2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben bebeğime ayri oda yapacağım ama yatak odasında ilk 6 ay yanımda durmasi için bide annemlere giderken taşıyabilmek için böyle bir hamak beşik almak istiyorum. Kullanan duyan bilen var mı acaba :) kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20180525-150810.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_20180525-150753.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 118
Bende böyle sade birşey istiyorum canım ama bitmiş e bebekte ürün güle güle kullansın bebişin inşallah.

günaydınlaaarrr
şuraya hastalıktan kırılan bi hamile çizelim

iyileşemiyorum 1 haftadır sürekli hastatym
Geçmiş olsun canım

Şu çöp kovası bana ne kadar mantıklı geliyorsa eşimede o kadar mantıksız geliyor adam beğenmedi saçma bişi normal çöpe atarız diyor oysaki baya indirimdeydi :).

Herkes bebişlerin cicilerini atmış hepside çok güzel kızlar güle güle giydirin inşallah. Geçen gün doğum yapan arkadaşımın kızı 47 cm doğdu hep 0-3 ay almışlar kıyafetleri çok büyük geldi keşke yenidoğan alsaydık bir kaç takım alın dedi. Allahtan ben almıştım bir kaçtane. Bende kızımın takı yastığının resmini atayım size babannesi yaptı :)

Eklentiler

• 658CE895-B135-4FF0-9741-CDCED151D848.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 112
Çok güzel olmuş vay be babaanne maharetli ne güzel :)

insan çocuk doğunca evden hiç çımıycak gibi 9 aylık kıyafetini hazıelıyo çocupun hevesle de aslında 2 saatlik ebebeke gidip alma işi bi yandan da eksik bişey falan olsa....
ama eldivenin iyisini bulmak zor biri kesiyo biri elinden düşüyo, bisürü stoklamak lazım herhalde değişik değişik

Ay bizimkini de annem instagramda bi sayfaya ördürtmüş allahım nasıl güzeller bizim bebekler kış bebeği olacağı için annem baya abarttı kışlıj yelekleri 10 15 tane olmuştur rahat
Maşallah güle güle giysin bebisler. Annemde ablamın oğluna çok yaptırmıştı biseyler. Çocugun yüne alerjisi cıktı. Şimdi bu torununda temkinli davranıyor.

Gülegüle kullan canım mışıl mışıl uyusun bebişin icinde

Benim arkadasimin balkonu yok mesela cati katinda oturuyor.Onun cok isini gordu cop kovasi banyoda.
Balkon varsa o kurtarir.Cok cok gerekli mi desek degil :)

Benim arkadasimin balkonu yok mesela cati katinda oturuyor.Onun cok isini gordu cop kovasi banyoda.
Balkon varsa o kurtarir.Cok cok gerekli mi desek degil :)
geecen bende eşime alalım dedim 3 tane bolkan var birine kapaklı çöp kovası koyarız yeter dedi

Canım şimdi e bebekte gezerken gördüm cassiope nın organik hastane çıkışı var senin istediğin gibi fiyatda 50 liraya düşmüş.

Maşallah güle güle giysin bebisler. Annemde ablamın oğluna çok yaptırmıştı biseyler. Çocugun yüne alerjisi cıktı. Şimdi bu torununda temkinli davranıyor.
Annemin diyeceği tek şey şu olurdu alerjisi olsa ver oğlumun çocuğu olunca ona giydiririm babaanne olmak istiyomuş ama abim evlenmiyor artık yapcak bişey yok anneanneliğeymiş kısmet

Ne güzel herkes aldıklarını atmaya başlamış bebişlerimiz güle güle kullansın benim bebişe uzun olacak dedikleri için risk alıp çok kıyafet almıyorum birkaç takım ve hastane çıkılını aldım yeterli olur doğumdan sonra duruma göre almak planım. Onun harici ihtiyaç gördüklerime tam gaz devam bunlarda son alarak aldığım bebek bakım seti ve ek gıdaya geçiş tadım süreci için meyve sebze filesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…