2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İki yıllık evliyiz canım ya bu hamilelik nasıl bişi şu yazdıklarını okurkende ağlıyorum allah yardımcımız olsun sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah

Canım üzme kendini. Esin de bir süreçten geçiyor işi ile ilgili. Erkekler genelde çocuğu kucağına alınca baba oluyorlar. O yüzden ona kendi yaşadığı süreç daha gerçek geliyordur senin hamileliginden . Ve anlayışı senden bekliyordur. 2 tarafta karşılıklı beklenti için de olunca kavgalar da patlak veriyor. Sen kendini uzmemeye çalış. Bebeğini düşün. Eminim ki bebek doğduğunda çok ilgili bir baba olacaktır. O da istemese olmazdı zaten bebek öyle düşün. Sıkma canini kaldı bikac ay yavrunu kucağına almaya. O gelince dünya nasıl guzellesicek ona odaklan.

İki yıllık evliyiz canım ya bu hamilelik nasıl bişi şu yazdıklarını okurkende ağlıyorum allah yardımcımız olsun sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah
Hamilelik bambaşka bir şeymiş, maneviyatı çok yüksek. Bizlerde bu dönemde alınganız haliyle en ufak şeyde kırılıyoruz. Mesela bugün hep dışardaydık saat başı tuvalete gidiyorum, en son arabaya geçmeden bi tuvalete gideyim dedim offladı git aşkım git dedi, sanki keyfimden gidiyorum ama o an alınıyor insan işte:) işimiz zor gerçekten

Malesefki öyle çok umursamazlar artık hiç birşey yapasım gelmiyor onunla. Resmen bebek sadece benimmiş gibi hissediyorum. Perşembe şeker testi var yalnız gidicem onunla gitmeyecem böylece oda anlasın ne olduğunu
Canım benm malesef ders vermek gerekiyor bazen anlamıyorlar,sen kendini hiç sıkma bebegini düsün oda düzelecektir inşallah

Canım hep hormonlardan oluyo bu alınganlıklar duygusallıklar.Eşinin de kafaya taktığı sıkıntısı varmış o yüzden senin hamileliğine falan adapte olamamıştır masraflar olucağı için de geriliyo olabilir.Güzel güzel konuş eşinle birbirinize hak vericeğinize eminim

Kızlar bizde isim konusunda eşimle tartışıyoruz.Eşim oğuzhan olsun diyo.Bende ömerasaf veya ömersami istiyorum.Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyo

Ömerasaf güzelmiş canım neden oğuzhan istiyorki annenin dediği olsun veya kura çekin :)
Milli türk ismi olsun istiyo.Bende dini bi isim istiyorum Dediğin gibi aslında benim dediğimi kabul etmesi lazım.Malesef benimki bu konularda biraz odun :)En kötü kura çekeriz iyi fikir verdin saol

Çok güzelmiş güle güle kullanın inş canım..ölçüsü 60/120 mi?70/130 mu?

Biliyor musun boyle seyler ne kafaya takmaya deger ne de karsi tarafi kirmaya :)
Onun evine yedeklersin zamani gelince ya da o gelince giydirirsin olur biter.
Biberon zaten belki de kullanmazsin mesela.
Hic takilmayin.
Ama firsat oluyorsa sen begendiklerini az cok goster mesela ona da fikir olsun.
Heves edip almasi bile guzel oyle dusun canim.

Aslinda sen onu kabullenmissin bak ciddi de bi sorun tam bebek beklerken.
Zaten isi iyi bile olsa bebek zamani erkeklerin nasi gecinecez ne yapacaz telasi meshurdur.Sorumluluk onlarada farkli vuruyor.

O bisy yaparken duzeltme mesela bizimde yaptigimiz begenilmese gb olsa bozuluruz.

Kaybedecek bisy yok esin o senin.Inan yaninda 10 kisi olsa da esin yeri baska cocukla.
Guzel guzel konusup halledin.
Zaman kiymetli.
Dunyadaki 3 milyar kadini erkegi bilmem ama o 'sizin' bebeginiz ve en cok size ihtiyaci var❤ en cok sevginize...Birbirinize olan sayginiza...

Ay canım benim beni de bugün eşim sinir etti misafir çağıralım dedi illla yabancı arkadaşlarını
Bende tamam dedim ama tüm gün yardım etmen lazım oğlumda huysuz bel ağrımda var sınavı varmış alışverişi geciktirdi ikimizinde sınav dönemi ben deli gibi koşuşturuyorum bu ağır vasıta sen hamileysen. Ben de oruçluyum fiyor beni sinir etti bugün yavaşlığıyla yani herkeste oluyor bak oda sana yardım etmek istemiş evet iyi iş yapamıyorlar ama düşünmediğini sanmıyorum
Bebek meselesine gelince ben bile hamile olduğum halde bebeği böyle hemen kabullenip iletişime geçemiyorum moda giremiyorum herkes gibi sürekli bebişim yavrum modu yok yani
mesela hamile bayanların göbeği hep bana çok tuhaf gelir ürkütücü gibi bir canlı orda belki eşinde hemen moda girmeyen tiplerdendir göbeğine dokunmak tuhaf geliyordur sevgisini gösteremiyordur
üzme kendini hepimizin oluyor böyle

Son düzenleme:
Bu ne şimdi anlamadım ben bize niye anlatıyor ne alaka çözemedim bunlar hamilelik belirtisimiymişşş

Kotu bir gun gecirmissin uzuldum senin adina.. ama erkeklerin gecim sikintisi bas gosterince inan bana kendilerini dahi dusunucek halleri kalmiyor ablacim. Tabi sen de haklisin hormonlar tavan yapti duygusallik hak goture birazcik ilgi sevkat goz cikarmaz diye dusunuyorsun hakli olarak.. ama inan bana bitanem bugunleriniz gecip biraz feraha kavusunca tum bu yasananlari telafi edecektir esin.. hepimiz 4/4luk bir hayat yasamiyoruz emin ol.. hepimizin turlu mevzulari var dile getiremedigi ama sabirla azimle bugunlerin gececegine inanmak zorundayiz kendimiz ve evlatlarimizin sagliklari adina. Misal vermek gerekirse bak benim esimde doguma kadar elini goturmez karnima kazara filan uyurken eli gobegin altinda kalirsa hizla ceker noluyor ya derim bazen hic mi sevmiyeceksen be adam.. ama biliyorum cocuklar dogunca o adam benden fazla doner peslerinde isten gelirken. Gun icinde cocuklarini ozluyor zirt pirt beni arayip mesgul etmemek icin kamera koydu kiziyla ogluyla gorusur isine doner. Bak hem ne guzel demissin kiyamamis sana supurge yapma demis yaptigini gorunce soylenmis elinden almis birak yapabildigi kadar yapsin erkegin temizlik anlasiyisi seninkiyle bir olmaz.. seni ve bebegini dusunmeyen adam inan bana hic o supurgeyi eline bile almaz afedersin serer koltuga kicini tv izler.. sabret kardesim gecicek..

Ayy canım yaa maalesef bizim erkeklerimiz odun tam odun!havasından mı toprağından mı analardan mı bilemiyorum tek başına toplum bu kadarını yapamaz onu diyim sadece! Benim eşimde dünya iyisi bir insandır ama gel gör ondada var bu odunluk olmayanı yok sanırım üzülme sen o bebeğide kendine doğur ona değil ve olmasını istediğin gibi yetiştir! Bugün bende kırgınım eşimede aileme de hayatımda emek verdiğim herkese...ee napcan yalnızca kendi kendimizeyiz..bende iyice bunalttım teselli yerine ama ne diyim canım sadece sen yaşamıyorsun bunları bizim memlekette bol bunlardan

Canım park yatakların ilk 6\8ay için ara kat ları war bebek yüksekte yatıyor ve hiç zor olmuyor, düzeltmek istedim

Ahh canım çok üzüldüm insan hamileliğini özel yaşamak istiyo sonuçta her ay hamile kalmıyoruz ama sadece eşin için değil etraftanda aynı saygıyı bekliyorum ben ama malesef gerşey 4 4 lük gitmiyor sorunlar hayatımızın bi parçası inşallah eşinde düzelir sıkma canına sen tadını çıkarmaya çalış üzülme son aylarımız sonuçta ama inan bende çocuk yapmıycam senle aynı fikirdeyim bu konuda

Cok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım. İnşallah işe yarar aldığın ilaçlar.
Çok teşekkür ederim canlarım inşaAllah ise yarar ilaçlarımı :/

kolunuza alkollu pamuk koyun sisligini alir.o serum icin de 15 dk cok az bir sure en az yarim saat gerekli ama demek ki hamilesiniz diye uzun surmus
Canım doktor acil hemsiresi ne kağıt yazdı ilacı nasıl verecegiyle alakalı bana da çok kısa bir işlem 15 dk da biter serum dedi. Alkollü pamuğu hastanede verdiler uyguladım ama morarma şişlik geçmedi yaşamam gerekiyordu galiba en azından sol elim oldu diye dua ediyorum :/

Cok gecmiş olsun canm ya resmen beceriksizlerin eline düşmüşsün
Cok sagol canim maalesef gerçekten

Sana da geçmiş olsun canım zor gercekten. Normalde benim damar yolum çok kolay bulunurdu hamileliğim in başından beri kan vs verirkende çok sıkıntı yaşıyorum damarlarım çok incelmiş

İnşaAllah canım. Maasallah çok sevindim demir gerçekten hayati derecede önemli özellikle hamilelikte ilaç kullandım ama demişim daha da düştüğü için doktor damardan vermeyi istedi benim hep sınırda çıkıyordu seviyem.

Canım çok sağol hamilelikte alakalı galiba normalde damar yolum kolay bulunurdu. Benim doktorum demir im çok düşük diye ilacı günde 3 e çıkardı 1 ay kullan tekrar tahlil yaptır dedi kullandım tahlili yaptırdım demirim düşmeye devam ediyor doktor oral yoldan almanın bana fayda etmeyeceğini söyledi demir ve demiştir baglamasinda sıkıntı varmış damardan tedaviye başlamak zorunda kaldım
Çok geçmiş olsun canım sana da. Benim doktorum yiyeceklerle takviye ise yaramaz dedi hani sınırda vs çıksa onerirdim dedi ama maalesef ciğer vs vize yesem düzelmezmiş :/

Gecmis olsun canim
Çok sağol canım benim.

Geçmiş oldun canım
Çok sağol canım.

Sana damar çok geçmiş olsun canım zor gercekten o iğnenin icerde sağa sola dönerken verdiği acı tüylerimi diken diken etti

Kızlar brşey sorucam bu kordon kanı banksıyla ilgili ne düsünüyorsunuz,bazı yerlerde övgüler bazı yerlerde ne kadar gereksiz ve yetersiz oldugunu söyleyen tezler var..cok kararsız kaldm doktorumada sorucam bakalım bi,sizler arastırdınızmı hic

Merhaba anneler bugün sabah erken kalkmayınca bu saate hala uyumadım tek tek mesajları okudum bebiş resimleri gördüm ne güzeller maşallah melekler
patisserieyumyum canım erkekler bizim gibi değil onlar bebek doğduktan sonra baba oluyor bunu kabul edince için daha rahat oluyor aslında çok da haksiz değiller düşünsene sen hamile değilken hamile bir arkadaşının bebek heyecanını ne kadar yasayabilirisin? Bebisler bizim bedenimizde hormonlar bizim bedenimizde tabi ki onlardan beklentimiz var ki eşin de yardımcı olmaya gayret etmiş daha fazla kendini üzme az kaldı bebiş doğunca herşey değişir.
Ben artık kıyafet alma işini noktaladim az önce baktım bi dolu giysi almışım bi de bebek telsizi aaa dedim artık başka parçalara geçme zamanı gelmiş ne biberon aldım be süt sağma makinesi ne araba artık bunlara yoğunlasmam gerekiyor sanırım.
Bir de bebek odası yapmak için erken mı daha tecrübeli anneler ne dersinz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…