2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Keşke sorsalar ama işte bebek zaten az giyecek diye dikkat etmemiş benim annemde 10 lu bir takımı ben alırım dedi ama açıkçası ben almak istiyorum
Biberon konusunda ben cam almıcam mesela ağır oluyor diyorlar ileride bebek tutmak istiyor falan zor oluyormuş sağlıklı paraben içermeyenler var aventin mesela ben onun setini alıcam çok rahat yiğenime de almıştım

Hepsi cok guzel gule gule giysin insallah.. Ebebek ten body yada zibin ne diyorsunuz bilmiyorum ama bu 5 tl lik urunlerden alacaksaniz sunu soylemek istiyorum yikaninca cekme yapiyor bu sebeple 1 beden buyugunu tercih etmenizde fayda var. Ben hep aliyorum bunlardan leke gecmezse canim yanmiyor amann diyip attiriveriyorum

Sallanma özelliği yerine titreşimli olsun istedim ben. Yeğenimde de kullanmıştık. İki kademeli titreşim var, basıyorsun titriyor bebek baya sakinleşiyor. Bir de ışık ve müzik var.
Mağaza da cok baktık bu ürüne eşimle. Gri rengi . AMa sallanma özelliği yok diye almadık. Hiç düşünmedim ben titreşim. Kafam karıştı şimdi

Kontrole gidenler maşallah bebeklere bende gittim bu gün ama popuyu dönmüş istifini bozmadı bir pozumuz yok bu arada park yatak mı beşik mi sorununa kesin sezeryan olmam gerektiği ve sonrasında park yataktan bebeği almak zor olduğu için bu gün son verip beğendiğim beşiği indirimdeyken sipariş verdim düşünenlere fikir olur belki görselini ekliyorum

Eklentiler

• 17A4A66B-936A-45D0-923C-49A0D294EAE8.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 143
  • C5B0E511-C114-462A-BB96-5B0BD189D3D4.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 7833249D-E1AE-4F19-9ED6-7F79086F59E7.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 140
Aynen cnm bende öyle çok abartılı şeyler sevmiyorum. Sade ama şık olmalı
Canım plastik bile olda araştırılıp sağlıklısı olmalı dediğin gibi paraben içermeyen ama bi görsen pazardan alınan biberon gibi annem bile alırken soruyor bana öyle alıyor. Kıröadan söylemem lazım bana sormadan almasınlar

Nekadara aldınız nerden aldınız bende böyle bişey istiyorum uyku şeyinize aldinizmi

Bu da çok güzelmiş çok şık ama park yatak 2 kademeli üst kademe 6 ay rahat kullanılıyor üstelik yüksek . Bende beşik var oglumdan kalan ama park yatak çok mantıklı

Maşallah çok tatlış :) adıda arya ilay mı olacak ilay ismini çok istiyordum ama tek isim olsun diye vazgeçmek zorunda kaldım. İnci olacak kızımızın adı

Maşallah çok tatlış :) adıda arya ilay mı olacak ilay ismini çok istiyordum ama tek isim olsun diye vazgeçmek zorunda kaldım. İnci olacak kızımızın adı
Evet ilay olucak Allah izin verirse anlamini soyleyince babamiz frenledi isim arayişina son verdik cok sukur arya'yı da o koydu diger cocuklarimda babalari gibi 2 isimli ama biz biraz daha kisa isimleri sectik 3 ve 4 harfli hep :))

Benimde öyle özellikle akşamları çok fena oluyor 1 bardak soğuk süt içiyorum. O anlık geçiriyor sonra tekrar başlıyor. Rennie yazdırmadan da alabilirmiyim eczaneden acaba?
Alabilirsin canım. Bende akşamları uyumadan önce emiyorum rennieyi sonra geçiyor 1 saat etki ediyor bana sonra uyuyorum hemen

Buraya yazmayayım diyorum ama içimi nereye dökücem bilemiyorum. Kusura bakmayın şimdiden olurmu. Çok önceden bahsetmiştim eşimin işiyle ilgili bir problemi oldu 4 ay önce. 4 yıllık emeği çöpe gitti toparlayamıyor kendini psikolojisi çok bozuldu. Tabi hem ona üzülüyorum hem hamilelik derken benimde psikoloji iyi değil. Mesela bugün evi süpürüyordum süpürme dedi kendisi dışarıdaydı sonra eve gelince benim işi yarıladığımı görünce kızdı kendi aldı süpürgeyi başladı süpürmeye. Bende şöyle süpürüyorum şu ucuyla daha güzel sende öyle yapsana dedim her zamanki gibi sinirlendi fırlattı süpürgeyi al kendin süpür dedi. Neyse iftarı yaptık konuşmuyor benle bende ağlamaya başladım. Beni kimse düşünmüyor hamile bu üzmeyelim demiyor dedim. Sonra baya tartışmaya başladık.

Dünyada 3 milyar kadın hamile kalıyor biride sensin kusura bakmada seni düşünemem benim kendi derdim var. Dünyadaki üç milyar erkekten birinin başına geldi bu şey oda beni buldu dedi. Çom zoruma gitti bu lafı zaten umrunda değil en baştan beri bu ilk hamileliğim. Ne elini karnıma koyar ne sorar nasılsın bugün bebek nasıl falan. Ben bu adama ikinci çocuğu falan yapmam. Şuan duş aldım bunları yazarken bile ağlıyorum oysa içerde çay koymuş kendine tatlı yiyor

Ah canım kıyamam yaa,ne kadar özel zamanlarında böyle davranması cok kötü olmus.normalde nasıl bir insan bilmiyorum belki o da zor bi dönem oldugu icin kötüdür ama tabii hassas olması lazım snaa karsı.burayada yaz zaten baska kimseyle paylaşamıyoruz bircok seyi..keske elimizden birsey gelse ama tek yapabilecegimiz senin yanında olmak,nolur sadece kendini ve bebegini düsün.erkekler cok guzel basarıyor bunu olan bize oluyor malesef

Malesefki öyle çok umursamazlar artık hiç birşey yapasım gelmiyor onunla. Resmen bebek sadece benimmiş gibi hissediyorum. Perşembe şeker testi var yalnız gidicem onunla gitmeyecem böylece oda anlasın ne olduğunu

Maşallah kocaman olmuş annesi de bu tatlılık nedir yani. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.

Canım benim maşallah adı da kendi gibi çok güzel.. sağlıkla sıhhatle alalım kuzularımızı kucagimiza inşallah..

Canım benim kıyamam. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ilk zamanlar zorlu olur. Bende yeni evliyim ve bebiş sürpriz oldu, evliliğe alışma döneminde istemiyordum bebek ama tüm hayatım o oldu. Hamilelik döneminde de ister istemez oluyor sorunlar ama bebeğimden güç alıyorum. Erkekler malesef ki ince düşünmüyorlar. Anlık ne hissediyorlarsa o, öfkeyse öfke, sevgiyse sevgi. O an senin hamile olduğun aklına bile gelmiyordur. Ki eşininde işle ilgili sorunu varmış, bir yandan da bebek olacak masraflar vs bunların arasında boğulmuştur. Ağlama bebişini de üzme. Bir yol elbet bulunur

Geçmiş olsun canım ne yaptın sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…