2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tam kaynanaymis

canım ben 10,5 kg aldım ilk kızımda ve her şeyi yedim ama çok hareketliydim
ama bu kızımda hareket yasak olunca aldım kiloları
Ayyyy ne guzel 10.5 kilo ...valla ben hic dikkat etmiyorum ki yediklerime. Kizimdayken son 2 ayda 10 kilo almistim...

Maalesef son değerim 150 altı olması gerekiyormuş. Gebelik şekerin yok ama takip edilecek ve diete gireceksin dedi. 10 yıl sonra kavuşmuştum sana şeker, yine vedalaşıyoruz.

Şikayet edecen böylesini canım o seni ederdi eminim buna. Aslında rapor alabilirsen heyet alsanda gitsen

Bizimkiler hiç hamile bu kız üzülür falan demiyor ikide bir ben hamileyken 9 aylıktım hemde her gün orucu tuttum diye hava atıyor.

Çok anlayışsızca değilmi bu ama diyecek bişey bulamadım kendin yap kendin ye gerekirse makrna ye ama böyle yapıyosa gidip kendini hiç strese sokma canım ben mesafe koyarım mesela aranıza en güzeli biraz resmiyet

Aynen canım yumurta kırar iftara yerim ama gitmem bir daha. Ya normalde samimi değiliz zaten. Birincisi eşimin hatası hasta olduğunu söylemedi. Benimde gözlerim doldu öyle konuşunca ama neyse dedim orucun etkisi hasta ondan diyordur.

Aynen canım şunu demek çok zor sanki
Çok saçma bir tavır ve üstelik hamilesin. Görümcen niye yapmadı yemek sen mecbur musun. Hem çalış hem yemek pişir oh ne ala memleket bu yüzü biraz sizden mi bulmuşlar canım fazla taviz vermişsiniz. Bir daha gitmemekle en doğrusunu yaparsın evde peynir ekmek ye daha iyi.

Çok iyi niyetlisin ama sen o evde yaşamıyorsun. Ayrıca eşini aramak yerine seni niye aramıyor emrivaki yaptırıyor aklı sıra kv çok bencil bir insanmış yazık tuttuğu oruca gerçekten.

Ama sende hamilesin ne biliyim değişik bu eskiler biraz gerçi onlarda doğurdu 9 ay hizmet etmişler oruç tutmuşlar 4 4 lükmüşler bu hikayeleri dinlemektende gına geliyo bana hepsi mikemmel gelinlerimiş

Senin isim davası ne oldu? Bebeğede oruç tutturuyorsun neden hamilesin sen tutmasan Olmaz mı yani?
Bi sorun mu wardı yoksa durduk yere mi kötüyü çağırıyorsun? İnşallah güzel haberler alırsın. Nerde yaşıyorsunuz? Köpek hiç mü evde yalnız kalmayacak sen 24saat evde misin yani onun için ayy çok soru sordum

Çok sıkıcı Her hafta olsa keşke
Benimki de 3haftada bir çağırıyor dün ayrıntılıya girdim haftaya da ona giderim öbür haftada kontrole çağırıyor Ayda 3kere görmüş oluyorum:))) sonra yazlık zaten seçim haftası gelir görünürüm birde yeter
Detaylıya erken mi girdin sen ideali 22-24hafta arasıymış. 20.haftada sınırda çıkmasına ne yorum yaptı? Başka bi test uygulayacak mı?

pardonda evine misafirliğe iftara hemde çağırıp öpmemek hoş karşılamamak nedir daha en başta orada şafak atardı bende..hayırdır anne deseydin o bişey demeden...hastayım bık bık mık mık yapıyorsa bilmiyordum geçmiş olsun ama hamile ve çalışan birini iftara çağırıp surat asacaktıysan bu iftardan da orucundan da hayır gelmez keşke çağırmasaydın der geçerdim bende..canım arkadaşlardan da yazan olmuş bence bu denli yüz verme..bu annemde olsa aynıdır benim için...benimde hormonlar tavan zaten kimseye tahammülüm kalmadı eziyet çekmeye paspas olmaya mı geldik bu dünyaya nedir yani?gelen herkes vursun sen iyi ol yok öyle artık bende orada dur diyorum demeye çalışıyorum en azından başladım :)

sakiin ol bende beterdim o gün ama herşey çok güzel çıkacak dualarım seninle... :)

Ayy kızlar nolur bi diyin bu ekmek nasıl azaltılır,yok engel olamıyorum yiyorum, doymuyorum. Yani mesela öğle yemeğinde ıspanak vardı onu ekmekle yemezsem doymam ki ben

Ohh yan gel osman bi dönüm bostan. ne iyi ismis Müdüre söyle onu cikarsinlar beni alsınlar işe.
Allah sabır versin sana. Şikayet etsen bişey yapmazlarmi

kimsenin kimseye saygısı yok artık.. ne biçim insanlar olduk bi insanın yanındakine saygısı yoksa yaptıgı işe olur olmalı yani ki sen hamilesin seni diare etmesi gerekir

Aynen davet demek oturmak demek bence hwr isi ben yaptiktan sonra kendi evimde yapar yerim
kesinlikleee ki kendi evimizde daha az yoruluruz bence

Veeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom valla
benmde hedef 75 inşallah kalırım o kiloda daha da cıkmam

masallahhh 1kg a yaklasmıs ne kadar cabuk büyüyolar

Ama sende hamilesin ne biliyim değişik bu eskiler biraz gerçi onlarda doğurdu 9 ay hizmet etmişler oruç tutmuşlar 4 4 lükmüşler bu hikayeleri dinlemektende gına geliyo bana hepsi mikemmel gelinlerimiş
gercekten
bnm kv de de ben bütün cocuklarımda tuttum diyo e sen tutarken kışa geliyodu oruclar onu hiç demiyosun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…