2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç hareket etmedi mi canım dualarım seninle inşallah bi sıkıntı yoktur kötü düşünme hiç

Boyumuz senle aynı canım bende 54 düm 58 oldum sen benden 4 kilo azsın bile iyisin baya zayıf görünüyorsundur eşinde demesin böyle şeyler. Sende sakın dert etme :)

Canım içini ferah tut dermansız dert değil en azından Doğuma kadar en doğru şeye karar verip hareket edersin sağlıkla büyütürsün inşallah bebeğini..

Geçmiş olsun inşallah tertemiz sonuçlar alırsın..
Evet onu bende biliyorum bende regenesis max kullanıyordum ama daha etkili olsun diye şimdi krilom içiyorum baya etkili bi takviye.
Cnm onerebilecegin bir marka var mi ya da kullanan arkadaslar varsa isim alabilir miyim
Krilom omega 3 krill yağlı en iyisi bu diye düşünüyorum. 4. Hapı içtim daha

Merhaba anneler
Of bi heyecan sardı ki beni anlatamam. Yarın sabah ayrıntılı ultrason var dr bebek iyice büyüsün diye bu tarihe kadar bekletti. Bi heyecan bi daralma bi haller oldum son 1 saattir. Nifty yaptirmistim bi sorun çıkmamıştı şükürler olsun bakalım yarin neler olacak güzel dilekler ve dualarınız ihtiyacım var. Bu kadar pipirikli olunmamaliiiiiiii
Bi yandan diyorum yaptırma boşver e öyle de eylül e kadar fenalık geçirebilirim kısacası bitmiyor bu akşam

Arada aşağıya baskı oluyormu sanki bi ayağı dışarı çıkacak gibi ya ne bilim değişik bişey benim diğer gebeligimde olmadı
Henüz dönmediğinden ayaklar aşağıda ve oraya baskı yapıyor bende de durum aynı uyuz oluyorum
Ya kızlar acaba benim oğlan idrar kesemi tekmeliyor olabilir mi ? Önce orda bı sızlama oluyor sonra tuvalete koşturuyorum var mı bu durumu yasayan
3günfür bnde öyleyim.
Eşin mi kadın mı diyen ? Kadınsa kıskanç ve egolu ayrıca 3le 5arasınsa 2kilocuk olduğunu görmeyecek kadar kıt demekki

Gebeler icin uygun doz nodric prenatal ayrica d vit de var icinde turkiyede bulmak biraz sıkıntı sanirim birkac site satisi yapiyor onlarda fahiş fiyatlara satiyor bana kardesim gonderiyor iyi oldu ise yarasin teyze olmak kolay degil

İyi akşamlar bende inş ağustosda bebeğimi kucağıma alacağım sizleri uzun zamandır uzaktan takip ediyorum Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
betulr hnm sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim aynı durum bir yakınımun başına geldi doğduktan sonra fark edildi özel bi hastaneden hemen siyami erseke gönderildi ameliyat oldu ve şuan kocaman oldu ve çok sağlıklı bir çocuk:)lütfen moralinizi bozmayı bizim bebeğimiz ultrasonda fark edilmediği halde sağlığına kavuştu sizinde inş bebeğiniz çok sağlıklı olacaktır içinizi ferah tutun

Canım benim boyum 162-163 falan 50yle hamile kaldım 61 kiloyum :) seninki çok mu bir düşün istersen

Boyumuz senle aynı canım bende 54 düm 58 oldum sen benden 4 kilo azsın bile iyisin baya zayıf görünüyorsundur eşinde demesin böyle şeyler. Sende sakın dert etme :)
Demi kızlar ya, bence gayet normal kilom yani:) son aylarda abartmazsam daha da iyi olacak tabi:) ay eşim bir de kendine baksa benle beraber o da kilo alıyor:)

Eşim diyor canım. Bak o 3 kilo almış sen fazla aldın diyor bana

Kizlar bugun bi yazida denk geldim.fatma ana otu diye bir ot varmis normal dogum yapcaklar sanci basladiginda otu suya koyuyolatmis ot aciliyormus agac gibi acildikca rahim agzida aciliyormus. Entresan geldi bana sezeryan oldugun icin olcagini sanmiyorum bende denemek isteyen varsa arastirsin bi derim

Evet canım bende getittirdim umreden normal doğum yapmaya karar verirsem kullanıcam ama içiliyoda suyu doğum sancısı başkayınca bi kaç yudum

Evet canım bende getittirdim umreden normal doğum yapmaya karar verirsem kullanıcam ama içiliyoda suyu doğum sancısı başkayınca bi kaç yudum

Ozellikle belirtmek istedim.
Otu acilabilecegi kadar genis bi kaba koymak onemli sadece suya degil.Yani rahat acilabilmeli.
Dogum gerceklestiginde de yaninizdaysa ya da biri yaptiysa haber verilip tekrar sudan cikartilmali

Kızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .

Günaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…