2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım cok geçmiş olsun kaçırmısım ben senin rahatsız oldugunu görmemiştim

Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine gerçi sen tecrübelisin ama kendini çok yormamanda fayda var.

Önce seviniyodum kilo almadım diye ama şimdi korkuyorum ya bebek küçük doğarsa diye
herkes cok.kilo alacak diye birsey yok.bir de aon aylarda cok aliniyor.diger dogumda 10 kg aldm 4 kilo bebis oldu.bunda da kilo alsam sevincem de daha alamadm.onda da gec almistim zaten.aliriz yani takma.bebek iyiyse sikjnti yok

. Ne kadar sıklıkla kan tahlili yaptırıyorsun canım ?
canlar sanirim benim gectigim yollardan geciyorsunz.ultrasonda sikinti yapacak birsey yok.b3nim degerlerim kan ve vitamin hapini kesince duzeldi.ama bunh anlayana kadar 1.5 ay her hafta kan verdm.diyet yaptirdilar cok sikinti cektm

herkes cok.kilo alacak diye birsey yok.bir de aon aylarda cok aliniyor.diger dogumda 10 kg aldm 4 kilo bebis oldu.bunda da kilo alsam sevincem de daha alamadm.onda da gec almistim zaten.aliriz yani takma.bebek iyiyse sikjnti yok
Benim kızlar hep küçük doğdu zaten iki kızım var biri erken doğum oldu 2 kg doğdu diğeri 2550 doğdu 3 hafta erken doğdu ama bende 10 11 kilo almıştım bunda kilo da ziyade iştahım hala açılmadı. Hiç bişey yemek istemiyorum o canımı sıkıyo

canım yaa çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yorma artık kendini. bebişi düşün sen sağlıklı olacaksın ki o da sağlıklı olsun

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

canım cok geçmiş olsun kaçırmısım ben senin rahatsız oldugunu görmemiştim

Çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine gerçi sen tecrübelisin ama kendini çok yormamanda fayda var.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. aslında normal şamanlarıma göre yarıyarıya yawaşlattım hayat tempomu ama bilmiyorum pazar evdeydim teyzemler geldi bahçede salıncakta bağdaç kurdum oturdum kalkarken başladı ağrı ertesi günde çocuğun spor Oyunları için Başakşehir stadına gittim orda tek cengaver benim sanki stadda öğretmenle görev aldım bir de ve ertesi gün ağrı şiddetlenmeye başladı işte neyseki şimdi iyiyim sadece bacağımı kaldırmakta yatakta dönmekte zorlanıyorum. İnşallah geçer bugün evdeyim sadece kargoya gideceğim.

Teşekkür ederim canım. Dün öyle bir kızmşım ki eşime hiç konuşmadım, bu gece nasıl da rahat uyudum. İsteyince eli kolu rahat durabiliyormuş:) yani eli de ağırdır acıttı baya, şakalaşırken elini kolunu sıkayım diyorum benim canım yanıyor o derece yani:)

tecrubelisin o zaman onemli olan cok yemek degil faydali seyler yemek.protein bebegin kilosuna cok etki ediyor.anneye de kilo yapmiyor

Valla bu kilolarla basimiz derde girmez umarim kizlar
şahsen dogumdan sonra kilo verme takımıma geri döncem o yüzden rahatım
beni bekliyolar biliyolar tabi cok alcam

bizim evli olarak ilk ramazanımız eşimle cok sakin maşallah diyeyim
ama evet anlayışsızlar ben hiç böyle hayal etmemiştim sürekli bi karsı gelme itiraz etme durumunda

Canim ben gunde 1 ekmek yesem sukredicem. Ben her ogunde yiyorum 1 ekmek
sen hala yiyo musun o ekmekleri

oh maşallah canııım ne güzel baya bayaa bitrmişsin alışverişini

bende bayramdan sonra anca baslarım sanırım bi maaşımı ayırıcam artık eksiklerine

canım eve gelip dnlenip öyle gitsen eşinin yanına hem sna da değişiklik olur evde yemekle ugrasmazsn

Birazdan sağlık ocağına gidicem tetanoz için normalde hiç korkmam iğneden ama geçen haftadan beri hemşire arıyo hep bi bahane buluyorum gitmemek için dün en son eşimi aramış gidicem artık mecbur ama korkuyorum

tecrubelisin o zaman onemli olan cok yemek degil faydali seyler yemek.protein bebegin kilosuna cok etki ediyor.anneye de kilo yapmiyor
Eskiden sevdiğim bi sürü şeyi şimdi girmek bile istemiyorum iki gündür oruç tutar gibiyim sabah erken saatte kahvaltı bide iftar da yiyorum canım hiçbişey istemiyor. Yoksa kilo falan değil derdim tabi ki

Canım okuyunca yazmak istedim. Sende hergun olmasada arada bir zorla kendini çık dışarı eşinin yanina git, hem seninde havan değişir. Gerçekten insanın bazen yattikca yatası geliyor hele de o gün yorulmussa ama apartmanin kapisindan disari cikinca o his bir anda değişiyor enerji geliyor. Üzme kendini 2 gün bitti bile ramazandan günler çok çabuk geçiyor.

Etmiyorsundur etmiyorsundur.
valla bu daha ramazan etmedikte diğer ramazanları hatırlıyorum yani bizimki de öyle oluyor. diyordum ki beni o kadar üzüyorsun ki sevaba gireceğine günaha giriyorsun tutma daha iyi

Canım benim üzme kendini. Bizimde öyle süper bir maddi durumumuz yok sadece esim calisiyor. herşeyin orta yolu bulunuyor ama iste. Süt sağma makinesi şimdi çoğu eczanede satılıyor. Bebek dogdugu zaman hastanedeki duruma göre esin bir koşu gider alır. Yani biz en azından öyle yapıcaz. Bazı şeyler gerçekten gerekli ama bazı şeyler fuzuli olabiliyor. Bunlar icin canini hic sikmaya gerek yok.

Ben 23.haftaya girdim ve 11 kilo aldim canim. Bundan sonra hizla alacak olmamiz da korkutuyor acikcasi beni. Nerdeyse haftaya 1-2 kilo aliyorum
11 kilo baya varmış. bundan sonra daha çok alıcaz tabi bir de o varr.
neyse artık dikkat edeceğiz

canım çok üzüldüm
inşallah bundan sonra öyle davranmaz

güle güle giysin kuzucuk

canım sen de git yanına eşinin. bak haline şükret eşimle ben ayrı şehirlerdeyiz.1000 km var aramızda.sen istediğin zaman eşinin yanına gidebilirsin ama ben gidemem.bir de bu açıdan bak

canım zaten çok para harcamana gerek yok ki. zaten ilk aylarda çok çabuk büyüyorlar o yüzden ilk aylar için çok fazla şey almana gerek yok.
süt sağma makinasına gelince zaten doğum sonrası bikaç ay evdesin.o zaman gerek yok ama işe başlayacağın zaman alabilirsin.
erkekler bizim gibi düşünmüyorlar malesef

3 haftada çağırmasına sinir oluyorum:) eşi aylin hanım ilk hamileliğimde doktorumdu ne güzel 2 haftada çağırıyordu:)
ben ayda bir gidiyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Etmiyorsundur etmiyorsundur.
valla bu daha ramazan etmedikte diğer ramazanları hatırlıyorum yani bizimki de öyle oluyor. diyordum ki beni o kadar üzüyorsun ki sevaba gireceğine günaha giriyorsun tutma daha iyi
Aynen bende aynısını diyorum kendisine her sene aynı terane orucum sinirliyim ee napayım yani herkez oruç yemek yedikten sonra da vicdan yapıp özür diliyo 2 ramazandır aynı anneside benim oğlum öyle acıkınca sinirlenir ona kimse karışmaz diyo ve bende oruçluyum yani hemde hamileyim gayette sakinim oruç demek sakinlik demek huzur demek ama nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…