2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Valla canim hile degilken gittigimde yardim ederdim ama simdi hileyim yerimden bile kalkmiyorum.. bi tek yemekten sonra rabagimi kaldiriyorum o kadar.. valla canimi sokakta bulmadim

Aksam yemegimi kiz sahurda kalkip yiyom geri yatiyom.. oruc tuttugum zamanlar bile sahurda bu kadar yemiyordum... valla 1 haftadir koekudan tartiya cikmiyom birazdan yataktan kalkarsam tartilacam bakalim ibre kaci gosterecek

Valla canim hile degilken gittigimde yardim ederdim ama simdi hileyim yerimden bile kalkmiyorum.. bi tek yemekten sonra rabagimi kaldiriyorum o kadar.. valla canimi sokakta bulmadim
ben cok fazla karısmam sofra kur kaaldır ama iftar da birilerini daha cagırms yetişmicekti mecbur
iş yapmaya degil yemege gidiyoruz sonucta cagırmasınlar madem

Aksam yemegimi kiz sahurda kalkip yiyom geri yatiyom.. oruc tuttugum zamanlar bile sahurda bu kadar yemiyordum... valla 1 haftadir koekudan tartiya cikmiyom birazdan yataktan kalkarsam tartilacam bakalim ibre kaci gosterecek
bende 2 gece kalktm sahura sanki ben oruc tutcm öyle cok yedim eşim kalkmayalm bence dedi
tartılma bosveeerrrr

Deli olucam ben kızlar ya işyerinde olduğum yerde iki kişi çalışıyoruz yanımdaki adam güvenlikçiymiş 15 seneden fazla çalışanları masa başına almışlar birkaç senedir benim yanımda bir işe yaramıyor işi gücü otursun taksın kulaklığı internette kitaplar bekler masada kaldırmaz bilgisayar öğretmeye çalışırım anlamaz her iş bende yönetimde her işi benden ister normalde de evi çok çok yakın olmasına ve arabası olmasına rağmen geç geliyordu sabahları, öğlen de geç geliyordu zaten

herneyse şimdi Ramazan adam sahura kadar oturuyor herhalde geliyor koltuğunda uyuyor kütüphane burası öğrenciler geliyor öğlen tatiline bir gidiyor 1.30 da gelmesi lazım 3 de geliyor uyuyor yerimden kalkamıyorum sınav zamanı kalabalık yürümem lazım azcık çıkıp geliyorum adamın umrunda değil bende oruç tuttum çalıştım çok sıcaklarda da ama saatinde işimin başında oldum dün o gelince arkadaşların yanında çıktım 1 saat gelmedim eşim gelmiş o ara beni almaya aynı kampüsteyiz zaten beraber gidip geliyoruz eşime 1 saattir yok demiş eşimde sizin sigara falan kaçamağınız oluyor onunda o kadar olsun demiş ses çıkarmamış valla heyet raporu falan alabilsem daha erken gidicem çok sıkıldım artık

ben cok fazla karısmam sofra kur kaaldır ama iftar da birilerini daha cagırms yetişmicekti mecbur
iş yapmaya degil yemege gidiyoruz sonucta cagırmasınlar madem
Aynen davet demek oturmak demek bence hwr isi ben yaptiktan sonra kendi evimde yapar yerim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
kızlar benim ayaklarım şişti aşırı derecede. daha erken değil mi bu şişkinlik için. tuzlu da yemiyorum. bir hal çaresini bilir misiniz acaba ödem için ? bir de tatlı tatlı kaşınıyor :/
Ben de sistim canim hatta size yazıp soracaktim ayakkarim ve el parmaklarim şişmiş bu sabah uyaninca farkettim bence de erken ama kontrole gidince bi soracağım

bende 2 gece kalktm sahura sanki ben oruc tutcm öyle cok yedim eşim kalkmayalm bence dedi
tartılma bosveeerrrr
Veeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom valla

Canim sakin ol evet bazimiz ayrıntılida cok hoş şeyler duymadik ama şükürler olsunki çaresiz dert degil hicbiri. Ben yasadigim iyi ya da kötü herseye bu da imtihan der ve Allah'a siginirim sonu hep hayir olur. Sen de gönlünü ferah tut cok guzel haberlerle geleceksin

Kızlar tünaydın. 15 dakika sonra şeker yüklemesinde son kanımı vericem artık sıkıldım valla sabahtan beri hastanedeyim. İnşallah da birşey çıkmaz. Sonra deli gibi yemeyi planlıyorum sabahleyin doktorun telefonuna uyandım ben sezeryana giriyorum çabuk atla gel diye, evden nasıl çıktığımı bilemedim. Arabaya bindim bi baktım benim büyük oğlan kapının dışında kalmış eve sokamadım bir daha hır gür hav hav, aldım hastaneye getirdim. Babam geldi aldı hastaneden, şimdi dedesiyle onun iş yerinde beraber takılıyorlar.

canlar sanirim benim gectigim yollardan geciyorsunz.ultrasonda sikinti yapacak birsey yok.b3nim degerlerim kan ve vitamin hapini kesince duzeldi.ama bunh anlayana kadar 1.5 ay her hafta kan verdm.diyet yaptirdilar cok sikinti cektm
Sağlık ocağındaki doktorda dedi cnm ilaçları bir süre kullanma diye bugun kadın doğumcuma soracağım içimi rahatlattınız sağolun bugünde ultrosona gireceğim hayırlısıyla inşallah benim değerlerimde düzelir.

Hadi geçmiş olsun canım. 50 grlık glikozu içtin mi? Bulantı falan yapmadı demi

7,5 kilo canim...ya millet toplamda 12 kilo filan aliyor 9 ay boyumca hayret ediyorum. Kizimda 22 kilo almistim umarim bunda da oyle olmaz
canım ben 10,5 kg aldım ilk kızımda ve her şeyi yedim ama çok hareketliydim
ama bu kızımda hareket yasak olunca aldım kiloları

bebişin iyi olmasına sevindim canım
inşallah hep güzel haberler alırız
kızın nasıl,sen nasılsın
ankarada mısın

Maşallah canım :) 26 haftalık mı çıktı önden gidiyordu senin ogluş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…