorum diyorum ozaman doğum yap gerek olursa alırız belki sütün bile gelmeyecek diyor. Artık çıldıracam sanki 3. Çocuğumuz bu daha ilk ya ilk
Benimde şişiyor canım geçen Dr a giderken Babet giydim 36 no ayağım bi baktım yürüdükçe sıcakta ayağım şişmeye başladı kocaman oldu.Nette arastirdim olabiliyormuş bu dönemde sıcakların da etkisi çok tabi . Yastık köy ayağının altına uzat bacaklarını bıkaç saatte geçiyorkızlar benim ayaklarım şişti aşırı derecede. daha erken değil mi bu şişkinlik için. tuzlu da yemiyorum. bir hal çaresini bilir misiniz acaba ödem için ? bir de tatlı tatlı kaşınıyor :/
vet sabah ki şişkinliği o şekilde geçirdim lakin ayağa kalktığım anda tekrar şişiyor. hareket etsem bir dert etmesem birBenimde şişiyor canım geçen Dr a giderken Babet giydim 36 no ayağım bi baktım yürüdükçe sıcakta ayağım şişmeye başladı kocaman oldu.Nette arastirdim olabiliyormuş bu dönemde sıcakların da etkisi çok tabi . Yastık köy ayağının altına uzat bacaklarını bıkaç saatte geçiyor
Kızlar dayanamadım sağlık ocağına gittim kalp atışını dinlemek için geceki olaydan sonra. Sabahtan beri hiç hissedemedim, gerçi tüm gün okuldaydım da. İlk başta çok uğraştı ebe öyle korktum ki 18.haftada hemen duyulmuştu. Sen yorulmuşsun dedi ebe, biraz da panik yapmışsın ondan hissedememişsindir dedi. Duyduk şükür kalp atışını. 150lerdeydi. Yorulduğun zaman normal dedi hissedememen, bu zamanlarda günde 2-3 kez hissetsen yeterli dedi. Onlar karnının içinde korunaklı öyle küçük çarpmalarla bir şey olmaz dedi ama ana yüreği işte dayanamadım
Malesef acıkınca o o değil adete o sakin adam gidiyo içinden canavar çıkıyo sakinleşince dün geldi eve özür diledi allahtan kin tutmaz buda bi avantaj bi taraf alttan almalı hep evet ama ı taraf hiç ben olamadım kendi hatamı biliuorım farkındayım fevri ve sinirliyim hamilelikte iyice tavan yaptı bi doğur diyo bidaha hamile kalmasanda olurAslında ağlamamım bir nedenide en başından evliliğin para konusunda hata yapmam kendime harcıyacak miktar ayırıyorum ama kalanını eşime atıyorum ondan habersiz iş yapamaz oldum
Allahtan açlık etkilemiyor bizimkini yani dahada kötü olmuyor yoksa dayanamazdım bu adamacanım ramazanda yalnız bırakma eşini oda sakin olsun birazcık ramazan demek sadece aç olmak demek değil sen güzel dille anlat kendine
Tabi canım doğru diyorsun çok şükür halimize
Tamam canın teşekkür ederim. Biraz benim politik davranmam lazım ama eşim böyle diyince kan beynime sıçrıyor çıldırıyorum
En başta ücretsizi kabul eden adam şimdi 6 aydan sonra işe başla yapamayız tek maaş diyor önceden yapabiliyorduk çocuk olayı gerçek olunca işe başla oluyor
Teşekkür ederim canım aynen aldıklarımızı falan paylaşalım fikir olsun
İnşallah sütüm gelir inşallah emer. Teşekkür ederim canım yazdıkların için :)
uzulme ben hala eksi 1 kilodayım 6 aykıj oldumbi alan pişman bi almayan bende sadece 1 kilo aldığım için üzülüyorum napcam bilmiyorum
Evet biliyorum canım :) Belkide karşılaşmışızdır orda :)dejavu_one foto atmıştı görünce tanımıştım.Karşılaşmışız onunla :)
Belkide denk geliyoruz ama haberimiz yok :) ben en son geçen hafta salı gittim :)
canııım maddiyatı takma kafana olur hollolur heerşey üzme tatlı canınıda bebegini de :)Eve geldim baya ağladım orucun etkiside var tabi. Ya kimse düşünmüyor bebeğine aldıklarını carters dan iki tuluma 80 lira veriyor bizde kuruşu kuruşuna hesap bu ay bebeğe üç parça bişi alıcaz diyoruz öyle alıyoruz. Nerde ucuz bişi var alıyoruz organikmi değilmi bakan kim. Daha o kadar çok eksik varki moralim çok bozuk eşimin umrunda değil herşeye doğum yap gerekirse alırız diyor. Herkes süt sağma makinesi kesin al diyor. Eşimde kafayı taktı arkadaşım ödünç veriyor diye al onu diyor emanet şey istemiyorum diyorum ozaman doğum yap gerek olursa alırız belki sütün bile gelmeyecek diyor. Artık çıldıracam sanki 3. Çocuğumuz bu daha ilk ya ilk
. Ne kadar sıklıkla kan tahlili yaptırıyorsun canım ?Bak korktuğun gibi çıkmadı bana da aynısını demişti. Pazartesi tekrar tahlil yaptıracagim inşallah düşmüştür.bebiş için yapılan ultrason gibi canım tek farkı karaciğere bakılıyor. Bu arada bol bol enginar yiyorum ben yağlı, tatli ve hamur işi şeylerden uzak duruyorum. İnşallah fayda etmiştir. Bu arada demir ilacı da yükseltebiliyor.
Önce seviniyodum kilo almadım diye ama şimdi korkuyorum ya bebek küçük doğarsa diyeuzulme ben hala eksi 1 kilodayım 6 aykıj oldum
Valla bende hiç ayakta duramıyorum salonu supurup oturuyorum mutfağı toplayıp oturuyorum iki işi birlikte yapamiyorumHayırlı sahurlar kızlar :)
Benim sırtımda agrimaya başladı artık belimle iş birliği yapıp canıma okuyorlar. Zaten kaburgamda aksamlari bekliyor agrimak için
Çok ayakta duruyorsan oda yapar şişkinlik canimkızlar benim ayaklarım şişti aşırı derecede. daha erken değil mi bu şişkinlik için. tuzlu da yemiyorum. bir hal çaresini bilir misiniz acaba ödem için ? bir de tatlı tatlı kaşınıyor :/
canim benim.biz de neredeyse bebek dogasiya pek birsey yapmayiz.8 aylik filan olunca gider hepsini toplu alirsin.burda millet erkenden heves edip aliyor mecburi degil ki sonucta.sakin ol sen.bizim de eaimle kasamiz ortakdir ben de ona atarjm parami zaten o da bizim icin harcar ekaigi beraber aliriz.siz de oylesinz sanirim.hersey hallolurEve geldim baya ağladım orucun etkiside var tabi. Ya kimse düşünmüyor bebeğine aldıklarını carters dan iki tuluma 80 lira veriyor bizde kuruşu kuruşuna hesap bu ay bebeğe üç parça bişi alıcaz diyoruz öyle alıyoruz. Nerde ucuz bişi var alıyoruz organikmi değilmi bakan kim. Daha o kadar çok eksik varki moralim çok bozuk eşimin umrunda değil herşeye doğum yap gerekirse alırız diyor. Herkes süt sağma makinesi kesin al diyor. Eşimde kafayı taktı arkadaşım ödünç veriyor diye al onu diyor emanet şey istemiyorum diyorum ozaman doğum yap gerek olursa alırız belki sütün bile gelmeyecek diyor. Artık çıldıracam sanki 3. Çocuğumuz bu daha ilk ya ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?