2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yaa bebiş ne zaman yukarı çıkar, pazartesiden beri aşağıda, kasıklarıma vuruyor hep
Canım o duruşla alakalıdır yoksa artık yukarı çıktı mesela benimki göbeğimin üstüne vuruyo yanlara vuruyo kafası aşağıda 13 haftadan beri öyle genelde her kontrol de baş aşağı doktorum böyle durmayı seviyo diyo bu çocuk seninki muhtemelen ayakları aşağıda kafası yukardadır endişenle bence

Benim de öyle kasıgıma vuruyor ama zaman zaman göbek deliğimin olduğu yere de vuruyor. Bide göbeğiniz ne durumda. Benim göbek deliğimin 1 cm yukarisina kadar şiş. Aşağıda gibi geliyor ne zaman yukarı çıkar hakikaten?

Ayy tedirgin oluyorum canım ya, sağlık ocağında kalp atışını dinlerken de baya bi aşağıda duyduk. Son kontrolde kafası solda ayakları sağdaydı, sonra göbek deliğimin olduğu yerleri tekmeledi ama kaç gündür aşağıda. Belki de dediğin gibi kafası yukarda ayakları aşağıdadır. Kontrolde anlarız bakalım

Bazen benimkide aşağıyı tekmeliyo korkuyorum ama onlar içerde sevdikleri şekilde takılıyolar ee bide şuan hala hareket alanları çok bi kaç haftaya sıkışcak yerleri bu kadar dönüp korkutmazlar bizi ama şuan resmen içimizde sağdan sola soldan sağa dönüp duruyolar korkma bişey yoktur yani kontrolüne ne kadar kaldı

Canım şimdi e bebekte gezerken gördüm cassiope nın organik hastane çıkışı var senin istediğin gibi fiyatda 50 liraya düşmüş.
Bakayım canım hemen teşekkür ederim :))

Kızlar yaa bebiş ne zaman yukarı çıkar, pazartesiden beri aşağıda, kasıklarıma vuruyor hep
Valla benimkide hep kasıklara vuruyor hemde bir sağa bir sola nasıl beceriyor anlamadım sonra yukarı çıkıyor yanlardan vuruyor dünya ona güzel şuan

Bebek odası için dolap ve yatak işini hallettik sonunda.
Büyüyen beşik aldım uyku seti yatağı falan toparlandı.
Halı ve perde kaldı oda için eksik olan onları da bi kaç güne hallettim mi son aylara odayla ilgili fazla işim kalmamış oluyor

Dün çöp kovasını ve torbasını bende aldım.
Kullanışlı baya umarım memnun kalırız.
Aynı yatağa dün akşam bakmıştım ama bu indirimi yaklaşık bir aydır vardı yatağın ben daha da düşer belki anneler gününde dedim ama cık fiyatı oynamadı en son büyüyen beşik aldım ölçü olarak daha geniş olduğu için.

Merhaba anneeeelerrr ne kadar güzel ciciler almissiniz iyi günlerde giysin mis kokulu bebekler. Ben de aldım hala da alıyorum ama sanki yetmez mi yok yok fazla oldu kafayı yicem galiba.
1 saattir e bebek de internette tabi dolanıyorum çöp kovasıni ben de beğendim attım sepete iki tane de hastane çıkışı müslin battaniye bir iki de tulum duramıyorum
Bebek odalarına bakıyorum oda yapicam bir de sepet beşik yatak odası için ama bunları ne zaman alsam bilemiyorum???bebek odası yapacağım odayı çalışma odası olarak kullanıyorduk orda ki kitaplık koltuk nereye koyucam
Kafamda bi sürü soru var bi yandan diyorum zaten koca göbiş oldun bir an evvel al yerleştir bi yandan diyorum daha erken biraz daha ağırdan al şu acemilik zor iş vallahi

Arkadaşlar iyi akşamlar,karnımın altında acayip sancı var 2 gündür.Bir de normal sıvı tüketmeme rağmen acayip idrara çıkıyorum ve tutamıyor gibiyim?Bi sorun olabilir mi?Sizde var mı böyle bir şey?

Ben de güldüğüm zaman tutamıyorum sanki bazen. Çok kötü bir durum. Bir dahaki kontrolümde sorucam doktoruma

Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil

Canım endişelenecek bisey yoktur herhalde benim kızımda hep öyle genelde sağ kasığıma tekme atıyor. Ayrintili da kafası solda ayakları sağdaydı. Arada bir göbek deliğimin oraya vuruyor ya da biraz üstüne onu da elleri ile yapıyor diye tahmin ediyorum.

Ben de ilk başta emin değildim canım ama yorumlarında herkes çok övmüş. Dışarıya hiç koku vermediğinden falan bahsetmişler. Bende hazır indirim varken, kargo da ödemiyorken alayım dedim :)

Ben bunu bizim yatak odamıza aldım canım. Sonra Çeşme’ye yazlığa götürürüm. Ayrıca oda da yapacağım :)

Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil
Gaviscon şurup iç canım. Doktorum izin veriyor bana. Hemen geçiriyor. Hamilelikte reflü işte maalesef bu dediğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…