2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydın :) ya evde oturmak ne kadar sıkıcıymış. Ben hamilelik bitene kadar ne yapıcam
Kendi evinde olmanın keyfini sür :) doğumdan sonraki günleri düşün bolca uyu, yapabiliyorsan bebeğine birşeyler yap. Uzun uzun banyo yap, yorulmayacak aktivitler bul kendine. Bebekten sonra yapamayacaklarının acısını çıkar:)

Bende dün tulum, iç badi ve şapka şeklinde 3lü bir takım siparişi verdim hastane çıkışı. Kendinden eldivenli. Geri kalan battaniye ağız mendili vs. Bunlar zaten alınacak şeyler hepsini tek tek kendim almayı planlıyorum. Zaten beğendiğim takımda hepsi düz beyazdı bulmakta zorlanmıcam :)
Bu arada bende çok korkuyorum minik bebekleri gördükçe. Nasıl yapıcam nasıl giydiricem, banyosu nasık olacak diye düşünüp duruyorum :)

Yok canım kullanmıyorum. Sadece dayanamayıp bir iki kez kokladım o kadar :)

Kızlar ben dün bu üçlü seti aldım hastane çıkışı olarak kullanmak için. Belki yanına 5 li bir set daha alırım. Onun dışında beğendiğim alt üst takımları almayı planlıyorum. Setlerden daha uyguna geliyorlar bu şekilde. Hemde tek bir sete 200 vermektense daha fazla çeşiti olur diyorum.
Beden olarak etrafımda hep yenidoğan alırsan, hele çocuğun biraz tombul olursa 1 - 2 kez anca giydirirsin çok çabuk büyüyorlar dediler hep. O yüzden 0-3 ay aldım. Şimdilik çok içime sindi. İnternetten sipariş verdim inşallah elime geçince de memnuniyetim devam eder.

Eklentiler

• EFB8E976-D896-4F21-8423-FD6F8CA0F0F5.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 194
Güzel günlerde kullanın inşallah:)

Allah yardımcın olsun arkadaşım ben bile korktum yardım edecek kimsen var mı peki ? Ev taşımak bnmde hep gözümü korkutmuştur bende ev değiştirmek istiyorum ama sırf şu taşınma telaşından korktuğumdan taşınamıyorum

aaa happy moon dan mı aldın ? benim annemin arkadışının yeri orası :) biz de bayramdan sonra falan yerlerine gidip istediklerimizi seçeceğiz :)

Bende senin gibi düşünüyorum canım 10 lu 20 li setler çok abartılı geldi yani içinde sadece ağız mediki vs ekleyip fiyat şişiriyolar benim fikrim bu tabi nerden aldın bu arada yaa çok beğendim erkekdi dimi seninde bebeğin

Kızlar ben de 3 kilo aldım ama bugün ellerim felaket şiş. Yüzüğüm olmadı biz de de taşınma telaşı var yoruldum ondan mı oldu ki acaba. Hastane çıkışı konuşulmuş ben bir tane andywawa 20 li aldım iki tane de 5li siz yazınca hatırladım aldıklarımı unutmaya başlamışım sürekli almak istiyorum ama giyemez diye tutuyorum kendimi

Eklentiler

• B9195FF8-C0F8-4ED8-99D4-BD6C41D92AF2.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 163
  • 7D25128F-7B7C-42CF-805E-B27DBBDB5497.webp
    16 KB · Görüntüleme: 162
  • 3337FBFA-A791-4612-914B-D372FBC7D07C.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 163
  • BE042060-2C40-441C-B39C-77DC5E7219A3.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 164
  • 68052AA5-C79F-4385-A7E0-571329BD69BB.webp
    7 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende

Aldiklarinizin hepsi cok guzel.. gule gule saglikla giymek nasip olsun insallah..

Ben 2 tane 5 li yada 3lu hastane cikisi almayi planliyorum gerisi hep tulum yada takim olucak ablasinindan kalanlar ona fazlasiyla yeter. Buyuk kizimda hatirliyorum 2 hafta once aldiklarimizi giydiremeyip yeniden kosuyorduk magazalara o kadar hizli buyuyorlar ki inanamayacaksiniz. 1 yada 2 hatta belki hic giymeden kenara konuyor. Heveslisiniz anliyorum ama size tavsiyem cok yuklenmeyin birde bu kadar hediye geliyor. 20li takimlarin icine mendildi corapdi patikti derken fiyati 200+ lere firlatiyorlar hic gerek yok. Bir arkadasin dedigi gibi onun yerine birkac takim almak daha mantikli. Birde battaniye nevresim takimlari gibi buyuk boy alacaginiz seyleri ortak renklerden secmenizde fayda var. Kardesler gelince bir daha masraf cikarmamis olursunuz

Evet canım benim çoğu 0-3 ay 3-6 ayda var bir bakıp saymam lazım elimdekileri bilmiyoruz ki şu an kilosu falan ne olacak zayıf olsa yine olur da kilolu olursa 1 ay giyer işi tamam

0-3 ayları 1 ay falan giydirmiştim ben sanırım belki 1.5 ay
3.5kg doğmuştu

Off canın hiç sorma hiç planda yokken çıktı bu taşınma işi allahtan son taşınma bu diye avutuyorum ama evin tadilatı falan gözümü korkutuyo ben bursada yaşıyorum annem gelicek eşyalarımı toplamaya dizmeye allahtan elide hızlıdır annem tadilat boya işi bitince annemle 2 günde toplar taşınır yerleşiriz inşallah sonrada bebeğin alışverişini yapmak istyorum çok şişmeden çünki benim şimdiden nefesim kesiliyo

Evet canım benim çoğu 0-3 ay 3-6 ayda var bir bakıp saymam lazım elimdekileri bilmiyoruz ki şu an kilosu falan ne olacak zayıf olsa yine olur da kilolu olursa 1 ay giyer işi tamam
Aynen o yüzden çok abartmamak lazım 0,3 ay kıyafetleri zayıfta olsa hemen toparlanıyolar minnoşlar inşallah çokta zayıf olmazlar

Merhaba kızlar biz şeker yüklemesinden çıktık kızım gayet iyiydi yüzünü sakladı elleri ile :) kesinlikle poz vermedi
Canım miden bulandımı nasıl bişey çokmu tatlı ya bide etrafımdaki herkez sanki doktorluk yapmış gibişeker yüklemesi yaptırma çocuk şeker hastası olur diyo ilerde ama ben yaptırmak istiyorum eğer vsrsa şekerim pna göre önlem almak istyorum

Merhaba kızlar biz şeker yüklemesinden çıktık kızım gayet iyiydi yüzünü sakladı elleri ile :) kesinlikle poz vermedi
Çok nazlı bu bebişler çok :)
aaa happy moon dan mı aldın ? benim annemin arkadışının yeri orası :) biz de bayramdan sonra falan yerlerine gidip istediklerimizi seçeceğiz :)
Evet canım ordan sipariş verdim. Ürünler henüz elime geçmedi ama inanılmaz memnunum şuan iletişimden. Eğer ürünlerde gerçekten göründüğü gibiyse ki bence öyle. Daimi müşterileri olabilirim :)
Evet canım erkek. Hep abartısız bir takım aradım sonunda buldum :)
İnstagramda ‘happymoonizmir’ sayfanın adı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…