2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sinirlerim tepeme çıktı
çok gıcıklar ya
ben kv ile görüşmediğim için sorun yaşamıyorum ama vaktinde ben de çok çektim
en iyisi görüşmemek

kilo aldın mı canım
50 yle hamile kaldım canım açken 60 tokken 61 kiloyum hey maşallah 10-11 arası aldm yani ve bugün 25+3 olduk galiba 68 le falan kapatrm ben sezonu

Kızlar evde tansiyon takibi yapan varmı?Doktor tansiyon çok önemli dedi ama benim hep düşük çıkıyor 9/6 yada 9/5 gibi sizlerin kaç?
Düşük çıkması iyi canın yüksek çıkması kötü valla benim tansiyon yerlerde 5/4 falan çıkıyo sürekli benim aşırı düşüyo ama yükselmesinden iyidir diyolar seninki normal bence

Sizinkiler yine sonradan sevilmiş ya benim kv gibi 7 çocuk arasında bitek ona düşkün olaması resmen padişah gibi davranıyo eşimi çok şımartmış eşim işten gelirmiş yemeğini hazırlar önüne koyarmış bakkala bile yollamazmış bi gün kv bize geldi eşime bakkala git dedim elinden parayı alıyo ben gidiyip diye bende dalga geçrek tartışmayın ben giderim dedim napim yani o oğlunu öyle alıştırmış diye akşam akşam benmi gidiyim resmen eşim bakkala gitti diye gözleri doldu bu nasıl sevgi diyin bana şimdi

Yok arkadaşım ya . Ikiz forumuna da takılıyorum ben gibi abartan gormedim
O zaman napıyoruz azz yiyoruzz bence takılma çok bende bi bebek var 6 kilo almışım belki şimdi çıkmıştır bile tontiş tontiş gideriz doğuma artık sağlıcaklı olsunlarda veririz napalım bn bu veririz lafına çok inanmasamda avutuyorum kendimi

eşim dururken ben mi gideyim bakkala sacmalık
yada evde cocuk varken neden koca kadın gitmiş senelerceherkes evladını sver ama bence saplantı derecesine getirenler var. ki o cocugunda sosyal hayata karısmayaa ihtiyacı var özgüveni içinn

Diğer çocuklarını yollar eşimi yollamaz çok başka düşkün eşime kardeşlerin hepsi eşime biricik oğlun diyo anneleri için eltimde o senin biricik oğlun ya karısıda biricik gelinindir diyo ama malesef öyle olmuyo kv eşime hiç bişey yaptırmazmış ama bende inadına kv ye sürekli eşim bunu yaptı eşim perde astı evi süpürdü kv bize yemeğe geldiğindede eşime salata falan yaptırım üzülür hatta bende çok fenaymışım yaa yazınca fark ettim

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonunuzun gittiğini öğrenmek için sürekli idrar kültür mü veriyorsunuz her hafta gidiyor musunuz ? NAsıl bir takip yapılıyor hekiminiz tarafından ..

evlat ayrımcılıgı oooovvv
bnde bi kere eşimin tatlıyı yaptıgını söylemiştim(mutfakta cok iyidir eşim) kv tabi annesi becerikli evde ona gerek kalmıyodu dedi küsmüştüm bende

Merhaba arkadaşlar bugün ultrason doktoru baktı ilgilendi tabi bu rutin biliyorsunuz.. biraz önden gidiyor gelişimi bunun bir zararı olurmu acaba diğer çocukların kaç kilo doğdu falan dedi

İşte bunu demek benim aklıma gelmiyor hemen gözlerim doluyor salaklaşıyorum niye böyleysem ayhh

Ahh keşke görümcem sen olaydın canım annende kaynanam.

İşte bunu demek benim aklıma gelmiyor hemen gözlerim doluyor salaklaşıyorum niye böyleysem ayhh

Ahh keşke görümcem sen olaydın canım annende kaynanam.
Ahh canım bende dilerdim kardeşim mutlu olsaydı melek gibi o çocuklar anne gibi anne elinde yetişseydi ama kader kısmet fakat sen susma bu kadar

Ohh yan gel osman bi dönüm bostan. ne iyi ismis Müdüre söyle onu cikarsinlar beni alsınlar işe.
Allah sabır versin sana. Şikayet etsen bişey yapmazlarmi

Yok canım ya birşey yapmıyorlar adamı illa bir yere verecekler adamın birşey bilmediğini personel amiri zaten biliyor ama bu adamı nereye verecek ki emekliliği geldi aslında ama olmuyor tabi ki. Niye olsun oturduğu yerden memur maaşı alıyor. Şimdi üniversite ayrılıyor onun kadrosu öbür kampüste olacak oraya alırlarsa ve başka yere verilirse emekli olacakmış beyfendi işine gelmez tabi. Amir tabii beni tutuyor yanımda duruyor ama ne faydası var ben izne ayrılınca burası ne olur bilmem çok zora gelirse de gider zaten hiç haketmiyorlar aldıkları maaşı başkasının da hakkına giriyorlar

Ben 20+5 de girdim canım bilmem erken mi birşey demedi doktor. Kendi doktoruma da dediğimde iyi dedi zaten tarihini öbür dr vermişti. Kontrole gitmiştim 1 ay sonra git demişti sonra detaylıya girmeden dr değiştirdim o da iyi zamanı dedi. Duruşundan da kaynaklanabilir çünkü başı arkaya doğru dedi tüp bebek olduğu için nifty test önerdi kesin sonuç için ama hem ikili test zamanı 1.2 çıkmıştı iyiydi hem ikili testte riskim düşük çıktı hem de benim 5.3 çıktı sınır 6 mm sonraymış netten baktım hatta o haftalarda 6.5 7 mm çıkanlara bile birşey çıkmaz büyük ihtimal demiş doktorlar o yüzden yaptırmadım onu ama salı günü kendi doktoruma da gideyim bakalım ne diyecek hem doktorum pimpirikli çok inceliyor onu gözden kaçırmazdı bence söylerdi detaylıdan önce böyle bir durum var diye

Veriliyor canım veriliyor . Ben artık doğum yapıp veremeyeni pek görmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…