- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.481
Çok geçmiş olsun ne güzel hemen önlem alınmış hemde evdesin bol bol dinlen çoğu gitti azı kaldı zaten.Günaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Çok kötü olmuş ama en azından dinleneceksin canım öyle düşün. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Bu arada kasılmayı nasıl anladın canım nasıl bişiydikiGünaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Canım geçmiş olsun .üzülme arkadaşısimin oğlu bu sekilde dogdu. Onu 25.haftada normal uzman farketti. Doğumu acibadem Bakırköy'de yapti orda iyi bir çocuk kalp cerrahi varmış . Doğar doğmaz ameliyata aldılar. Bir de iki aylikken tekrar oldu. Şimdi 6 ayda bir medipol megada Abdyllah bey'e kontrole geliyor. Hicbir sıkıntısı yok. Sen de topla kendini bu çaresi olan birsey ben doktorun tam adini öğreneyim mu senin için?
güzel haberlerle gel inşallah canım. yaz mutlaka dr dan çıkıncaKızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .
geçmiş olsun canımGünaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
canım 32. haftada 1 kere alıyorsun o raporuKızlar 32. haftada çalışabilir raporu alınıyor ya bu rapor kaç haftalık yani 37'ye kadar her haftamı gitmemiz gerekiyor doktora ben anlamadım
Canım korkma bizim akrabamızın kızının oğlunda iki damarda tersti doğdu ameliyat oldu şimdi 3 yaşı bitti çok sağlıklı artık bunlar detaylıda görülünce doğunca müdahale daha kolay ki onun zordu istersen bir perinotoloğa daha git canım
Bakayım bir ona da ama krilom da iyi geldi bana içeriği.Gebeler icin uygun doz nodric prenatal ayrica d vit de var icinde turkiyede bulmak biraz sıkıntı sanirim birkac site satisi yapiyor onlarda fahiş fiyatlara satiyor bana kardesim gonderiyor iyi oldu ise yarasin teyze olmak kolay degil
EşineDemi kızlar ya, bence gayet normal kilom yani:) son aylarda abartmazsam daha da iyi olacak tabi:) ay eşim bir de kendine baksa benle beraber o da kilo alıyor:)
Eşim diyor canım. Bak o 3 kilo almış sen fazla aldın diyor bana
Aynen öyle canım rahatla ve pozitif düşün dermanı var çok şükür. Hakkında hayırlısıKızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .
Detaylı da mı çıktı rahim ağzı kısalığı? Nasıl anladınız ilk olarak? Çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış hemen bundan sonra ki süreç nedirGünaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Geçmiş olsun canım başka bir doktorun daha görmesi çok iyi olacak sorun varsa bile tedavisi de mümkün elhamdülillah. Allah dermansız dert vermesin, sapasağlam akıl ve vücut sağlığı yerinde olan hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .
Geçmiş olsun canım önemseyip doktorunu araman çok iyi olmuş Allah esirgesin. Bundan sonra daha dikkatli ol gebeliğin ilk zamanlarındaki gibi temkinli olman gereken bir süreç. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah miniğin.Günaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Günaydın anneler. Ben çok yorucu bir süreç yaşadım 2 gündür. Rahim ağzında daralma olmuş cm olarak kısalmış bebek ha dogdu ha doğacaktı. İs yerinde kasılma oldu doktoru aradım erken doğum tehdidi olduğunu söyledi. Rahim ağzı dikildi dün ve artık ise gitmem yasak. Heyet raporu verdiler. Umarim daha kötü bir aksilik yaşamam bundan sonraki süreçte.
Günaydınn çocukları okula yolladın sen yine buralardasın:) ne zamandır tartılmıyorum ama aldığım kilo 10’u geçmiştir benimde.Bakayım bir ona da ama krilom da iyi geldi bana içeriği.
Eşine. ben 12kilo aldım adam çok mutlu iyi besleniyorum diye:)) iyilikten değil oburluktan haberi yok tabi
Aynen öyle canım rahatla ve pozitif düşün dermanı var çok şükür. Hakkında hayırlısı
Detaylı da mı çıktı rahim ağzı kısalığı? Nasıl anladınız ilk olarak? Çok geçmiş olsun neyseki önlemi alınmış hemen bundan sonra ki süreç nedir
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benimde detaylıda bebeğime ARSA teşhisi kondu. Kalp damarlarından biri farklı yoldan gidiyormuş. Doktor hemen amniosentez önerdi. Nifty'de sonuç kötü çıkarsa tekrar amnio yaptırman gerekir kesinlik için dedi. 10 dk içinde karar verdim hemen yaptırdım. 1-2 dklık bir şey. 1 hafta raporluydum. Uzman biri yaptığında düşük riski yok denecek kadar az. 2 gün içinde açıklanan hızlı testi de talep ettik ekstra ücretle. 2 gün geçmek bilmese de o bizi baya rahatlattı. İlk 2 sonuç temiz çıktı. Şimdi sonuncuyu bekliyoruz, %100 lük sonucu. Ama tek bir bulgu olduğunda genelde sonuçlar temiz çıkıyormuş. Benimde 2Li test, 3lü yerine geçen AFP testi falan hepsi normalde oldukça da yüksek değerlerdi. Düşünüp durmak, hamileliği zehir etmek yerine amniyosentez yaptırdım. İnşallah yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza, çaresi olan dertler...sıkmayın canınızı.
Canım doğum tarihimiz aynı gözüküyor ama benim cuma günü ultrasonda 20+2 günlük gözüktü 390 grdı bebiş. senın haftasıyla uyumlu mu ?
Kalp konusunda da yanılıyor olabilirler ya benim de kalbini tam göremedi sadece 4 odacıklı olduğunu gördü 24.haftada tekrar kalbine bakmak için çağırdı.
Çok geçmiş olsun. İnşalah güzel haberlerle dönersin. Allah dermansız dert vermesin. Böyle bir şey barsa bile önlemini alacaksınız ve sağlıkı olacak yavrun öyle düşün.Kızlar herkesten Allah razı olsun . burdaki tüm yazılanlar benim moralimi olumlu yönde etkiliyor.. hala biraz şok aynı zamanda da üzüntü durumu devam ettiği için tek tek alıntı yapamıyorum ama tüm gelen mesajları tek tek okudum . Herkese çok tşkler. Bugün akşam üzeri bir doktora daha gideceğim bakırköyde alanında iyi bir doktor ona da ayrıntılıya gireceğim . O da bebeğin kalbiyle ilgili aynı durumu söylerse öyledir zaten yapılck bir şey yok doğduktan sonra olacak ameliyatını. Çocuk kardiyolojisinde bakan dr 1 ameliyat olması gerekecek sadece ve sonrasında o süreç geçince normal yaşantısını sürdürecek dedi sadece belirli periyotlarda kontrollere götürmek gerekecekmiş işte. Allahım herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş .
geçmiş olsun. ben istanbulda caddebostanda zeki şahinoğlu'na gidiyorum 2 hamileliğimde de perinatolog olarak.
kızımda bebeği besleyen 2 damardan birinde çentik (Tıkanıklık) görülmüştü 24a26. haftalarda geçebilir geçmezse düşük ağırlıkta doğabilir bebek denmişti onda dediği gibi 25. haftada geçmişti 3.5kg doğdu kızım.
şimdi detaylıda bunda da aynı şeyi söyledi ama diğerinde geçti bunda da geçer muhtemelen dedi, görücez bakalım.
İyi akşamlar bende inş ağustosda bebeğimi kucağıma alacağım sizleri uzun zamandır uzaktan takip ediyorum Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
betulr hnm sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim aynı durum bir yakınımun başına geldi doğduktan sonra fark edildi özel bi hastaneden hemen siyami erseke gönderildi ameliyat oldu ve şuan kocaman oldu ve çok sağlıklı bir çocuk:)lütfen moralinizi bozmayı bizim bebeğimiz ultrasonda fark edilmediği halde sağlığına kavuştu sizinde inş bebeğiniz çok sağlıklı olacaktır içinizi ferah tutun
Merhaba canım evet boyu kilosu haftasıyla uyumlu gidiyordu çok şükür . Benim de ayrıntılı ultrasonda doktor baya bakmaya çalıştı kalbine bi 10 15 dk bakmaya uğraştı pozisyonundan dolayı kolu gölge yapıyor tam görünmüyor vs dedi yer değiştirsin diye dürttü etti vs sonra da kalbinde böyle bir durum söz konusu olabilir dedi tam emin olmak için çocuk kardiyolojisindeki doktora yönlendirdi doçentmiş o da . o da 2 damarın da aynı taraftan çıktığını söyledi . Bu akşam başka bir doktora daha gitçm bakalım . Senin hiç kafana takılmasın ama ters bir şey görmemiş sonuçta seninkinde. 2. Gidişinde herşeyi net görünür inş
Maşallah Allah bağışlasın inş hepimizin yavrularını . O amniyosentez yaptırmış mıydı peki detaylıda durum fark edilince bir de bebeği sağlıklı doğdu anladığım kadarıyla yani kalp damarları dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?