- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.841
Deniyim canm ya Allah razı olsun napacagımı şaşırdım..Gaviscon şurup iç canım. Doktorum izin veriyor bana. Hemen geçiriyor. Hamilelikte reflü işte maalesef bu dediğin.
Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil
Kontrolüm 5 haziranda canım. Bir anda tekmeleyince korkuyorum, bir şey mi oluyor diye:)Bazen benimkide aşağıyı tekmeliyo korkuyorum ama onlar içerde sevdikleri şekilde takılıyolar ee bide şuan hala hareket alanları çok bi kaç haftaya sıkışcak yerleri bu kadar dönüp korkutmazlar bizi ama şuan resmen içimizde sağdan sola soldan sağa dönüp duruyolar korkma bişey yoktur yani kontrolüne ne kadar kaldı
Canım duruştan o. Benimki kasıklarıma da vuruyor. Karnımın yukarısına da. Canı ne isterse onu yapıyor bizim bebişler :)
Bakayım canım hemen teşekkür ederim :))
Valla benimkide hep kasıklara vuruyor hemde bir sağa bir sola nasıl beceriyor anlamadım sonra yukarı çıkıyor yanlardan vuruyor dünya ona güzel şuan
Ama benim kızım şuan sadece kasıklarıma vuruyor, sizinkiler yine yukarılara da çıkıyormuş, bakalım yeri daralınca ne yapacak. Şu kontrol günü bir gelse, gördem rahatlıycam, 1 ay çok uzun yaCanım endişelenecek bisey yoktur herhalde benim kızımda hep öyle genelde sağ kasığıma tekme atıyor. Ayrintili da kafası solda ayakları sağdaydı. Arada bir göbek deliğimin oraya vuruyor ya da biraz üstüne onu da elleri ile yapıyor diye tahmin ediyorum.
Bende öyle yaptım normal bir kova aldım ağzı kapaklı ilk zamanlar zaten onun içinde bile kokmuyor ek gıdaya geçince kokuyorgeecen bende eşime alalım dedim 3 tane bolkan var birine kapaklı çöp kovası koyarız yeter dedi
Simdi ictim canm cok tesekkür ederm valla iyiki varsınız siz ya,inşallah banada iyi gelir..Gaviscon şurup verdi doktorum bana, iki günde biseyim kalmadi çok şükür. Yüksek yastıkta yat canım.
Bende hamileligimde cok gaviscon içtim hatta sezaryana giderken bile.... ama zararli olduğunu sonradan ogrendim. Gaviscon bende cok fazla wc calistirmisti... normalde hamile kadinlar kabiz olur... ben gundr 3 kere wcye cikiyordum bunun sebebi gavisconmus... demirim cook düşmüştü zor toparladım kendimi...Simdi ictim canm cok tesekkür ederm valla iyiki varsınız siz ya,inşallah banada iyi gelir..
Büyüyen beşiği nereden kaça ve nasıl bir model aldın canım?bende büyüyen beşik düşünüyorum ama derinliği çok olsun istiyorumDün çöp kovasını ve torbasını bende aldım.
Kullanışlı baya umarım memnun kalırız.
Aynı yatağa dün akşam bakmıştım ama bu indirimi yaklaşık bir aydır vardı yatağın ben daha da düşer belki anneler gününde dedim ama cık fiyatı oynamadı en son büyüyen beşik aldım ölçü olarak daha geniş olduğu için.
Ayyy ne diyorsun canım ya çok geçmiş olsun. Şu yaptıklarına bak resmen uyuşuk ve beceriksizlerin eline düşmüşsün !Iyi geceler Eylül anneleri..
Dün hastaneye gittim demir baglamasinda da sorunum olduğu için bir süre damardan serumla demir takviyesi istemişti doktorum acilen giriş yaptılar ama orada canıma okudular az kalsın damarım patlıyordu kolum da dirseğe kadar morluk oluştu
Damar yolu bulamadılar 3 defa deldiler kolumu o iğneyi içeride çevire çevire ilk zedelediler sonra en son elimin üstünden açtılar oradan da kan gelmedi 15 dk siringayla kan çekmeye çalıştılar neyse kan geldi bu sefer de doktoruma bir şey soracağız diye 1 saat sedyede bekledim hemşire geldi serumu taktı serum akmıyor baya uğraştı açamadı en son beklemekten damarım da kan pıhtı atmış siringayla serum enjekte etti damarım patladı zannettim acıdan çığlık atıyorum hemşire de korktu damarım inanılmaz yandı 15 dk da bitecek serumu 4 saatte verdiler birşey olur diye korkularından. Şu an kolum tutmuyor hem şişti hem morardı inşaAllah hemen geçer bu durum sinirlerimi çok bozdu
Verdikleri ilaçlar etkisini gösterir de bu kadar eziyeti boşu boşuna yaşamamış olurum :/
Sagol canim maalesef kötü şeyler yaşadım inanılmaz strese girdim kendi doktorum 1 saate biter işin demişti ama ben hastaneye 11 de gittim 5 de çıktım çok korktum damarım patlayacak diye :/Ayyy ne diyorsun canım ya çok geçmiş olsun. Şu yaptıklarına bak resmen uyuşuk ve beceriksizlerin eline düşmüşsün !
Kıyamam yaa canında çok yandı tabiSagol canim maalesef kötü şeyler yaşadım inanılmaz strese girdim kendi doktorum 1 saate biter işin demişti ama ben hastaneye 11 de gittim 5 de çıktım çok korktum damarım patlayacak diye :/
Cok geçmiş olsun canımIyi geceler Eylül anneleri..
Dün hastaneye gittim demir baglamasinda da sorunum olduğu için bir süre damardan serumla demir takviyesi istemişti doktorum acilen giriş yaptılar ama orada canıma okudular az kalsın damarım patlıyordu kolum da dirseğe kadar morluk oluştu
Damar yolu bulamadılar 3 defa deldiler kolumu o iğneyi içeride çevire çevire ilk zedelediler sonra en son elimin üstünden açtılar oradan da kan gelmedi 15 dk siringayla kan çekmeye çalıştılar neyse kan geldi bu sefer de doktoruma bir şey soracağız diye 1 saat sedyede bekledim hemşire geldi serumu taktı serum akmıyor baya uğraştı açamadı en son beklemekten damarım da kan pıhtı atmış siringayla serum enjekte etti damarım patladı zannettim acıdan çığlık atıyorum hemşire de korktu damarım inanılmaz yandı 15 dk da bitecek serumu 4 saatte verdiler birşey olur diye korkularından. Şu an kolum tutmuyor hem şişti hem morardı inşaAllah hemen geçer bu durum sinirlerimi çok bozdu
Verdikleri ilaçlar etkisini gösterir de bu kadar eziyeti boşu boşuna yaşamamış olurum :/
Çok geçmiş olsun canım.Iyi geceler Eylül anneleri..
Geçmiş olsun canım. İnşallah işe yarar aldığın ilaçlar.Iyi geceler Eylül anneleri..
kolunuza alkollu pamuk koyun sisligini alir.o serum icin de 15 dk cok az bir sure en az yarim saat gerekli ama demek ki hamilesiniz diye uzun surmusIyi geceler Eylül anneleri..
Gecmiş olsun canm sanada,kuzenime sordum doktor ic diyince aldm kandi doktorumada danısıcam bilgilendirdgin icin tesekkürler,cok kötü bu mide yanması yaBende hamileligimde cok gaviscon içtim hatta sezaryana giderken bile.... ama zararli olduğunu sonradan ogrendim. Gaviscon bende cok fazla wc calistirmisti... normalde hamile kadinlar kabiz olur... ben gundr 3 kere wcye cikiyordum bunun sebebi gavisconmus... demirim cook düşmüştü zor toparladım kendimi...
Mide yanmasi icin yeni keşfettim bir tutam dere otu cigeyip yutuyorum arkadindan bi bardak su iyi geliyor...
Tabii hamile bayanlara dereotunun zarari var mi bilmiyorum bi araştırın...
Kizimi dogurduktan sonrada 2 yil cektim mide yanmasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?