- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.061
Kelin ilaci olsa kendi basina surer kizzzzzAyy kızlar nolur bi diyin bu ekmek nasıl azaltılır,yok engel olamıyorum yiyorum, doymuyorum. Yani mesela öğle yemeğinde ıspanak vardı onu ekmekle yemezsem doymam ki ben
tam agzinj kirmalik kvGörümcem üniversite öğrencisi sınavlar yaklaştı diye tutmuyor oruç tüm gün dışarıdayım oda yeni gelmiş. Bunada anlam veremiyorum madem annen hasta gel yani eve.
İsim davasında eşim kazandı kayınvalidem yastık yapmış isimli İnci diye. Bende ses etmedim görümcem birşey derse sen değil annesiyle babası seçti kızımın ismini diyicem tabi diyebilirim inşallah bazen mallığım tutuyor. Oruç konusundada canım bugün tutmuyorum arada bir tutmak istiyorum kendimi kötü hissediyorum herkes tutuyor falan zaten tüm gün işteyim.
Valla keşke senin yazdıklarını ben diyebilsem ama daha hiç birşey diyemedim yüzlerine karşı. Kayınvalidem böyle biri çok laf atıyor ben şuana kadar sustum sonradan kendimi yiyorum ağlıyorum falan ama yüzlerinede birşey diyemiyorum öylece donup kalıyorum. Mesela kahvaltı yapıyoruz eşim hamileyim diye kalktı çayını kendi dolduruyordu oğlum versene karına incilerimi dökülecek sanki diyor. Böyle böyle hep patavatsız laflar ediyor eşimin annesi diye susuyorum.
Hahaha valla onu da yiyorum kiEkmeği hemen birak pide yeeeeee pide daha güzelllll
Senin ikiz gebelik bize göre normalsin aslında ama tabiki ekmeği azaltsan iyi olur.Ben 12 kilo almisim bile . Canım ne isterse yiyorum . Ekmeği biraz daha az yemeğe başladım ama nafile gelsin kilolar :)
Oy maşallah kocaman olmuş minnoş. Sırt ağrısı bendede var canım oturmaktan oluyor benimki. Seninkide yattığın pozisyondan olabilir.Merhaba Kızlar. Dün adam akıllı bir muayene oldum çok şükür:) minnakım 850 gram olmuş bile. Suyum da iyiymiş ama benim çok sırt ağrım var. Kanepede yatıyoruz belki o yüzdendir. Hepinizi öpüyoruz güzel haberler alalım hep inşallah.
Canim susma valla bence senin huyunu bildikleri icin boyle yapiyor.. ben yeri geldimi cevaplarimi veririm valla saygi cercevesi icinde.. cay mevzusuna gelirsek ben senin yerinde olsam o laftan sonra Hayatim bi bardakta bana katar misin der bozardim vallaGörümcem üniversite öğrencisi sınavlar yaklaştı diye tutmuyor oruç tüm gün dışarıdayım oda yeni gelmiş. Bunada anlam veremiyorum madem annen hasta gel yani eve.
İsim davasında eşim kazandı kayınvalidem yastık yapmış isimli İnci diye. Bende ses etmedim görümcem birşey derse sen değil annesiyle babası seçti kızımın ismini diyicem tabi diyebilirim inşallah bazen mallığım tutuyor. Oruç konusundada canım bugün tutmuyorum arada bir tutmak istiyorum kendimi kötü hissediyorum herkes tutuyor falan zaten tüm gün işteyim.
Valla keşke senin yazdıklarını ben diyebilsem ama daha hiç birşey diyemedim yüzlerine karşı. Kayınvalidem böyle biri çok laf atıyor ben şuana kadar sustum sonradan kendimi yiyorum ağlıyorum falan ama yüzlerinede birşey diyemiyorum öylece donup kalıyorum. Mesela kahvaltı yapıyoruz eşim hamileyim diye kalktı çayını kendi dolduruyordu oğlum versene karına incilerimi dökülecek sanki diyor. Böyle böyle hep patavatsız laflar ediyor eşimin annesi diye susuyorum.
Bı tek ben dert etmiyorum galiba şu ekmegi. Sabah kahvaltıya 1 tam ekmek tost yaptm akşamda çok yiyorum. Doymuyorum ekmeksiz. Hatta ekmekle bile doymuyorum ama neyseAyy kızlar nolur bi diyin bu ekmek nasıl azaltılır,yok engel olamıyorum yiyorum, doymuyorum. Yani mesela öğle yemeğinde ıspanak vardı onu ekmekle yemezsem doymam ki ben
Ekmeği azaltmak söyle dursun birde pide yiyorum. ..Kelin ilaci olsa kendi basina surer kizzzzz
Kelin ilaci olsa kendi basina surer kizzzzz
Hehehe:) kilo almaktan dolayı değil aslında derdim, korkuyorum şekeri çıkartır falanBı tek ben dert etmiyorum galiba şu ekmegi. Sabah kahvaltıya 1 tam ekmek tost yaptm akşamda çok yiyorum. Doymuyorum ekmeksiz. Hatta ekmekle bile doymuyorum ama neyse
Eşimin babaannesi diyorki eskiden çocuğun yüzüne bakmazlardi ben büyüttüm üniversite okurken harçlık gondermemisler hiç eşim hem çalışmış hem okumuş, iş buldu bitlendi (paralı oldu ) oğlan kıymet e bindi diyor.kör öldü badem gözlü oldu kel öldü sırma saclı oldu ogul evlendi kıymete bindi
bnmkide iş bekler ama ben yapmıyorm bana bayram temizliğini yapmaya bile niyetlendi ama eim asla izin vermiyo bizim evin işini bile eşim yapıyo
ayy bayılcam ne öfkeli kadın bu yaa..incileri mi dökülecekmiş resmen seni hazmedemiyor kadın oğlunu paylaşamamış...bizim bir gelin var Allah'lık..gelin demek hoş gelmiyor bana ama neyse adı öyle diye dedim...o kıza bile ne annem ne ben daha su istemedik 2 yeğenimi biz büyüttük resmen annelik bile yapamadı zaten yemek ev işi vs arama...kardeşim seçmiş sevmiş kavgasız gürültüsüz rezillik çıkarmadan yaşıyorlar diyip idare etmeye çalışıyoruz laf sokmak bize mi düşer...Görümcem üniversite öğrencisi sınavlar yaklaştı diye tutmuyor oruç tüm gün dışarıdayım oda yeni gelmiş. Bunada anlam veremiyorum madem annen hasta gel yani eve.
Insallah canim bende sekerden korkuyorum bide bugunlerde meyveyi cok abarttim bakalim aybasina seker testimiz var ne cikacakHehehe:) kilo almaktan dolayı değil aslında derdim, korkuyorum şekeri çıkartır falan
Ben birgün tuttum ama tutan kendi arkadaşlarım kadar havalara girmedim herkezin kendi ibadeti herkez kendi bebeğinin annesi olsun benim arkadaşım ben tutmuyorum diye nerdeyse bana sinirlendi ilaç içiyorum diyorum ee bende içiyorum diyo bende dedimki keşke seninki gibi basit bi vitamin olsa ki bn vitamin kullanmıyorum bile troid hastasıyım ve içmediğim zaman çok çabuk yükseliyo bebeğimede zararı var sahurda içip öyle tuttum ama iftarla sahur arası açlık olmuyo ilaç aç içiliyo yani keşke herkez kendi yaptığı fikre başkasını da kıyaslamasa ne güzel olur bu hayatta en sevmediğim şey kıyaslamak şuan tutmuyorum diye kalkıp tutan kişiyede laf söylemem herkez kendi bebeğini laf söyleyenlerden daha çok sevdiğine göre kişinin kendi kararıdır benceeskiyle simdiki zaman bir değil imkanlarımız varkn kullanmayalım mı yani dimi
ki en basından beri hamilelere oruc farz değil tutabilen tutsn tutamayana laf söylemek kimsenin haddi değil
bana bi kişi agzını acıp niye tutmuyosn diyemez
bizimde eşim senelerce calışmış etmiş hep sehir dsındaymş arayan soran olmazmış hep dıslanmış ama simdi sorsan ooovvv biz oğlumuzu cok severiizzzzz. neden ? cünkü diğer cocukları sehir dısında yanlarında bi tek eşim kaldıEşimin babaannesi diyorki eskiden çocuğun yüzüne bakmazlardi ben büyüttüm üniversite okurken harçlık gondermemisler hiç eşim hem çalışmış hem okumuş, iş buldu bitlendi (paralı oldu ) oğlan kıymet e bindi diyor.
Gerçektende öyle biz yüksek miktar ev kredisi oduyoruz çocuğumuz var birde doğacak var onlara para gönderiyoruz. Ki hiç ihtiyaçları yok cikarci bir kadın. Ben kendim marka giymiyorum, çocuğuma da marka kıyafet almadım. Ama gorumce maviden elbise ister tancadan ayakkabı ister. ...
kesinliklee bnm de tutan arkadaslarım var hamile kendimi iiyi hissediyorum tutuyorum sende nasıl iyi hissediceksen öyle davran diyoBen birgün tuttum ama tutan kendi arkadaşlarım kadar havalara girmedim herkezin kendi ibadeti herkez kendi bebeğinin annesi olsun benim arkadaşım ben tutmuyorum diye nerdeyse bana sinirlendi ilaç içiyorum diyorum ee bende içiyorum diyo bende dedimki keşke seninki gibi basit bi vitamin olsa ki bn vitamin kullanmıyorum bile troid hastasıyım ve içmediğim zaman çok çabuk yükseliyo bebeğimede zararı var sahurda içip öyle tuttum ama iftarla sahur arası açlık olmuyo ilaç aç içiliyo yani keşke herkez kendi yaptığı fikre başkasını da kıyaslamasa ne güzel olur bu hayatta en sevmediğim şey kıyaslamak şuan tutmuyorum diye kalkıp tutan kişiyede laf söylemem herkez kendi bebeğini laf söyleyenlerden daha çok sevdiğine göre kişinin kendi kararıdır bence
Canım ikiz olduğu için bu kadar almış olabilirmisin sonuçta bizdeki ağırlığın 2 katı var ve 2 bebek iştahında ondan açık olabilir mi üzme kendini doğduktan sonra veririz inşallah
Yani bebislerimizde bir sıkıntı. Opmadigi muddetce cokta takmicam ben sonrasinda veririz
sinirlerim tepeme çıktıGörümcem üniversite öğrencisi sınavlar yaklaştı diye tutmuyor oruç tüm gün dışarıdayım oda yeni gelmiş. Bunada anlam veremiyorum madem annen hasta gel yani eve.
kilo aldın mı canımBı tek ben dert etmiyorum galiba şu ekmegi. Sabah kahvaltıya 1 tam ekmek tost yaptm akşamda çok yiyorum. Doymuyorum ekmeksiz. Hatta ekmekle bile doymuyorum ama neyse
7 si kalmış zaten hayatta. Biz bi küçük evde 7 çocuk büyüttük diyor sürekli şartlar aynı değil diyorum evet daha kolay diyip dalga geçer gibi bi gülümsemeyle cevap veriyor eskiden çocuklar yokluktan anlarmış şimdiki çocuklar öyle değilki herşeyi istiyor bu en basit bi örnek çok eskiye gitmeye gerek yok ben küçükken liseye başladığımda alınmıştı telefon erkek kardeşim daha 6 ya gidiyo 2 telefonu alındı ki kaldıki bende eşimde sadece 2 tane çocuk istiyorum herkez bize çok az falan diyo ilk çocuğumuz doğduktan sonra da uzun yıllar düşünmüyorum çünkü çalışmak istiyorum çocuğuma güzel bi hayat yaşatmak isterim güzel hayattan kastım şımarıklık değil eğitimiyle alakalı birikim yapmak hayalimiz eşimle inşallah olur velhasıl uzun lafın kısası eskiyle bir değil imkanlar sürekli kıyaslama yapılmasın dan nefret ediyorumNapalım yani ömrümüz dogurmakla mi geçecek. .9 çocuğa nasıl iyi bir gelecek hazirlayacagiz
bnm kv ses cıkarmaz ama ters ters bakar eşim yardımcı oldugunda falansinirlerim tepeme çıktı
çok gıcıklar ya
ben kv ile görüşmediğim için sorun yaşamıyorum ama vaktinde ben de çok çektim
en iyisi görüşmemek
kilo aldın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?