2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Çok geçmiş olsun canım yaşadığın stres ve acıyı anlayabiliyorum hayır yani olmuyorsa neden evirip çevirip zorluyorlar.Ben geçrn kış tüp yaptırdığım hastanede histereskopi ile miyom aldıracaktım o merkezde miyom olduğu için embriyolar dondurulmuştu. Hemşire geldi elimin üzerinden damar yolu açacak girdi bir türlü iletletemedi inceymiş de ayrılıyormuş yana da falan diye iyice zorladı zorladıkça canım acıdı iğneyi çıkardığı gibi elimin üstü davul gibi oldu morardı sonra öbür elimden açtı ki benim damar yolum bellidir ince de değil kaç kere açtırdım 1 hafta o elim ağrımıştı sonra o dondurulmuşlarda tutmadı bursaya gittiö bu kış yumurta toplamada anestezi verilirken ilk sorduğum elden mi açacaksınız oldu koldan verdiler neyse ki.

Hangi site canim

kızlar kayınvalideme geldik. Bebek için hastane çıkışı almış 5li 3 tane. Saolsun düşünmüş ama keşke sorsaymış çünkü malını hiç sevmedim, çok sert rahatsız edici bir kumaşı var, paketinden de belli hiç duyulmamış markasız. Bir şey de diyemedim güzel dedim ama napıcam. Biberon da almış plastik markası yok. Keşke sorsaymış almadan önce. Mağaza gezerken markalı cam biberon baktık eşimle annem almış ya dedi, hayatım ben o biberonu kullanmıycam cam en sağlıklısı dedim bozuldu biraz sen bilirsin dedi

Off valla çok zor durum. Keşke seni bekleseymiş beraber çıksaydınız. Hani 3 tane olacağına 1 tane olur senin içine sinen olurdu.

Off valla çok zor durum. Keşke seni bekleseymiş beraber çıksaydınız. Hani 3 tane olacağına 1 tane olur senin içine sinen olurdu.
Sorma cnm ya, gösterirken bunlar hastane çıkışı hastaneden çıkarken giydiricez dedi, dedim ben aldım hastane çıkışı onlu, onu giydiricem dedim tamam dedi. Bir de gerçekten zevkler uymayabiliyor, yani bazı kıyafetlere bakınca ben bunu kızıma giydirmem diyorum

Kızlar merhaba benim sizlere bi sorum olacak. Malum biz bayanlarda epilasyon konusu büyük dert. Ben ağdaya gidiyodum ama hamilelikte bıraktım kendimi kasıyorum bebeğe zararı olur diye. Ama ayıptır söylemesi artık bikini bölgesine jiletle erişemiyorum. Tekrar ağdaya başlamak istiyorum. Sorum şu: hamilelikte Emla krem kullanan veya kullanımı hakkında bilgisi olan varmı? Doktora gitmeme daha var o yüzden size sorayım dedim.

Uyusturan kremden bahsediyorsun sanirim hayir canim drlar izin vermiyor buna malesef

Öyle tabiki bebek kıyafetlerinde zevkler çok değişiyor. Ben mesela çok abartılı aşırı renkli şeyleri sevmem. Neyse en azından benim aldığım hastane çıkışı olucak diye ısrar etmemiş en azından :)

Merhaba hanımlar biz bugün oğlumu gördük. Açlık tokluk şekerine bakıldı açlık 68 1 saat tokluk 158 çıkmış pazartesi göstereceğim sonucu. Oğluşum 32 cm 900 gr olmuş Elhamdulillah herşey yolunda dedi
Buda oğlum doktorumuz bana benzetti çok mutlu oldum zira kızım eşime benziyor :)

Eklentiler

• 23705287-3B6F-4CDA-AC1F-D2391FC0FED4.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 154
Az once kontrolden geldik 21+5 yavrucagi gorduk sagligi keyfi yerinde 490 gr olmus eccuh onden gitmeye devam ediyor kac cm dedigini soyledigini hatirlamiyorum videoya bakmam lazim sonra seker yuklendi 125 cikti gelsin serbetli tatlilar :))) kim korkar artik sekerden (şaka bi yana şeker kullanmayan biriyim )seker yuklemesinden olsa gerek bebek sultan yerinde duramadi poz yakalamakta zorlandik. Ee aliskin degil onada kizamadim gostermiyorsun yuzunu diye suc bende oldugu kadar iste arya ilay karsinizda

Eklentiler

• 20180526_172633.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 158
Maşsllah prensese

Maşallah kızlar çok tatlı bebişleriniz. Benimki ayrıntılı da yüzünü göstermedi. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gösterir inşallah benim oğlan da :)

Maşallah kızlar çok tatlı bebişleriniz. Benimki ayrıntılı da yüzünü göstermedi. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gösterir inşallah benim oğlan da :)
Kizim genelde gosteriyordu ama bugun acayip yogun bir programi vardi sanirim bir yerlere yetisir gibi hareketler zor yakaladik hatta bir pozunda bize orta parmagini cikardi alin size poz der gibi cok gulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…