- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.021
Tam kaynanaymisKızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
ben gecenlerde ayda iki kere gittim ne kadar cabuk gecti zaman. Ayda bir olunca ilk 2hafta iyi de sonra zaman gecmiyor.Çok sıkıcıHer hafta olsa keşke
Ayyyy ne guzel 10.5 kilo ...valla ben hic dikkat etmiyorum ki yediklerime. Kizimdayken son 2 ayda 10 kilo almistim...canım ben 10,5 kg aldım ilk kızımda ve her şeyi yedim ama çok hareketliydim
ama bu kızımda hareket yasak olunca aldım kiloları
Maalesef son değerim 150 altı olması gerekiyormuş. Gebelik şekerin yok ama takip edilecek ve diete gireceksin dedi. 10 yıl sonra kavuşmuştum sana şeker, yine vedalaşıyoruz.Sağol canm. 75 gr içtim. Hemen içtim koca bardağı mide bulantısı uyku hali falan bana hiç dokunmadı.Şimdi sonuçlar çıktı, açlık 82 1 sa 158 2 sa 170. Bakalm doktorda bekliyorum sonuçları yorumlayacak.
Aynen canım şunu demek çok zor sankiTövbe tövbe. Madem hastasın niye davet ediyorsun bir de üstüne yardım bekliyorsun. Tatlı dille sana telefon açıp kızım rahatsızım akşama gelin beraber yapalım yiyelim demek varken. Ahh şu kayınvalideler
Şikayet edecen böylesini canım o seni ederdi eminim buna. Aslında rapor alabilirsen heyet alsanda gitsenDeli olucam ben kızlar ya işyerinde olduğum yerde iki kişi çalışıyoruz yanımdaki adam güvenlikçiymiş 15 seneden fazla çalışanları masa başına almışlar birkaç senedir benim yanımda bir işe yaramıyor işi gücü otursun taksın kulaklığı internette kitaplar bekler masada kaldırmaz bilgisayar öğretmeye çalışırım anlamaz her iş bende yönetimde her işi benden ister normalde de evi çok çok yakın olmasına ve arabası olmasına rağmen geç geliyordu sabahları, öğlen de geç geliyordu zaten
herneyse şimdi Ramazan adam sahura kadar oturuyor herhalde geliyor koltuğunda uyuyor kütüphane burası öğrenciler geliyor öğlen tatiline bir gidiyor 1.30 da gelmesi lazım 3 de geliyor uyuyor yerimden kalkamıyorum sınav zamanı kalabalık yürümem lazım azcık çıkıp geliyorum adamın umrunda değil bende oruç tuttum çalıştım çok sıcaklarda da ama saatinde işimin başında oldum dün o gelince arkadaşların yanında çıktım 1 saat gelmedim eşim gelmiş o ara beni almaya aynı kampüsteyiz zaten beraber gidip geliyoruz eşime 1 saattir yok demiş eşimde sizin sigara falan kaçamağınız oluyor onunda o kadar olsun demiş ses çıkarmamış valla heyet raporu falan alabilsem daha erken gidicem çok sıkıldım artık
Bizimkiler hiç hamile bu kız üzülür falan demiyor ikide bir ben hamileyken 9 aylıktım hemde her gün orucu tuttum diye hava atıyor.Amaaan sinir oluyorum böyle muhabbetlere ya kendine güvenmiyorsan hasta veya yorgunsan çağırma yahu. kimse zorla gitmiyor ki. müneccim değiliz ki bizde bilelim hasta veya başka bir şey olduğunu.
bizimki de öncelerde bi iki laf çakmıştı şakayla karışık o şekilde eltimle bize ama ben pek üstüme alınmadım valla napiyim sanki her gittiğimizde oturuyoruz.
gerçi hamile kaldıktan sonra bizimki hiç iş yaptırmıyor desem yeridir ben zorla yapıyorum hakkını yemiyim
Çok anlayışsızca değilmi bu ama diyecek bişey bulamadım kendin yap kendin ye gerekirse makrna ye ama böyle yapıyosa gidip kendini hiç strese sokma canım ben mesafe koyarım mesela aranıza en güzeli biraz resmiyetKızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Aynen canım yumurta kırar iftara yerim ama gitmem bir daha. Ya normalde samimi değiliz zaten. Birincisi eşimin hatası hasta olduğunu söylemedi. Benimde gözlerim doldu öyle konuşunca ama neyse dedim orucun etkisi hasta ondan diyordur.Çok anlayışsızca değilmi bu ama diyecek bişey bulamadım kendin yap kendin ye gerekirse makrna ye ama böyle yapıyosa gidip kendini hiç strese sokma canım ben mesafe koyarım mesela aranıza en güzeli biraz resmiyet
Çok saçma bir tavır ve üstelik hamilesin. Görümcen niye yapmadı yemek sen mecbur musun. Hem çalış hem yemek pişir oh ne ala memleket bu yüzü biraz sizden mi bulmuşlar canım fazla taviz vermişsiniz. Bir daha gitmemekle en doğrusunu yaparsın evde peynir ekmek ye daha iyi.Aynen canım şunu demek çok zor sanki
Çok iyi niyetlisin ama sen o evde yaşamıyorsun. Ayrıca eşini aramak yerine seni niye aramıyor emrivaki yaptırıyor aklı sıra kv çok bencil bir insanmış yazık tuttuğu oruca gerçekten.Aynen canım yumurta kırar iftara yerim ama gitmem bir daha. Ya normalde samimi değiliz zaten. Birincisi eşimin hatası hasta olduğunu söylemedi. Benimde gözlerim doldu öyle konuşunca ama neyse dedim orucun etkisi hasta ondan diyordur.
Ama sende hamilesin ne biliyim değişik bu eskiler biraz gerçi onlarda doğurdu 9 ay hizmet etmişler oruç tutmuşlar 4 4 lükmüşler bu hikayeleri dinlemektende gına geliyo bana hepsi mikemmel gelinlerimişAynen canım yumurta kırar iftara yerim ama gitmem bir daha. Ya normalde samimi değiliz zaten. Birincisi eşimin hatası hasta olduğunu söylemedi. Benimde gözlerim doldu öyle konuşunca ama neyse dedim orucun etkisi hasta ondan diyordur.
Senin isim davası ne oldu?Kızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Bi sorun mu wardı yoksa durduk yere mi kötüyü çağırıyorsun? İnşallah güzel haberler alırsın. Nerde yaşıyorsunuz? Köpek hiç mü evde yalnız kalmayacak sen 24saat evde misin yani onun için ayy çok soru sordumKizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
Benimki de 3haftada bir çağırıyor dün ayrıntılıya girdim haftaya da ona giderim öbür haftada kontrole çağırıyor Ayda 3kere görmüş oluyorum:))) sonra yazlık zaten seçim haftası gelir görünürüm birde yeterÇok sıkıcıHer hafta olsa keşke
Detaylıya erken mi girdin sen ideali 22-24hafta arasıymış. 20.haftada sınırda çıkmasına ne yorum yaptı? Başka bi test uygulayacak mı?Ayy keşke benim tüp bebek olduğu halde ayda bir çağırıyor sinir oluyorum ama ben salı günü gidicem. Detaylıdan 1 ay sonra gel demişti 2 hafta olacak salı günü detaylıdan sonra ama napayım hem çok kaşınıyorum artık karnımın üst tarafı kabardı yani test fala varsa yapsın bir de detaylı da ense kalınlığı sınırda çıktı zaten ilerleyen aylarda yükseliyormuş ama üst sınıra yakın onu taktım bir de kendi doktorum baksın 12. haftada gayet normaldi ikili test zamanında. Sonuçta kovacak hali yok ya kapıdan
Kızlar dün kayınvalidem iftara çağırdı. Meğerse hastaymış eşim bana demediği için nerden biliceksem. Bizde işten gelince uyuya kalmışız iftara 30 dakika kala gittik. Mutfaktaydı bir suratı vardı öpmedi zaten ben zorla öptüm. Sonra öyle bir sinirle hışımla elin evine misafirliğe gidiliyor gibi niye geç geliyorsunuz insan yapılacak iş varmı yardım edeyim diye erkenden gelir dedi. Hastayım birde yemek yapıyorum size gelde bak çorbanın tadına tuzsuzmu dedi. Bende anne ben orucum dedim niye tutuyorsun tutma falan dedi. Tabi görümcemde sinirli bana. Sofrayı ben kurdum topladım. Ama tövbe dedim bir daha gitmem kendi yemeğimi kendim yaparım sanki yapamayacak durumdayım.
Kizlar bana dua edin. Saat 4 te ayrintilim var. Bugun zor bi gun beni bekliyor simdiden strese girdim. Hastane bize 2 saat uzakta daha önce 1 defa gittim arabayla oda şimdi otobüsle gidicez. Eşim oruç tutuyor tutma dedim bugün ama tutmak istedi. 12 de yola cikicaz köpeğimi birine bırakıcam evde yalnız kalamıyor çok havliyor diye oda 7 bucukta muhakkak burda ol dedi. Ben çok susuyorum burası çok sıcak eşim oruçlu yanında nasıl su icicem onu bile düşünüyorum. Ayrintilida bisey cikicak diye ödüm patlıyor. Bugün bir güzel geçse daha ne isterim. Dayanamadım sade süte bir kaşık türk kahvesi koydum onu içiyorum şimdi eşim uyurken. Biliyorum hiç iyi bisey yapmıyorum ama eskiden günde 5 bardak falan kahve içerdim şimdi sadece strese girince içiyorum. Yol stresi sıcak stresi bi yerlere yetişme stresi bir de acaba bebeğim sağlıklı mi stresi of valla kendimi yordum Inşallah akşama hayirlisiyla güzel haberlerle geleyim dua edin lütfen..
Ohh yan gel osman bi dönüm bostan. ne iyi ismis Müdüre söyle onu cikarsinlar beni alsınlar işe.Deli olucam ben kızlar ya işyerinde olduğum yerde iki kişi çalışıyoruz yanımdaki adam güvenlikçiymiş 15 seneden fazla çalışanları masa başına almışlar birkaç senedir benim yanımda bir işe yaramıyor işi gücü otursun taksın kulaklığı internette kitaplar bekler masada kaldırmaz bilgisayar öğretmeye çalışırım anlamaz her iş bende yönetimde her işi benden ister normalde de evi çok çok yakın olmasına ve arabası olmasına rağmen geç geliyordu sabahları, öğlen de geç geliyordu zaten
herneyse şimdi Ramazan adam sahura kadar oturuyor herhalde geliyor koltuğunda uyuyor kütüphane burası öğrenciler geliyor öğlen tatiline bir gidiyor 1.30 da gelmesi lazım 3 de geliyor uyuyor yerimden kalkamıyorum sınav zamanı kalabalık yürümem lazım azcık çıkıp geliyorum adamın umrunda değil bende oruç tuttum çalıştım çok sıcaklarda da ama saatinde işimin başında oldum dün o gelince arkadaşların yanında çıktım 1 saat gelmedim eşim gelmiş o ara beni almaya aynı kampüsteyiz zaten beraber gidip geliyoruz eşime 1 saattir yok demiş eşimde sizin sigara falan kaçamağınız oluyor onunda o kadar olsun demiş ses çıkarmamış valla heyet raporu falan alabilsem daha erken gidicem çok sıkıldım artık
Ayy kızlar nolur bi diyin bu ekmek nasıl azaltılır,yok engel olamıyorum yiyorum, doymuyorum. Yani mesela öğle yemeğinde ıspanak vardı onu ekmekle yemezsem doymam ki ben
kimsenin kimseye saygısı yok artık.. ne biçim insanlar olduk bi insanın yanındakine saygısı yoksa yaptıgı işe olur olmalı yani ki sen hamilesin seni diare etmesi gerekirDeli olucam ben kızlar ya işyerinde olduğum yerde iki kişi çalışıyoruz yanımdaki adam güvenlikçiymiş 15 seneden fazla çalışanları masa başına almışlar birkaç senedir benim yanımda bir işe yaramıyor işi gücü otursun taksın kulaklığı internette kitaplar bekler masada kaldırmaz bilgisayar öğretmeye çalışırım anlamaz her iş bende yönetimde her işi benden ister normalde de evi çok çok yakın olmasına ve arabası olmasına rağmen geç geliyordu sabahları, öğlen de geç geliyordu zaten
kesinlikleee ki kendi evimizde daha az yoruluruz benceAynen davet demek oturmak demek bence hwr isi ben yaptiktan sonra kendi evimde yapar yerim
benmde hedef 75 inşallah kalırım o kiloda daha da cıkmamVeeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom valla
masallahhh 1kg a yaklasmıs ne kadar cabuk büyüyolarMerhaba Kızlar. Dün adam akıllı bir muayene oldum çok şükür:) minnakım 850 gram olmuş bile. Suyum da iyiymiş ama benim çok sırt ağrım var. Kanepede yatıyoruz belki o yüzdendir. Hepinizi öpüyoruz güzel haberler alalım hep inşallah.
gercektenAma sende hamilesin ne biliyim değişik bu eskiler biraz gerçi onlarda doğurdu 9 ay hizmet etmişler oruç tutmuşlar 4 4 lükmüşler bu hikayeleri dinlemektende gına geliyo bana hepsi mikemmel gelinlerimiş
:Ekmeği hemen birak pide yeeeeee pide daha güzelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?