- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.001
Valla canim hile degilken gittigimde yardim ederdim ama simdi hileyim yerimden bile kalkmiyorum.. bi tek yemekten sonra rabagimi kaldiriyorum o kadar.. valla canimi sokakta bulmadimşöyle cagırıp bide iş beklemiyolar mı sinir oluyorum
bizide ramazanın ilk günü ısrar kıyamet cagırdılar söylene söylene gittim gittiğim gibi ocagın basına geçtim ekmek pişirilcekmiş sıcaktan kavruldum resmen 1 saat ayrılamadm da ordan
kendine güvenmiyosan cagırmıcaksın ben evime geldiklerinde kimseye iş yaptırmıyorum kimsede benden beklemesin..
Aksam yemegimi kiz sahurda kalkip yiyom geri yatiyom.. oruc tuttugum zamanlar bile sahurda bu kadar yemiyordum... valla 1 haftadir koekudan tartiya cikmiyom birazdan yataktan kalkarsam tartilacam bakalim ibre kaci gosterecekkeke bende meyve yiyebilsem hiç canım istemiyo
kızartmayla ekmek cok yeniyo tost zaten ekmekle
amaaan canın istiyosa ye kuzu ya ama akşam yemeginde bari ekmeksiz ye
dün eşim biraz fazla yiyosn sanki cok kilo almasan abri dedi bana
ben cok fazla karısmam sofra kur kaaldır ama iftar da birilerini daha cagırms yetişmicekti mecburValla canim hile degilken gittigimde yardim ederdim ama simdi hileyim yerimden bile kalkmiyorum.. bi tek yemekten sonra rabagimi kaldiriyorum o kadar.. valla canimi sokakta bulmadim
bende 2 gece kalktm sahura sanki ben oruc tutcm öyle cok yedim eşim kalkmayalm bence dediAksam yemegimi kiz sahurda kalkip yiyom geri yatiyom.. oruc tuttugum zamanlar bile sahurda bu kadar yemiyordum... valla 1 haftadir koekudan tartiya cikmiyom birazdan yataktan kalkarsam tartilacam bakalim ibre kaci gosterecek
kan ilacı vegaferonCnm vitamin ve kan ilaci ne kullaniyosun
Aynen davet demek oturmak demek bence hwr isi ben yaptiktan sonra kendi evimde yapar yerimben cok fazla karısmam sofra kur kaaldır ama iftar da birilerini daha cagırms yetişmicekti mecbur
iş yapmaya degil yemege gidiyoruz sonucta cagırmasınlar madem
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de sistim canim hatta size yazıp soracaktim ayakkarim ve el parmaklarim şişmiş bu sabah uyaninca farkettim bence de erken ama kontrole gidince bi soracağımkızlar benim ayaklarım şişti aşırı derecede. daha erken değil mi bu şişkinlik için. tuzlu da yemiyorum. bir hal çaresini bilir misiniz acaba ödem için ? bir de tatlı tatlı kaşınıyor :/
Veeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom vallabende 2 gece kalktm sahura sanki ben oruc tutcm öyle cok yedim eşim kalkmayalm bence dedi
tartılma bosveeerrrr
Canim sakin ol evet bazimiz ayrıntılida cok hoş şeyler duymadik ama şükürler olsunki çaresiz dert degil hicbiri. Ben yasadigim iyi ya da kötü herseye bu da imtihan der ve Allah'a siginirim sonu hep hayir olur. Sen de gönlünü ferah tut cok guzel haberlerle geleceksinKizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
yani kaç kilo aldın canımVeeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom valla
Sağlık ocağındaki doktorda dedi cnm ilaçları bir süre kullanma diye bugun kadın doğumcuma soracağım içimi rahatlattınız sağolun bugünde ultrosona gireceğim hayırlısıyla inşallah benim değerlerimde düzelir.canlar sanirim benim gectigim yollardan geciyorsunz.ultrasonda sikinti yapacak birsey yok.b3nim degerlerim kan ve vitamin hapini kesince duzeldi.ama bunh anlayana kadar 1.5 ay her hafta kan verdm.diyet yaptirdilar cok sikinti cektm
Hadi geçmiş olsun canım. 50 grlık glikozu içtin mi? Bulantı falan yapmadı demiKızlar tünaydın. 15 dakika sonra şeker yüklemesinde son kanımı vericem artık sıkıldım valla sabahtan beri hastanedeyim. İnşallah da birşey çıkmaz. Sonra deli gibi yemeyi planlıyorumsabahleyin doktorun telefonuna uyandım ben sezeryana giriyorum çabuk atla gel diye, evden nasıl çıktığımı bilemedim. Arabaya bindim bi baktım benim büyük oğlan kapının dışında kalmış eve sokamadım bir daha hır gür hav hav, aldım hastaneye getirdim. Babam geldi aldı hastaneden, şimdi dedesiyle onun iş yerinde beraber takılıyorlar.
7,5 kilo canim...ya millet toplamda 12 kilo filan aliyor 9 ay boyumca hayret ediyorum. Kizimda 22 kilo almistim umarim bunda da oyle olmazyani kaç kilo aldın canım
canım ben 10,5 kg aldım ilk kızımda ve her şeyi yedim ama çok hareketliydim7,5 kilo canim...ya millet toplamda 12 kilo filan aliyor 9 ay boyumca hayret ediyorum. Kizimda 22 kilo almistim umarim bunda da oyle olmaz
bebişin iyi olmasına sevindim canımMerhaba Kızlar. Dün adam akıllı bir muayene oldum çok şükür:) minnakım 850 gram olmuş bile. Suyum da iyiymiş ama benim çok sırt ağrım var. Kanepede yatıyoruz belki o yüzdendir. Hepinizi öpüyoruz güzel haberler alalım hep inşallah.
Sağol canm. 75 gr içtim. Hemen içtim koca bardağı mide bulantısı uyku hali falan bana hiç dokunmadı.Şimdi sonuçlar çıktı, açlık 82 1 sa 158 2 sa 170. Bakalm doktorda bekliyorum sonuçları yorumlayacak.Hadi geçmiş olsun canım. 50 grlık glikozu içtin mi? Bulantı falan yapmadı demi
Maşallah canım :) 26 haftalık mı çıktı önden gidiyordu senin ogluş.Merhaba Kızlar. Dün adam akıllı bir muayene oldum çok şükür:) minnakım 850 gram olmuş bile. Suyum da iyiymiş ama benim çok sırt ağrım var. Kanepede yatıyoruz belki o yüzdendir. Hepinizi öpüyoruz güzel haberler alalım hep inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?