- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.541
Doktor kendiliginden mi söylüyor bu uzunlugu yoksa siz mi soruyorsunuz? Benim doktorum simdiye kadar hic bahsetmedi bile ben de sormadim. Kac mm kimbilir. Bilmek ayri bilmemek ayri...
Anladım canım bende çok araştırma yaptım bu sorunla karşılaşanların genel de ya doğduktan sonra ya da doğuma yakın genelde kaybolmuş ama insanın içi içini yiyor yine deCanım baktırmakta fayda var,ama genelde dogumdan önce kayboluyormus.cok ince lifler varmıs kalpte onlarda bir tane bile fazla olsa( ki kayboluyormus doguma kadar ) ekojenik odak demek oluyormus,korkma yani ama tekrar baktır bakalm
Aynen yer yok dolabını alsak kendi eşyalarımızla doldurucaz zaten şimdiden :) Bende poşetlerde saklıyorum hediye gelenleri daha hiç bişey almadım bebişe.. birşey olur üzülürüm diye korkudan.. Neyse siz en azından nerden ne alacağınıza karar vermişsiniz bende o da yok.. çok kararsızımEşimde aynı şeyi söylüyor dolar artıyor zamlanacak diyor ama indirim yaptılarda zamlanmaz demek ki müşteri de bulunmuyor dedim hem gittik konuştuk fiyat aldık o fiyat üzerinden yaptırırız herşeyi oradan alıcaz ne de olsa dedim. Bir yandan bebeğe eşya alıyorum evde yer yok bazanın küçük bir kısmına koyuyorum daha alacaklarım var haliyle odayı geciktirirsem nereye koyucam diyorum karar veremedim.
İnşaallah hiç bi sıkıntı olmaz canım geri iadesi sorun siz deGünaydın kızlar. Oda siparişi veren var mı? ben 22+5 günlük oldum eşimde odasını sipariş edelim diyor beğenmiştik zaten Meltem mobilyadan ve şimdi de %23 indirim varmış kaçırmayalım diyor bende erken daha diyorum korkuyorum açıkçası hiç olmazsa haziran ortasını bekleyelim 6 ayım bitsin bayramdan sonra verelim siparişi dedim çatıştık bu konuda. Çok şükür dünkü kontrolde bir sorun yoktu ama insan yine de korkuyor eşimde olacak olduktan sonra o tarihten sonra da olur belki doğuma yakında olur diyor içini ferah tut diyor ama siz ne diyorsunuz
Merhaba kusura bakma direkt yazıyorum ama benim bebeğimin kalbinde de ekojenik odak tespit edildi aynı zamanda bağırsaklarda da var aynı durum bizi fetal ekoya falan yönlendirmediler ama ben yarın tekrardan bi perinatolağa gitmeyi düşünüyorum
Cok gecmis olsun bundan sonraki sureciniz rahat gecer insGünaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Cok gecmis olsun size de umarim bebeginiz de sorun yoktur yanlis goruntu ile size saka yapmistir :)Kızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .
Hahha çok sekersinpostların üst kısmında "Konu Sahibi: MinikPiranha" yazıyor ya ben postları okurken genelde o kısım gözüme çarpıyor ve minikpiranha kullanıcısı yazmış olarak algılıyodum onu.
bikaç soru, sorun fln okudum ay yazık kızın da ne çok sorun çıkmış hamileliğinde üst üste diyodum içimden ki olay benim saflığımmış meğer
Tabi korkuyo insan,ama perinatologlar herseyi söylemek zorunda oldukları icin malesef korkuyoruz gerci iyi de sonucta birşey varsa erken önlem demekAnladım canım bende çok araştırma yaptım bu sorunla karşılaşanların genel de ya doğduktan sonra ya da doğuma yakın genelde kaybolmuş ama insanın içi içini yiyor yine de
Selam kızlar. Temmuzda tatile çıkacağız. Denize girmek sorun olur mu acaba? Ben suyu cok seviyorum girdim mi çıkmak bilmiyorum. Denizin bebislerimize zarari olur mu? Bir de vajinanın enfeksiyon ya da su kapmamasi icin tampon falan kullansak olur mu ki? Korkuyorum 8 aylik olacagim malum o zamana...
Canım benim 86 çıktı. Hastanenin referans aralığına göre yorum yapılıyor benimkisi normalmiş.Şeker yüklemesi yapan varmi kaç olması gerekiyor
Süper olur deniz, hem rahatlarsın suda hem hareket iyi gelir. Tampon konusunda bilgim yok ama ben kullanmazdım.Selam kızlar. Temmuzda tatile çıkacağız. Denize girmek sorun olur mu acaba? Ben suyu cok seviyorum girdim mi çıkmak bilmiyorum. Denizin bebislerimize zarari olur mu? Bir de vajinanın enfeksiyon ya da su kapmamasi icin tampon falan kullansak olur mu ki? Korkuyorum 8 aylik olacagim malum o zamana...
Denemedim bende koku kaşıntı yok yinede tek kullanımlık bir fitil verdi ama geçirmedi idrar yolu enfeksiyonu vardı bugün baktım o geçmiş şükür ilaç vermedi Progesteron kullandığın içinde olabilir dediSurekli olmuyir ama sarı gibi canım. Ama korkup gittiğimde hafif daha koyuydu. Alttan baktı hafif enfeksiyon var dedi, fitil ve krem verdi. Salı günü bir daha çağırdı. Bu arada hiç sirkeli su denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?