2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Aniden olduğuna göre nazara geldin.
Azıcık totonun üstüne otur.
Bebisinede maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin.

selam kızlar...sabahtan beri havadaki polendi çöl tozuydu gıcık öksürüğü vs ile boğularak işe geldim...ağzımı medille kapatmak bile kar etmiyor acaba maske mi alsam diyorum kendime..naneli bitkisel bi şeker vardı boğazım yumuşasın diye onu attım ağzıma aa bir baktım iki parça bişey var ağzımda şeker mi kırıldı çıkarayım dedim..oda ne köprüm Allah'tan ısırmadım birde dişimi kırardı.. şeşimi aradım müdürüme söyledim 3 gibi çıkıp bir dişçiye gidicez artık..inş yapıştırırlar sadece acıtmadan...o arada da sağlık ocağına uğrayayım tetanoz aşısı olayım diyorum birde..akşamada oruçsuzuz eşimde bende ama iftara davetliyiz bakalım :) dedim oruç tutamıyoruz malum,maksat görüşelim olsun ille gelin dediler tamam dedik, karşıya geçicez ama bugünün maceraları hızla devam ediyor :) şimdi tecrübeliler sorularım şöyle:
ben daha önceki yıllarda tetanoz aşısı olduğum için tek doz yapalım demişlerdi..ama öyle ağrı filan hatırlamıyorum..akşama da yemeğe gitcez çok ağrım olur mu oturamaz mıyım akşam orada?
2.sorumda aşıdan sonra hatırlamıyorum duş alabilir miyiz hemen? yoksa 12-24 saat filan geçmesi mi gerekir?

hasret0587 geçmiş olsun dikkat et yavaşla azıcık ödemi ancak dinlendirerek geçirebilirsin ilaçlarda bir yere kadar çok fazla ayakta kalma kısaca...

Hahaha doğru valla bizimkide tutturmuş ben 9 tane normal doğum yaptım doğum yaptığım gün bile iş yaptım e dedim sendeki cesaret bende olmak zorundamı yani napim bendemi 9 tane doğuruyum sezeryan istediğim için böyle diyo biliyorum

eskiyle simdiki zaman bir değil imkanlarımız varkn kullanmayalım mı yani dimi
ki en basından beri hamilelere oruc farz değil tutabilen tutsn tutamayana laf söylemek kimsenin haddi değil
bana bi kişi agzını acıp niye tutmuyosn diyemez

Kilo konusulmus bende 2 hafta önce 67 ydim. Şimdi tartilmak istemiyorum

Benim kV sadece ramazanda değil hep is bekler benden. Hamile yada emziren olmam farketmez.gorumcem bekar benden 4 yaş büyük oğluma çocuk gibi oynar hiç yardım etmez benden is beklerler sonra birde yapmacık yapmacık gelir yormasaydin kendini ben sonra yapardım der abisine karşı iyi gozukmek için. Hergün arar kV oğluyla bir dedikodular bir cilveler sanki anaogul değil iki sevgili. Çok rahatsız oluyorum ben eşimle öyle konussam hiç takmaz beni. KV konusunda çok dertliyim ama onu Allaha havale ediyorum.

Oğluma hamileyken alışveriş için acele etmedik hiç haftasonları bebek magazalarini dolasirdik kampanya olunca alırdım. Canını sikmasin kimse Allah herseyi yoluna koyar.

Napalım yani ömrümüz dogurmakla mi geçecek. .9 çocuğa nasıl iyi bir gelecek hazirlayacagiz

tişörtlerim geldi ohh 5tane değişe değişe giyerim diğer hepsi dar oluyordu artık, dün de önü kısa arkası uzun elbiselerden aldım kendime yaz boyu giyerim çok beğendim biraz da şort almam lazım onu nerden bulacağım bilmiyorum koca koca 70kilo olan kendime

cok geçmiş olsunnnn
agrı sonraki günlerde baslıyo canım duşta alamıyosn 1 gün demişti bana ebe

Veeeeee an itibariyle 67,5 olmusum... doguma 75 le girsem bari ya hic karnimda yok anlamadim bu kilolar nereye gidiyor. Allah tan boyum 1 .72 de kurtariyom valla
Her öğün 1 ekmek yersen alırsın ben ekmek çok yemem ama alıyorum walla 1,5sene önce 50kiloya düşmüştüm gerçi o zaman da vebalı gibiydim.. 55idealim dersem 15kilo fazlam war Daha 22.hafta

kör öldü badem gözlü oldu kel öldü sırma saclı oldu ogul evlendi kıymete bindi
bnmkide iş bekler ama ben yapmıyorm bana bayram temizliğini yapmaya bile niyetlendi ama eim asla izin vermiyo bizim evin işini bile eşim yapıyo

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Aniden olduğuna göre nazara geldin.
Azıcık totonun üstüne otur.
Bebisinede maşallah, Allah kucağına almayida nasip etsin.
Annem teyzem herkes onu söylüyor ne olduğu belli değil seni çatlatacaklar herşeyi internette paylaşıyormuşum yeni Evim arabam bilmem ne ama tutup faceboka koymuyorum yani görmemiş gibi arkadaş gruplarımda watsapta falan sadece öfff bende şaştım kaldım

Kızlar evde tansiyon takibi yapan varmı?Doktor tansiyon çok önemli dedi ama benim hep düşük çıkıyor 9/6 yada 9/5 gibi sizlerin kaç?

Maşallah ne çabuk buyuyorlar. takvimde 106 gün kaldı diyor çift rakamlara az kaldı.

bn pijama bulamyorm kendime
cogu dar geliyo sayılı kaldılar bi tulumum var sortlu o oluyo daha da olur şükür

nerden aldın kuzum bende bakaym bi dısarda giymelkte lazım malum göbekler büüyo

Her öğün 1 ekmek yersen alırsın ben ekmek çok yemem ama alıyorum walla 1,5sene önce 50kiloya düşmüştüm gerçi o zaman da vebalı gibiydim.. 55idealim dersem 15kilo fazlam war Daha 22.hafta
Yaaaa ama doymuyorum ki psikolojik olarak... benimde ideal kilom 55 bakicaz artik dogumdan sonra veririm yaaaaa

Ben nazara inanırım. Iyi olan şeyleri çok dillendirme.

Görümcem üniversite öğrencisi sınavlar yaklaştı diye tutmuyor oruç tüm gün dışarıdayım oda yeni gelmiş. Bunada anlam veremiyorum madem annen hasta gel yani eve.

Senin isim davası ne oldu? Bebeğede oruç tutturuyorsun neden hamilesin sen tutmasan Olmaz mı yani?
İsim davasında eşim kazandı kayınvalidem yastık yapmış isimli İnci diye. Bende ses etmedim görümcem birşey derse sen değil annesiyle babası seçti kızımın ismini diyicem tabi diyebilirim inşallah bazen mallığım tutuyor . Oruç konusundada canım bugün tutmuyorum arada bir tutmak istiyorum kendimi kötü hissediyorum herkes tutuyor falan zaten tüm gün işteyim.
Valla keşke senin yazdıklarını ben diyebilsem ama daha hiç birşey diyemedim yüzlerine karşı. Kayınvalidem böyle biri çok laf atıyor ben şuana kadar sustum sonradan kendimi yiyorum ağlıyorum falan ama yüzlerinede birşey diyemiyorum öylece donup kalıyorum. Mesela kahvaltı yapıyoruz eşim hamileyim diye kalktı çayını kendi dolduruyordu oğlum versene karına incilerimi dökülecek sanki diyor. Böyle böyle hep patavatsız laflar ediyor eşimin annesi diye susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…