2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktor kendiliginden mi söylüyor bu uzunlugu yoksa siz mi soruyorsunuz? Benim doktorum simdiye kadar hic bahsetmedi bile ben de sormadim. Kac mm kimbilir. Bilmek ayri bilmemek ayri...

Doktor muayene ederken rahim boyuna da bakalım diyor bakıyor ve söylüyor. Valla bilmek de bilmemek de ayrı dert yani mutlaka bakıyordur ama sorun olmadığı için söylememiş olabilir daha aşağıya kasık bölgelerine doğru bakılıyor

Canım baktırmakta fayda var,ama genelde dogumdan önce kayboluyormus.cok ince lifler varmıs kalpte onlarda bir tane bile fazla olsa( ki kayboluyormus doguma kadar ) ekojenik odak demek oluyormus,korkma yani ama tekrar baktır bakalm
Anladım canım bende çok araştırma yaptım bu sorunla karşılaşanların genel de ya doğduktan sonra ya da doğuma yakın genelde kaybolmuş ama insanın içi içini yiyor yine de

Aynen yer yok dolabını alsak kendi eşyalarımızla doldurucaz zaten şimdiden :) Bende poşetlerde saklıyorum hediye gelenleri daha hiç bişey almadım bebişe.. birşey olur üzülürüm diye korkudan.. Neyse siz en azından nerden ne alacağınıza karar vermişsiniz bende o da yok.. çok kararsızım

İnşaallah hiç bi sıkıntı olmaz canım geri iadesi sorun siz de
ne olur me olmaz Diye

zbt2121 ekojenik odak bizimkinin kalbinde de vardı. 15-20 yıl önce bu görüldüğünde doktorlar panik olurdu bunun bşir rahatsızlığın göstergesi olduğunu düşünürlerdi ama sonra böyle olmadığı anlaşıldı hiç bir önemi yok zaten kaybolacaktuır bu dedi.
bi gece bi ağrınız bişeyiniz olur acile gidersiniz de ordaki doktor eski kafalı bir doktor çıkıp eyvah kalpte parlaklık var diye sizi korkutursa sabaha kadar panikle beklemeyin bilginiz olsun diye söylüyorum sadece böyle bir durum olduğunu bile dedi. bunun ne büyükleri bile oluyor da önemsemiyoruz dedi. işinde iyi bir perinatolog olduğu için endişelenmedim ben de o öyle diince.

bi de ben çok pipirikliyimdir hiçbişey yokken ikili test yerine bile direkt prena test (Nifty test muadili) yaptırdım 2 hamileliğimde de. o da iyi çıkmıştı diye umursamadım o parlaklığı

Merhaba hamiş arkadaşlarım
Sabah ayrıntılı ultrasona girdim bebisimi gördüm ne kadar büyümüş ama tabi ki yine de minikler )))) allahım tüm bebekleri korusun sağlıkla anne babalarına kavuşmayı nasip etsin. Ben bu bebisi 4 yıldır bekliyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri mutluluğum da paniklerim de zirvede :))))) inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip olsun hepimize

postların üst kısmında "Konu Sahibi: MinikPiranha" yazıyor ya ben postları okurken genelde o kısım gözüme çarpıyor ve minikpiranha kullanıcısı yazmış olarak algılıyodum onu.
bikaç soru, sorun fln okudum ay yazık kızın da ne çok sorun çıkmış hamileliğinde üst üste diyodum içimden ki olay benim saflığımmış meğer

Cok gecmis olsun bundan sonraki sureciniz rahat gecer ins

Cok gecmis olsun size de umarim bebeginiz de sorun yoktur yanlis goruntu ile size saka yapmistir :)

Hahha çok sekersin

Anladım canım bende çok araştırma yaptım bu sorunla karşılaşanların genel de ya doğduktan sonra ya da doğuma yakın genelde kaybolmuş ama insanın içi içini yiyor yine de
Tabi korkuyo insan,ama perinatologlar herseyi söylemek zorunda oldukları icin malesef korkuyoruz gerci iyi de sonucta birşey varsa erken önlem demek

Kızlar şimdi muane oldum . Doktor bebeğimin idrar torbasında 2 mm delik olduğunu böbreklere idrar kaçırdığını , ancak korkulacak birşey olmadığını söyledi. 13 mm den sonrası sıkıntı oluyor dedi ama ne yapabilirim büyümemesi için O an panikten birşey soramadım . Özele gittiğim doktoruma da soracağım. Bişey sendromuymuş ancak tam adını da bulamadım ınternette.
Daha önce böyle şeyler duyanınız yaşayanınız var mı ?

Selam kızlar. Temmuzda tatile çıkacağız. Denize girmek sorun olur mu acaba? Ben suyu cok seviyorum girdim mi çıkmak bilmiyorum. Denizin bebislerimize zarari olur mu? Bir de vajinanın enfeksiyon ya da su kapmamasi icin tampon falan kullansak olur mu ki? Korkuyorum 8 aylik olacagim malum o zamana...

Sıcak Kuma oturma derler sadece denizin sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum kaldı ki benim doktorum havuza bile izin verdi

Süper olur deniz, hem rahatlarsın suda hem hareket iyi gelir. Tampon konusunda bilgim yok ama ben kullanmazdım.

Surekli olmuyir ama sarı gibi canım. Ama korkup gittiğimde hafif daha koyuydu. Alttan baktı hafif enfeksiyon var dedi, fitil ve krem verdi. Salı günü bir daha çağırdı. Bu arada hiç sirkeli su denedin mi?
Denemedim bende koku kaşıntı yok yinede tek kullanımlık bir fitil verdi ama geçirmedi idrar yolu enfeksiyonu vardı bugün baktım o geçmiş şükür ilaç vermedi Progesteron kullandığın içinde olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…