- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.981
Canım korkulacak birşey yok minnacık bir iğneydi ve 2 saniyede bitti iğne yaparken hiç ağrımadı bile. Ebe bana bir iki gün sonra kolun ağrıyabilir demişti gerçektende öyle oldu kol acısı sonradan başladı. Benim ikinci doz geldi bile haftaya cuma gidicem.Birazdan sağlık ocağına gidicem tetanoz için normalde hiç korkmam iğneden ama geçen haftadan beri hemşire arıyo hep bi bahane buluyorum gitmemek için dün en son eşimi aramış gidicem artık mecbur ama korkuyorum
Hiç korkmam ben aslında ama burda yazılanlardan etkilendim sanirim:))Canım korkulacak birşey yok minnacık bir iğneydi ve 2 saniyede bitti iğne yaparken hiç ağrımadı bile. Ebe bana bir iki gün sonra kolun ağrıyabilir demişti gerçektende öyle oldu kol acısı sonradan başladı. Benim ikinci doz geldi bile haftaya cuma gidicem.
Etkilenme sakın canım hiç bişi yok çok basit bir işlem.Hiç korkmam ben aslında ama burda yazılanlardan etkilendim sanirim:))
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah. Eşininde orucunu allah kabul etsin zor olur bugün onun için ama yanında su içemem falan deme o sen içmezsen daha kötü hisseder bence susuz kalma canım havalarda çok sıcak.Kizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
Allah kabul etsin kolaylık versin canım kendini yormamaya calış bizim burası baya sıcakgünaydın kızlar dün çok geç uyudum uyu uyan derken sabah zor uyandım işe gelmeyi hiç istemedim çok uykum var şuan bugün niyetlendim bakalım nasıl akşam olacak hava serin çok şükür
Ay inegöl deme şu sıralar banaayy kızlar ne güzel yakın cıktınızbende burdayım ama benim inegöl
Çok sıkıcıYa biz ne yapalım ayda 1 gidenler
şöyle cagırıp bide iş beklemiyolar mı sinir oluyorumKızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Kizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
memleketim diye demiyorum ama böyle yobaz laftan anlamayan ben bilirimci bi millet daha görmedimAy inegöl deme şu sıralar banaAdamın biri var inegölden deli ediyor beni
Erkeklerin elleri ağır oluyor canım sakalasirken benim de hiç gücüm yetmez eşime onun canı aciyacagina benim canım acıyorTeşekkür ederim canım. Dün öyle bir kızmşım ki eşime hiç konuşmadım, bu gece nasıl da rahat uyudum. İsteyince eli kolu rahat durabiliyormuş:) yani eli de ağırdır acıttı baya, şakalaşırken elini kolunu sıkayım diyorum benim canım yanıyor o derece yani:)
Çok sıkıcıHer hafta olsa keşke
böyle insanlara sinir olurum.çağırma o zaman hastaysan. sonuçta sen de niyetliydin. sanki orucu sana tutuyor.Kızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
canım hiç strese girme hayırlısıyla güzel haberlerle geleceksinizKizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
Kızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Evet ya hic sorma. 10 gun kadar dikkat ettim yok olmuyor yemek fipan canim hic istemiyor hep tost patates bu tarz seyler bi de asiri derecede meyve yiyorum insallah sekerim cikmaz....şahsen dogumdan sonra kilo verme takımıma geri döncem o yüzden rahatım
beni bekliyolar biliyolar tabi cok alcam
bizim evli olarak ilk ramazanımız eşimle cok sakin maşallah diyeyim
ama evet anlayışsızlar ben hiç böyle hayal etmemiştim sürekli bi karsı gelme itiraz etme durumunda
sen hala yiyo musun o ekmekleri
oh maşallah canııım ne güzel baya bayaa bitrmişsin alışverişini
bende bayramdan sonra anca baslarım sanırım bi maaşımı ayırıcam artık eksiklerine
canım eve gelip dnlenip öyle gitsen eşinin yanına hem sna da değişiklik olur evde yemekle ugrasmazsn
keke bende meyve yiyebilsem hiç canım istemiyoEvet ya hic sorma. 10 gun kadar dikkat ettim yok olmuyor yemek fipan canim hic istemiyor hep tost patates bu tarz seyler bi de asiri derecede meyve yiyorum insallah sekerim cikmaz....
Tövbe tövbe. Madem hastasın niye davet ediyorsun bir de üstüne yardım bekliyorsun. Tatlı dille sana telefon açıp kızım rahatsızım akşama gelin beraber yapalım yiyelim demek varken. Ahh şu kayınvalidelerKızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Çok zor canım cok Allah yardımcımız olsun. Annemin değerini daha çok anlıyorum şu an. Bende senin gibi dinlene dinlene yapıyorumValla bende hiç ayakta duramıyorum salonu supurup oturuyorum mutfağı toplayıp oturuyorum iki işi birlikte yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?