- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.081
50 yle hamile kaldım canım açken 60 tokken 61 kiloyum hey maşallahsinirlerim tepeme çıktı
çok gıcıklar ya
ben kv ile görüşmediğim için sorun yaşamıyorum ama vaktinde ben de çok çektim
en iyisi görüşmemek
kilo aldın mı canım
Düşük çıkması iyi canın yüksek çıkması kötü valla benim tansiyon yerlerde 5/4 falan çıkıyo sürekli benim aşırı düşüyo ama yükselmesinden iyidir diyolar seninki normal benceKızlar evde tansiyon takibi yapan varmı?Doktor tansiyon çok önemli dedi ama benim hep düşük çıkıyor 9/6 yada 9/5 gibi sizlerin kaç?
Yahu nasıl yiyosunuz o kadar ben yarım ekmekle günü bitiriyorum daha fazlasını yersem midem ağrıyo hemen maşallah sizeEkmeği azaltmak söyle dursun birde pide yiyorum. ..
Sizinkiler yine sonradan sevilmiş ya benim kv gibi 7 çocuk arasında bitek ona düşkün olaması resmen padişah gibi davranıyo eşimi çok şımartmış eşim işten gelirmiş yemeğini hazırlar önüne koyarmış bakkala bile yollamazmış bi gün kv bize geldi eşime bakkala git dedim elinden parayı alıyo ben gidiyip diye bende dalga geçrek tartışmayın ben giderim dedim napim yani o oğlunu öyle alıştırmış diye akşam akşam benmi gidiyim resmen eşim bakkala gitti diye gözleri doldu bu nasıl sevgi diyin bana şimdibizimde eşim senelerce calışmış etmiş hep sehir dsındaymş arayan soran olmazmış hep dıslanmış ama simdi sorsan ooovvv biz oğlumuzu cok severiizzzzz. neden ? cünkü diğer cocukları sehir dısında yanlarında bi tek eşim kaldı
O zaman napıyoruz azz yiyoruzz bence takılma çok bende bi bebek var 6 kilo almışım belki şimdi çıkmıştır bileYok arkadaşım ya . Ikiz forumuna da takılıyorum ben gibi abartan gormedim
Sizinkiler yine sonradan sevilmiş ya benim kv gibi 7 çocuk arasında bitek ona düşkün olaması resmen padişah gibi davranıyo eşimi çok şımartmış eşim işten gelirmiş yemeğini hazırlar önüne koyarmış bakkala bile yollamazmış bi gün kv bize geldi eşime bakkala git dedim elinden parayı alıyo ben gidiyip diye bende dalga geçrek tartışmayın ben giderim dedim napim yani o oğlunu öyle alıştırmış diye akşam akşam benmi gidiyim resmen eşim bakkala gitti diye gözleri doldu bu nasıl sevgi diyin bana şimdi
Diğer çocuklarını yollar eşimi yollamaz çok başka düşkün eşime kardeşlerin hepsi eşime biricik oğlun diyo anneleri için eltimde o senin biricik oğlun ya karısıda biricik gelinindir diyo ama malesef öyle olmuyoeşim dururken ben mi gideyim bakkala sacmalık
yada evde cocuk varken neden koca kadın gitmiş senelerceherkes evladını sver ama bence saplantı derecesine getirenler var. ki o cocugunda sosyal hayata karısmayaa ihtiyacı var özgüveni içinn
Diğer çocuklarını yollar eşimi yollamaz çok başka düşkün eşime kardeşlerin hepsi eşime biricik oğlun diyo anneleri için eltimde o senin biricik oğlun ya karısıda biricik gelinindir diyo ama malesef öyle olmuyokv eşime hiç bişey yaptırmazmış ama bende inadına kv ye sürekli eşim bunu yaptı eşim perde astı evi süpürdü kv bize yemeğe geldiğindede eşime salata falan yaptırım üzülür hatta bende çok fenaymışım yaa yazınca fark ettim
Abovvvvvv dusunemiyorumkendim 35 kilo alarakEvet onlarda sıkıntı olmasın tabii en önemlisi . 30 -35 kiloyla kapatiriz ne olacak
İşte bunu demek benim aklıma gelmiyor hemen gözlerim doluyor salaklaşıyorum niye böyleysem ayhhCanim susma valla bence senin huyunu bildikleri icin boyle yapiyor.. ben yeri geldimi cevaplarimi veririm valla saygi cercevesi icinde.. cay mevzusuna gelirsek ben senin yerinde olsam o laftan sonra Hayatim bi bardakta bana katar misin der bozardim valla
Ahh keşke görümcem sen olaydın canım annende kaynanam.ayy bayılcam ne öfkeli kadın bu yaa..incileri mi dökülecekmiş resmen seni hazmedemiyor kadın oğlunu paylaşamamış...bizim bir gelin var Allah'lık..gelin demek hoş gelmiyor bana ama neyse adı öyle diye dedim...o kıza bile ne annem ne ben daha su istemedik 2 yeğenimi biz büyüttük resmen annelik bile yapamadı zaten yemek ev işi vs arama...kardeşim seçmiş sevmiş kavgasız gürültüsüz rezillik çıkarmadan yaşıyorlar diyip idare etmeye çalışıyoruz laf sokmak bize mi düşer...
sinirlerim tepeme çıktı
çok gıcıklar ya
ben kv ile görüşmediğim için sorun yaşamıyorum ama vaktinde ben de çok çektim
en iyisi görüşmemek
/QUOTE]
Evet en iyisi görüşmemek oğlu istiyorsa görüşsün hamile olduğumdan beri daha beter oldular alttan alacaklarına dahada sinir etmeye çalışıyorlar. Hani diyorumki hormonlar falan benmi abartıyorum ama yok yani ben çalışan oruç olan birde üstüne hamile olan gelinime hayatta böyle bişi demem
Ahh canım bende dilerdim kardeşim mutlu olsaydı melek gibi o çocuklar anne gibi anne elinde yetişseydi ama kader kısmet fakat sen susma bu kadarİşte bunu demek benim aklıma gelmiyor hemen gözlerim doluyor salaklaşıyorum niye böyleysem ayhh
Ahh keşke görümcem sen olaydın canım annende kaynanam.
Ohh yan gel osman bi dönüm bostan. ne iyi ismis Müdüre söyle onu cikarsinlar beni alsınlar işe.
Allah sabır versin sana. Şikayet etsen bişey yapmazlarmi
Benimki de 3haftada bir çağırıyor dün ayrıntılıya girdim haftaya da ona giderim öbür haftada kontrole çağırıyor Ayda 3kere görmüş oluyorum:))) sonra yazlık zaten seçim haftası gelir görünürüm birde yeter
Detaylıya erken mi girdin sen ideali 22-24hafta arasıymış. 20.haftada sınırda çıkmasına ne yorum yaptı? Başka bi test uygulayacak mı?
Aynennnevlat ayrımcılıgı oooovvv
bnde bi kere eşimin tatlıyı yaptıgını söylemiştim(mutfakta cok iyidir eşim) kv tabi annesi becerikli evde ona gerek kalmıyodu dedi küsmüştüm bende
O zaman napıyoruz azz yiyoruzz bence takılma çok bende bi bebek var 6 kilo almışım belki şimdi çıkmıştır biletontiş tontiş gideriz doğuma artık sağlıcaklı olsunlarda veririz napalım bn bu veririz lafına çok inanmasamda avutuyorum kendimi
Abovvvvvv dusunemiyorumkendim 35 kilo alarak
Kac gram olmus bebegin peki?Merhaba arkadaşlar bugün ultrason doktoru baktı ilgilendi tabi bu rutin biliyorsunuz.. biraz önden gidiyor gelişimi bunun bir zararı olurmu acaba diğer çocukların kaç kilo doğdu falan dedi
Çok fena laf göndermiş :)evlat ayrımcılıgı oooovvv
bnde bi kere eşimin tatlıyı yaptıgını söylemiştim(mutfakta cok iyidir eşim) kv tabi annesi becerikli evde ona gerek kalmıyodu dedi küsmüştüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?