- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.781
ben yaptıracağım. neden pişman olacakmışsın?Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende
ben de hiçbir şey almadım henüzsağol kuzum olacagı avrms diye avutuyorum kendimi
yalnız bakıyorum herkes bşeyler alıyo bn daha hiç bişey almadım bebege 2 takım haricinde
şeker yüklemesinde vücuda giren şeker 2 dilim baklavada aldığın şekere eşdeğerCanım miden bulandımı nasıl bişey çokmu tatlı ya bide etrafımdaki herkez sanki doktorluk yapmış gibişeker yüklemesi yaptırma çocuk şeker hastası olur diyo ilerde ama ben yaptırmak istiyorum eğer vsrsa şekerim pna göre önlem almak istyorum
bende soguk sudan hasta oldum kuzum sadece 1 bardak içmiştim oysa ki cok soguk içme benceGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bende soğuk suları falan içiyorum da inşallah hasta olmam diyerek yoksa kandırmıyor hani
sürekli erteliyorum şimdide bayramdan sonraya bıraktımben yaptıracağım. neden pişman olacakmışsın?
ben de hiçbir şey almadım henüz
Çok güzeller iyi günlerde giysin inşallah bebişiniz :)Kızlar ben de 3 kilo aldım ama bugün ellerim felaket şiş. Yüzüğüm olmadıbiz de de taşınma telaşı var yoruldum ondan mı oldu ki acaba. Hastane çıkışı konuşulmuş ben bir tane andywawa 20 li aldım iki tane de 5li siz yazınca hatırladım aldıklarımı unutmaya başlamışım sürekli almak istiyorum ama giyemez diye tutuyorum kendimi
Şimdilik yaptırmama taraftarıyım ben aslında ama yine bir doktorumla konuşup öyle netleştiricem durumu.Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende
1 - 1,5 ay giysinde şükrederim yine :)0-3 ayları 1 ay falan giydirmiştim ben sanırım belki 1.5 ay
3.5kg doğmuştu
Aynen ama yine de dikkatli ol..valla canim ben 4 takim kiyafet ve biberon setini aldim.. annemde 5 takim aldi patigi onlugunu filan aldi.. 7 tane ceket yelek isledi.. ama benim kizdan kalan kiyafetlerde olunca,,o gun o kiyafetleri cikarttim hurclardan sadece ilk dogdugunda giyecegin kiyafetler en buyuk boy valizi doldurdu.. o yuzden pek bisey almam daha hastane cikisi aldim mi tamamdir..canim sende bayramdan sonra yavas yavas basla artik sonralari agirlasirsin hava da sicak zor olur senin icin...sağol kuzum olacagı avrms diye avutuyorum kendimi
yalnız bakıyorum herkes bşeyler alıyo bn daha hiç bişey almadım bebege 2 takım haricinde
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Ilık suya bal limon yap iç.bende soguk sudan hasta oldum kuzum sadece 1 bardak içmiştim oysa ki cok soguk içme bence
bogaz öksürük grip derken dökülüyo her yanım malum ilaçta kullanamıyoruz
Mesaj yazdığımız yerin altındaki dosya yükle kısmından ekliyorum ben :)Kızlar herkes kıyafetlerden bahsetmiş. Bende hastane çıkışı falan aldım bikac bisey aldım da geçenlerde komşumuz patik hırka örmüş kızıma. Bayıldım onlara fotoğraf ekliycem de nasıl ekliyosunuz?
günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim
iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
Kendi evinde olmanın keyfini sür :) doğumdan sonraki günleri düşün bolca uyu, yapabiliyorsan bebeğine birşeyler yap. Uzun uzun banyo yap, yorulmayacak aktivitler bul kendine. Bebekten sonra yapamayacaklarının acısını çıkar:)
Kızlar şeker yüklemesi yaptirmayacak olan var mı bazı kişiler pişman olursun falan dedi. Ne düşünüyorsunuz herkes yaptiracak mi . Kararsız kaldım bende
Canım miden bulandımı nasıl bişey çokmu tatlı ya bide etrafımdaki herkez sanki doktorluk yapmış gibişeker yüklemesi yaptırma çocuk şeker hastası olur diyo ilerde ama ben yaptırmak istiyorum eğer vsrsa şekerim pna göre önlem almak istyorum
Çok güzelmiş canım güle güle giysin bebişin :)Ben de sadece bunları aldım kızlar şimdilik, ebebekten aldım 10 lu seti, aziz bebe marka. Atlet ve ikili alt çok küçük geldi güya 0-3 aylık. Anca doğar doğmaz 1 ay giyer. O yüzden internetten kıyafet almaktan vazgeçtim, tatile memlekete gidince mağaza gezip alacağım
cok güzeller güle güle giysinnKızlar aynı sayfadan bunları da aldım. Fikir olsun sizlere de.
eeve gidince deniyeyim şimdi iş yerindeymGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Ilık suya bal limon yap iç.
ayy ne güzel ama yaa esyaları herşeyi hazırAynen ama yine de dikkatli ol..valla canim ben 4 takim kiyafet ve biberon setini aldim.. annemde 5 takim aldi patigi onlugunu filan aldi.. 7 tane ceket yelek isledi.. ama benim kizdan kalan kiyafetlerde olunca,,o gun o kiyafetleri cikarttim hurclardan sadece ilk dogdugunda giyecegin kiyafetler en buyuk boy valizi doldurdu.. o yuzden pek bisey almam daha hastane cikisi aldim mi tamamdir..canim sende bayramdan sonra yavas yavas basla artik sonralari agirlasirsin hava da sicak zor olur senin icin...
Bayıldım yaa çok güzeller. Şu el emeği yelekler patikler çok hoşuma gidiyor :)Yaptım galiba :) bunlar komşu teyzemizin yaptıkları.Eki Görüntüle 2150200 Eki Görüntüle 2150199
Ay bizimkini de annem instagramda bi sayfaya ördürtmüş allahım nasıl güzeller bizim bebekler kış bebeği olacağı için annem baya abarttı kışlıj yelekleri 10 15 tane olmuştur rahatYaptım galiba :) bunlar komşu teyzemizin yaptıkları.Eki Görüntüle 2150200 Eki Görüntüle 2150199
canım ben de seçimden sonra kızımı foçaya göndereceğim ancak ondan sonra başlarım almayasürekli erteliyorum şimdide bayramdan sonraya bıraktım
en azından eşimle gezeriz simdi oruclu diye cıkmıyo carsıya fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?