2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende
ben yaptıracağım. neden pişman olacakmışsın?

sağol kuzum olacagı avrms diye avutuyorum kendimi
yalnız bakıyorum herkes bşeyler alıyo bn daha hiç bişey almadım bebege 2 takım haricinde
ben de hiçbir şey almadım henüz

şeker yüklemesinde vücuda giren şeker 2 dilim baklavada aldığın şekere eşdeğer
bilip bilmeden konuşmaya ne kadar meraklı insanlar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bende soğuk suları falan içiyorum da inşallah hasta olmam diyerek yoksa kandırmıyor hani
bende soguk sudan hasta oldum kuzum sadece 1 bardak içmiştim oysa ki cok soguk içme bence
bogaz öksürük grip derken dökülüyo her yanım malum ilaçta kullanamıyoruz

Çok güzeller iyi günlerde giysin inşallah bebişiniz :)

Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende
Şimdilik yaptırmama taraftarıyım ben aslında ama yine bir doktorumla konuşup öyle netleştiricem durumu.

0-3 ayları 1 ay falan giydirmiştim ben sanırım belki 1.5 ay
3.5kg doğmuştu
1 - 1,5 ay giysinde şükrederim yine :)
1 2 kez giyip kenara atılırsa çok üzülürüm :)

sağol kuzum olacagı avrms diye avutuyorum kendimi
yalnız bakıyorum herkes bşeyler alıyo bn daha hiç bişey almadım bebege 2 takım haricinde
Aynen ama yine de dikkatli ol..valla canim ben 4 takim kiyafet ve biberon setini aldim.. annemde 5 takim aldi patigi onlugunu filan aldi.. 7 tane ceket yelek isledi.. ama benim kizdan kalan kiyafetlerde olunca,,o gun o kiyafetleri cikarttim hurclardan sadece ilk dogdugunda giyecegin kiyafetler en buyuk boy valizi doldurdu.. o yuzden pek bisey almam daha hastane cikisi aldim mi tamamdir..canim sende bayramdan sonra yavas yavas basla artik sonralari agirlasirsin hava da sicak zor olur senin icin...

bende soguk sudan hasta oldum kuzum sadece 1 bardak içmiştim oysa ki cok soguk içme bence
bogaz öksürük grip derken dökülüyo her yanım malum ilaçta kullanamıyoruz
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Ilık suya bal limon yap iç.

Kızlar herkes kıyafetlerden bahsetmiş. Bende hastane çıkışı falan aldım bikac bisey aldım da geçenlerde komşumuz patik hırka örmüş kızıma. Bayıldım onlara fotoğraf ekliycem de nasıl ekliyosunuz?

Mesaj yazdığımız yerin altındaki dosya yükle kısmından ekliyorum ben :)

günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim

iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym

Bende çok kötüydüm. Ateşimde çok çıktı. Antibiyotik kullanıyorum maalesef. Çok geçmiş olsun.

Bencede.... Bol bol sıcak yemek yemenin ve cay içmenin keyfını sürün

Şeker yüklemesi yaptıracağım. Maalesef yeri geliyor orda verılen şekerın daha fazlasını tüketiyoruz.

Şekerli su gibi birşey.... Tadı iğrenç deği yani

Ben de sadece bunları aldım kızlar şimdilik, ebebekten aldım 10 lu seti, aziz bebe marka. Atlet ve ikili alt çok küçük geldi güya 0-3 aylık. Anca doğar doğmaz 1 ay giyer. O yüzden internetten kıyafet almaktan vazgeçtim, tatile memlekete gidince mağaza gezip alacağım

Eklentiler

• B62766EC-AA64-4E70-B9CE-B449E9A64E92.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 191
  • 5D1189CE-5075-4139-8941-26792789CA23.webp
    32 KB · Görüntüleme: 179
  • 5599B727-AEFA-4BC6-B86A-91393427F0FF.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 187
Çok güzelmiş canım güle güle giysin bebişin :)

Kızlar aynı sayfadan bunları da aldım. Fikir olsun sizlere de.
cok güzeller güle güle giysinn

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Ilık suya bal limon yap iç.
eeve gidince deniyeyim şimdi iş yerindeym dün ıhlamur fln içtm ama fayda etmedi

ayy ne güzel ama yaa esyaları herşeyi hazır
evet bayramdan sonra baslıcam hemen

kızlar ben de az önce e-bebek indiriminden internetten bunları aldım. istediğim titreşimli müzikli ışıklı park yatak ciddi indirime girmiş. ben açık gri istiyordum ama o hiç bir yerde kalmamış. mağazalara da sordum arayıp yok. sağlık olsun :) çöp kovasını ve poşetini de indirimdeyken attım sepete. kargo ödemeyeceğim nasıl olsa diye aldım. kısa sürede ve sağlam gelirler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…