2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Siz yazınca bende baktım torbasını göremedim ama kovayı aldım, baby me pamuk aldım, tırnak makas törpü seti aldım bişey daha aldım ama ne eşim girdi.baktık onun internet bankacılığı var o aldı sanki tırnak makası seti pahalıya geldi indirim yoktu tamamlamak için aldık neyse onlarda bitti.işte

Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil

Gaviscon şurup verdi doktorum bana, iki günde biseyim kalmadi çok şükür. Yüksek yastıkta yat canım.

Kontrolüm 5 haziranda canım. Bir anda tekmeleyince korkuyorum, bir şey mi oluyor diye:)
Canım duruştan o. Benimki kasıklarıma da vuruyor. Karnımın yukarısına da. Canı ne isterse onu yapıyor bizim bebişler :)

Bakayım canım hemen teşekkür ederim :))

Valla benimkide hep kasıklara vuruyor hemde bir sağa bir sola nasıl beceriyor anlamadım sonra yukarı çıkıyor yanlardan vuruyor dünya ona güzel şuan

Ama benim kızım şuan sadece kasıklarıma vuruyor, sizinkiler yine yukarılara da çıkıyormuş, bakalım yeri daralınca ne yapacak. Şu kontrol günü bir gelse, gördem rahatlıycam, 1 ay çok uzun ya

geecen bende eşime alalım dedim 3 tane bolkan var birine kapaklı çöp kovası koyarız yeter dedi
Bende öyle yaptım normal bir kova aldım ağzı kapaklı ilk zamanlar zaten onun içinde bile kokmuyor ek gıdaya geçince kokuyor
Sonrada balkonda durdu çok rahat oldu bana
Ama balkon yoksa ilerisi adına koku vermiyorsa iyi olur

Kızların cicileri çoooooook guzelllllllllllll
zbt2121 Ben de gaviscon kullanıyorum zaman zaman dayanılmaz oluyor.
Bu arada biraz önce fark ettim ki göbek deliğinden aşağı doğru çizgi olmuş bu zamana kadar çıkmamıştı şaşırdım böyle mi oluyor yani ??? Çok hafif var ama heralde koyulasacak.

Simdi ictim canm cok tesekkür ederm valla iyiki varsınız siz ya,inşallah banada iyi gelir..
Bende hamileligimde cok gaviscon içtim hatta sezaryana giderken bile.... ama zararli olduğunu sonradan ogrendim. Gaviscon bende cok fazla wc calistirmisti... normalde hamile kadinlar kabiz olur... ben gundr 3 kere wcye cikiyordum bunun sebebi gavisconmus... demirim cook düşmüştü zor toparladım kendimi...
Mide yanmasi icin yeni keşfettim bir tutam dere otu cigeyip yutuyorum arkadindan bi bardak su iyi geliyor...
Tabii hamile bayanlara dereotunun zarari var mi bilmiyorum bi araştırın...
Kizimi dogurduktan sonrada 2 yil cektim mide yanmasını...

Merhaba kızlar takipteyim ama sık yazamıyorum yarın kontrolüm var şeker yüklemeside yapılacak bende bi tane hastane çıkışı aldım diğer eksikleri tulumlarla takım ve zıbınlarla tamamlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 666D5438-D5D3-469B-B563-91E84B401E68.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 187
  • A46379A0-D565-4B11-94C3-A11042D826F2.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 180
  • 196029AA-9D0E-4756-920C-B9500734D6EE.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 181
  • 1E3C4558-EC36-4890-A8C2-AE66B2194573.webp
    9 KB · Görüntüleme: 174
  • D942B5C3-A08F-479E-960B-523D7DAC5403.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 175
Büyüyen beşiği nereden kaça ve nasıl bir model aldın canım?bende büyüyen beşik düşünüyorum ama derinliği çok olsun istiyorum

Iyi geceler Eylül anneleri..

Dün hastaneye gittim demir baglamasinda da sorunum olduğu için bir süre damardan serumla demir takviyesi istemişti doktorum acilen giriş yaptılar ama orada canıma okudular az kalsın damarım patlıyordu kolum da dirseğe kadar morluk oluştu

Damar yolu bulamadılar 3 defa deldiler kolumu o iğneyi içeride çevire çevire ilk zedelediler sonra en son elimin üstünden açtılar oradan da kan gelmedi 15 dk siringayla kan çekmeye çalıştılar neyse kan geldi bu sefer de doktoruma bir şey soracağız diye 1 saat sedyede bekledim hemşire geldi serumu taktı serum akmıyor baya uğraştı açamadı en son beklemekten damarım da kan pıhtı atmış siringayla serum enjekte etti damarım patladı zannettim acıdan çığlık atıyorum hemşire de korktu damarım inanılmaz yandı 15 dk da bitecek serumu 4 saatte verdiler birşey olur diye korkularından. Şu an kolum tutmuyor hem şişti hem morardı inşaAllah hemen geçer bu durum sinirlerimi çok bozdu

Verdikleri ilaçlar etkisini gösterir de bu kadar eziyeti boşu boşuna yaşamamış olurum :/

Ayyy ne diyorsun canım ya çok geçmiş olsun. Şu yaptıklarına bak resmen uyuşuk ve beceriksizlerin eline düşmüşsün !

Ayyy ne diyorsun canım ya çok geçmiş olsun. Şu yaptıklarına bak resmen uyuşuk ve beceriksizlerin eline düşmüşsün !
Sagol canim maalesef kötü şeyler yaşadım inanılmaz strese girdim kendi doktorum 1 saate biter işin demişti ama ben hastaneye 11 de gittim 5 de çıktım çok korktum damarım patlayacak diye :/

Sagol canim maalesef kötü şeyler yaşadım inanılmaz strese girdim kendi doktorum 1 saate biter işin demişti ama ben hastaneye 11 de gittim 5 de çıktım çok korktum damarım patlayacak diye :/
Kıyamam yaa canında çok yandı tabi hamilesin sen çok daha fazla dikkat etmeleri gerekirdi.

Cok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım. İnşallah işe yarar aldığın ilaçlar.

kolunuza alkollu pamuk koyun sisligini alir.o serum icin de 15 dk cok az bir sure en az yarim saat gerekli ama demek ki hamilesiniz diye uzun surmus

Gecmiş olsun canm sanada,kuzenime sordum doktor ic diyince aldm kandi doktorumada danısıcam bilgilendirdgin icin tesekkürler,cok kötü bu mide yanması ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…