2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar. Oda siparişi veren var mı? ben 22+5 günlük oldum eşimde odasını sipariş edelim diyor beğenmiştik zaten Meltem mobilyadan ve şimdi de %23 indirim varmış kaçırmayalım diyor bende erken daha diyorum korkuyorum açıkçası hiç olmazsa haziran ortasını bekleyelim 6 ayım bitsin bayramdan sonra verelim siparişi dedim çatıştık bu konuda. Çok şükür dünkü kontrolde bir sorun yoktu ama insan yine de korkuyor eşimde olacak olduktan sonra o tarihten sonra da olur belki doğuma yakında olur diyor içini ferah tut diyor ama siz ne diyorsunuz

Geçmiş olsun canım benim de öyle bir problemim var rahim ağzi uzunlugum 30mm. Doktor istirahat etmen yeterli dedi. Kasılma falan yok inşallah olmaz. Seninde kaç mm düştü de diktiler?

Canım içini ferah tut bisey olmaz Allahın izniyle. Bende bayramdan sonra sipariş vericem ama bana evde yardim edecek kimse yok eşim çalışıyor vardiyalı olarak. Annem gelicek bayramdan sonra o sebeple o tarihte sipariş vericem. Yoksa aklına kötüyü getirme iyi düşün iyi olsun.

Demi kızlar ya, bence gayet normal kilom yani:) son aylarda abartmazsam daha da iyi olacak tabi:) ay eşim bir de kendine baksa benle beraber o da kilo alıyor:)

Eşim diyor canım. Bak o 3 kilo almış sen fazla aldın diyor bana
Ben de 14 kilo aldım ama eşim hala ye ye ye diye pesimden kosuyor daha da kilo al diyor sen hamilemisin ki simdi daha zayifsin diyor ay bu erkeklerin ne istediğini anlamak çok zor. Bir de kadınlar anlaşılmaz derler ya.

Açıkçası teşhisin tam ismini bilmiyorum Bize Kalp deki damarların ters olduğunu vücuduna kirli kan pompalandığı söylendi başka hiçbir sıkıntısı yoktu 2 hafta içerisinde ameliyat edildi sonrasında hiçbir sıkıntısı kalmadı

Benim annemde bayram ve seçimden sonra gelecek o gelene kadar da ancak gelir diyor eşim zaten odanın boyası yapıldı temizlendi bir tek eşyalar gelince o odadan bir koltuk ve tv çıkacak tv salona konulacak mobilyaları getirip kuracaklar kıyafet ıvır zıvır yerleştirme annem gelince olacak zaten bir yandan da ancak olur diyorum haziran sonu gelirse temmuzda da yerleştiririz ne olur ne olmaz hazır olur diyorum

Geçmiş olsun canım benim de öyle bir problemim var rahim ağzi uzunlugum 30mm. Doktor istirahat etmen yeterli dedi. Kasılma falan yok inşallah olmaz. Seninde kaç mm düştü de diktiler?

30 mm için yatış mı verdi? Benim 1 ay kadar önce 50 mm di dün 40 mm çıktı doktor iyi dedi birşey demedi hatta ben bayramdan sonra çalışmıcam işyerinden rapor hakkım var yıllık iznim var doğum iznime kadar onları kullanıcam sonra doğum iznimi yazarsınız dedim çok mu zor işin dedi hani kalsan iyi olur gibisine bir sorun olmadığı sürece ama çok sıcak oluyor ve oturduğum koltukta çok belim ağrıyor dedim ama 1 ayda değerin düşmesi hoşuma da gitmedi

Dogum yaklastikca mm olarak kisalmasi normaldir ama belli haftalarda beklenmez canim.24 hafta oncesi 30 ve alti beklenmez.

Günaydınn çocukları okula yolladın sen yine buralardasın:) ne zamandır tartılmıyorum ama aldığım kilo 10’u geçmiştir benimde.
Evet canım bugün off verdim kendime evdeyim bankadan aradılar imzalamam gereken evraklar varmış öğleden sonra Beşiktaş’a geçmem gerekecek çocuklar gittiğinden beri yataktayım

3cm sınır çünkü. 4normal şu an senin ki ama değer neden düşer ki 5drn 4e

Evet 30 mm için istirahat ve uzun yolculuk yasagı koydu. Eğilerek iş yapmam kesinlikle yasak cnm.
Vajinal olarak ölçtü perinatoloji uzmanı. Üstten doğru sonuç çıkmıyor dedi, cumartesi akıntıdan dolayı hastaneye yattım ordaki doktor üstten 37 mm ölçtü. Dikkatli ol istirahat et mümkün oldukça, zaten oturarak çalışıyorsun ben hep ayakta olduğum için riske atmadım.

Amin canım . Evet istanbuldayım Medipol Mega hastanesine gidiyorum devamlı kontrollerimde, bu akşam başka bir yere gideceğim

Sağ salim bebişlerimizi kucagımıza alırız ıns , Rabbim şifa versin . Doktorlarda yanılabiliyor , siz istanbulda mısınız hangi hastaneye gidiyorsunuz ?

Dogum yaklastikca mm olarak kisalmasi normaldir ama belli haftalarda beklenmez canim.24 hafta oncesi 30 ve alti beklenmez.

Evet öyleymiş ama şimdiden düşmesi normal değil 40 mm ye doktorum henüz birşey demedi karından ölçüyor.

3cm sınır çünkü. 4normal şu an senin ki ama değer neden düşer ki 5drn 4e

2.5 mm sınır diye biliyordum bende. Bilmiyorum haftalar ilerledikçe zaten düşüyormuş da daha erken değil mi bende doktora dedim geçen ay 50 mm idi diye yorum yapmadı

Benim perinotoloji uzmanı karından ölçtü mü bilmiyorum hiç yorum yapmadı ki çoğunluk kalbine baktı zaten raporda da onunla ilgili birşey yazmıyor sanırım dün kendi doktorum ölçtü gittikçe ölçüyor zaten. Ama 1 ayda düşmesi benim hoşuma gitmedi. 10 gün sonraya şeker ölçümü verdi tekrar para vermeyelim diye ama bana gelme direkt aşağıya git sadece asistanlara haber ver geldiğinde ben sonuca bakıp arayacağım dedi acaba randevu alıp kontrolde mi ettirsem tekrar aklım takıldı şimdi daha 40 mm ama

Anladım, sağolasın böyle güzel örnekleri duymak iyi hissettiriyor . Benim 2li testim iyi çıkmıştı diğer ölçümler vs herşey yolundaydı ilk çocuğumda hiç böyle bir sıkıntı yaşanmadı ailede de bildiğim hiç yok ama şimdi kalbinde bu problem görüldüğü için doktor %100 emin olmak isterseniz amniyosentez yaptırmanız gerekir dedi 1 hafta içinde karar vermemizi istiyor . Niyeyse amniyosenteze sıcak bakamıyorum kendi durumum için diyorum bu arada Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Kızlar hepimizin saglıklı dogumlar saglıklı evlatları olsun inşallah,benimde gecen hafta detaylıda problem cıkmıstı kalbinde ekolojik odak ckmıstı apar topar ankaraya gittim fetal eko cekildi önemsiz dedi doktor doguma kadar kaybolurmus ama baya korktuk yinede takipteyiz tabii.
bu arada baya şişmeye basladım ben bu hafta biranda cok buyudu göbeğim,bide tüylendi baya sizde oldumu böle bişe normalde beyaz tenli ve baya tüysüz bi insanım ama suan göbeğimin üstü resmen tüylü :)

Kızlar bir tez dosyası buldum internette konu konu herşey vardı serviks uzunluğuna baktım. Ancak 5 mm den sonra erken doğum riski artıyormuş. 23. haftada 30 mm olanların erken doğum riski 0.8 yani yüzde 1 bile değilmiş.

Canım sakin ol 25 mm sınır dedigin gibi. 25 mm altına düşmedikçe bir şey yapmıyorlar zaten. Benim arkadaşım 28 mm ile baştan sona götürdü dikişsiz. 39. Haftafa dogum yapti, son haftalarda iyice salmıştı artık. Bidaha kontrole gittiğinde yine sorarsın. Dikkat et, ayakta kalma yeter.

Merhaba kusura bakma direkt yazıyorum ama benim bebeğimin kalbinde de ekojenik odak tespit edildi aynı zamanda bağırsaklarda da var aynı durum bizi fetal ekoya falan yönlendirmediler ama ben yarın tekrardan bi perinatolağa gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…