2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cok gecmiş olsun canm ya resmen beceriksizlerin eline düşmüşsün

Park yatağın sallanma özelliği var mı peki

Evet ya daha belirginleşecek zamanla

Park yatağın sallanma özelliği var mı peki
Sallanma özelliği yerine titreşimli olsun istedim ben. Yeğenimde de kullanmıştık. İki kademeli titreşim var, basıyorsun titriyor bebek baya sakinleşiyor. Bir de ışık ve müzik var.

Geçmiş olsun canım. Seni en iyi ben anlıyorum benimde damarlarımı bulamıyorlar. Hatta bir kere gıda zehirlenmesi yaşadım 4 sene evvel. Serum vermek için her yerimi delik deşik ettiler o iğneyi içerde saga sola oynata oynata buldular damar daha sonra kolum enfeksiyon kaptı kolumun içine ceviz koymuşlar gibi şişti hala orada izi var. Tam kolumun ortasında sanki su çiçeği aşısı yapmışlar gibi. Inşallah çektiğin eziyete değiştir canım geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım, hamilelikte daha hassasız tabi merak etme faydasını görürsün. Ben bekarken demirim yerlerdeydi. Serumla demir takviyesi yapıldı hamileliğin başındaki tahlilde çok yüksek çıkmıştı demirim. Faydası mutlaka oluyor

Bi idrar tahlili yaptır istersen, enfeksiyondan olabilir.

Ben de güldüğüm zaman tutamıyorum sanki bazen. Çok kötü bir durum. Bir dahaki kontrolümde sorucam doktoruma
Kegel egzersizini mutlaka yap. Benim arkadaş da hapşırırken falan kaçırıyorum diyordu, ona önerdim bariz farkı gördüm diyor. Çok faydalı bir an önce başlayın bence.

Okurken benim içim gitti yaa çok geçmiş olsun inşallah toparlanır ve düzelir demirin bazı insanların damar yolu çok zor açılıyor bende öyleyim malesef damarlarım görünmüyo delip deşiyolar bide o anki korkuyla rengimiz kaçtığı için iyice gidiyo allah düşürmesin böyle durumlara ilaç fayda etmiyomuki serum alıyosun canım

Çok geçmiş olsun canım. Benim de hep böyle bir sorunum var. Geçmişte kemoterapi aldım, o yüzden damarlarım çok zedelendi,bir kan almak için bile 3-4 kere deniyorlar. Hastaneye gitmekten en cok yuzden korkuyorum.
Ben artık gittiğimde durumu açıklıyorum ve çocuk hemşiresi çağırıyorlar.
Geçer cnm merak etme, inşallah bı an önce demirin de düzelir. Benim doktorum her gün bir yemek kaşığı siyah çekirdekli üzüm yediriyor bunun için.

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Büyüyen beşiği nereden kaça ve nasıl bir model aldın canım?bende büyüyen beşik düşünüyorum ama derinliği çok olsun istiyorum
Karabaglarda bi mobilyacidan aldık. Anne yanı alicam bi tane de ilk zamanlar icin. Derin ve büyük besik tam istediğim gibi oldu.

Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil
Benimde hep öyle malesef.Rennie verdi bana dr'um günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi ama etkisi 1 1.5 saat sürüyor : (

Kızlar sabahtan beri midem cok kötü,resmen asit geliyo sürekli yukarı,yemek yerken tahris olmus gbi acıyo yemek borum,basına gelen varmı?ilaç olarak ne kullanabilirim dayanılacak gibi degil
Canim 2 gundur bende de oyle oluyor

Selam kızlar benimki de hep aşağıya vuruyor doktor ayakları aşağıda ondandır dedi sizinde öyledir merak etmeyin benim de gazım çok üşütüyorum herhalde

Geçmiş oldun canım

Benimde hep öyle malesef.Rennie verdi bana dr'um günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi ama etkisi 1 1.5 saat sürüyor : (
Benimde öyle özellikle akşamları çok fena oluyor 1 bardak soğuk süt içiyorum. O anlık geçiriyor sonra tekrar başlıyor. Rennie yazdırmadan da alabilirmiyim eczaneden acaba?

Ben gavisconla rahat uydum canm gece,simdi iyiyim ama yemekten sonra icicem yine olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…