- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #24.881
Iyi geceler Eylül anneleri..
Dün hastaneye gittim demir baglamasinda da sorunum olduğu için bir süre damardan serumla demir takviyesi istemişti doktorum acilen giriş yaptılar ama orada canıma okudular az kalsın damarım patlıyordu kolum da dirseğe kadar morluk oluştu
Damar yolu bulamadılar 3 defa deldiler kolumu o iğneyi içeride çevire çevire ilk zedelediler sonra en son elimin üstünden açtılar oradan da kan gelmedi 15 dk siringayla kan çekmeye çalıştılar neyse kan geldi bu sefer de doktoruma bir şey soracağız diye 1 saat sedyede bekledim hemşire geldi serumu taktı serum akmıyor baya uğraştı açamadı en son beklemekten damarım da kan pıhtı atmış siringayla serum enjekte etti damarım patladı zannettim acıdan çığlık atıyorum hemşire de korktu damarım inanılmaz yandı 15 dk da bitecek serumu 4 saatte verdiler birşey olur diye korkularından. Şu an kolum tutmuyor hem şişti hem morardı inşaAllah hemen geçer bu durum sinirlerimi çok bozdu
Verdikleri ilaçlar etkisini gösterir de bu kadar eziyeti boşu boşuna yaşamamış olurum :/
Tmm canim eger gecmezse sorarimSanırım mideye baskı yapmaya basladılar canım,ben gavisconla rahat ettim bi sor istersen doktoruna
Hangi site canimBugün buraya yazdıktan sonra bir takım gördüm instagramda 3lü takımını sipariş vericem hatta birazdan. Tulum, şapka, iç badi şeklinde.
8li takımda var ama eldiven, ağız mendili, zıbın gibi ufak ufak parçalar için 60 lira gibi bir fark arada. Bende 3lüyü alıp geri kalan parçaları kendim tamamlamayı düşünüyorum.
Hemde 0-3 ay daha uzun süre giydiririm diyorum :)
İnstagramda happymoonizmir diye bir sayfa. :)Hangi site canim
Off valla çok zor durum. Keşke seni bekleseymiş beraber çıksaydınız. Hani 3 tane olacağına 1 tane olur senin içine sinen olurdu.kızlar kayınvalideme geldik. Bebek için hastane çıkışı almış 5li 3 tane. Saolsun düşünmüş ama keşke sorsaymış çünkü malını hiç sevmedim, çok sert rahatsız edici bir kumaşı var, paketinden de belli hiç duyulmamış markasız. Bir şey de diyemedim güzel dedim ama napıcam. Biberon da almış plastik markası yok. Keşke sorsaymış almadan önce. Mağaza gezerken markalı cam biberon baktık eşimle annem almış ya dedi, hayatım ben o biberonu kullanmıycam cam en sağlıklısı dedim bozuldu biraz sen bilirsin dedi
Sorma cnm ya, gösterirken bunlar hastane çıkışı hastaneden çıkarken giydiricez dedi, dedim ben aldım hastane çıkışı onlu, onu giydiricem dedim tamam dedi. Bir de gerçekten zevkler uymayabiliyor, yani bazı kıyafetlere bakınca ben bunu kızıma giydirmem diyorumOff valla çok zor durum. Keşke seni bekleseymiş beraber çıksaydınız. Hani 3 tane olacağına 1 tane olur senin içine sinen olurdu.
Uyusturan kremden bahsediyorsun sanirim hayir canim drlar izin vermiyor buna malesefKızlar merhaba benim sizlere bi sorum olacak. Malum biz bayanlarda epilasyon konusu büyük dert. Ben ağdaya gidiyodum ama hamilelikte bıraktım kendimi kasıyorum bebeğe zararı olur diye. Ama ayıptır söylemesi artık bikini bölgesine jiletle erişemiyorum. Tekrar ağdaya başlamak istiyorum. Sorum şu: hamilelikte Emla krem kullanan veya kullanımı hakkında bilgisi olan varmı? Doktora gitmeme daha var o yüzden size sorayım dedim.
Öyle tabiki bebek kıyafetlerinde zevkler çok değişiyor. Ben mesela çok abartılı aşırı renkli şeyleri sevmem. Neyse en azından benim aldığım hastane çıkışı olucak diye ısrar etmemiş en azından :)Sorma cnm ya, gösterirken bunlar hastane çıkışı hastaneden çıkarken giydiricez dedi, dedim ben aldım hastane çıkışı onlu, onu giydiricem dedim tamam dedi. Bir de gerçekten zevkler uymayabiliyor, yani bazı kıyafetlere bakınca ben bunu kızıma giydirmem diyorum
Hadi yaUyusturan kremden bahsediyorsun sanirim hayir canim drlar izin vermiyor buna malesef
Maşsllah prenseseAz once kontrolden geldik 21+5 yavrucagi gorduk sagligi keyfi yerinde 490 gr olmus eccuh onden gitmeye devam ediyor kac cm dedigini soyledigini hatirlamiyorum videoya bakmam lazim sonra seker yuklendi 125 cikti gelsin serbetli tatlilar :))) kim korkar artik sekerden(şaka bi yana şeker kullanmayan biriyim )seker yuklemesinden olsa gerek bebek sultan yerinde duramadi poz yakalamakta zorlandik. Ee aliskin degil onada kizamadim gostermiyorsun yuzunu diye suc bende oldugu kadar iste arya ilay karsinizda
Merhaba hanımlar biz bugün oğlumu gördük. Açlık tokluk şekerine bakıldı açlık 68 1 saat tokluk 158 çıkmış pazartesi göstereceğim sonucu. Oğluşum 32 cm 900 gr olmuş Elhamdulillah herşey yolunda dedi
Buda oğlum doktorumuz bana benzetti çok mutlu oldum zira kızım eşime benziyor :)
Maşallah kızlar çok tatlı bebişleriniz. Benimki ayrıntılı da yüzünü göstermedi. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gösterir inşallah benim oğlan da :)Az once kontrolden geldik 21+5 yavrucagi gorduk sagligi keyfi yerinde 490 gr olmus eccuh onden gitmeye devam ediyor kac cm dedigini soyledigini hatirlamiyorum videoya bakmam lazim sonra seker yuklendi 125 cikti gelsin serbetli tatlilar :))) kim korkar artik sekerden(şaka bi yana şeker kullanmayan biriyim )seker yuklemesinden olsa gerek bebek sultan yerinde duramadi poz yakalamakta zorlandik. Ee aliskin degil onada kizamadim gostermiyorsun yuzunu diye suc bende oldugu kadar iste arya ilay karsinizda
Tesekkur ederim tatlim senin bicirigina da kocaman kocamannn masalllahhhMaşsllah prensese
Kizim genelde gosteriyordu ama bugun acayip yogun bir programi vardi sanirim bir yerlere yetisir gibi hareketler zor yakaladik hatta bir pozunda bize orta parmagini cikardi alin size poz der gibi cok guldukMaşallah kızlar çok tatlı bebişleriniz. Benimki ayrıntılı da yüzünü göstermedi. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman gösterir inşallah benim oğlan da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?