- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.761
Kendi evinde olmanın keyfini sür :) doğumdan sonraki günleri düşün bolca uyu, yapabiliyorsan bebeğine birşeyler yap. Uzun uzun banyo yap, yorulmayacak aktivitler bul kendine. Bebekten sonra yapamayacaklarının acısını çıkar:)günaydın :) ya evde oturmak ne kadar sıkıcıymış. Ben hamilelik bitene kadar ne yapıcam
Bende dün tulum, iç badi ve şapka şeklinde 3lü bir takım siparişi verdim hastane çıkışı. Kendinden eldivenli. Geri kalan battaniye ağız mendili vs. Bunlar zaten alınacak şeyler hepsini tek tek kendim almayı planlıyorum. Zaten beğendiğim takımda hepsi düz beyazdı bulmakta zorlanmıcam :)ben geçen sefer disney marka bir hastane çıkışı almıştım.
bu sefer öyle 10'lu 20'li almayı düşünmüyorum. tulum, eldiven ve şapkadan oluşan bir 3'lü set alırım 2-3 tane. kirlendikçe değişiyo zaten.
içine düz bir body giydiririm görünmüyor nasılsa. ikili takım oluyor ya sette bir de, ben ilk başlarda bebeğin başından geçirmekte çok zorlanıyodum kıyafetleri hep tulum giydirmiştim o yüzden ikili takımlar kalmıştı hep.
tulum alırken de tek bacağında çıtçıt olanlar çok zorlamıştı beni ilkinde, diğer bacağı kıvırıp sokmaya korkuyordum, çıtçıtı ortadan gelip 2 bacağpğın da ortasında olan tulumları kullanmıştım hep. bu sefer 2. diye tecrübeli olur muyum yine tırsak mı olurum bilmiyorum:) gerçi artık bebeğin kolunun bacağının kolay kolay kırılmadığını öğrenmiş oldum en azından:)
Yok canım kullanmıyorum. Sadece dayanamayıp bir iki kez kokladım o kadar :)Sebamed kulladım hep oğlumda. Herşeyi işimi gördü. Bebeklerınıze bebeyağı kullanmamanızı önerırım. Ciltleri çok hassas oldukları için ağır geliyor.
Viksi hamile iken kullanmıyorsun di mi? Zararlıymış çünkü.
Güzel günlerde kullanın inşallah:)Kızlar ben dün bu üçlü seti aldım hastane çıkışı olarak kullanmak için. Belki yanına 5 li bir set daha alırım. Onun dışında beğendiğim alt üst takımları almayı planlıyorum. Setlerden daha uyguna geliyorlar bu şekilde. Hemde tek bir sete 200 vermektense daha fazla çeşiti olur diyorum.
Beden olarak etrafımda hep yenidoğan alırsan, hele çocuğun biraz tombul olursa 1 - 2 kez anca giydirirsin çok çabuk büyüyorlar dediler hep. O yüzden 0-3 ay aldım. Şimdilik çok içime sindi. İnternetten sipariş verdim inşallah elime geçince de memnuniyetim devam eder.
Allah yardımcın olsun arkadaşım ben bile korktum yardım edecek kimsen var mı peki ? Ev taşımak bnmde hep gözümü korkutmuştur bende ev değiştirmek istiyorum ama sırf şu taşınma telaşından korktuğumdan taşınamıyorumAyy inşallah yaa zaten şuan taşınıyoruz taşınma korkusu diğer evin tadilatı bayrama anca geçerim eve bayramdan sonra alışverişini yapcam falan allahtan doğum temizliği olmayacak taşınacağım için halılarımı falan yıkatmaya vercem zaten boya badana da oluyooff benim aslında çok işim varda bu işleri yapmaya takatim yokk sanki hiç taşınmayacakmış gibi yatıyorum bütün gün yıkanıp kaldırılacak tonla şey varr ayy yazınca bile korktummm
Sağol canım inşallah :)Güzel günlerde kullanın inşallah:)
aaa happy moon dan mı aldın ? benim annemin arkadışının yeri orası :) biz de bayramdan sonra falan yerlerine gidip istediklerimizi seçeceğiz :)Kızlar ben dün bu üçlü seti aldım hastane çıkışı olarak kullanmak için. Belki yanına 5 li bir set daha alırım. Onun dışında beğendiğim alt üst takımları almayı planlıyorum. Setlerden daha uyguna geliyorlar bu şekilde. Hemde tek bir sete 200 vermektense daha fazla çeşiti olur diyorum.
Beden olarak etrafımda hep yenidoğan alırsan, hele çocuğun biraz tombul olursa 1 - 2 kez anca giydirirsin çok çabuk büyüyorlar dediler hep. O yüzden 0-3 ay aldım. Şimdilik çok içime sindi. İnternetten sipariş verdim inşallah elime geçince de memnuniyetim devam eder.
Bende senin gibi düşünüyorum canım 10 lu 20 li setler çok abartılı geldi yani içinde sadece ağız mediki vs ekleyip fiyat şişiriyolar benim fikrim bu tabi nerden aldın bu arada yaa çok beğendim erkekdi dimi seninde bebeğinKızlar ben dün bu üçlü seti aldım hastane çıkışı olarak kullanmak için. Belki yanına 5 li bir set daha alırım. Onun dışında beğendiğim alt üst takımları almayı planlıyorum. Setlerden daha uyguna geliyorlar bu şekilde. Hemde tek bir sete 200 vermektense daha fazla çeşiti olur diyorum.
sağol kuzum olacagı avrms diye avutuyorum kendimiGecmis olsun canim dikkat et kendine
Bence 20 li takım varsa bide 5 li takımdan al bi iki tane biliyosun bebekler hızlı büyüyor benim annem herşeyini 3 6 ay arası aldı inan onlar bile minicik geliyo ben 0,3 ay az almayı düşünüyorum oğlun tombiş olabilir veya hızlı gelişebilir ona göre devamında doğduktan sonra voyuna kilosuna göre almak daha mantıklı geliyo çok abartmıycam ben o yüzden
Kızlar ben dün bu üçlü seti aldım hastane çıkışı olarak kullanmak için. Belki yanına 5 li bir set daha alırım. Onun dışında beğendiğim alt üst takımları almayı planlıyorum. Setlerden daha uyguna geliyorlar bu şekilde. Hemde tek bir sete 200 vermektense daha fazla çeşiti olur diyorum.
Off canın hiç sorma hiç planda yokken çıktı bu taşınma işi allahtan son taşınma bu diye avutuyorum ama evin tadilatı falan gözümü korkutuyo ben bursada yaşıyorum annem gelicek eşyalarımı toplamaya dizmeye allahtan elide hızlıdır annem tadilat boya işi bitince annemle 2 günde toplar taşınır yerleşiriz inşallah sonrada bebeğin alışverişini yapmak istyorum çok şişmeden çünki benim şimdiden nefesim kesiliyoAllah yardımcın olsun arkadaşım ben bile korktum yardım edecek kimsen var mı peki ? Ev taşımak bnmde hep gözümü korkutmuştur bende ev değiştirmek istiyorum ama sırf şu taşınma telaşından korktuğumdan taşınamıyorum
Aynen o yüzden çok abartmamak lazım 0,3 ay kıyafetleri zayıfta olsa hemen toparlanıyolar minnoşlar inşallah çokta zayıf olmazlarEvet canım benim çoğu 0-3 ay 3-6 ayda var bir bakıp saymam lazım elimdekileri bilmiyoruz ki şu an kilosu falan ne olacak zayıf olsa yine olur da kilolu olursa 1 ay giyer işi tamam
günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim
iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
Canım miden bulandımı nasıl bişey çokmu tatlı ya bide etrafımdaki herkez sanki doktorluk yapmış gibişeker yüklemesi yaptırma çocuk şeker hastası olur diyo ilerde ama ben yaptırmak istiyorum eğer vsrsa şekerim pna göre önlem almak istyorumMerhaba kızlar biz şeker yüklemesinden çıktık kızım gayet iyiydi yüzünü sakladı elleri ile :) kesinlikle poz vermedi
Çok nazlı bu bebişler çok :)Merhaba kızlar biz şeker yüklemesinden çıktık kızım gayet iyiydi yüzünü sakladı elleri ile :) kesinlikle poz vermedi
Evet canım ordan sipariş verdim. Ürünler henüz elime geçmedi ama inanılmaz memnunum şuan iletişimden. Eğer ürünlerde gerçekten göründüğü gibiyse ki bence öyle. Daimi müşterileri olabilirim :)aaa happy moon dan mı aldın ? benim annemin arkadışının yeri orası :) biz de bayramdan sonra falan yerlerine gidip istediklerimizi seçeceğiz :)
Evet canım erkek. Hep abartısız bir takım aradım sonunda buldum :)Bende senin gibi düşünüyorum canım 10 lu 20 li setler çok abartılı geldi yani içinde sadece ağız mediki vs ekleyip fiyat şişiriyolar benim fikrim bu tabi nerden aldın bu arada yaa çok beğendim erkekdi dimi seninde bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?