2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok geçmiş olsun ne güzel hemen önlem alınmış hemde evdesin bol bol dinlen çoğu gitti azı kaldı zaten.

Çok kötü olmuş ama en azından dinleneceksin canım öyle düşün. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Bu arada kasılmayı nasıl anladın canım nasıl bişiydiki

Kızlar 32. haftada çalışabilir raporu alınıyor ya bu rapor kaç haftalık yani 37'ye kadar her haftamı gitmemiz gerekiyor doktora ben anlamadım

Genel adı Taussig Bing anomalisi olarak geçiyormuş bu durumun. Arkadaşınız da mı aynı durumu yaşadı acaba. Bir de amniyosentez yaptırdı mı. ve doğduktan sonra farklı bir sıkıntısı çıktı mı acaba down sendromu vs gibi. bir de tüm bunların bedelleri ne kadar tuttu acaba benim evimin hemen yanında acıbadem var.. Yakın arkadaşınızsa aslında sorup bilgi alma şansınız olursa bana yazarsanız sevinirim Belki onunkisi farklı bir durumdur ama bilmiyorum

güzel haberlerle gel inşallah canım. yaz mutlaka dr dan çıkınca

geçmiş olsun canım

Kızlar 32. haftada çalışabilir raporu alınıyor ya bu rapor kaç haftalık yani 37'ye kadar her haftamı gitmemiz gerekiyor doktora ben anlamadım
canım 32. haftada 1 kere alıyorsun o raporu
sonra zaten 37 e kadar çalıştıktan sonra dr raporu ile izne ayrılıyorsun

Maşallah Allah bağışlasın inş hepimizin yavrularını . O amniyosentez yaptırmış mıydı peki detaylıda durum fark edilince bir de bebeği sağlıklı doğdu anladığım kadarıyla yani kalp damarları dışında

gulvergil Dilerim ki doğana kadar kapanır sağlıkla kucağınıza alırsınız siz de yavrunuzu . 2. Bebeğiniz sanırım sizin de Allah bağışlasın inş .

Gebeler icin uygun doz nodric prenatal ayrica d vit de var icinde turkiyede bulmak biraz sıkıntı sanirim birkac site satisi yapiyor onlarda fahiş fiyatlara satiyor bana kardesim gonderiyor iyi oldu ise yarasin teyze olmak kolay degil
Bakayım bir ona da ama krilom da iyi geldi bana içeriği.
Demi kızlar ya, bence gayet normal kilom yani:) son aylarda abartmazsam daha da iyi olacak tabi:) ay eşim bir de kendine baksa benle beraber o da kilo alıyor:)

Eşim diyor canım. Bak o 3 kilo almış sen fazla aldın diyor bana
Eşine. ben 12kilo aldım adam çok mutlu iyi besleniyorum diye:)) iyilikten değil oburluktan haberi yok tabi
Aynen öyle canım rahatla ve pozitif düşün dermanı var çok şükür. Hakkında hayırlısı
Detaylı da mı çıktı rahim ağzı kısalığı? Nasıl anladınız ilk olarak? Çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış hemen bundan sonra ki süreç nedir

Geçmiş olsun canım başka bir doktorun daha görmesi çok iyi olacak sorun varsa bile tedavisi de mümkün elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin, sapasağlam akıl ve vücut sağlığı yerinde olan hayırlı evlatlar nasip etsin.

Geçmiş olsun canım önemseyip doktorunu araman çok iyi olmuş Allah esirgesin. Bundan sonra daha dikkatli ol gebeliğin ilk zamanlarındaki gibi temkinli olman gereken bir süreç. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah miniğin.

Günaydınnn. Çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de. Benim de merak ettiğim kasılmayı nasıl anladınız nasıl bir his yani

Günaydınn çocukları okula yolladın sen yine buralardasın:) ne zamandır tartılmıyorum ama aldığım kilo 10’u geçmiştir benimde.

Size de çok geçmiş olsun, bişey sormak istiyorum 2li 3lü testinizde risk yüksek mi çıkmıştı ? çok şükür ki amniyosentez sonuçları iyi gelmiş . bir de ARSA yı tam olarak bilmiyorum ama doğunca bebeğinizin ameliyat olması mı gerekecek ?Bizimkine Taussig Bing dedi genel adı buymuş İnşallah sizin için de herşey yolunda gider

Merhaba canım evet boyu kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu çok şükür . Benim de ayrıntılı ultrasonda doktor baya bakmaya çalıştı kalbine bi 10 15 dk bakmaya uğraştı pozisyonundan dolayı kolu gölge yapıyor tam görünmüyor vs dedi yer değiştirsin diye dürttü etti vs sonra da kalbinde böyle bir durum söz konusu olabilir dedi tam emin olmak için çocuk kardiyolojisindeki doktora yönlendirdi doçentmiş o da . o da 2 damarın da aynı taraftan çıktığını söyledi . Bu akşam başka bir doktora daha gitçm bakalım . Senin hiç kafana takılmasın ama ters bir şey görmemiş sonuçta seninkinde. 2. Gidişinde herşeyi net görünür inş

Çok geçmiş olsun. İnşalah güzel haberlerle dönersin. Allah dermansız dert vermesin. Böyle bir şey barsa bile önlemini alacaksınız ve sağlıkı olacak yavrun öyle düşün.

Kalpteki bebeği besleyen damarda mı varmış İnşallah Allahın izniyle bunu da sıkıntısız atlatırsınız canım

Ona da mı taussig bing anomalisi teşhisi konulmuştu yani 2 ana damar da aynı taraftan mı çıkmıştı . Bunun haricinde başka bir sıkıntısı yoktu dimi doğduğunda . Çok sevindim sağlığına kavuşmasına Maşallah Allah bağışlasın

Sağ salim bebişlerimizi kucagımıza alırız ıns , Rabbim şifa versin . Doktorlarda yanılabiliyor , siz istanbulda mısınız hangi hastaneye gidiyorsunuz ?

Canım bu durumlarda amniyosenteze gerek yok amniyosentez down sendromu için ya da başka genetik rahatsızlıklar için yapılır kalpte görülen sorunlar zaten ultrasonda görülüyor zaten ikili testinde risk düşük çıktıysa down sendromu riskin de düşük. Evet kalp damarları dışında hiçbir sorunu yoktu hemen ameliyat oldu çok iyi şu an 3 yaşı bitti dert etme canım varsa da önlemi de alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…